'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

çok geçmiş olsun canımmm

ayy valla bu çocuk meselesiyle ben ne yapıcam bilmiyorum.. benimkide önceden istemiodu son zamanlarda tutturmuş çocuk da çocuk diyee ya çocuk yapalım ya köpek alalım eve diyor çıldırdı benimki

canım sağol cevabın için netteki cevaplar çok kafamı karıştırdı yaa :44:

malum biz zaten kendi evimizde değiliz, Depremden sonra ailem istanbula geçici olarak taşındı,bayramdan sonra Van'a dönüyoruz.

bakalım bi daha bu konuyu açacak mı o zaman göreceğim, çünkü bi daha evlilik konusu açıp hayaller kurmayı düşünmüyorum.

ben de ağız dolusu olarak biliyorum.hani azıcık değil de çok çok kusunca bozuluyor...

evet canımm sen açma konuyu, izle bakalım neler yapıcak. oraya döndüğünde yüzyüze görüştüğünüzde herşey yoluna girer inşallah. hakkımızda hayırlılarsa olsunlar diyorum ben.

Benimki de aynılarını soluo ki

ne zamandır canım waffle istiyordu evde yapabilir miyim diye düşündüm yaptım, waffle makinemiz yok ben krep hamurundan yaptım üzerini süsledim, tadı aynı oldu :)))

Eki Görüntüle 490303
Kıymetcimm, harikaa görünüoo tariiff istiorummm benn de waffle yapçam hatta bu akşam evegidince yapıyım sevgilikk sabah kulak burun boğaz doktoruna gitti kulağı agrıyodu aksam doktorda buna 1-2 bişe demiş tam zamanında gelmişsin işte erken mudehale bilmem ne benimki isyanlarda ölcem ben ya diee waffle yapıyım daa sevinsinn kıyamam

orkidecim, zaten en guzeli böle bi durumda biraz geri cekilip akısına bırakmak sanırım... bir badireyi cok yeni atlattınız

cok da bu konuyu dusunmeden askını yasamaya bak su akar yolunu bulur zaten bir sekilde...

kıymetcim cok nefis grunuyor ellerine sağlık

özgecim yaa benm gibi dusunuosun sen de evt... ama o 3 sene gecse de suanki aklım hazır olamazsın sen cagla diyor bana dusundukce cok buyuk sorumluluk ve sıkıntı gibi gelio bana cocuk.... Allah aratmasın tabi yine de hayırlı bir zamanda olsun o da inşallah olacaksa

orkidecim, zaten en guzeli böle bi durumda biraz geri cekilip akısına bırakmak sanırım... bir badireyi cok yeni atlattınız

cok da bu konuyu dusunmeden askını yasamaya bak su akar yolunu bulur zaten bir sekilde...

sanırım unutmak istiyorum son zamanlarda yaşadıklarmızı, onun için sanki hiç olmamış gibi kaldığımız yerden devam etsin istiyorum.

bunun için de evlenecekmişim oyunu oynuyorum galiba.

halbuki böyle bir şey yok, kafamda kurup kendimi inandırıyorum.

herkesin kendi hayatı, kendi planları olmalı,benim sevgilim diye beni bir şeylerin önüne almak zorunda değil.

haklısın çağlacım, sen söyleyince birden aydınlandı sanki, sadece sevgiliyiz biz, böyle hayal kurup üzülmenin alemi yok.

ben geldim kiii
slm herkese umarım herkes çok iyidir
ezgimmm geçmiş olsun kuzum daha iyisindir inş.

sağol kıymetcimm..
Peliminotam enişteyede geçmiş olsunn
kızlar ya aklıma geldi şimdi ben gece çok ateşlendim diyorum ya artık kaç dereceye yükseldiyse ateşim gece hep hayallendim ve hep çeyiz alışverişindeydim sürekli english homedan bişeyler almaya çalışıyordum alamıyordum.benim bir an önce o pike takımlarnı almam lazım yoksa akıl sağlığım tehlikede yakında kafamda huniyle dolaşırsam şaşırmayın

büşbüşümm hoşgeldinn özledim senii
iyiyim şükür sadece bugün çok saçmalıyorum ateşten devrelerim yandı sanırsam
sen nasılsın bakalım ne var ne yok

hoşbuldum ezgitoşş bende özledimkiii geçmiş olsun tekrar kuzum dikkat et aman havale geçirirsin sakın englısh home pikeleri çok ama çok tatlı istanbuldaolsam bende alcaktım ama son 2 haftadır şehir şehir geziyorum gittigim her yerde baktım ama bulamadım annecikte çok istedigimi görünce söz verdi 1tane o alcakmış bide dantelanın pike takımlarından istiyorum ben ilk gece için
ben iyiyim sadece moralim bozuktu bayramda aşkımı göremicem ama alıştım bu duruma

tatlım elbette ki hayal kurmak güzeldir... sevgilisin diye evlilik hayali kurmayacaksın diye bişey de yok sadece suan hassas bir donemdesiniz

bazı seyleri eski haline dondurmek icin biraz daha ozverili olmak gerekebilir bu donemde... o yuzden sadece askınıza odaklan dedim... boyle donemlerden gecen erkekler iki fazla sıkılgan oluyor ve gelecek kaygısı tasıyor

hepsi yoluna girecek biraz daha sabret ama.. biraz daha zaman ver sevgiline

büşracım hosgeldin

ay ezgim ya kıyamam sana bennn

hoşbuldum çaglacım nasılsın:13:
şafak 9 lara düşmüş ciddi ciddi evlilik yolundayız hepimiz sanıırm

hoşbuldum çaglacım nasılsın:13:
şafak 9 lara düşmüş ciddi ciddi evlilik yolundayız hepimiz sanıırm

eveeeeettt 2 hafta 3 gün sonra da 8 lere dusucek

bazen ne hızlı gecio diorum bazen de hiç geçmio gibi oluyo senin de yarın dusuyor dokuzlara tam 10 ayın kalmıs canım

evlenelim artık da bitsin yaaa herseyi stres zaten hem kavusayım hem de bitsin gitsin su stresler ne guzel olur

aynen çağlacım bazen çok çok hızlı bazende saatler bile geçmiyor
aslında biz kavuşmak içinde zaman saydıgımız için çabuk geçiyo galiba pöfff kavuşmaya gün say,tatile gün say,evlenmeye gün say say say sayyy yani evlenince eve takvim almıcam
10 bitsin 9 gelsin
çağlacım bişe sorcam gelinlik işine nezaman atılmayı düşünüyosun ben aralık gibi diyorum ama geç mi olurki:26:

koptummmmm ben de bidaha takvime bakmam sanırım balayından dondukten sonra dicem ama zor gibi... benimki sefere gider yine safak sayarım

kuzum sen aralıga gec diosan ben hepten yandım o zaman... ben mart gibi dusunuyorum cunku

kilo almaya calısıtıgım icin ayrıca benimki de martta doncegi için... arkadaslarım 2 ay kala baktılar gelinlik olayına hep yetişir diolar bende onceden en gec ocak subat gibi hallederim diodum ama simdi mart gibi de olur diorum.... yine sorucam tabi etrafa cunku benimki bak askım karısmam sonra gec kaldım istedigim gibi olmadı falan die aglama gelinlikçiyi dövdürtme bana diyo

alırsın inşallah canım yaa.online olarakta satın alabilirsin aklında olsun.
dantelada güzel oluyor fırsat sitelerinden bildiğim kadarıyla.özellikle incelemedim ama bakmak lazım
neden göremeyeceksin? kıyamam yaa canım benim az kaldı ama sende tekli rakamlara düşüyorsun şafak saymada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…