'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

nişanlının seferleri kısa süreli olur inş. çağlacım sık sık kavuşursunuz
bende çevremde soruyorum bazıları 2 ay önce başlamış bazıları 7-8ay önce kararsız kaldım ben aralık-ocak gbi başlasam yeter sanırım zaten kadıköyde diktirmeyi düşnüyorum hiç uzaklarda gelinlik arayışına giremem bunun provası var ,düğün günü sorun olsa gitmek var falan öff bi de modele karar versek tabi yapılcak çok şey var

dantelanın pikeleri nevresimleri gayet hoş ilk gün için öle kabarık gelinlik gibi yatak örtüleri falan istemiyorum ben sade şık olsun
canım ben bayramda yazlıkta olcam daha önceden plan yapmıştık bütün kuzenlerim,yakın arkadaşlarım birlikte olcaz son tatilim evlenmeden önce diye düşündük aşkımda gelcekti ama hem işi hemde babası yüzünden olmadı planlarımız eridi bitti kül oldu

amin canımcım inşallah

7-8 ay cok erken bence kuzum yaaa en erken 5-6 ay iyidir yani cok abartmıslar bence :44:

ben öle nette falan model bakmaktan vazgectim en güzeli gidip tek tek denicem modaevlerinde gozume ilişen modelleri... üzerimde durusuna gore karar veririm artık

model resmi gotursem de aynısını beceremiolar genelde... dikim olayına girmemeyi dusunuorum

bizde bayramda görüşemicez onur nişan öncesi memlekete gidecek ailesi her bayram orada zaten.üstelik arife günü benim doğum günüm. izin alabilirsem bu cuma gecesi onlarda kalıcammmmmm ama izin alamazsam gitsin bayramın son günü görüşürüz artık

ocak-şubat gibi başlarım ozaman gelinlikçi kapılarında yatmaya
bende gidip deneyerek üzerimde güzel duran bi model üzerinden gitmeyi düşünyorum begendigim modelde degişklikler yaparım diye planlıyorum ama bütün gelinlikçilerde bi straplez modasıdır gidiyor ve ben straplez istemiyorum

burcucum görüşürsünüz inş. canım bizim gibi olmayın sizde

aynı kafadanız canım... hiç sevmiorum straplez hiçççç ve nereye baksam straplez goruyorum...

bu yaz gittigim iki dugunde de orijinalini straplez olan modelleri tüllerle falan kapamaya calısmıslardı komik durmustu belli oluyodu... straplez model begenip uzerini deiştirmeye calıssan o da sorun

kafayı yicem artık yani... düşüncek tonla sey var

eylül-ekim esyalara karar vericez sanırım... bi onları cıkarıcaz aradan bir de balayı yerine karar veririz...

onlar aradan cıkarsa biraz daha rahatlarım belki suan sanki hersey yıgılmıs gibi gelio da

aynen çağlacım straplezi sırf kapatmak için üzerine bişeyler yapıyolar sanki gelinin üzerine evin perdeleri tülleri düşmüş gibi o yapay görüntüyü istemiyorum dogal olmalı şık olmalı tabi bulabilirsek
bizde eşyalarımızı alcaktık öderiz taksitler biter demiştik vazgeçtik şimdi beyaz eşyayı almaya karar verdik eylül ayında kısmetse
bişeyleri alıp rahatlamak istiyorum bende

aynen bişeyler aradan cıktı mı bi rahatlıo insan

bizim belki yaptırma olabilir canım esyaların hepsi ne kdr surcegini de bilmedigimiz icin simdiden konusalım dioruz malum damat bey 3.5 4 ay buralarda olamıcak... hepsini donusune sıkıstıramayız... calısıoruz sonucta bi haftasonlarımız oluyo ondada nikah işlemleri kına dugun muhabbetlerine kosturcaz zaten

hemen alır mıyız bilmiorum ama en azından alıncak mı yapılcak mı kesin karar verilcek modellere... alıcamız ya da yaptırcagımız yer belirlenicek sonra da konusucaz işte dugunumuz su zaman esyalar bize su zaman lazım nası bi yol izleyelim diye... ona gore belli olucak

dugunu de gectim de su evimi yerleştircemiz zaman gelsin bian önce... görmek istiorum nası olucak kafamdakiler olcak mı olmıcak mı ortaya ne cıkıcak

kuzum askerden gelsin yaklasık bır bes ay sonra

bizde mobilyalarımızı yaptırcaktık ama şehir dışına gitcek kargolar hem tam garanti vermiyo hemde uçuk ücretler oluyor bizde vazgeçtik kargoya vermektense eşyanın daha kalitelisini alırız dedik bakalım dogrumu yaptık
şuanda herşeyin plan aşamasındayız ama o bile yoruyor aktif döneme geçince ne olcak bakalım zaten ben düğüne 2 ay kala vitamin takviyesine başlamayı düşünüyorum

canımm tarif vereyim ama ölçüsüz yaptım ben. bir tane yumurta, yarım çay bardağı falan süt (ölçmedim) un da bir çorba kaşığı teğeleme olur. azıcık da şeker attım hamura karıştırdım kıvamı akıcı olucak ama çok sıvı da olmasın. ney gibi desem normalden biraz koyu ayran kıvamında. tavayı iyice ısıttım hepsini döktüm. altını çok açma orta ateşte kızarıyor tavanın kenarlarından ayrılmaya başlıyor. diğer tarafını çevir orasıda biraz kızarsın al. tava büyüktü aynı fotoğraftaki kadardı. üstüne de önce fındık ezmesi sürdüm sıcakken kolay sürüldü. sonra kafama göre muzla kivi koydum ben. çilek de severim ama markette yoktu. paket olarak meyveli sos almıştım ondan da döktüm pembiş pembiş renk olsun diye. üzerine fındık ceviz vs olabilir evde badem vardı badem attım biraz bir de hindistan cevizi o kadar :))) ananas da olabilir diye düşündüm sonra o çok sulu olduğundan vazgeçtim. bunun üzerini süsleme kısmı çok eğlenceli tam benlik. hee üzerine meyveli sos yerine çikolata sosu da olur. hatta damla çikolata atmak geldi bi an aklıma çok tatlı olur mu diye tereddüt ettim atmadım.

işte böyle :)

en dogrusu canım bence... bosuna hem masraf hem esyalara yazık...

valla iyi fikir yoksa düşüp bayılabiliriz

srrpl, Allah kavustursun

kızlar fenayım ya baş ağrısından ölüyorum ve işler çok yoğun
geçmiş olsun canım Allah kolaylık versin...

en dogrusu canım bence... bosuna hem masraf hem esyalara yazık...

valla iyi fikir yoksa düşüp bayılabiliriz

srrpl, Allah kavustursun

mecburen takviye alcam canım aşkım dalga geçiyo zaten kınada çok oynatmıcam seni düğüne gelemezsin yoksa diyor haklı 45 kiloyla nereye kadar

ben çıkıyorum kızlar herkese şimdiden hayırlı iftarlar afiyet olsun çok öptm hepinizi aşkla kalın

Kıymetlimm tarif için çook teşekkür ederimmm krep yapmayı öğrendim onda sıkıntı yasamam sanırım

Ama bu akşam yapamıcam, evremik aradı şimdik bu akşam iş çıkışı çuff çuufff çuuufff Edirne'ye gidicez iftarımızı orda yapçaz gezip gelcez

Bana dioki aşkım annenden izin al 12 gibi gelelim. Bende dedim sorun annem değil ki abim

Offf ne zaman evlencez yaaa bizim daha çoook var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…