'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

annemin aldığı ciciklerim geldi bugün ve gerçekten çok beğendimmm
annecim büyük bi yükten de kurtarmış oldu beniiii

sevdiceğimin yoğun isteği üzerine eşyalarımı da onun eve götürcez
sen yoksun bari eşyaların olsun dedi kıyamadım o ağzını yüzünü yidiğimin sevgilisineeeee
bu aralar sürekli bu tarz şeyler diyo çok hoşuma gidiyo..
çok üzülüyosan getireyim eşyaları dedim de bence artık sen gel dedi aşkların ennn güzeli
yine depreşti yine depreşti işteee aşkımmmm

Günaydınnn gelinciklerimmm..

Gizotummm tupperların çok güzelki ben daha hiç tupper almadımmm Evliliğe 6 ay kala almayı düşünüyorum

günaydınnnnnnnn
inanmıorumm yaaa ezgicimmde almış o anahtarlıktaa benimdeee almam lazım en kısa zamandaa çokkk hooooooşş
güle güle kullanınn bebekimm ezgi

gizimmm tupperlarını güle gülee kullan sendee pempiştenn bende almıştımm çok güzel çok amaçlı bunlar ya

pelintoşummm günaydınnn sanada geçmişi okudum amaa :26:
iyimisin şimdi geçtimii sıkıntılarınn bebekimmm ?
regl olamamandan kaynaklıdır bence olamayınca insan büyük sıkıntıyaa giriyo ya

pelommm tupper masraf çıkarıyorrr o yüzden aldım yığdım

sibelim al kızz valla bendede varr kuponla felan uyguna geliyoreeee

en güzeli canım alıp yığmak lazım daha bende 1 tane aldımm bu ara ara verdim saten bişicik almıorumm

gizimmm sevgilin gittimi canım ? :26:

Günaydınnn güzelll gelinciklerrr

Anlaşılan dün hepimiz için kötü bigündü bugün neşe dolu aşk dolu bigün olsunn

Ezgicimmm anahtarlığını güle güle kullan,şu anahtar kardeşliğine ben de katılmalıyım en kısa sürede

Gizotumm tupperlerin çokk güzell güle güle kullan.

Kızlar şu tupper konusunda çok kararsızım ben,çok çeşiti var hangisini almalı ki :26:

günaydınlarrrr
gizim ne güzel hemen belli olmuş yemin töreni
kardeşiminki daha belli değilmiş, 28 gün sonra falan demişler ama kesin değilmiş galibaaa

biz de giderken kız arkadaşını da götürcezzzz, sen de kayınannişlerle git bence kuzucum çağırırlar seni de

canım büyük ihtimal ailesiyle gidicem gibi duruyor ama utanıyorum annemde dediki keşke gelselerdi madem böyle olucaktı en azından tanışsaydık diyor annemde tedirgin oldu ama onlarla gitmeme bişi demicek babamda demez galiba tek sorun babam beni paylaşamıyormuş annem dedi ama yavaş yavaş işlerim diyor:)))))))))

canım aslında bizimde belli değildi ama dün kesin olarak söledi bide 347. dönemdekilerde olan kızların hepsi öle demiş sanırım heryerde aynı gün olabilir canım

ben şimdiden izin aldım şirketten inşallah aksilik olmaz

Günaydınnn Sibelimm hoşgeldinn, akşam aklıma geldin bilio musun nerelerde ya bu kız dedim sanki 1 haftadır görmüomuş gibi bu sabahta sen yazdın zatenn Bugunn daha iyiyimm bebeğimm, nöbet nöbet gelio zaten sıkıntılanmalar
bu ay bole geççek onumuzdeki ay da bi sıkıntı olmaz inşallah

orucumu 3 gün bıraktım... şuan çok pişmanım keşke bırakmasaydım.. Tam tutmuş olucaktım
pelommm tupper masraf çıkarıyorrr o yüzden aldım yığdım

sibelim al kızz valla bendede varr kuponla felan uyguna geliyoreeee

Evet ya gizommm tupper masraflı ama inan artık koyucak yer zor buluyorum daha şimdidennn kucuk bi odacıkk bana aitti yarısı doldu gizoottt akşam düzenledim daha hattaaa sevgilik bana 15. ay süprizi yaptı topicimde görmüşsündür belkim o mana oldu bi girdim herseyi toparladımm 3 buyukler çok yer tutuo yemek takımı, tencere takımı, bardak takımı gerisi ıvız zıvır kolilerde zaten...

bi de bi de gülinime katılaraktan diorum ki ben bu tupperların nerelerde kullanılcagnı unuturumm:26: antartikası var, sebze için olanı var, tini mini hanımları varr ve daha bi sürü var ben onlarn hangisini nerde kullancamm inan bugun ogrensem yarın unutcam zaten

Son düzenleme:

31 ağustosta değil de ondan sonraki hafta olması daha iyi olucuktu..28 gün sonrası 9 eylüle geliooo
31 inin olduğu hafta sevdicekle hem arkadaşının düğüne gitçektik hem de bi iki gün ayvalık yapçaktık belkiiii
ama olsun kardeş çok daha önemli biz tatile herzaman gideriz

Asker yolu bekleyenler tez zamanda hayırlı teskerelerle dönsün inşallah kardeşiniz, sevdiceğiniz.
Yeni cici alanlar Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.
Günaydın kızçeler yeni gelincikler hakkımızda hayırlı ve bol gülücüklü bir gün diliyorum.
Mutlu sabahlar

kızlar günaydınnnnnn gizimm tupperlarını yirim senin ne cicileerrr. kızlar günler geçiyor sabredin biraz dahaa... yemin töreninde çok duygulancaksınız foto makineleirni hazır edin şimdiden

günaydınnn gelincikleerrrr

gizoşummmm tupperlarını güle güle kullan sen de tupperlandın sonunda

özel dikdörtgen var ya mütiş bişey evdede kullanıyoruz biz özellikle maydonoz dereotu falan hiç sararmadan bozulmadan haftalarca kalıyo

peloşşşşşş aşkk olsunnnn
bi dünn girmedimm ben iyii ol kuzucummm hepimizee geliolarr aradaa tırlatırıoz ve tırlattırıoruz illaki
keşkee tutsaydınn canımm yaa ne güzel tam hiç tutmadımm tutamadımm
bende dün bırakıcaktım orucu nette bişi okudum :
--1 gün oruç tutmak 70 yıl cehennem ateşinden uzak tutar.
--Cennette bir reyyan kapısı bulunur ve bu kapıdan sadece oruç tutanlar geçicek vs. die
çooooook etkilendimmm bırakamadımm tutcam inş. sonuna kadar bişicik kalmadı saten

Son düzenleme:

Özel gün ve hastaneye yattığım zamanı düşersem 7 gün hariç bende hepsini tutmaya çalıştım. Ne kadarı kabul oldu bilmiyorum ama 3 kilo verdim sonra 1 kilo geri aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…