'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Biz evde kızartma yapmak için sac wok tava aldık valla hem lezzetli oluo içine yağı fazla emmesini engelliyor hemde çok ucuz bir tavaydı ben kendimede ondan bir adet edinmeyi düşünüyorum

ay ben de alim o zaman cnmmmm :) her gördüğümü almak istiyorum valla.. bu arada ben de essenin tencereleri hakkında pek iyi şeyler duymadım.

ay ben de alim o zaman cnmmmm :) her gördüğümü almak istiyorum valla.. bu arada ben de essenin tencereleri hakkında pek iyi şeyler duymadım.

canım bende esse hakkında olumlu şeyler duymadım maalesef

nette bir marka vardı baya bi araştırmıştım seramik tencereler üzerine ama markasını hatırlamıyorum çok güzel bir şeydi yaa

edit : aaaa buldum markası delimanoymuş

Son düzenleme:
merhaba canlarım..
gülimiiikkk tavanı güle güle kullan
çağlam sen de english home cicişleriniiiii

evli anahtarlıktan hepimizde olucak gerçekten çeyizime aldığım ikinci parçaydı, ilki de tuzluktu
ezgim magneti de çok sevdim. bakıyım ben de alıyım ondan

bende seramik düşünüyorum teflon yerine.. moneta'yı önermişsiniz hemen not aldım..
ezgişim esse nin kırmızı seramik takımına ben de vurulduuuummm kırmızı en sevdiğim renk.. ama esse yi önermiyo kimse

kızlar bana bir akıl verin ben napım sözde hediye olayından komple vaz mı geçeyim ne edimm bilemedim kafam çokk karıştı

haticeydi umarım yanlış hatırlamıyorum ismini :)) haticecim ben de hediye dağıtayım istiyordum ama o kadar çok kafam karışıyorki bilemiyorum zaman da su gibi akıp geçiyor elde var sıfır zamanın varsa ve bu tür ufak detaylara ayırabilecek bütçen varsa yap tatlım. ben de yapmak istiyorum. hatta söz kurabiyesi yaptırcaktım kız kardeşim ben yaparım eminönünden de içine koyacağımız keselerden alırım dedi. onu süsler veririz. üzerine isim filan da yazabiliyor.

Hatice benim canım

seni biliyorum cnmmm ama sanırım onun adı da hatice :)

heheh yok canım ben zehra
tatlım ben bakır lokumluk düşünüyordum aslında epey zamandır.. ama kafam öyle çok karışık ki.. lokumlukları tüllerle süsleyip aile başına birer adet olmaz üzere hediye ederim diye düşündüm.. ama bir taraftan bakıncada gereksiz gibi geliyor bilmiyorum ne yapıcam

keselere bişiler koyabilirsin zehra mesela şal havlu minik aynalar felan eminönde çok uygun bunlar kadınlar için şal erkeklere havlu şalın yanında çanta aynaları güzel olmazmı canım

ben kısmetse böyle ayrıntılar yapıcam söz geldiklerinde

yada kurabiye yaptırrım nişandada nurayım gibi magnet yaptırmak istiyorum

al nurayımm sende ben çok beğenerek aldımm
esseye bende bayılmıştım ama gelinciklerim sağolsun uyardılar vazgeçtim bende
çoook sıkıcı bi gün..pöfff bitemedi bi türlü

al benden de o kadar yani...

ezgim geçmişe gittim geldim aldıkalrın çok güzelll

seninde topik zamanınn geliyorrr çeyiz seni çağırıyorrr açmalısınnn

hattahahaaaa tüm 2013 gelinler çok zevkli başlayınca ara veremyorsunuz ben 3 4 ay ara vermek zorundayım çünkü belim büküldü ama yine ara ara ciciler alcam ufak tefek

nurayım tesekkur ederim kuzummm

yaaa ben de bugun cok sıkıldımmmmm askımı ozledim zaten... tam bi hafta oldu kokusundan ayrıyım daha da 13 günümüz var

gecen hafta liman yapınca kacıp gelmişti yine gelse keske.. tabi bu sefer onca yolu yuzmesi gerekebilir

bu nası supermanlik askım yaaa dedim...

pelerinim yırtıldı loisim diyo

gelsin de bi yamalıcam ben onun pelerinininiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…