Kızlar sevgilisiyle yada nişanlısıyla 1-2 gün boyunca konuşmayan oldu mu hiç?
Kendimi garip hissediyorum.
Eveet.Kanım çekiliyordu sanki.
Ne oldu tatlım?
Evet oldu tabii.Çok acı çektim.Bir de o müthiş inat yapar.Feyza'nın hali harap olur yani.
Küs müsünüz?Yoksa başka sebeplerden dolayı mı arayamadınız birbirinizi?
Sanırım benimkide inat yaptı. aramadı bütün gün. oyalamaya çalıştım kendimi.
Nette dolandım, kitap okudum, sonrada uyudum.
telefonumu sessize aldım. arada bir bakıyorum ama birşey göremiyorum.
Sonra sen mi aramıştın canım?
Aynen. nefesim daralıyor.
siz de kavga mı etmiştiniz canım?
Kızlar sevgilisiyle yada nişanlısıyla 1-2 gün boyunca konuşmayan oldu mu hiç?
Kendimi garip hissediyorum.
kızlar bişey sorucam yaa
söz elbisesini almıştık biz sevgilim aldı yani..
bende takım elbise alayım dedim istemedi.. o zaman dedim takım giyme pantolon gömlek alayım dedim ok dedi..
benim elbisenin rengi üstü saks eteği siyah..
benimkine siyah pantolon alıcam.. gömlek beyaz mı olsun mavi mi... ince siyah kravat düşünüorum.. sizce nasıl yapalım.. saks kravat demeyin sakın o derece uyumlu olmayalım
ama sanırım beyaz ve siyah daha şık durucaktır..
Canım benim nişanımda saks mavisi bir elbise giydim.Uzundu.Nişanlıma da siyaha yakın koyu lacivert blazer ceket,yine o renkte pantolon,beyaz gömlek ve benim elbisemin rengine uygun (saks mavisi değildi tam olarak ama yakın bir ton) üzerinde çok küçük küçük beyaz puantiyeleri olan bir kravat almıştık.Herkes uyumu çok beğenmişti.
canım evde olucağımız için ve havalarda sıcaak olduğu için ceket giymicek.. elbise rengnde kravat nişan gibi durumlarda daha hoş duruo.. ama evde fazla boğulucakmışız gibime gelio
zehracım ben 2. modeli beğendim
ben nişanımda tepsi yaptırmıştım, ahşap boyama eskitme tarzı
nurayınki de öyle
o tarz bişey de düşünebilirsin canım
cnm illa ki olur konuşmamak çözüm değil haklı da haksız da olsan bir ara derim. nişanlı mısınız sevgili mi?
Evet ben aramıştım.Onun aradığı da oldu ama istatistiklere göre %85 hep ben.
Ona göre bunun sebebi de huzursuzlukları hep benim çıkartıyor olmam.
aradım canım. dedim ben çok üzüldüm sen nerdesin? neden aramadın?
Kırıldım ve hatanı anla diye aramadım dedi. üzülmedinmi dedim? üzülcek vaktim yokki koşuşturuyorum hep dedi. ben de kapattım telefonu saatlerce ağladım. sonra msj attım istemiyorumm seni diye. bitti dedim. hattı da kırıp atıcam dedim. kırma hattı sakın makul ol demiş. ben senin için hediyeler aldım bugün diye yazmış. sonra ben dedim eve gidince ara konuşalım. arayıncada ben çok yoruldum artık olmuyorsa olmasın gel yarın buraya yüzükleri takıları al dedim. 1 saat konuştuk. ayrılmıycaz. nişanlıyım ben canım.
Kızlar aşağıdaki yastık modellerinden sizce hangisi daha şık ?
fiyatlarıyla birlikte yazıyorum...
30 tl makaslı
Eki Görüntüle 489951
30 tl makaslı
Eki Görüntüle 489952
21 tl ( makası yok )
Eki Görüntüle 489953
birde yastık mı tepsi mi olmalı sizce.. ileride bana kalıcağı için yastığ daha iyi değerlendirebilirim diye dşündüm :26: fikilerinizi bekliyorummm
bunları gg den buldum
Tuğçeciğim zaman zaman yaşıyoruz aynı şeyleri inan.Çok yıpratıcı biliyorum.Nedense de üzülen ,yıpranan taraf hep biz oluyoruz.beyfendilerin üzülecek zamanı bile olmuyor!Canını sıkma canım benim.Hepimiz için hayırlısı neyse o olsun.Zaman gösterecek bizlere.İçini ferah tut.
ben de eski birlikteliğimde yaşadığım üzüntülerin acısını sevgilimden çıakrdım ilk zamanlar
ama bu o kadar yanlış ki..onun ne suçu var..eskiden biri geldi canımı yaktı diye ben niye sevgilimi kırayım niye hayatı ona zindan edeyim diye düşündüm
Allah korusun belki yine canım yanacak ama eski ilişkimin faturasını kesmicem bu ilişkime..
içimden geldiği gibi sevicem..varsın o da üzsün beni
ben böyle yaşıyorum aşkı napim
kızlar şimdi sinir ifrit oldum benn
tamam beni seviyor biliyorum ama ne sorumsuz adama aşık olmuşum ben.
evlenebilimek için onun atanmasını bekledim,kimse inanmadı ben inandım, atandı artık engelimiz kalmadı dedim ailemi alıştırdım bu fikre.
şimdi ne oldu? saçma sapan harcamalar yapıp beni deli ediyor.
neymiş efendim ailesinin bayram üstü paraya ihtiyacı olmuş vermesi gerekmiş.
daha öğrenim kredisi bi köşede duruyor diyemiyor mu borcum var onu ödeyeceğim.
tabii ki insan ailesi için yapar, kim olsa yapar da bizim geleceğimizi hiç düşünmediğini seziyorum.
eylül-ekim yüklü miktarda ödemesi var.
sonra öğrenim kredisini öder.
ben de bu adamı ailemin karşısına çıkarıyorum.
ben ona diyeceğimi biliyorum ama, bana borçlarım bir an önce bitsin birikim yapacağım diyor.
benn de gerek yok zaten biz evlenmeyiz 3 seneye kadar diyeceğim.
tek istediğim bizim için de gerçekçi palnları olsun, hayaller istemiyorum artık.
en iyisi gittiği yere kadar götürmek ilişkimizi, beni evlenmeye ikna eden kendisi sonra böyle yaoan yine kendisi.
gel de deli olma
bende bunu demştm işte maddi olarak değil ama genel anlamda onura kolay geliyor. Beni de o evlenmeye ikna etti. Ben oluruna biraktm hiç ilgilenmiyorum, yine o gelip evlenelm diye tutturacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?