'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydınnn canlarımmm

zehracım ben de söz yastığı düşünüyorum belkide kendim süslerim zaman bulabilirsem. eminönü tarafına çıkıp bakıcam yakında. ben bi piyasa araştırması yapim sana da haber veriririm

sağol gizimm.açıcam inşallah ama niyeyse bizim işler resmileşsin o zaman açayım diye istiyorum.
senin tupperlarda çok güzeelllerr bende istiyorum artık tuppera başlamayı
sibelcim sende sağol canım al bence hepimizde olsunn anahtarlıklarımızdan

günaydınn kızlarrr
zehracım geçmiş olsun.bende fenayım dün gece ateş,istifra etme ,ishal falan derken hastanelik oldum.dün ateşler içinde yandım hep. Allah a şükür işe gelebildim bugün

Günaydınnnn heerkeseee
Günaydın Gülin

Günaydın canım sağolasın

Günaydın tatlımm

Günaydın canım

Geçmiş olsun gelinlerimize nazar değdi herhalde bende ramazanın ilk günü hastanelik olmuştum.
Hoş geldin ezgi

zehracım ve ezgicim çok geçmiş olsun canlarım
dikkat edin kendinize kıyamam size

günaydınlar..perşembeyi de gördük bu hafta bitti sayılır

günaydın tatlım haberlkerini bekliyorum o zaman

günaydınn kızlarrr
zehracım geçmiş olsun.bende fenayım dün gece ateş,istifra etme ,ishal falan derken hastanelik oldum.dün ateşler içinde yandım hep. Allah a şükür işe gelebildim bugün
canım saol sanada çok geçmiş olsun

canım albüme koydum
çok güzelmiş bu tatlım yaa nerden buldun bunu :26:

yaaaaaaaaa ben cook ozluyoorum ama bu hiiicc adaletlıı bı duruum deılll benceeeeeeeeeeeeee

Bence dee değill miniiiiimmmm seninnn iş hayatıııı boynumuu büktü bildiğinnn

Günaydın bebeklerimmm

Ezgimmm canımm çok geçmiş olsunnn dün akşam üstü aklıma geldin, yoğunsundur diye düşündümm kuzucumm kıyamam sanaa bugun daha iyisindirr inşallahh

Zehracımmm sana da çok geçmiş olsun tatlımmm

topicimize nazar mı değdiii acabaaa:26:

Özgeemmm cidden perşembeyi de gördükkk hızınaa yetişemiyorum ben bu yelkovanın ya hu

günaydın hatunlaaaaaaaaarrr

hasta olanlar duydummmmmmmmmmmm aaaaa cok cok gecmiş olsun kendinize cok dikkat edin fıstıklarrr

Kızlar okuyunca dikkatinizi çeker belki diye düşündüm.

Adet sancısı kadınların her ay yaşadığı, çekilmez bir durumdur. Siz de her ay bu sancıları çekiyorsanız e vitamini ile buna son verebilirsiniz.

Milyonlarca kadının hayatları boyunca karşılaştığı bu rahatsızlık için uygulanan bu önemli gelişme birçok kadın için oldukça mutlu edici bir durum. Yapılan araştırmalar gösteriyor ki, E vitamini özellikle genç kızlarda her ay meydana gelen adet sancılarını ortadan kaldırmada etkili oluyor.

Uzmanlar bir bölüm kadın üzerinde uyguladığı çalışmada, regli döneminin öncesi ve ilk günlerinde bu kişilere E vitamini takviyesi yaptı. Çalışma sonucu görüldü ki kadınların sancılarında önemli derecede azalmalar meydana geldi. Özellikle çok fazla ağrı çeken kişilerde ağrının tamamen ortadan kalktığı söylendi. Günde ortalama 200 g E vitamini verilen kadınlar bu sonuçtan oldukça memnun kaldıklarından bahsetti.

İngiltere'de bir dergide yayınlanan bu araştırma, kadınları çok mutlu edecek gibi görünüyor. Çünkü bu regl sancıları kadınların günlük hayatlarını oldukça kötü etkilemektedir. Öyle ki bu sancılar yüzünden kadınlar çalışamamaktadır. Ayrıca bu sancılar yüzünden bol miktarda ve sakıncalı ağrı kesiciler kullanmak zorunda kalan kadınlar bu durumdan kurtuldukları için de oldukça memnunlar.

dün akşam kayınannişteydik sevdicekle yemeğe gittik
sevdiceğin eski odasına girdim, şuan kardeşi kalıyo orda
masasının karşısındaki panoya ilk gittiğimiz sinemanın biletlerini asmış, taa o zamandan duruyo demek
ay bi duygulandım, sıkıştırıp öpesim geldi ama kaynanamın yanında yapamadım tabi

Son düzenleme:
saol canım
canım işcanların alt katında ahşap boyama yapan bi bayan var
dükkanın adı da nurun el sanatları gibi bişeydi galiba
oraya yaptırdım ben
tamamdır tatlım oraya da bi bakayım ben
günaydın hatunlaaaaaaaaarrr

hasta olanlar duydummmmmmmmmmmm aaaaa cok cok gecmiş olsun kendinize cok dikkat edin fıstıklarrr
günaydın kuzum sağolasın

ayy ne hoş kıyaaaaaamamm kii.. tatlım sizin ne kadar oldu?

ay cnm ne güzel hızlı karar vermişsiniz. hazırlıklarınıza başlamışsınız.biz mecbur askerliği beklemek durumundaydık ne güzel erken kavuşçaksınızzz :)

aslında biz bu yaz evlencektik maddi sorunlar olmasaydı
ama olsun daha iyi böyle..ilişkimiz daha da oturuyo böylece
bi de bizim yaşlar var canım o nedenle çok da beklememek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…