'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım o bilmiyorki ben size söylüyorum yukarıdaki mesajlarımdada söylemiştim ona belli etmiyorum. Bazen o söylüyor sana sıkıca sarılacağım vs. yoksa ileri gitmedim. Yoksa onu durdurmam imkansızlaşır haliyle.Sana şunu çok içten söylüyorum senin gibi yapabilmek isterdim. Onunla daha önce tokalaştım. Ben erkeklerle dansda ediyorum. Ama onlara karşı bir ilgim yoktu. Fakat aşık olunca geri çekildim aşkımdan. Bu sadece yapı meselesi yoksa kız kardeşimde senin gibi sarılıyor vs. ailemi utandıracak birşey yapmadı ama yakın davranıyor. Burda ben kimseyi benden farklı görmüyorum sakın aklına başka birşey gelmesin. Ben dini vecibelerden çok korkularımdan dolayı uzaklaşıyorum. Ki kaç kerede söyledim özellikle evlenince ilk günler ne yapacağım hiç bilmiyorum.

o günleri hatırlıyorum çünkü benü de kalbim kırıktı...

ama ona rağmen asla pişmanlık duymadım, sevdimse sonuna kadar onu yaşarım,çünkü yaşamadan kaybetmek istemem ben de.

bu aşk kapıma kadar gelmişse,bana da ona sıkı sıkı tutunmak düşer,kapıda bekletmek,sündürmek değil diye düşünürüm.

sonunda risk her şeyde var, şu an bi deprem olur başıma yıkılır ev ama yine de evdeyim değil mi?

bu aşk biter diye yaşamaktan neden korkayım,riskse buna değer bence

zehracım, ailen erkek arkadaşının ailesiyle telefonla konuştuğunu biliyor mu? bilmiyorsa eğer tanışmaya geldiklerinde biz de zaten zehrayla hep konuşuyoruz da diyebilirler. ailen yine şok olmasın.

Canım ailem ailesiyle tanıştığımı "evine gittiğim günü" kandil gibi özel günlerde aradığımı biliyor. Erkek arkadaşımda özel günlerde annemi arar. Evimize davet edip erkek arkadaşımla ailemi tanıştırdım da...

Son düzenleme:

.............................................................................

Son düzenleme:

kendini bizden farklı gördüğünü düşünmüyorum zaten canım.
samimiyetine inanarak sordum.. telefon konuşmalarınızı falan da anlatıyordun ya önceden.
neyse tabiki herkes nasıl yaşamak isterse öyle yaşar..
ama evlenince ilk günler ne yapacağından da korkuyorsun sen, bunu aşabilmen için önce bugünki korkularını yenmelisin.. yani senin elini tutunca hiç bişey olmayacak korkulacak kadar. aksine daha fazla güven ve güç bulacaksın.
evlenince şimdiki hayatından tamamen farklı bir hayat süreceğinden bahsediyorsun.. bunun birden olması seni psikolojik bunalımlar içine sürükleyebilir. herşey için evlenmeyi beklemektense şimdiden evlenince nasıl yaşayacaksan onları veya bazılarını hayatına sokmaya başlasan daha iyi olur.. aileyle kaynaşmaya başlasan, nişanlılık sürecinde daha sık görüşsen vs.
evlenince yaşayacağın hayata alışamamak, aldatılmak kadar ağır bence. hayallerine umutlarına hitap etmeyen bir evlilikte sevginde kalmaz saygında çünkü.

inşallah rabbim hepimize hayallerimizdeki evliliği yaşamayı nasip eder.

Selam güzellerim.

Bayramlık ciciler aldım ben de kendime.

Az buçuk okudum da yazdıklarınızı , ben de sınır koyamam kendime , sevdicek de öyle...

Ölçüyü kaçırmadıktan sonra sarılmak,elini tutmak gibisi var mı ?

neler aldın bakalım kuzuuuuu
biz de pazar günü aldık sevdicekle birbirimize bayramlık
onunla alışveriş yapmayı seviyom, kız gibi ilgili valla
gerçi biraz kararsız o nedenle çok mağaza geziyoz ama olsun

haticecim el tutma öpme vs. gibi algılamıssın biraz ama benim sınırdan kastım ya da aaa nası yapıosun diye sasırdıgım kısım o değildi pek...

ben de nuray gibi telefonda konustuklarınızı anlattıgını hatırlıorum biz yanlıs anladık demek o kısmı....

neyse bnm demek istedigim sen sevdigini de söylememek için tuttugunu yazmıssın... ben buna sasırmıstım

yoksa diğer kısımlar beni baglamaz isteyen istedigi gibi yasayabilir... cok istedigi ve sevdigi halde dinen ters dustugu için uzak durabilir buna sasırmam yani sasacak bir kısım yok...

sasırdıgım nokta oydu... onu da incinmemek adına yaptıgını solemissin.. senin takdirindir tabi ama sevgi paylasılmazsa cogalmaz gibime gelio ondan garipsedim ben

Uzun lacivert etek ve lacivert gömlek aldım kuzum.

İyi günlerde giyin siz de cicilerinizi.

Çok heyecanlıyım yaaa günler azalıyor.

İsmiyle hitap ediyorum daha belki 3 ay olduğu içindir.(gerçi o bu durumdan hoşnut değil zaman zaman sinirleniyorda ama işte) Bazen boş bulunup canım/aşkım diye biliyorum.genellikle sevdiğimi bilmek istediğinde hala yüzüğünün parmağımda olmadığından bahsediyorum. Onun dışında o söylüyor ben dinliyorum. Ev için alacağımız eşyalar, aileler birbirimizde değişmesini veya azaltmak istediğimiz özelliklerden bahsediyoruz. En ufak detayaları bile kız gibi düşünüp hesapladığından konuşacak çok şey oluyor. Genel olarak alacağımız şeylerin markasından tut balayında gideceğimiz otele kadar herşey hesaplandı.

Buraya anlam veremedim.:44:

Evlilik teklifi ( daha önce etti ama yüzükle olmadığı için saymıyoruz ikimizde) yapmak için nişanımızın olmasını bekliyorda aşkım bende ondan bahsediyorum.
Bizde bir tuhaflık var oda şöyleki aşkım tek taşımı ben nişanlandıktan sonra getirip takacakmış. Biz dini nikahı kıymış olacağız haliyle

canım çağlam sevgi paylaştıkça çoğalmaz demişsin evet canım evet aynen çok doğru bir laf etmişsin bende çok utanırdım çok çekinirdim elini bile tutmkazdım ama dinle alakası yok benim huyumdu utanıyordum ilk 2 ay öyle utandım ki okula beni bırakırdı etraftan biri görmesin derdim ama benim sevgilim anlamıyordu çağlam diyordu giz sen etrafta cesaretli birsin ama utanacağnı tahmin etmedim diyordu haklıydıda atılganım ama utangaçtım işte ama sonra kalellerimi yıktı cidden elini tuttuğum anda dünyanın en güzel şeyini yaşıyordum huzursuzlukla değil mutlukla tutup öpüp kokluyordum onu tamam ilk zamanlar o öpmese benim öpme gibi bir niyetim yok idi ailem tarafından çok sevilerek büyütüldüm ama annem hep sevgisizsin der oda şu yüzden onlar öpmese koşupta öpmüyorum ama herşeyi aşkımla kırdım

aşkım lafını 2 sene sonra diyebildim lafa sınır koymadım hissederek bazen çıkıyordu aklımdan ama bekledim korktum benimde ilk erkek arkadaşımdı

sevgi paylaştıkça çoğalır erkek olsam da böyle kadın olsamda böyledir bu paylaşmadığım bir insanla sevgiliyken flört ederken bir şey konuşamıyorsam evlenince kendimi düşünemezdim gibi geliyor bana

annneme bir seferinde din dil ırk köken hiçbirşey umrumda değil yeterki onla insanalrdan bağımsız iki kişilik bir dünya kurayım mutlu olayım dediğimi biliyorum gözlerini büyütmüştü :)))))))))))

böylede çılgın aşığım yakarım dünyayyyıııı aşkım o kadar büyükkk sığmıyor öfkem sinirim tek onun yanındayken yerlere iniyor o beni yatıştıran varlık gemimim limanım huzurm herşeyim

anneme ve kızkardeşime (ki ikisi dünyam) sevdiğimi pek nadir söylerim ve çok önemli gün olmasa öpmemde/öptürmemde bu yüzden en iyi beni sen anlarsın
inşallah bende aşacağım senin gibi ama şimdi bile gözlerine bakamıyorum yüzüm kızarıyor oda bu halimle iyi dalga geçiyor.

avukatlık yapayım biraz
tck ya göre resmi nikah olmadan dini nikah kıyılması suç

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben senin içindeki aşkı yerimmm yerimmmmmmmmmm

helal olsun benim gizimeeeeeee işte bu;

Aşk sihirli bir anahtardır... Kalbin en gizli kapılarını açar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…