pelommm tupper masraf çıkarıyorrr o yüzden aldım yığdım
sibelim al kızz valla bendede varr kuponla felan uyguna geliyoreeee
en güzeli canım alıp yığmak lazım daha bende 1 tane aldımm bu ara ara verdim saten bişicik almıorumm
gizimmm sevgilin gittimi canım ? :26:
günaydınlarrrr
gizim ne güzel hemen belli olmuş yemin töreni
kardeşiminki daha belli değilmiş, 28 gün sonra falan demişler ama kesin değilmiş galibaaa
biz de giderken kız arkadaşını da götürcezzzz, sen de kayınannişlerle git bence kuzucum çağırırlar seni de
Günaydınnn Sibelimm hoşgeldinn, akşam aklıma geldin bilio musungünaydınnnnnnnn
inanmıorumm yaaa ezgicimmde almış o anahtarlıktaa benimdeee almam lazım en kısa zamandaa çokkk hooooooşş
güle güle kullanınn bebekimm ezgi
gizimmm tupperlarını güle gülee kullan sendee pempiştenn bende almıştımm çok güzel çok amaçlı bunlar ya
pelintoşummm günaydınnn sanada geçmişi okudum amaa :26:
iyimisin şimdi geçtimii sıkıntılarınn bebekimmm ?
regl olamamandan kaynaklıdır bence olamayınca insan büyük sıkıntıyaa giriyo ya
pelommm tupper masraf çıkarıyorrr o yüzden aldım yığdım
sibelim al kızz valla bendede varr kuponla felan uyguna geliyoreeee
canım büyük ihtimal ailesiyle gidicem gibi duruyor ama utanıyorum annemde dediki keşke gelselerdi madem böyle olucaktı en azından tanışsaydık diyor annemde tedirgin oldu ama onlarla gitmeme bişi demicek babamda demez galiba tek sorun babam beni paylaşamıyormuş annem dedi ama yavaş yavaş işlerim diyor:)))))))))
canım aslında bizimde belli değildi ama dün kesin olarak söledi bide 347. dönemdekilerde olan kızların hepsi öle demiş sanırım heryerde aynı gün olabilir canım
ben şimdiden izin aldım şirketten inşallah aksilik olmaz
canım pazar günü gitti yemin törenide 31 ağustosta inşallah yanında olucam tam tamına mehtabıma 20 gün var
Günaydınnn Sibelimm hoşgeldinn, akşam aklıma geldin bilio musunnerelerde ya bu kız dedim sanki 1 haftadır görmüomuş gibi bu sabahta sen yazdın zatenn Bugunn daha iyiyimm bebeğimm, nöbet nöbet gelio zaten sıkıntılanmalar
bu ay bole geççek onumuzdeki ay da bi sıkıntı olmaz inşallah
orucumu 3 gün bıraktım... şuan çok pişmanım keşke bırakmasaydım.. Tam tutmuş olucaktım
peloşşşşşş aşkk olsunnnn
bi dünn girmedimm beniyii ol kuzucummm hepimizee geliolarr aradaa tırlatırıoz ve tırlattırıoruz illaki
keşkee tutsaydınn canımm yaa ne güzel tam hiç tutmadımm tutamadımm
bende dün bırakıcaktım orucu nette bişi okudum :
--1 gün oruç tutmak 70 yıl cehennem ateşinden uzak tutar.
--Cennette bir reyyan kapısı bulunur ve bu kapıdan sadece oruç tutanlar geçicek vs. die
çooooook etkilendimmm bırakamadımm tutcam inş. sonuna kadar bişicik kalmadı saten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?