ailesiyle bir sorun yaşamasam bile ileride onun bu baskısından dolayı onlara karşı bir tavır edinicem kesin
canım bende annende gezmeyi çok seviyor söyle zamanı gelince birlikte gezeriz gelin-kaynana diyorum bende canım
zehracım ben de özgeye katılıyorum bence seninki heves yapmıs sen de ole diyince bir anda tepkisi sert olmus
sen daha onları tanımadan hemen peşin hukum verme kafanda onyargıyla gidersen karsı tarafla ilişkileriniz zedelenebilir en basından
gelin cok gezio dio olabilir ama mesela belki yanında solese onu tanısan sevimli bile gelebilir ole solemesi saka yaptıgını falan bilirsin ama suan tanımıyosun o yuzden hemen boledir soledir diye dusunme
ki gordugum kadarıyla sevgilinde aranıın iyi tutulmasına önem verenlerden... ince bir cizgi bu kaynana mevzuları dikkat etmek lazım
canım ben yerinde olsam (benzerini yaşadığımdan biliyorum az çok neden öyle dediğini)
Annesine " Efendim evlenince sen benden bıkıp bizi kovana kadar geleceğim evinize kızınız olarak ama şimdi uygun değil bizim yöremize göre" diye açıklama yapardım.
Aşkımada "canım seninle evlenelim ailem benimde ailem olacak. Emin ol geçimsiz dahi olsalar sırf seni dünyaya getirdikleri ve benim için yetiştirdikleri için onlara saygı duyacağım. Aileme nasıl davranmanı istiyorsam aynısını ailene göstereceğimki sende benden örnek alacaksın. Mahcubiyetden belki daha fazlasını yapmaya çalışacaksın" dedim. Anlaştık.
canım valla süpersinbirdaha olursa bende böyle cevap vereyim o zaman
Gerçi ben duygularımda samimiydim. Abimin eşinin yaptıkları annemi nasıl üzdüğünü bildiğim için aynı şeyi aşkımın annesine yapmamaya kendi kendime söz verdim. Zaten kızı yokmuş beni kızı yerine koysun sevgi arsızı olayım istiyorum.
Dene emin ol samimiyetle herşeyin üstesinden gelirsin.
iyi falan değilim ya rol yapamıcam. canım çok sıkkın. bişeyi yanlış anladığımı sanıyorum yani açıklamasını yaptı inanıp inanmamak bana kalmış.yansıtmıyorum ama içimde saçmasapan bir sürü şey birikti. bu gece de bozcaadaya gittiler ailesiyle tatile. haftasonuna dönecekler bayramda da iş çıkmazsa yazlıkta geçirecek öbür hafta görüşürüz yani ancak.
çok mu evhamlıyım detaycıyım anlamadım.
valla bravo hatice nasıl sınırlandırabiliyorsun kendini...
büyük konusmıyım ama sanırım benim asla yapamıcagım bişey aşkımı sınır koyarak yasamak... denedim gecenlerde olmadı ölüyorum sandım...
Bin defa gelsem su dunyaya... Bin defa da yakıp yıksa beni... yine gider onu bulur yine aynı aşkla yanarım korkmadan sanırım :44:
içimde patlar susup da ona soyleyemedigim her kelime... hayat boyu solesem hayat boyu dinlese de yetmicek gibi gelir
ona soylemek bile yetmiyor hatta bazen cıkıp daga tepeye bagırasım geliyo
Kıymet onu şimdiden boğarsan uygun olmaz. Bende devamlı mesaj atsın, mail atsın istiyorum. O devamlı buluşmak istiyor. Sesimi duymak onu sevdiğimi bilmek istiyor.
Baktım iş çığrından çıkıyor bayrama kadar buluşmak yok. Mail yok. Mesajlar ve telefonlar azaltılacak dedim. Kendim önce yasağı çiğnedim baktım olmuyor. Dedim bu kadar bağlanmak doğrumu yarın kırarsa beni ya olmazsa bu iş diye araya mesafe girmesi gerektiğine kendimi inandırdım. Şimdi aklım çıkıyor gelsede bir görsem diye ama söylemiyorum. Bayram nasıl gelecek diye bırak günleri saatleri sayıyorum ama ona yansıtmıyorum. Ne o nede ben fazla beklenti içinde olmayalım istiyorum. Evhamlı mıyım? Evet ama karşındakini sıkma bu konuda kendine benim gibi hobi edin. Ben Kur'an okuyorum. Ancak bu şekilde onu düşünmeden durabiliyorum.
valla bravo hatice nasıl sınırlandırabiliyorsun kendini...
büyük konusmıyım ama sanırım benim asla yapamıcagım bişey aşkımı sınır koyarak yasamak... denedim gecenlerde olmadı ölüyorum sandım...
Bin defa gelsem su dunyaya... Bin defa da yakıp yıksa beni... yine gider onu bulur yine aynı aşkla yanarım korkmadan sanırım :44:
içimde patlar susup da ona soyleyemedigim her kelime... hayat boyu solesem hayat boyu dinlese de yetmicek gibi gelir
ona soylemek bile yetmiyor hatta bazen cıkıp daga tepeye bagırasım geliyo
Bende kendime ve sevdiğime sınırlar koyamam... Zaten benimki yine isyan eder arkadaşlarına vakit var benimle görüşmeye mi yok diemalum reglli kızlar gibi tribe girio
Zehracım diğer arkadaslarıma katılıyorum erkek arkadasın heves etti ama kursağında kaldı diye böle öfkelendi bence..
yerim seni yaaaa
bu konuda da benzeşmeseydik şaşardım, durup durup anneme bile diyorum hatta anne ben çok seviyom damadını yaaa diye
içime sığmıyo taşıyo resmen, neden onla paylaşmıyım ki
o da çok mutlu oluyo, ben de
bu duygudan mahrum etmek istemem birbirimizi
yok tatlım böyle bir sorun. görüşelim falan diye tutturmadım onu öylesine yazdım sorun görüşme falan değil. sen kendini geri çek her anlamda diyorsun haklısın. ama dengesiz bir durum yok bi taraf az arıyor öbür taraf fazla arıyor gibi sorunlar da yok. ben çok ince şeylere takıyorum. bu sabah arkadaşına atacağı mesajı bana atmış hoşuma gitmedi ona canım sıkıldı. açıklamasını yaptı, kapattık konuyu.. boğmuyorum yani öyle devamlı mesaj da atmıyorum. önce karşıdan beklerim ben genelde.
böyle bi sorun olmamasına rağmen bundan sonra dediğin gibi daha katı olucam, çaba harcamıcam. bu aralar herşey üstüste geldi biraz uzak durmaya düşünmeye ihtiyacım var.
boş durmuyorum bende kitap falan okuyorum evde, namaz kılıyorum ayrıca beş vakit, saatler birbirini kovalıyor. akşam oluyor yemek masa hazırlama gün bitiyor
Maşşallah
yerim seni yaaaa
bu konuda da benzeşmeseydik şaşardım, durup durup anneme bile diyorum hatta anne ben çok seviyom damadını yaaa diye
içime sığmıyo taşıyo resmen, neden onla paylaşmıyım ki
o da çok mutlu oluyo, ben de
bu duygudan mahrum etmek istemem birbirimizi
Canım ben babamın kaybında anladımki dünyadaki hiç bir kimseyi kendinden ön planda tutmayacaksın ama gönül bu gel görki kendi seçimini akla danışmadan yapıyor.
Babamın ölümünden sonra kendime karşı çok katı oldum. Çünkü ciddi bir depresyon geçirdim ve kanserin kıyısından döndüm. Şimdi en değerli benim bu dünyada. (yersen yapabildiğim kadar sadece)
İnanıyorumki kimi çok seversek onunla imtihan oluyoruz bundanda çok korkuyorum. Onunla yaşlanmak istiyorum imtihan olmak değil. Evlenelim sınır kalksın o zaman o korksun benden ayrı duramayız. Hem o öyle söylüyor hemde ben yapışacağım dudaklarına
Söylediğim gibi ama ben yaşıyorsam bu insanlar var hayatımda ve hayata tutunmak için mesafeli olmak gerekiyor yinede
:
hihihii öle kuzum yaaa çok ayrı bişey
bizde fix bi cümle vardır... aşkımla dağıtırım seni diye... gercekten de öleyiz sanırım dogru bi slogan bulmusuz kendimize
yani beni uzer falan diye korkarak nereye kadar haticecim... uzulcegin varsa napsan uzulursun... alnımızda ne yazıyorsa o
senin babanın vefatıyla edindiğin görüşü bende önceki birlikteliğimden edindim ne yazık ki. aynen benden değerlisi yok ve eğer üzülürsem aşkımdan ölsem dönüp gitmeyi de bilicem dedim.
hayat bazı şeyleri insanı yerden yere çarparak öğretiyor ne yazık ki.
işin özü bağımlı değil bağlı olmayı başarmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?