İnşallah Pelinimm hepimiz iyi olalımm
buarada biz bildiğiniz üzere çocuk delisiyiz.bende çok yoğun bir annelik duygusu var sevdiceğimde baba olmak için yanıp tutuşuyor.biz ne kadar sabrederiz evlendikten sonra bilemiyorum
kıymetcim waffle harika görünüyorhasta olmasam yapardım eve gidince
orkidecim çok detaylı okuyamadım yazdıklarını malum kafamı toparlayamıyorum çok ve hakkında hayırlısını diliyorum canım.köstek olmak istemem ama haklı gibi görünüyorsun...
ay valla benimki de ben he desem anında çocuk yapar yanii o kadar çok çocuk seviyor baba olmak istiyor :)) min 2 yıl birbirimize doyalım başbaşa olmanın tadını çıkaralım diyorum. ben sana doyamamkii diyo hemen bebek de yapalım diyor.2 yılı da çoook uzun buluyorçevremizdeki bebekleri de alıyor kucağına bir de eline yakışıyorki sormayınnn kıyamıyorum ama yapmam ilk 2 yıl zehracım oruç bozuluyor öyle
anlıyorum seni, işte insan herşey tadı kaçmadan heyecanıyla olsun istiyor hevesi kırılmadan. bende böyleyim hevesim kaçtı mı daha onu yapmış yapmamış önemli değil. şimdi gelsin tanışmaya olmaz mı ??
ayy valla bu çocuk meselesiyle ben ne yapıcam bilmiyorum.. benimkide önceden istemiodu son zamanlarda tutturmuş çocuk da çocuk diyeeya çocuk yapalım ya köpek alalım eve diyor çıldırdı benimki
canım sağol cevabın için netteki cevaplar çok kafamı karıştırdı yaa :44:
malum biz zaten kendi evimizde değiliz, Depremden sonra ailem istanbula geçici olarak taşındı,bayramdan sonra Van'a dönüyoruz.
bakalım bi daha bu konuyu açacak mı o zaman göreceğim, çünkü bi daha evlilik konusu açıp hayaller kurmayı düşünmüyorum.
Benimki de aynılarını soluo kiay valla benimki de ben he desem anında çocuk yapar yanii o kadar çok çocuk seviyor baba olmak istiyor :)) min 2 yıl birbirimize doyalım başbaşa olmanın tadını çıkaralım diyorum. ben sana doyamamkii diyo hemen bebek de yapalım diyor.2 yılı da çoook uzun buluyorçevremizdeki bebekleri de alıyor kucağına bir de eline yakışıyorki sormayınnn kıyamıyorum ama yapmam ilk 2 yıl zehracım oruç bozuluyor öyle
Kıymetcimm, harikaa görünüoo tariiff istiorummm benn de waffle yapçam hatta bu akşam evegidince yapıyım sevgilikk sabah kulak burun boğaz doktoruna gitti kulağı agrıyodu aksam doktorda buna 1-2 bişe demiş tam zamanında gelmişsin işte erken mudehale bilmem ne benimki isyanlardane zamandır canım waffle istiyordu evde yapabilir miyim diye düşündüm yaptım, waffle makinemiz yok ben krep hamurundan yaptım üzerini süsledim, tadı aynı oldu :)))
Eki Görüntüle 490303
evet canımm sen açma konuyu, izle bakalım neler yapıcak. oraya döndüğünde yüzyüze görüştüğünüzde herşey yoluna girer inşallah. hakkımızda hayırlılarsa olsunlar diyorum ben.
orkidecim, zaten en guzeli böle bi durumda biraz geri cekilip akısına bırakmak sanırım... bir badireyi cok yeni atlattınız
cok da bu konuyu dusunmeden askını yasamaya bak su akar yolunu bulur zaten bir sekilde...
ben geldim kiii
slm herkese umarım herkes çok iyidir
ezgimmm geçmiş olsun kuzum daha iyisindir inş.
büşbüşümm hoşgeldinn özledim senii
iyiyim şükür sadece bugün çok saçmalıyorum ateşten devrelerim yandı sanırsam
sen nasılsın bakalım ne var ne yok
sanırım unutmak istiyorum son zamanlarda yaşadıklarmızı, onun için sanki hiç olmamış gibi kaldığımız yerden devam etsin istiyorum.
bunun için de evlenecekmişim oyunu oynuyorum galiba.
halbuki böyle bir şey yok, kafamda kurup kendimi inandırıyorum.
herkesin kendi hayatı, kendi planları olmalı,benim sevgilim diye beni bir şeylerin önüne almak zorunda değil.
haklısın çağlacım, sen söyleyince birden aydınlandı sanki, sadece sevgiliyiz biz, böyle hayal kurup üzülmenin alemi yok.
tatlım elbette ki hayal kurmak güzeldir... sevgilisin diye evlilik hayali kurmayacaksın diye bişey de yok sadece suan hassas bir donemdesiniz
bazı seyleri eski haline dondurmek icin biraz daha ozverili olmak gerekebilir bu donemde... o yuzden sadece askınıza odaklan dedim... boyle donemlerden gecen erkekler iki fazla sıkılgan oluyor ve gelecek kaygısı tasıyor
hepsi yoluna girecek biraz daha sabret ama.. biraz daha zaman ver sevgiline
büşracım hosgeldin
ay ezgim ya kıyamam sana bennn
hoşbuldum çaglacım nasılsın:13:
şafak 9 lara düşmüş ciddi ciddi evlilik yolundayız hepimiz sanıırm
eveeeeettt 2 hafta 3 gün sonra da 8 lere dusucek
bazen ne hızlı gecio diorum bazen de hiç geçmio gibi oluyosenin de yarın dusuyor dokuzlara tam 10 ayın kalmıs canım
evlenelim artık da bitsin yaaa herseyi stres zaten hem kavusayım hem de bitsin gitsin su stresler ne guzel olur
aynen çağlacım bazen çok çok hızlı bazende saatler bile geçmiyor
aslında biz kavuşmak içinde zaman saydıgımız için çabuk geçiyo galiba pöfff kavuşmaya gün say,tatile gün say,evlenmeye gün say say say sayyy yanievlenince eve takvim almıcam
10 bitsin 9 gelsin
çağlacım bişe sorcam gelinlik işine nezaman atılmayı düşünüyosun ben aralık gibi diyorum ama geç mi olurki:26:
hoşbuldum ezgitoşş bende özledimkiiigeçmiş olsun tekrar kuzum dikkat et aman havale geçirirsin sakın englısh home pikeleri çok ama çok tatlı istanbuldaolsam bende alcaktım ama son 2 haftadır şehir şehir geziyorum gittigim her yerde baktım ama bulamadım annecikte çok istedigimi görünce söz verdi 1tane o alcakmış bide dantelanın pike takımlarından istiyorum ben ilk gece için
ben iyiyim sadece moralim bozuktu bayramda aşkımı göremicem ama alıştım bu duruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?