'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

aslında biz bu yaz evlencektik maddi sorunlar olmasaydı
ama olsun daha iyi böyle..ilişkimiz daha da oturuyo böylece
bi de bizim yaşlar var canım o nedenle çok da beklememek lazım

yokk canımmm kaç yaşındasınki sen hem? mesela benim onurum 30 olacak ekimde ben de bu ayın 18inde 24 30a kadar yolu var yani

yokk canımmm kaç yaşındasınki sen hem? mesela benim onurum 30 olacak ekimde ben de bu ayın 18inde 24 30a kadar yolu var yani

ikimiz de 26yız bizzzz
hadi erkek için erken bile denebilir ama kız için öyle olmuyo..evlenince 27 olcaz işte
çocuğu falan da bi 3 sene sonra düşünüom
o nedenle çok yaşlanmamak lazım

Geçmiş olsun gelinlerimize nazar değdi herhalde bende ramazanın ilk günü hastanelik olmuştum.
Hoş geldin ezgi
sağol haticecim. iş arkadaşımda aynısını söyledi sana kesin nazar değiyor dedi ben zaten çok korkarım nazardan

özgecim,zehracım,kurabiyem,siboş ve tüm geçmiş olsun diyen gelincikler teşekkür ederim hepinize
Daha iyiyim pelimiim en azından ateşim yok bugün.dün odadan odaya bile geçemiyordum ateş mahvetti beni. bir sürü ilaç sonucu bugün ayağa kalkabildim şükür

şu sancıdan öyle çok çekiyorum ki denemediğim kalmadı...bunuda deneyebilirim

ezgicim ben kaçırmışımm geçmiş olsun cnmm.şimdi geçmişi okuyunca gördümm. nazaaaaar nazarr bu sayfayı okuyanlar maşallah demiyolar

özgemmm yaşın bence çok iyi bana da 24 erken gibi geliyoorr..

Son düzenleme:
benim superman de geliyo otuzuna az kaldı... evlendigimizde 30 olmus olcak işte nerdeyse 29.5 yasında olcak

biz de 3 sene sonra dusunuyoruz cocuk... bana kalsa daha da beklerim de benimki otuz yasına geldim askım napıosun daha uzatmayalım cocuk işini 3 sene iyi diyo

evet çağlam benimki de ben kaç yaşında baba olcam o zaman diyo çocukla beraber büyürsünüz ikinizde diyo pişkin pişkin espriler yapıyor ben de 2 yıl sonra düşünüyorum inşallah hem o zamana kadar para biriktirmiş oluruz.

Canım yaa dikkat et kendine. Yazın da hiç çekilmezki Daha da iyi ol inşallah Ezgimmm..

Bende en az 2 yıl bebek düşünmüyorum kuzular, sevgilikk düşünse de ancak avcunu yalar

sizin sevdicekler çocuk istiyo ama benimkinde hiiiç baba olma hevesi yok
sırf yapmış olmak için yapçak bana kalırsa

özgem benimki de öyle cok hevesli sayılmaz aman oluyorum cocuklara bitiyorum cocuk da cocuk illa demiyor...

aslında cocukları sever ama sanırım bize getirecegi maddi ve manevi yukten biraz korkuyor.. ben de aynıı sekildeyim... bize kalsa sanırım bnm cocugum sensin deyip beni bakar buyutur

ama etraftan sıkıstırılcanı da bilio... ailesinin torun gormek istedigini falan bu yuzden en azından bi tane olmalı seklinde dusunuyo

simdiden basladı bile millet bebek muhabbettine daha bismillah evlenmedik bile... arkadaslarının eşleri hep hamile bunu da arayıp siz de arayı fazla uzatmayın hep beraber oynasınlar diolarmıs

oldu hemen dedim ben de

aynını bende hafiften hisseder gibi oldum ama şöyle ki konuşup plan yapmıyoruz. hayaller aynı devam ediyor. bende herşey kontrolümde olsun istiyorum o yüzden önceden planlamak gerektiğini düşünüyorum o da ne geldi hoş geldi modunda. olur hayatım yaparız diyor bende iyi dedim peki yaparsın görelim ne yapıcaksın. sanırım seneye evlilik olmazsa bende şuan senin hissettiklerini hissedicem. demiştim de seneye evlenemezsek vazgeçebilirim diye ama evlenmediğimizden değil dediği zamanda olmadığı için. ama bana derse ki şu sebeplerden erteleyelim ona da bişey demem kabul ederim. yeter ki sorumsuzluk olmasın.

bencede tatlımm oluruna bırak yoksa kendini yıpratıyor insan. ben bıraktım şuan mutluyuz tadını çıkarmaya bakıyorum.

gene benzedik gene benzedik çağlammm
eskiden bi anne olma sevdam vardı sanki..ne bilim hayal kurardım bunla ilgili ama şimdi bende de öyle yoğun anne olma isteği yok
sevdicek de benim gibi..daha bi aşkımızı yaşayalım istiyoz, gezelim bol bol
çocuk olunca maddi olarak zaten gider çok oluyo, e sonra birbirmize ayıracağımız vakitler de azalıyo..sosyal hayat zorlaşıyo
sorumluluk çok büyük..tüm hayatın o çocuk oluyo..
bi de benim sevgilim bi başkasını ondan çok sevmeme dayanamayabilir
o nedenle 3 sene gönlümüzce aşkımızı yaşayalım..sonra da olsun bi tane bebişimiz
hiç olmasın falan diodu bizimki ama bi tane istiyo artık

ay valla benimki de ben he desem anında çocuk yapar yanii o kadar çok çocuk seviyor baba olmak istiyor :)) min 2 yıl birbirimize doyalım başbaşa olmanın tadını çıkaralım diyorum. ben sana doyamamkii diyo hemen bebek de yapalım diyor.2 yılı da çoook uzun buluyor çevremizdeki bebekleri de alıyor kucağına bir de eline yakışıyorki sormayınnn kıyamıyorum ama yapmam ilk 2 yıl zehracım oruç bozuluyor öyle

ne zamandır canım waffle istiyordu evde yapabilir miyim diye düşündüm yaptım, waffle makinemiz yok ben krep hamurundan yaptım üzerini süsledim, tadı aynı oldu :)))

kıymetttttt
ben waffle çok severim ve acayip canım çektiiii
bu akşam bi arkadaşa iftara davetliyiz sevdicekle, pöffff gitmeseydik gidip bi yerde yerdik

hayel de kurmuyorum kıymetcim plan da yapmıyorum.

sadece gözlemliyorum, evliliğe dair heves ve isteğim de pek kalmadı galiba, bi de bu yaz size gelip ailenle tanışmak istiyorum dedi,bizimkiler kabul etti 3-4 ay önce.

sonra bizim ayrılığımız oldu ya temmuz'da gelemedi,bi de aileme açıklama yapmaz zorunda kaldım.

bi daha da plan yapmam,gördüm ne olduğunu, hiçbir şey istediği gibi gitmeyebilir insanın, umrumda değil artık...

Canım yaa dikkat et kendine. Yazın da hiç çekilmezki Daha da iyi ol inşallah Ezgimmm..

Bende en az 2 yıl bebek düşünmüyorum kuzular, sevgilikk düşünse de ancak avcunu yalar

İnşallah Pelinimm hepimiz iyi olalımm
buarada biz bildiğiniz üzere çocuk delisiyiz.bende çok yoğun bir annelik duygusu var sevdiceğimde baba olmak için yanıp tutuşuyor.biz ne kadar sabrederiz evlendikten sonra bilemiyorum
kıymetcim waffle harika görünüyor hasta olmasam yapardım eve gidince
orkidecim çok detaylı okuyamadım yazdıklarını malum kafamı toparlayamıyorum çok ve hakkında hayırlısını diliyorum canım.köstek olmak istemem ama haklı gibi görünüyorsun...

kıymetttttt
ben waffle çok severim ve acayip canım çektiiii
bu akşam bi arkadaşa iftara davetliyiz sevdicekle, pöffff gitmeseydik gidip bi yerde yerdik

valla bende çok severimmm. iftardan sonra sırf waffle için dışarı çıkmak istemedim ne zamandır da kafamda kuruyordum acaba olur mu diye bi deniyim dedim tadı aynı oldu hamuru da ince yaptım yerken rahat olsun diye. evde de yaparsın ki çok kolay. 1yumurta süt un çay kaşığıyla da şeker attım. aslında atılmasa da olur da benim gönlümden koptu

anlıyorum seni, işte insan herşey tadı kaçmadan heyecanıyla olsun istiyor hevesi kırılmadan. bende böyleyim hevesim kaçtı mı daha onu yapmış yapmamış önemli değil. şimdi gelsin tanışmaya olmaz mı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…