Günaydın canım sağolasınGünaydın taze gelincikler
Geçmiş olsun zehra
Günaydınnnn heerkeseee
sağol gizimm.açıcam inşallah ama niyeyse bizim işler resmileşsin o zaman açayım diye istiyorum.ezgim geçmişe gittim geldim aldıkalrın çok güzelll
seninde topik zamanınn geliyorrr çeyiz seni çağırıyorrr açmalısınnn
hattahahaaaa tüm 2013 gelinler çok zevkli başlayınca ara veremyorsunuz ben 3 4 ay ara vermek zorundayım çünkü belim büküldü ama yine ara ara ciciler alcam ufak tefek
canım fotoğraf varmı ekleyebilirmsiin
Günaydın GülinGünaydınnnn heerkeseee
Günaydın canım sağolasın
Günaydın tatlımm
Günaydın canımgünaydınnn canlarımmm
zehracım ben de söz yastığı düşünüyorum belkide kendim süslerim zaman bulabilirsem. eminönü tarafına çıkıp bakıcam yakında. ben bi piyasa araştırması yapim sana da haber veriririm
Geçmiş olsun gelinlerimize nazar değdi herhalde bende ramazanın ilk günü hastanelik olmuştum.sağol gizimm.açıcam inşallah ama niyeyse bizim işler resmileşsin o zaman açayım diye istiyorum.
senin tupperlarda çok güzeelllerr bende istiyorum artık tuppera başlamayı
sibelcim sende sağol canım al bence hepimizde olsunn anahtarlıklarımızdan
günaydınn kızlarrr
zehracım geçmiş olsun.bende fenayım dün gece ateş,istifra etme ,ishal falan derken hastanelik oldum.dün ateşler içinde yandım hep. Allah a şükür işe gelebildim bugün
günaydın tatlım haberlkerini bekliyorum o zamangünaydınnn canlarımmm
zehracım ben de söz yastığı düşünüyorum belkide kendim süslerim zaman bulabilirsem. eminönü tarafına çıkıp bakıcam yakında. ben bi piyasa araştırması yapim sana da haber veriririm
canım saol sanada çok geçmiş olsungünaydınn kızlarrr
zehracım geçmiş olsun.bende fenayım dün gece ateş,istifra etme ,ishal falan derken hastanelik oldum.dün ateşler içinde yandım hep. Allah a şükür işe gelebildim bugün
çok güzelmiş bu tatlım yaa nerden buldun bunu :26:canım albüme koydum
yaaaaaaaaa ben cook ozluyoorum ama bu hiiicc adaletlıı bı duruum deılll benceeeeeeeeeeeeee
günaydın tatlım haberlkerini bekliyorum o zaman
canım saol sanada çok geçmiş olsun
çok güzelmiş bu tatlım yaa nerden buldun bunu :26:
saol canım
Bence dee değill miniiiiimmmmseninnn iş hayatıııı boynumuu büktü bildiğinnn
Günaydın bebeklerimmm
Ezgimmm canımm çok geçmiş olsunnn dün akşam üstü aklıma geldin, yoğunsundur diye düşündümm kuzucumm kıyamam sanaa bugun daha iyisindirr inşallahh
Zehracımmm sana da çok geçmiş olsun tatlımmm
topicimize nazar mı değdiii acabaaa:26:
Özgeemmm cidden perşembeyi de gördükkk hızınaa yetişemiyorum ben bu yelkovanın ya hu
tamamdır tatlım oraya da bi bakayım bencanım işcanların alt katında ahşap boyama yapan bi bayan var
dükkanın adı da nurun el sanatları gibi bişeydi galiba
oraya yaptırdım ben
günaydın kuzum sağolasıngünaydın hatunlaaaaaaaaarrr
hasta olanlar duydummmmmmmmmmmm aaaaa cok cok gecmiş olsun kendinize cok dikkat edin fıstıklarrr
dün akşam kayınannişteydik sevdicekle yemeğe gittik
sevdiceğin eski odasına girdim, şuan kardeşi kalıyo orda
masasının karşısındaki panoya ilk gittiğimiz sinemanın biletlerini asmış, taa o zamandan duruyo demek
ay bi duygulandım, sıkıştırıp öpesim geldi ama kaynanamın yanında yapamadım tabi
ayy ne hoş kıyaaaaaamamm kii.. tatlım sizin ne kadar oldu?
çok eski sayılmayız burcummm
3 mayıs 2011 bizim yıldönümümüz
ay cnm ne güzel hızlı karar vermişsiniz. hazırlıklarınıza başlamışsınız.biz mecbur askerliği beklemek durumundaydıkne güzel erken kavuşçaksınızzz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?