hoş geldin ezgi umarım ataması yapılırda rahata kavuşur.
Gizin kardeşinin nesi varmış ben geçmişi pek okuyamıyorum maalesf? Giz sizede geçmiş olsun.
Ezgi özleyenler grubuna çağla ve benden sonra seninde adını yazdım
Hoş geldin sibel (angera) umarım yine karıştırmıyorum.
sibelcim ve haticecim sağolun güzel dilekleriniz içinn
siboş siz nerede olacaksınız tatilde?
hatçeee (kızarmısın böyle desem?) gizin kardeşide ateşlenmiş ondan geçmiş olsun dedim. evet listeye yaz benidee bayramdan sonra aşk patlaması yaşanacak sanırımm
akşam bi aksilik çıkmazsa sevdiceklere uğrıycam yine yarım saatlik amaa bayramda burada olamıycağım için şimdiden bayramlaşıcam
canımmm angera olan BURCU pantera yani ben SİBEL :)))
yinede hoşbuldukk tatlımmm
fazla iznim olmadığı için yakın biyere gidelim dedik canım amasraya gitmek istedim ben geçen sene gitmiştim çok sevmiştim
sevgili babacımda tamamm dedi işte cnm
siz ne tarafa gidiyosunuz kuzum ?
Hoş geldin canım şimdiden hayırlı bayramlargünaydınnnnn canlarrrrrrrrrr
pelintoşikommmmmm maşallaahhhh size kuzucummm
ezgicimm inşallah ablacın atanır bu sene 4 sene uzun bi süre ya kurtulur bu sene canım benimm
Bende bugün yola çıkıcam 4 gün tatilde olucam bende gönül isterdiki aşkitomlaa olsun ama malesef AİLE ile
sıkıntı yok canım fark etmezsibelcim ve haticecim sağolun güzel dilekleriniz içinn
siboş siz nerede olacaksınız tatilde?
hatçeee (kızarmısın böyle desem?) gizin kardeşide ateşlenmiş ondan geçmiş olsun dedim. evet listeye yaz benidee bayramdan sonra aşk patlaması yaşanacak sanırımm
akşam bi aksilik çıkmazsa sevdiceklere uğrıycam yine yarım saatlik amaa bayramda burada olamıycağım için şimdiden bayramlaşıcam
zehracım ne güzel bir haber hayırlı olsunn
günaydınnnnnnnn kızlar.
zehracım hadi hayırlısı olsun tatımmm,hazırlıklar başlasııııııııınnnn
aynen bizde izin durumlarından dolayı yakın olsun dedik karasuya gitcez tatlım.zaten her yer full. yer zor bulduk
canımmm angera olan BURCU pantera yani ben SİBEL :)))
yinede hoşbuldukk tatlımmm
fazla iznim olmadığı için yakın biyere gidelim dedik canım amasraya gitmek istedim ben geçen sene gitmiştim çok sevmiştim
sevgili babacımda tamamm dedi işte cnm
siz ne tarafa gidiyosunuz kuzum ?
Ezgimmmm sibeliimm çok teşekkürler bebekleriimmm
Ezgicimmm nasıll oldun kuşummmm? Umarımm ablacıkk atanıırrr iyi dileklerimm onunlaaaa olcakk
biri isim listesi hazırlayacaktı ne oldu ona yafu rezil oluyoruz böyledurum aynen bu durumdayım bende
iyi geceler özgecim..
nasıl geçti iftarınız kuşummm ?
bencedee çabk geçsin şu zaman dahaa çabuuukk
Sağolun kızlar
Eğer bi aksilik çıkmazsa muhtemelen 16 sında sözümüz olucak.. İnşallah
Günaydın kız kardeşlerim nasılız bu sabah?
Zehra bzi erkenciyiz gelince görür artık arkadaşlar
22 Haziran tez gelde kardeşimiz vuslata erişsin ve tabiki sırayla bizlerde
2Eylülü inşallah rahatlıkla atlatırsınız banada dua edin 21 ağustosta benim aşkım bize gelecek heyecandan ölebilirim.
günaydın güzellerr
gizim sağol kuzum senin kardeşcağızınada çook geçmiş olsunn. enişteyle yaşadığınız bebiş maceralarını gülerek okudum
zehracım ne güzel bir haber hayırlı olsunn
Pelinimle özgemm aşklanmışmıı düünnn ohhh yarasın fıstıklarımaa
bende aşkımı çook özledim yaaa çok yakınımda ama görüşemeyince çook uzak gibi geliyor.yani aslında görüşüyoruz ama yetmiyoryarım saatcik falan ancak
buarada yarın sabahtan itibaren bayram sonuna kadar yokum kızlar.tatile gitcez ablamlarla
hee bide sabah haberleri dinlerken güzel bir haber aldımm.alınacak öğretmen sayısı 40000 den 57500e çıkarılmışşşben size bahsetmedim sanırım ama bu yıl bizde aşırı bir kpss heyecanı yaşandı ablamdan ötürü.kendisi öğretmen ve 4-5 yıldır atanmayı bekliyor. bu yıl güzelce hazırlandı sınava falan umutluyuz. dua edin nolur hayırlısıyla atansın bir yere.4 yıllık evli ve çocuk bile yapamadı ya bu sene atanırda gidersem diye
akşam yine midem fena oldu kuşum yaa. 3gündür oruç tutamıyorum yarın inşallah tutabilirimm
senin güzel dileklerini seveyimm sağoll canım benimm
siboş karasuya ilk kez gidicem bakalım.amasrada çocukluğum geçti diyebilirim ama çok güzel bir yerrsağol kuzum sizede iyi tatiller
ne rezilii canım yaaakim yapıcaktı bilmiyorum :26:
bilmeyenler için iyi olur tabsi
İyi fikir ben hiç oyun almayı düşünmemiştim.çok güzeldi siboşummm
seviyorum o çifti tam bizim kafa dengiler..evlerinde milyonlarca oyun varwii sinden tut da tabu tarzı oyunlarına kadar
biz de sevdicekle çok istiyoruz ilerde ya wii almak ya da playstationnnn..
ama sıkılırız muhtemelen
ben heves ettim diye eve tavla aldık ama ona bile elimizi sürmüyoz ne zamandır
canımmm çok az kaldı..hadi hayırlısı
herşey çok ama çok güzel olur inşallah
günaydın canımmm
gelsin 22 hazirannn, hatta şimdilik 2013 gelse bile yeter
canım inşallah atanır ablacın, dualarımda artık o da olucak
bu sene inşallah yüzünüzü güldürür şu lanet kpss
canım benim nazar değdi sana..çok dikkat et kendine, yorma da..dinlen bol bol
Pelinimmmm ne güzel aşklanmış da gelmişşş
biz de Edirneye gitçez sevdiceğimle inşallah bi araa..o liseyi orda okumuş gezdirir beni bol bol
dün gittiğimiz arkadaş gelinliğini 2 sene önce pronoviastan almışşş hatta 3.000 e
şaştım kaldım
ama gitmeden önce arayıp şu modeli denemek istiyorum demek lazımmış
bakalım ben şu aşık olduğum modeli denicem kısmetse..çok aşırı pahalı benimki nette gördüğüm fiyata göre
diktirsem nasıl olur aynısını becerebilirler mi onu da bilmiom
ama en azından bi deniyeyim, içimde kalmasın
günaydınlarrr bu arada
akşam yine midem fena oldu kuşum yaa. 3gündür oruç tutamıyorum yarın inşallah tutabilirimm
senin güzel dileklerini seveyimm sağoll canım benimm
siboş karasuya ilk kez gidicem bakalım.amasrada çocukluğum geçti diyebilirim ama çok güzel bir yerrsağol kuzum sizede iyi tatiller
Kurabiyeeemmmm bu hafta da bittiiiiiAşkınnnn geliceeekkk biii bööörtleemmm kurabiyeninn kollarınaaa düşüciiiikkk
Özgeeemmmm canıımmm bende tam bi oyun manyağıyımmm evrenlee bazen kipa migross gezioruzz sıradan hepsine bu da olsun e bu da olsun bunsuz ev ev olmazz dieeee butun oyunlarını topluorm hayalimdee
en sonunda evren sana bi oyun odası yapçamm bi de tavandan kumarhane ışığı indircem istediğin kadar oynarız ole aşkım diodu
ozgeeeeem linkedine üye oldum yeni listeme davet yolladı sana da yolladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?