aslında biz bu yaz evlencektik maddi sorunlar olmasaydı
ama olsun daha iyi böyle..ilişkimiz daha da oturuyo böylece
bi de bizim yaşlar var canım o nedenle çok da beklememek lazım
yokk canımmm kaç yaşındasınki sen hem? mesela benim onurum 30 olacak ekimde ben de bu ayın 18inde 2430a kadar yolu var yani
sağol haticecim. iş arkadaşımda aynısını söyledi sana kesin nazar değiyor dediGeçmiş olsun gelinlerimize nazar değdi herhalde bende ramazanın ilk günü hastanelik olmuştum.
Hoş geldin ezgi
Daha iyiyim pelimiim en azından ateşim yok bugün.dün odadan odaya bile geçemiyordum ateş mahvetti beni. bir sürü ilaç sonucu bugün ayağa kalkabildim şükür
Bence dee değill miniiiiimmmmseninnn iş hayatıııı boynumuu büktü bildiğinnn
Günaydın bebeklerimmm
Ezgimmm canımm çok geçmiş olsunnn dün akşam üstü aklıma geldin, yoğunsundur diye düşündümm kuzucumm kıyamam sanaa bugun daha iyisindirr inşallahh
Zehracımmm sana da çok geçmiş olsun tatlımmm
topicimize nazar mı değdiii acabaaa:26:
Özgeemmm cidden perşembeyi de gördükkk hızınaa yetişemiyorum ben bu yelkovanın ya hu
Kızlar okuyunca dikkatinizi çeker belki diye düşündüm.
Adet sancısı kadınların her ay yaşadığı, çekilmez bir durumdur. Siz de her ay bu sancıları çekiyorsanız e vitamini ile buna son verebilirsiniz.
Milyonlarca kadının hayatları boyunca karşılaştığı bu rahatsızlık için uygulanan bu önemli gelişme birçok kadın için oldukça mutlu edici bir durum. Yapılan araştırmalar gösteriyor ki, E vitamini özellikle genç kızlarda her ay meydana gelen adet sancılarını ortadan kaldırmada etkili oluyor.
Uzmanlar bir bölüm kadın üzerinde uyguladığı çalışmada, regli döneminin öncesi ve ilk günlerinde bu kişilere E vitamini takviyesi yaptı. Çalışma sonucu görüldü ki kadınların sancılarında önemli derecede azalmalar meydana geldi. Özellikle çok fazla ağrı çeken kişilerde ağrının tamamen ortadan kalktığı söylendi. Günde ortalama 200 g E vitamini verilen kadınlar bu sonuçtan oldukça memnun kaldıklarından bahsetti.
İngiltere'de bir dergide yayınlanan bu araştırma, kadınları çok mutlu edecek gibi görünüyor. Çünkü bu regl sancıları kadınların günlük hayatlarını oldukça kötü etkilemektedir. Öyle ki bu sancılar yüzünden kadınlar çalışamamaktadır. Ayrıca bu sancılar yüzünden bol miktarda ve sakıncalı ağrı kesiciler kullanmak zorunda kalan kadınlar bu durumdan kurtuldukları için de oldukça memnunlar.
sağol burcucum bencede nazarezgicim ben kaçırmışımm geçmiş olsun cnmm.şimdi geçmişi okuyunca gördümm. nazaaaaar nazarr bu sayfayı okuyanlar maşallah demiyolar
özgemmm yaşın bence çok iyi bana da 24 erken gibi geliyoorr..
Canım yaa dikkat et kendine. Yazın da hiç çekilmezkisağol haticecim. iş arkadaşımda aynısını söyledi sana kesin nazar değiyor dediben zaten çok korkarım nazardan
özgecim,zehracım,kurabiyem,siboş ve tüm geçmiş olsun diyen gelincikler teşekkür ederim hepinize
Daha iyiyim pelimiim en azından ateşim yok bugün.dün odadan odaya bile geçemiyordum ateş mahvetti beni. bir sürü ilaç sonucu bugün ayağa kalkabildim şükür
şu sancıdan öyle çok çekiyorum ki denemediğim kalmadı...bunuda deneyebilirim
sizin sevdicekler çocuk istiyo ama benimkinde hiiiç baba olma hevesi yok
sırf yapmış olmak için yapçak bana kalırsa
ben artık kesinlikle ilgilenmiyorum, hem de ciddi ciddi ilgilenmiyorum trip değil yani...
bütün ikna olmuşluğum içime kaçtı, karşıma çıkarsa da evlenecek sorumluluğu onda görmediğimi söyleyeceğim,çünkü bu konuda ciddiyim. sanırım bizim evlenmemiz uzun zaman alır bu rahatlıkla, lafla peynir gemisi yürümez,yürümeyecek...
ben yeterince mücadele ediyorum ilişkimizi var etmek için, biraz da o çabalasın,çabalamayacaksa da bu durumu uzatmayı düşünmüyorum.
bıktım artık oyalanan kız muamelesi görmekten...
özgem benimki de öyle cok hevesli sayılmaz aman oluyorum cocuklara bitiyorum cocuk da cocuk illa demiyor...
aslında cocukları sever ama sanırım bize getirecegi maddi ve manevi yukten biraz korkuyor.. ben de aynıı sekildeyim... bize kalsa sanırım bnm cocugum sensin deyip beni bakar buyutur
ama etraftan sıkıstırılcanı da bilio... ailesinin torun gormek istedigini falan bu yuzden en azından bi tane olmalı seklinde dusunuyo
simdiden basladı bile millet bebek muhabbettine daha bismillah evlenmedik bile... arkadaslarının eşleri hep hamile bunu da arayıp siz de arayı fazla uzatmayın hep beraber oynasınlar diolarmıs
oldu hemen dedim ben de
aynını bende hafiften hisseder gibi oldum ama şöyle ki konuşup plan yapmıyoruz. hayaller aynı devam ediyor. bende herşey kontrolümde olsun istiyorum o yüzden önceden planlamak gerektiğini düşünüyorum o da ne geldi hoş geldi modunda. olur hayatım yaparız diyor bende iyi dedim peki yaparsın görelim ne yapıcaksın. sanırım seneye evlilik olmazsa bende şuan senin hissettiklerini hissedicem. demiştim de seneye evlenemezsek vazgeçebilirim diye ama evlenmediğimizden değil dediği zamanda olmadığı için. ama bana derse ki şu sebeplerden erteleyelim ona da bişey demem kabul ederim. yeter ki sorumsuzluk olmasın.
bencede tatlımm oluruna bırak yoksa kendini yıpratıyor insan. ben bıraktım şuan mutluyuz tadını çıkarmaya bakıyorum.
Canım yaa dikkat et kendine. Yazın da hiç çekilmezkiDaha da iyi ol inşallah Ezgimmm..
Bende en az 2 yıl bebek düşünmüyorum kuzular, sevgilikk düşünse de ancak avcunu yalar
kıymetttttt
ben waffle çok severim ve acayip canım çektiiii
bu akşam bi arkadaşa iftara davetliyiz sevdicekle, pöffff gitmeseydik gidip bi yerde yerdik
hayel de kurmuyorum kıymetcim plan da yapmıyorum.
sadece gözlemliyorum, evliliğe dair heves ve isteğim de pek kalmadı galiba, bi de bu yaz size gelip ailenle tanışmak istiyorum dedi,bizimkiler kabul etti 3-4 ay önce.
sonra bizim ayrılığımız oldu ya temmuz'da gelemedi,bi de aileme açıklama yapmaz zorunda kaldım.
bi daha da plan yapmam,gördüm ne olduğunu, hiçbir şey istediği gibi gitmeyebilir insanın, umrumda değil artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?