ee o zaman sen bu sene evleniyosun canım :26:
nişandan hemen sonra hem resmi hem dini nikah olcaksa eğer
düğün için 2013 yazını mı bekliceniz?
Kötüymüş ama sen yinede boşver canını sıkmaya değmez.kızlar şimdi sinir ifrit oldum benn
tamam beni seviyor biliyorum ama ne sorumsuz adama aşık olmuşum ben.
evlenebilimek için onun atanmasını bekledim,kimse inanmadı ben inandım, atandı artık engelimiz kalmadı dedim ailemi alıştırdım bu fikre.
şimdi ne oldu? saçma sapan harcamalar yapıp beni deli ediyor.
neymiş efendim ailesinin bayram üstü paraya ihtiyacı olmuş vermesi gerekmiş.
daha öğrenim kredisi bi köşede duruyor diyemiyor mu borcum var onu ödeyeceğim.
tabii ki insan ailesi için yapar, kim olsa yapar da bizim geleceğimizi hiç düşünmediğini seziyorum.
eylül-ekim yüklü miktarda ödemesi var.
sonra öğrenim kredisini öder.
ben de bu adamı ailemin karşısına çıkarıyorum.
ben ona diyeceğimi biliyorum ama, bana borçlarım bir an önce bitsin birikim yapacağım diyor.
benn de gerek yok zaten biz evlenmeyiz 3 seneye kadar diyeceğim.
tek istediğim bizim için de gerçekçi palnları olsun, hayaller istemiyorum artık.
en iyisi gittiği yere kadar götürmek ilişkimizi, beni evlenmeye ikna eden kendisi sonra böyle yaoan yine kendisi.
gel de deli olma
Kötüymüş ama sen yinede boşver canını sıkmaya değmez.
Haticecim yazdıklarını gerçekten okudukça şaştıkça şaşıyorum canım... sevgi paylaşılmak istenen bir duygudur, duymak istersin , hissetmek istersin , dokunmak istersin doya doya sarılmak kokusunu içine çekmek istersin. Bunu içine atarsan tek başına yaşarsan karşı taraf bunu hissedemezse bir gün gitmek isteyebilir. şu an çok anlayışlı olduğunu söylüyorsun ileride bu durum canını sıkabilir sevgilinin. kız tarafı tabii biraz nazlı olacak ama fazla naz aşık usandırır bilesin.
ayrıca hepimizin illaki kaygıları var ömür boyu birlikte geçirebileceğimiz bir hayat kuruyoruz. seviniyoruz üzülüyoruz ama ben diyorumki ne gelecekse başıma ondan gelsin, ona güvendiğim için gelsin... tabii bu aklı beş karış havada gezmek gibi düşünme. beni de yanlış anlama olur mu cnm.
yok canım zaten onun zoruyla dini nikah kıyılacak. o zaman elini tutabilirim evleninceye kadar bana alışırsın diyor. Sarılırım falan diye umut ediyor ama bunu benim bahane ettiğimi anlamıyor.
bu konuda fazla yorum yapmak istemiyorum aslında
sırf yaşanan bazı şeyler günah olmasın diye dini nikah kıyılmasını ben doğru bulmuyorum
ama herkesin kendi doğrusudur..saygı duyarım
kıyarsın resmi nikahını sonra dini nikahını kıyarsın..ama düğününü 5 ay sonra yaparsın
o süre zarfında ister yakınlaş iter bişey yapma
hem kanun önünde hem de Allah önünde karı-koca olursun çünkü..
katılıyorum ki gecenlerde tv de diyanetin hocası da bunun son derece yanlıs oldugunu nişandan sonra dini nikah diye bişeyin dinimizde olmadıgını üstüne basa basa söledi...
tam anlamıyla aile olunana kdr yapılmaması gerektigini...
benim dğün nikah aynı gün olcak ama aksam da eve gelince o yorgunlukla imam nikahıyla ugrasamam diorum o yuzden iki gün öncesini dusunuyorum mecburen... ama yasak oldugu için imam bulamıcaz buyuk ihtimalle
dugun aksamı da bnm icime sinmez... güzelce abdestimi alayım falan öle kıyılsın istiorum 2 gün önce
kuzum benim de senin gibi olucak
benim arkadaşım evlendi yakın zamanda..
düğün günü kız almaya geliyolar ya..işte onu almaya geldiler yeni evlerine götürdüler
orda kıyıverdiler imam nikahını hemen
gece de resmi nikah oldu
eğer ayarlanabilirse ben de öyle yapmayı düşünüyom
kuzum benim de senin gibi olucak
benim arkadaşım evlendi yakın zamanda..
düğün günü kız almaya geliyolar ya..işte onu almaya geldiler yeni evlerine götürdüler
orda kıyıverdiler imam nikahını hemen
gece de resmi nikah oldu
eğer ayarlanabilirse ben de öyle yapmayı düşünüyom
bebekleeerrriiimmm
aşkııımmmmmm
Kızlar sevgilisiyle yada nişanlısıyla 1-2 gün boyunca konuşmayan oldu mu hiç?
Kendimi garip hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?