'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım ben yerinde olsam (benzerini yaşadığımdan biliyorum az çok neden öyle dediğini)
Annesine " Efendim evlenince sen benden bıkıp bizi kovana kadar geleceğim evinize kızınız olarak ama şimdi uygun değil bizim yöremize göre" diye açıklama yapardım.
Aşkımada "canım seninle evlenelim ailem benimde ailem olacak. Emin ol geçimsiz dahi olsalar sırf seni dünyaya getirdikleri ve benim için yetiştirdikleri için onlara saygı duyacağım. Aileme nasıl davranmanı istiyorsam aynısını ailene göstereceğimki sende benden örnek alacaksın. Mahcubiyetden belki daha fazlasını yapmaya çalışacaksın" dedim. Anlaştık.

canım ben peşin hüküm vermiorum ki tanıyınca iyice görücez diyorum her kandilde her bayramda ararım ben hiç eksik etmedim bugüne kadar. heves etmiş olabilir ama ben durumu o sinirlendiği halde güzelce açıkladım..
şimdi msnden yazışıoruz uzun uzun açıklıorum izah ediorum hak verio bana şimdi..
benim ailesini bir gün istemememden korkuomuş.. bende dedim ki.. ne zaman benim biriyle anlaşamadığımı gördün dedim. sen ailene güvenmiyorsun die düşünüyorum ben artık dedim. ve üzerime bu şekilde gelmeye devam edersen ailenle aramızda sorun olmasa bile senin baskın yüzünden zamanla soğurum yapma dedim. hak verio bana.. niye o zaman öyle davranıosun be adam

canım valla süpersin birdaha olursa bende böyle cevap vereyim o zaman

canım valla süpersin birdaha olursa bende böyle cevap vereyim o zaman

Gerçi ben duygularımda samimiydim. Abimin eşinin yaptıkları annemi nasıl üzdüğünü bildiğim için aynı şeyi aşkımın annesine yapmamaya kendi kendime söz verdim. Zaten kızı yokmuş beni kızı yerine koysun sevgi arsızı olayım istiyorum.
Dene emin ol samimiyetle herşeyin üstesinden gelirsin.

doğru söylüyorsun tatlım tatlı dil yılanı deliğinden çıkarırmış.. ama güler yüzlü oluncada dilim yandı öncesinde..

eski bir konumun linkini vericem.. bu konudan ötürü çok üzülmüştüm ben.. o günden sonra mesafemi biraz daha koydum..

http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/469353-evlenmeden-basladik-4.html

bu konuyu olayın cereyan ettiği gün yazmıştım.. bu konudan sonra benimkiyle buluştuğumuzda bana söyledikleri ise ,

o akşam teyzelerine gitmişler.. annesi beni şikayet etmiş teyzeye.. zehraya seni aramasını söyledik ama aramadı demiş.. benimkide savunmuş beni teyze uzun zamandır konuşmadığınız için aramaya çekindi demiş.. teyzeside kız haklı demiş.. sadece bu kadarını biliyorum.. ilk mesajımdada annesinde art niet aramadığımı söylemişim zaten

Son düzenleme:

Kıymet onu şimdiden boğarsan uygun olmaz. Bende devamlı mesaj atsın, mail atsın istiyorum. O devamlı buluşmak istiyor. Sesimi duymak onu sevdiğimi bilmek istiyor.
Baktım iş çığrından çıkıyor bayrama kadar buluşmak yok. Mail yok. Mesajlar ve telefonlar azaltılacak dedim. Kendim önce yasağı çiğnedim baktım olmuyor. Dedim bu kadar bağlanmak doğrumu yarın kırarsa beni ya olmazsa bu iş diye araya mesafe girmesi gerektiğine kendimi inandırdım. Şimdi aklım çıkıyor gelsede bir görsem diye ama söylemiyorum. Bayram nasıl gelecek diye bırak günleri saatleri sayıyorum ama ona yansıtmıyorum. Ne o nede ben fazla beklenti içinde olmayalım istiyorum. Evhamlı mıyım? Evet ama karşındakini sıkma bu konuda kendine benim gibi hobi edin. Ben Kur'an okuyorum. Ancak bu şekilde onu düşünmeden durabiliyorum.

valla bravo hatice nasıl sınırlandırabiliyorsun kendini...

büyük konusmıyım ama sanırım benim asla yapamıcagım bişey aşkımı sınır koyarak yasamak... denedim gecenlerde olmadı ölüyorum sandım...

Bin defa gelsem su dunyaya... Bin defa da yakıp yıksa beni... yine gider onu bulur yine aynı aşkla yanarım korkmadan sanırım :44:

içimde patlar susup da ona soyleyemedigim her kelime... hayat boyu solesem hayat boyu dinlese de yetmicek gibi gelir

ona soylemek bile yetmiyor hatta bazen cıkıp daga tepeye bagırasım geliyo

yerim seni yaaaa
bu konuda da benzeşmeseydik şaşardım, durup durup anneme bile diyorum hatta anne ben çok seviyom damadını yaaa diye
içime sığmıyo taşıyo resmen, neden onla paylaşmıyım ki
o da çok mutlu oluyo, ben de
bu duygudan mahrum etmek istemem birbirimizi

yok tatlım böyle bir sorun. görüşelim falan diye tutturmadım onu öylesine yazdım sorun görüşme falan değil. sen kendini geri çek her anlamda diyorsun haklısın. ama dengesiz bir durum yok bi taraf az arıyor öbür taraf fazla arıyor gibi sorunlar da yok. ben çok ince şeylere takıyorum. bu sabah arkadaşına atacağı mesajı bana atmış hoşuma gitmedi ona canım sıkıldı. açıklamasını yaptı, kapattık konuyu.. boğmuyorum yani öyle devamlı mesaj da atmıyorum. önce karşıdan beklerim ben genelde.

böyle bi sorun olmamasına rağmen bundan sonra dediğin gibi daha katı olucam, çaba harcamıcam. bu aralar herşey üstüste geldi biraz uzak durmaya düşünmeye ihtiyacım var.

boş durmuyorum bende kitap falan okuyorum evde, namaz kılıyorum ayrıca beş vakit, saatler birbirini kovalıyor. akşam oluyor yemek masa hazırlama gün bitiyor

sen birde bana sor ben ölüyorum resmen attığımı mesajları, mailleri günü gününe ezberledim.
İlk kez aşık oluyorum ve bu dahada zorlaştırdı durumu sanırım.
Aşkımın "evlenince yapacaklarımı biliyorum her ne kadar naza çeksemde aşkım seni kollarıma alacağım, o pis dediğin herşeyi yapacağım.sen utanıp kızarınca dahada aşık olacağım" dediğini duydukça içimde kelebekler uçuşuyor.
Sanırım tensel temas hiç olmadığı için belki daha kolay oluyor ama bunun kolayı bile beni öldürüyor.

Bende kendime ve sevdiğime sınırlar koyamam... Zaten benimki yine isyan eder arkadaşlarına vakit var benimle görüşmeye mi yok die malum reglli kızlar gibi tribe girio

Zehracım diğer arkadaslarıma katılıyorum erkek arkadasın heves etti ama kursağında kaldı diye böle öfkelendi bence..

pelin sizi okuyunca kendimi baya azimli gördüm.
benim aşkımda aynı triblerde bende "istediğin an benden vazgeçebilirsin.benden daha iyisiyle olacaksan ve benden daha fazla seni mutlu edecek biri varsa hiç durma git. Evlenirsen şayet düğününe çağır Allah şahit gelir çeyreğimi takar giderim." diyorum. Kuduruyor. (Allah korusun ama deliliğimden bende korkuyorum:18:)
Ben koç o boğa nasıl anlaşıyoruz bilmiyorum ama onun anlayışlı olması benimse isteklerine evlendikten sonra makul şeyleri kabul edeceğimi bilmesi herhalde bir arada tutuyor bizi.

hihihii öle kuzum yaaa çok ayrı bişey

bizde fix bi cümle vardır... aşkımla dağıtırım seni diye... gercekten de öleyiz sanırım dogru bi slogan bulmusuz kendimize

yani beni uzer falan diye korkarak nereye kadar haticecim... uzulcegin varsa napsan uzulursun... alnımızda ne yazıyorsa o

Canım ben babamın kaybında anladımki dünyadaki hiç bir kimseyi kendinden ön planda tutmayacaksın ama gönül bu gel görki kendi seçimini akla danışmadan yapıyor.
Babamın ölümünden sonra kendime karşı çok katı oldum. Çünkü ciddi bir depresyon geçirdim ve kanserin kıyısından döndüm. Şimdi en değerli benim bu dünyada. (yersen yapabildiğim kadar sadece)
İnanıyorumki kimi çok seversek onunla imtihan oluyoruz bundanda çok korkuyorum. Onunla yaşlanmak istiyorum imtihan olmak değil. Evlenelim sınır kalksın o zaman o korksun benden ayrı duramayız. Hem o öyle söylüyor hemde ben yapışacağım dudaklarına
Söylediğim gibi ama ben yaşıyorsam bu insanlar var hayatımda ve hayata tutunmak için mesafeli olmak gerekiyor yinede

Maşşallah

kızlar haklısınız sevginin önüne geçmek zor hatta imkansız belki ama ben şahsen eski üzüntülerim aklıma gelince herşeyi yaparım gibime geliyor. o kadar gözyaşı ağlama krizleri nerdeyse sağlığımdan oluyordum. o acılardan sonra kendime söz verdim bidaha asla buna izin vermicem diye. eğer ilişkim beni üzerse aşkımdan ölsem de çekip gidicem diye söz verdim. bunları düşündüğümde aşkım yoktu. ufak tefek üzüntülerim oluyor şuan ama genel anlamda çok mutluyum. pire için yorgan yakılmaz ben bunları aşıcağımı düşünüyorum. hiç ayrılık falan düşünmüyorum Allah korusun.

senin babanın vefatıyla edindiğin görüşü bende önceki birlikteliğimden edindim ne yazık ki. aynen benden değerlisi yok ve eğer üzülürsem aşkımdan ölsem dönüp gitmeyi de bilicem dedim.

hayat bazı şeyleri insanı yerden yere çarparak öğretiyor ne yazık ki.

işin özü bağımlı değil bağlı olmayı başarmak.

hatice canım, sen dinimizin gereği elini dahi tutmuyorsun. bunu çok taktir ediyorum. peki canım evlenince sana şunu yapıcam, bunu yapıcam, dudaklarına yapışıcam gibi konuşmalar da yanlış değil mi? bu kadar dikkatli ve kontrollü yaşayan biri için. niyet, düşünce herşeyin üstü değil mi? nihayetinde o erkek, bu şekildeki konuşmadan da elini tutacağından daha fazla etkileniyor.
yanlış anlama sadece bu konudaki düşüncelerini merak ediyorum..

ben de asla mesajlar azalsın biraz dikkat edelim diyemem. telefon elime yapışık yaşıyorum.. günah evet elini de tuttum, sarıldım da, birlikte de kaldım. ama allah biliyor ne onu ne kendimi ne de ailelerimizi utandıracak bişey yapmadım. sadece seviyorum. hiç bi çıkar gözetmeksizin. ve bunun çok masum bişey olduğunu düşünüyorum.

allah insanı sevdikleriyle sınarmış ama bak benim annemin babası, annem 7 yaşındayken vefat etmiş. o sevebilmiş mi yeterince? bağlanabilmiş mi babam diye..hayır o kadar vakitleri olmamış. yüzünü bile hayal meyal hatırlıyo. ölüme çare yok. rabbim ne zaman dilemişse olacak. ister sevelimi ister sevmeyelim.

Son düzenleme:

Valla çağla bu aşk beni iyice dağıttı benim gibi evlenmeyi düşünmeyen biri evlilik hazırlığı yapıyor kime söylüyorsam şokta ve hala gizli tutuyorum. Nişanlanınca ilan edeceğim.
Benim avantajım aşkım aşırı muhafazakar talepleri dini kaideler içinde olmak zorunda ondan fazla ısrar edemiyor ve ben bu adama sırıl sıklam aşığım.
Yoksa hiçbir güç beni eve bağlayamaz, kapanmamı sağlayamaz, hayatımı yavaşlatamazdı. Düşünsene işten çıkıp eve gidip yemek hazırlayacağım.
Duş alıp çıkacağım yerde evi temizleyeceğim. Ütü yapacağım ve ben ütüden nefret ederim. Haftasonu ev gezmelerine gitmek zorunda kalacağım hiç sevmem ama aşkımı düşününce yapabilirim gibi geliyor.Sonra bakıyorum ben ben olmaktan çıktım hiç değilse evleninceye kadar biraz sakin olsam diyip frene basıyorum.

Kendimi soğutabilmem içinde onun beni kıracağını ayrılabileceğimizi bu durumda ne yapacağımı düşünüyorum. Hayatım boyunca hep en kötü seneryolara hazırlamayı öğrendim son 7 yılda kendimi. HAyatta elbette kırılacağım bu aşkım, ailem vs her şeyden olabilir. Fakat hiç değilse şimdiye kadar açılmış olan yaraların kapanması gerkiyor. Daha zamanı var.Belkide bu yüzden tamamiyle zıt bir karakteri seviyorum. Belki onun aşkı tedavi edecek beni

zehracım, ailen erkek arkadaşının ailesiyle telefonla konuştuğunu biliyor mu? bilmiyorsa eğer tanışmaya geldiklerinde biz de zaten zehrayla hep konuşuyoruz da diyebilirler. ailen yine şok olmasın.

ben de eski birlikteliğimde yaşadığım üzüntülerin acısını sevgilimden çıakrdım ilk zamanlar
ama bu o kadar yanlış ki..onun ne suçu var..eskiden biri geldi canımı yaktı diye ben niye sevgilimi kırayım niye hayatı ona zindan edeyim diye düşündüm

Allah korusun belki yine canım yanacak ama eski ilişkimin faturasını kesmicem bu ilişkime..
içimden geldiği gibi sevicem..varsın o da üzsün beni
ben böyle yaşıyorum aşkı napim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…