Kuzum sen t.dağ dan dın dimiella yı tutan hani
çağlam biz trakyalıyız ya muhtemelen davul zurnadan kaçamıcam ben
iki dakikada benmki tarafından ailesinin düşmanı ilan edildim
ne oldu ki canım birden bire oyle :26:
Şuan inanılmaz kızgınım ona
Bayramda gezmeye gidicem istanbula. Benimki de orda oturuo ya..
Sabah erken gel kahvaltı ederiz bizde anneme söyliyeyim dedi. Olmaz o iş dedim.. Herşeye olmaz diyorsun deyip kapattı.
Aradım güzel güzel izah ettim. Ailem izin vermez söyleyemem.. İzinsiz gitsem şurada iki hafta sonra tanışacaklar ortaya çıkar bak sorun olur dedim..
Bu başladı , evlendikten sonrada böylemi yapıcaksın evlendikten sonra sen benim evime gelmezsen bende senin evine gitmem dedi ! Kpattım. Mesaj attım.. . benim bildiğim bir evde oturulur o saatten sonra senin anne babanın - benim anne babamın evi olur ancak orası dedim. evlendikten sonra senin evin benim evim olucaksa hiç evlenmeyelim dedim. Sonra aradı işte bağrışmaya başladık... kavga ettik yani..
bana göre söyleyeyim haklısın yanii zaten yakın zamanda tanışacaksınız ailecek, ortalığı bulandırmaya gerek yok.
işler resmileşince bu konularda da daha rahat hareket edilecektir.
neden şimdi böyle senirlenmiş erkek arkadaşın bilemedim.
annesine çok düşkün, her annesi ile ilgili konuştuğunu sana anlatan biri midir?
eğer öyleyse annesini reddetmişsin gibi algılamış olabilir??
canım benim mazeretimi görmüo bile direkt sen benim ailemi istemiyorsun modunda.
evet ailesine çok düşkün ailesinin bir kötülüğünü görmedim ki düşman kesileyim.
şurda tanışma günü bir söyleseler zehra geldi bayramda falan diye biizmkiler şoklanıp kalırlar orada.. ama yok ite anlatamıyorum
peki senin ailen izin verse,sorun yapmasa diyelim sen gitmek ister misin?
çünkü nihayetinde de evli olunca da her eşin istediğinde onun ailesinin evine gitmek istemeyeceksin, o zaman da hemen böyle büyütecek mi konuyu?
sizin ayrı bir aile olacağınızı ve kararlarınızı beraber vermeniz gerektiğinin çok farkında değil ya da anlık bir tepki vermiştir.
eninde sonunda anlayacaktıır,biraz soğusun aranızdaki kızışma sakin sakin konuşun,anlat sen de meramını...
canım gitmek isterim tabi niye istemiyeyim.. çok isterim birlikte kahvaltı edelim.. daha önceleri gidiyordum ama öyle kahvaltıya falan değil.. teyzesine falan gittim bi bayram doğum günüydü beni de davet etmişlerdi. benim kafamdaki tek sorun ailemin tepkisi onun dışında bi şey yok ki
bende tam bundan korkuorum işte.. evlendikten sonra "benim ailem diye diretmesinden"
günaydın bebişlerrr
öpüyorum hepinizi misss gibi
anneannemdeydim çok fazla giremedim kk'ya yazamadım.
özgişşşşşş o gün senden aldığım gazla koşarak gittim ben english home'a-hemen evin yan tarafı- bi gitti yeni kolileri açıyorlar.
daldım arasına ve beğendim bi tanecik pike, çarşafla yastığını da aldım, mutluyummmmmmmm
sözde çeyiz almıcam,adama tepkiliyimm diyordum ama yine yaptım yapacağımı
sanırım bağımlılık oldu bende, bi de döneceğim ya Van'a,gitmeden English Home'un tadını mı çıkarıyorum ne
belke biraz sakinleşsin anlayacaktır mutlaka, sonuçta ilişkiler de bir uyum süreci, onun düşündüğü gibi gitmeyecek,biraz seninle şekillenecek bu düşünceleri o kadarcık.
bilmiyorum valla canım yaşayıp görücez birebir ne oluyor ne bitiyor.. daha şimdiden şakayla da olsa ben dışarı çıkınca annesi telefonun ucundan laf atıyor bizim gelinde çok geziyor diye.. ben yine kötüye vurmamaya çalışıyorum espiriyle bir cevap veriyorum.
ohhh yarasın orkidem güle güle kullan canım
sen hangi rengini aldın bakalım?
zehracım anlık tepki vermiş sevgilicik..
belki de heveslendi kafasında plan yaptı ailecek yeriz vs diye senden olumsuz cevap gelince de hevesi kırıldı
ama sen de haklısın, istemiyo da olabilirsin böyle tepki vermesin hemen
zaten yakın zamanda tanışçakmışsınız, bi daha bol bol gidersiniz
Sağolun kızlar inşallah iyi geçer ama kıskanç abimin aşkımı zorlayacağından eminim.
Zehra aşkımda sende benim ailemle tanışmaya gel dedi. Bizimkilerde senin gibi kız gitmez nişandan önce ziyarete diyorlar. Aşkıma anlattım dedim eğer dinde varsa senin söylediğin gibi kız giderse tanışmaya kabulümdür yoksa annen (annem dedim tabe) bize gelmeden tanışmamız mümkün değil. (Dediğin gibi sözde nişanda duyulursa bizimkiler vurur beni gizli gidersem.) Aşkımda anladım dedi annesiyle o bze gelecek. İadeyi ziyarette de ben gideceğim onlara ailemle birlikte.
ÇAğlam dediğin gibi vakit bir tülü geçmiyor.
Kıymetcim hoş geldin.
canım bende annende gezmeyi çok seviyor söyle zamanı gelince birlikte gezeriz gelin-kaynana diyorum bende canımben olsam çok gezsem anne sanada uğrardım kesin derdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?