'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bugün benim için bitmiştir
ben çıkayım sevdiceğin eve gideyim de onu orda bekleyeyim..
yemeğe gideceğimiz arkadaşlar da bizimle aynı sitede oturuyo..sevdicek gelir üzerini değiştirir gideriz
ayy evli gibi hissettim kendimi bi an aman Allahımmmm

öperim hepiniziiiii

ezgim balım çok ama çok geçmiş olsun nazarlaramı geldin sen benim kardeşimde ateşli yatıyor evde salgınmı var ki

kıymet çok güzel görünüyor canım afiyetle yee

bizde aşkımla çocuk istiyoruz yaşımız 23 24 yaşında doğru koştuğumuz halde ilk çıktığımız günden beri 3 4 çocuk hayalimiz var bu arada benim aşkım beni bebişlerden kısknıyor aşkım dememden huylanıyor bebeğe bizim çocğumz olursa deme aşkım die o bana kalsın diyor canım ya dayanamam

bende birgün en çok bebişimi oğlumu kızımı sevcem sen 2 planda kalcan dedim nasıl üzüldü yaa bende resmen eğleniyorum bu kadar denememe rağmen 3 4 çocuk yapmakta ısrarlı soğumuyor kalabalık aile istiyoruz heryerden bir çocuk fırlasın bide ben zaten çocuk gibiyim mahallediki çoğu kız erkek 3 4 yaş gurubu aşkıma bağırıyor hattta birgün

giz seni seviyorrrr die bağırıtrmıştım bizim cadıları

bide aşkım sürekliii hadi yıldırım nikahımız olsun hemen bebekte yapalım ışık hızıyla diyor karnımı tutup orda bebek olcak gibi espiriler yapıyor

hatta ünideyken çıktğmızın 5. ayıydı takmıştı bebeklere sanki evliymişizde benim bebeğim olcakmış gibi davranmıştı ne korkmuştum kızlar benle geyik yapıyordu birkaç hafta sürdü, yurda gelip diyordum ki bu çocuk nasıl bir insan evlilik konuşuyor karnımda bebek var sanıyor hayal alemindemi diyordum kızların suratları aynı böleydi bide korkuyordm dalga geçiyor allah cezamızı vercek die sonra baktım bu böyle benle eğleniyor üstüne gittim yaptıklarının aynısını ona yaptım aşkım 2 porsiyon yemem lazım aşkım bu oyuncağı istiyorum çocuk gibii davrndım bıktırdım şimdi hatırladımmda aşkımmm bebek diyordu bende sinir krizi geçiriyordum ne eğlenmiş adam yaaaa ama beni düşünün daha 19 yaşımdayım ve evlilik konuşulyor bebek olayları felan ne abuk subuk eğlence varsa bu çocukta bana yamıyor düşüncelllerini terkedecektim oyunu sürseydi bütün arkadaşlarma anlattğım için benle dlaga geçip benim hakkımdan anca benimkinin gelebileceğini sölüyolardı

amaa amaa kimseciklerr yokmuuu
zehracımm ne güzel hayırlısı olsnnn
Allahımmm gerçektenn herkesde bir gelişmeler ben yerimde saymayaaa devammmm
AŞkımııı çokkkk özledimmmm ben yaaaa

ne güzel haber.... hadi hayırlısı

amaa amaa kimseciklerr yokmuuu
zehracımm ne güzel hayırlısı olsnnn
Allahımmm gerçektenn herkesde bir gelişmeler ben yerimde saymayaaa devammmm
AŞkımııı çokkkk özledimmmm ben yaaaa

Sağolun kızlar
Eğer bi aksilik çıkmazsa muhtemelen 16 sında sözümüz olucak.. İnşallah

Günaydın kız kardeşlerim nasılız bu sabah?
Zehra bzi erkenciyiz gelince görür artık arkadaşlar
22 Haziran tez gelde kardeşimiz vuslata erişsin ve tabiki sırayla bizlerde
2Eylülü inşallah rahatlıkla atlatırsınız banada dua edin 21 ağustosta benim aşkım bize gelecek heyecandan ölebilirim.

Günaydınnn canlarımmm

sevgilikleee özgürce elele dolaşmanın verdiği mutluluk ne güzel Akşam Edirne'yi biz 2. kez fethettik

Son düzenleme:

pelin aşkından pozitif enerji aldığın belli bize kadar yansıdı maşallah
Güaydın nasılsın diye sormuyorum harika olduğun her halinden belli

Evet haticecim akşam resmen aşkla şarz oldum Herşey çok güzeldi, çoook Keşke biraz daha vaktimiz olsaydı Evremik Edirne'de 2 yıl görev yaptığı için gittiği yerleri oturduğu evi bile gosterdi bana
Güzelce iftarımızı yaptık milkshakelerimizi içtikk hemencikkk fikrim geldi english home nerde die baktım telefonumdannn götürüverdi hemencikk beni hızırr sevgilimm

english home un kapısından girerken patlattığı bombaa beni yıktı tabiii 3 günde 2. english home vakamızdı bu

turkish home olsa hiçbiriniz gitmezsiniz dedi

sonradaaa bana paşa paşaaa ciciler aldıııı

günaydın güzellerr
gizim sağol kuzum senin kardeşcağızınada çook geçmiş olsunn. enişteyle yaşadığınız bebiş maceralarını gülerek okudum
zehracım ne güzel bir haber hayırlı olsunn
Pelinimle özgemm aşklanmışmıı düünnn ohhh yarasın fıstıklarımaa
bende aşkımı çook özledim yaaa çok yakınımda ama görüşemeyince çook uzak gibi geliyor.yani aslında görüşüyoruz ama yetmiyor yarım saatcik falan ancak
buarada yarın sabahtan itibaren bayram sonuna kadar yokum kızlar.tatile gitcez ablamlarla
hee bide sabah haberleri dinlerken güzel bir haber aldımm.alınacak öğretmen sayısı 40000 den 57500e çıkarılmışşş ben size bahsetmedim sanırım ama bu yıl bizde aşırı bir kpss heyecanı yaşandı ablamdan ötürü.kendisi öğretmen ve 4-5 yıldır atanmayı bekliyor. bu yıl güzelce hazırlandı sınava falan umutluyuz. dua edin nolur hayırlısıyla atansın bir yere.4 yıllık evli ve çocuk bile yapamadı ya bu sene atanırda gidersem diye

günaydınnnnn canlarrrrrrrrrr

pelintoşikommmmmm maşallaahhhh size kuzucummm
ezgicimm inşallah ablacın atanır bu sene 4 sene uzun bi süre ya kurtulur bu sene canım benimm
Bende bugün yola çıkıcam 4 gün tatilde olucam bende gönül isterdiki aşkitomlaa olsun ama malesef AİLE ile

Son düzenleme:

hoş geldin ezgi umarım ataması yapılırda rahata kavuşur.
Gizin kardeşinin nesi varmış ben geçmişi pek okuyamıyorum maalesf? Giz sizede geçmiş olsun.
Ezgi özleyenler grubuna çağla ve benden sonra seninde adını yazdım

Hoş geldin sibel (angera) umarım yine karıştırmıyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…