'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar bugün resmen çeyiz götürcem evime
kimse sallamadı bu büyük olayı

Allah heycan var mı canım?
Kısmet bana ve diğer gelinciklerin başına inşallah
Allah mutlulukla o evde yaşlanmanı nasip etsin.

Günaydın güzeller

kızlar günaydınnnnnn gizimm tupperlarını yirim senin ne cicileerrr. kızlar günler geçiyor sabredin biraz dahaa... yemin töreninde çok duygulancaksınız foto makineleirni hazır edin şimdiden
özge, sibel, çağla, gülin, zehra hoş geldiniz.
Kızlar bende şimdiden heyecan başladı.

kuzum niye bu kadar erken götürüosun ki :26:

sevdicek istedi..sen yoksun bari eşyalar olsun evimizde diye
ben de bizimkilere dedim, nasılsa gitçek götürün madem hem evde çok yer kaplamamış olur dediler
bu akşam şu önemli parçaları götürcez yemek takımı, tencere vs olanları

heyecan yok da mutluluk var canım

kuzucumm sizin tanışma olayları ne zaman olcak şimdi?

Son düzenleme:
özge ne ceyizi kız kacmaya mı karar verdin kuzummm

hatice sen neden heyecanlısn... basım dondu valla iki dk yerinizde durmuyosunuz hemen bi bomba

hatice sen neden heyecanlısn... basım dondu valla iki dk yerinizde durmuyosunuz hemen bi bomba

çeyiz dediğim şu annemin aldığı son parçaları sevdiceğin evine götürcez
yoksa davulla zurnayla çeyiz götürmücez yahuuu

kaçasım var valla çağlam daha 300 den aşağı inemedim baksana

neden öyle dediniz ki :26:
erken götürülse nolucak ki sonuçta eninde sonunda gidicek
kafam karıştı bak şimdi

erken gittiğini ilk duydugum için ölee dedim özgecimmmm
ama pammıkk prensesde aynı tepkiyi vermiş
amaannn ölee canımm nasıl olsa gidicek yanii er yada geç

Aşkım Bayramın 3. günü ailemle tanışacak ama ben ondan heyecanlıyım sanki

Bayramın 3. günü aşkım ailemle tanışacak
sonra 20-25 gün sonra annesiyle gelecekler bize bir akşam
Son olarak kurban bayramında babası gelip isteyecek artıkın.

ben indim de ne oldu kuzum şimdi de 200 ler büyüyo gözümde

her aksam kaç kaldı kaç kaldı diyip duruyoruz sonra da daha cok varmıs yaa oluyoruz

aynı muhabbet bizde de oldu sundan dolayı bizim evde artık yavastan yer kalmamaya baslıo annem napıcaz koliler ust uste gelio falan dedi ki daha buyuk parcalar da yok... sona mı bıraksan falan die konusuoduk askıma anlatınca o da bize getirelim dedi... onların evi dubleks askımın odası üst katta o kat baya müsait aslında

ama sonra annemlerle dusununce ceyizlerin kız evinden cıkması gerektigni dusunduler olmaz ole dediler yoksa bence gayet mantıklıydı hatta benim superman yarim askım bişe olmaz ceyiz zamanı ben tekrar size tasırım bile dedi

kıyamam ki ellerine

haticecim hadi hayırlı olsun

ben de rütbemde gün sayıyodum yukarda ama baktım ki böyle sayınca hiii. geçmiyo o nedenle saymayı bıraktım valla
şimdi öyle davullu zurnalı çeyiz götürülmüyomuş bizim burda, kızlar aldıkça çeyiz yeni evlerine taşıyolarmış (tabi daha kısa zamanı kalanlar )
düğüne yakın götürülse yine bi esprisi olmucak kendimiz götürcez bırakçaz
o nedenle sevdicek bize geldikçe bikaç parça şey götürelim dedik bakalım
onun öyle takıntıları da var evinde bana ait eşyalar görmek istiyo ben de kıramadım yarimi

haticemmmm azıcık kalmışşşş
eminim çok güzel geçecektir tanışmaları

özgecim benim de şimdiden 3 5 parça aldığım çeyizlerim sığmamaya başladı o yüzden bi kısmını bizim evde bi kısmını onların evinde saklıcaz. bizde de yoktur öyle davullu zurnalı çeyiz asma çeyiz görme şeyleri :) bence götür çünkü kırılıyor çatlıyor tıkış tıkış büzüşüyor ((

bizim de öle bi adetimiz yok bebişimmm zaten davul zurna dugunumun hiçbi safhasında olmasın mumkunse

sadece araba tutuluo hepsi bianda araabaya yuklenio ve evden cıkarken dua okunuyo... o kadarcık

günler gecmio evet yine durdu sanki

hayat agır cekimde

çağlam biz trakyalıyız ya muhtemelen davul zurnadan kaçamıcam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…