canım o bilmiyorki ben size söylüyorum yukarıdaki mesajlarımdada söylemiştim ona belli etmiyorum. Bazen o söylüyor sana sıkıca sarılacağım vs. yoksa ileri gitmedim. Yoksa onu durdurmam imkansızlaşır haliyle.Sana şunu çok içten söylüyorum senin gibi yapabilmek isterdim. Onunla daha önce tokalaştım. Ben erkeklerle dansda ediyorum. Ama onlara karşı bir ilgim yoktu. Fakat aşık olunca geri çekildim aşkımdan. Bu sadece yapı meselesi yoksa kız kardeşimde senin gibi sarılıyor vs. ailemi utandıracak birşey yapmadı ama yakın davranıyor. Burda ben kimseyi benden farklı görmüyorum sakın aklına başka birşey gelmesin. Ben dini vecibelerden çok korkularımdan dolayı uzaklaşıyorum. Ki kaç kerede söyledim özellikle evlenince ilk günler ne yapacağım hiç bilmiyorum.hatice canım, sen dinimizin gereği elini dahi tutmuyorsun. bunu çok taktir ediyorum. peki canım evlenince sana şunu yapıcam, bunu yapıcam, dudaklarına yapışıcam gibi konuşmalar da yanlış değil mi? bu kadar dikkatli ve kontrollü yaşayan biri için. niyet, düşünce herşeyin üstü değil mi? nihayetinde o erkek, bu şekildeki konuşmadan da elini tutacağından daha fazla etkileniyor.
yanlış anlama sadece bu konudaki düşüncelerini merak ediyorum..
ben de asla mesajlar azalsın biraz dikkat edelim diyemem. telefon elime yapışık yaşıyorum.. günah evet elini de tuttum, sarıldım da, birlikte de kaldım. ama allah biliyor ne onu ne kendimi ne de ailelerimizi utandıracak bişey yapmadım. sadece seviyorum. hiç bi çıkar gözetmeksizin. ve bunun çok masum bişey olduğunu düşünüyorum.
allah insanı sevdikleriyle sınarmış ama bak benim annemin babası 7 yaşındayken vefat etmiş. o sevebilmiş mi yeterince? bağlanabilmiş mi babam diye..hayır o kadar vakitleri olmamış. yüzünü bile hayal meyal hatırlıyo. ölüme çare yok. rabbim ne zaman dilemişse olacak. ister sevelimi ister sevmeyelim.
ben de eski birlikteliğimde yaşadığım üzüntülerin acısını sevgilimden çıakrdım ilk zamanlar
ama bu o kadar yanlış ki..onun ne suçu var..eskiden biri geldi canımı yaktı diye ben niye sevgilimi kırayım niye hayatı ona zindan edeyim diye düşündüm
Allah korusun belki yine canım yanacak ama eski ilişkimin faturasını kesmicem bu ilişkime..
içimden geldiği gibi sevicem..varsın o da üzsün beni
ben böyle yaşıyorum aşkı napim
zehracım, ailen erkek arkadaşının ailesiyle telefonla konuştuğunu biliyor mu? bilmiyorsa eğer tanışmaya geldiklerinde biz de zaten zehrayla hep konuşuyoruz da diyebilirler. ailen yine şok olmasın.
senin babanın vefatıyla edindiğin görüşü bende önceki birlikteliğimden edindim ne yazık ki. aynen benden değerlisi yok ve eğer üzülürsem aşkımdan ölsem dönüp gitmeyi de bilicem dedim.
hayat bazı şeyleri insanı yerden yere çarparak öğretiyor ne yazık ki.
işin özü bağımlı değil bağlı olmayı başarmak.
ben de eski birlikteliğimde yaşadığım üzüntülerin acısını sevgilimden çıakrdım ilk zamanlar
ama bu o kadar yanlış ki..onun ne suçu var..eskiden biri geldi canımı yaktı diye ben niye sevgilimi kırayım niye hayatı ona zindan edeyim diye düşündüm
Allah korusun belki yine canım yanacak ama eski ilişkimin faturasını kesmicem bu ilişkime..
içimden geldiği gibi sevicem..varsın o da üzsün beni
ben böyle yaşıyorum aşkı napim
canım o bilmiyorki ben size söylüyorum yukarıdaki mesajlarımdada söylemiştim ona belli etmiyorum. Bazen o söylüyor sana sıkıca sarılacağım vs. yoksa ileri gitmedim. Yoksa onu durdurmam imkansızlaşır haliyle.Sana şunu çok içten söylüyorum senin gibi yapabilmek isterdim. Onunla daha önce tokalaştım. Ben erkeklerle dansda ediyorum. Ama onlara karşı bir ilgim yoktu. Fakat aşık olunca geri çekildim aşkımdan. Bu sadece yapı meselesi yoksa kız kardeşimde senin gibi sarılıyor vs. ailemi utandıracak birşey yapmadı ama yakın davranıyor. Burda ben kimseyi benden farklı görmüyorum sakın aklına başka birşey gelmesin. Ben dini vecibelerden çok korkularımdan dolayı uzaklaşıyorum. Ki kaç kerede söyledim özellikle evlenince ilk günler ne yapacağım hiç bilmiyorum.
Selam güzellerim.
Bayramlık ciciler aldım ben de kendime.
Az buçuk okudum da yazdıklarınızı , ben de sınır koyamam kendime , sevdicek de öyle...
Ölçüyü kaçırmadıktan sonra sarılmak,elini tutmak gibisi var mı ?
neler aldın bakalım kuzuuuuu
biz de pazar günü aldık sevdicekle birbirimize bayramlık
onunla alışveriş yapmayı seviyom, kız gibi ilgili valla
gerçi biraz kararsız o nedenle çok mağaza geziyoz ama olsun
haticecim el tutma öpme vs. gibi algılamıssın biraz ama benim sınırdan kastım ya da aaa nası yapıosun diye sasırdıgım kısım o değildi pek...
ben de nuray gibi telefonda konustuklarınızı anlattıgını hatırlıorum biz yanlıs anladık demek o kısmı....
neyse bnm demek istedigim sen sevdigini de söylememek için tuttugunu yazmıssın... ben buna sasırmıstım
yoksa diğer kısımlar beni baglamaz isteyen istedigi gibi yasayabilir... cok istedigi ve sevdigi halde dinen ters dustugu için uzak durabilir buna sasırmam yani sasacak bir kısım yok...
sasırdıgım nokta oydu... onu da incinmemek adına yaptıgını solemissin.. senin takdirindir tabi ama sevgi paylasılmazsa cogalmaz gibime gelio ondan garipsedim ben
genellikle sevdiğimi bilmek istediğinde hala yüzüğünün parmağımda olmadığından bahsediyorum.
Buraya anlam veremedim.:44:
anneme ve kızkardeşime (ki ikisi dünyam) sevdiğimi pek nadir söylerim ve çok önemli gün olmasa öpmemde/öptürmemde bu yüzden en iyi beni sen anlarsıncanım çağlam sevgi paylaştıkça çoğalmaz demişsin evet canım evet aynen çok doğru bir laf etmişsin bende çok utanırdım çok çekinirdim elini bile tutmkazdım ama dinle alakası yok benim huyumdu utanıyordum ilk 2 ay öyle utandım ki okula beni bırakırdı etraftan biri görmesin derdim ama benim sevgilim anlamıyordu çağlam diyordu giz sen etrafta cesaretli birsin ama utanacağnı tahmin etmedim diyordu haklıydıda atılganım ama utangaçtım işte ama sonra kalellerimi yıktı cidden elini tuttuğum anda dünyanın en güzel şeyini yaşıyordum huzursuzlukla değil mutlukla tutup öpüp kokluyordum onu tamam ilk zamanlar o öpmese benim öpme gibi bir niyetim yok idi ailem tarafından çok sevilerek büyütüldüm ama annem hep sevgisizsin der oda şu yüzden onlar öpmese koşupta öpmüyorum ama herşeyi aşkımla kırdım
aşkım lafını 2 sene sonra diyebildim lafa sınır koymadım hissederek bazen çıkıyordu aklımdan ama bekledim korktum benimde ilk erkek arkadaşımdı
sevgi paylaştıkça çoğalır erkek olsam da böyle kadın olsamda böyledir bu paylaşmadığım bir insanla sevgiliyken flört ederken bir şey konuşamıyorsam evlenince kendimi düşünemezdim gibi geliyor bana
annneme bir seferinde din dil ırk köken hiçbirşey umrumda değil yeterki onla insanalrdan bağımsız iki kişilik bir dünya kurayım mutlu olayım dediğimi biliyorum gözlerini büyütmüştü:)))))))))))
böylede çılgın aşığım yakarım dünyayyyıııı aşkım o kadar büyükkk sığmıyor öfkem sinirim tek onun yanındayken yerlere iniyor o beni yatıştıran varlık gemimim limanım huzurm herşeyim
Evlilik teklifi ( daha önce etti ama yüzükle olmadığı için saymıyoruz ikimizde) yapmak için nişanımızın olmasını bekliyorda aşkım bende ondan bahsediyorum.
Bizde bir tuhaflık var oda şöyleki aşkım tek taşımı ben nişanlandıktan sonra getirip takacakmış. Biz dini nikahı kıymış olacağız haliyle
canım çağlam sevgi paylaştıkça çoğalmaz demişsin evet canım evet aynen çok doğru bir laf etmişsin bende çok utanırdım çok çekinirdim elini bile tutmkazdım ama dinle alakası yok benim huyumdu utanıyordum ilk 2 ay öyle utandım ki okula beni bırakırdı etraftan biri görmesin derdim ama benim sevgilim anlamıyordu çağlam diyordu giz sen etrafta cesaretli birsin ama utanacağnı tahmin etmedim diyordu haklıydıda atılganım ama utangaçtım işte ama sonra kalellerimi yıktı cidden elini tuttuğum anda dünyanın en güzel şeyini yaşıyordum huzursuzlukla değil mutlukla tutup öpüp kokluyordum onu tamam ilk zamanlar o öpmese benim öpme gibi bir niyetim yok idi ailem tarafından çok sevilerek büyütüldüm ama annem hep sevgisizsin der oda şu yüzden onlar öpmese koşupta öpmüyorum ama herşeyi aşkımla kırdım
aşkım lafını 2 sene sonra diyebildim lafa sınır koymadım hissederek bazen çıkıyordu aklımdan ama bekledim korktum benimde ilk erkek arkadaşımdı
sevgi paylaştıkça çoğalır erkek olsam da böyle kadın olsamda böyledir bu paylaşmadığım bir insanla sevgiliyken flört ederken bir şey konuşamıyorsam evlenince kendimi düşünemezdim gibi geliyor bana
annneme bir seferinde din dil ırk köken hiçbirşey umrumda değil yeterki onla insanalrdan bağımsız iki kişilik bir dünya kurayım mutlu olayım dediğimi biliyorum gözlerini büyütmüştü:)))))))))))
böylede çılgın aşığım yakarım dünyayyyıııı aşkım o kadar büyükkk sığmıyor öfkem sinirim tek onun yanındayken yerlere iniyor o beni yatıştıran varlık gemimim limanım huzurm herşeyim
avukatlık yapayım biraz
tck ya göre resmi nikah olmadan dini nikah kıyılması suç
Biliyorum ama ben resmi nikahda yapacağım ama sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?