çokk güzel bende istiyorummmmmm. nerden alabilirim
Biz evde kızartma yapmak için sac wok tava aldıkvalla hem lezzetli oluo içine yağı fazla emmesini engelliyor hemde çok ucuz bir tavaydı ben kendimede ondan bir adet edinmeyi düşünüyorum
ay ben de alim o zaman cnmmmm :) her gördüğümü almak istiyorum valla.. bu arada ben de essenin tencereleri hakkında pek iyi şeyler duymadım.
çoook sıkıcı bi gün..pöfff bitemedi bi türlü
Acaip ruhum sıkılıo cidden bugun bi bitemedi!
kızlar bana bir akıl verin ben napım sözde hediye olayından komple vaz mı geçeyim ne edimm bilemedimkafam çokk karıştı
haticeydi umarım yanlış hatırlamıyorum ismini :)) haticecim ben de hediye dağıtayım istiyordum ama o kadar çok kafam karışıyorki bilemiyorum zaman da su gibi akıp geçiyor elde var sıfır zamanın varsa ve bu tür ufak detaylara ayırabilecek bütçen varsa yap tatlım. ben de yapmak istiyorum. hatta söz kurabiyesi yaptırcaktım kız kardeşim ben yaparım eminönünden de içine koyacağımız keselerden alırım dedi. onu süsler veririz. üzerine isim filan da yazabiliyor.
Hatice benim canım
haticeydi umarım yanlış hatırlamıyorum ismini :)) haticecim ben de hediye dağıtayım istiyordum ama o kadar çok kafam karışıyorki bilemiyorum zaman da su gibi akıp geçiyor elde var sıfır zamanın varsa ve bu tür ufak detaylara ayırabilecek bütçen varsa yap tatlım. ben de yapmak istiyorum. hatta söz kurabiyesi yaptırcaktım kız kardeşim ben yaparım eminönünden de içine koyacağımız keselerden alırım dedi. onu süsler veririz. üzerine isim filan da yazabiliyor.
seni biliyorum cnmmmama sanırım onun adı da hatice :)
al nurayımm sende ben çok beğenerek aldımmmerhaba canlarım..
gülimiiikkk tavanı güle güle kullan
çağlam sen de english home cicişleriniiiii
evli anahtarlıktan hepimizde olucak gerçektençeyizime aldığım ikinci parçaydı, ilki de tuzluktu
ezgim magneti de çok sevdim. bakıyım ben de alıyım ondan
bende seramik düşünüyorum teflon yerine.. moneta'yı önermişsiniz hemen not aldım..
ezgişim esse nin kırmızı seramik takımına ben de vurulduuuummmkırmızı en sevdiğim renk.. ama esse yi önermiyo kimse
çoook sıkıcı bi gün..pöfff bitemedi bi türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?