'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

sibelcim ve haticecim sağolun güzel dilekleriniz içinn
siboş siz nerede olacaksınız tatilde?
hatçeee (kızarmısın böyle desem?) gizin kardeşide ateşlenmiş ondan geçmiş olsun dedim. evet listeye yaz benidee bayramdan sonra aşk patlaması yaşanacak sanırımm
akşam bi aksilik çıkmazsa sevdiceklere uğrıycam yine yarım saatlik amaa bayramda burada olamıycağım için şimdiden bayramlaşıcam

canımmm angera olan BURCU pantera yani ben SİBEL :)))
yinede hoşbuldukk tatlımmm

fazla iznim olmadığı için yakın biyere gidelim dedik canım amasraya gitmek istedim ben geçen sene gitmiştim çok sevmiştim
sevgili babacımda tamamm dedi işte cnm
siz ne tarafa gidiyosunuz kuzum ?

aynen bizde izin durumlarından dolayı yakın olsun dedik karasuya gitcez tatlım.zaten her yer full. yer zor bulduk

Hoş geldin canım şimdiden hayırlı bayramlar
Oh ne güzel tatil bende yapmak isterdim aşkım bize gelecek ya bu bilem sanırım tatil yerine geçecek inşallah

sıkıntı yok canım fark etmez

Son düzenleme:
Ezgimmmm sibeliimm çok teşekkürler bebekleriimmm

Ezgicimmm nasıll oldun kuşummmm? Umarımm ablacıkk atanıırrr iyi dileklerimm onunlaaaa olcakk

biri isim listesi hazırlayacaktı ne oldu ona yafu rezil oluyoruz böyle durum aynen bu durumdayım bende

Ezgimmmm sibeliimm çok teşekkürler bebekleriimmm

Ezgicimmm nasıll oldun kuşummmm? Umarımm ablacıkk atanıırrr iyi dileklerimm onunlaaaa olcakk

akşam yine midem fena oldu kuşum yaa. 3gündür oruç tutamıyorum yarın inşallah tutabilirimm
senin güzel dileklerini seveyimm sağoll canım benimm
siboş karasuya ilk kez gidicem bakalım.amasrada çocukluğum geçti diyebilirim ama çok güzel bir yerr sağol kuzum sizede iyi tatiller

iyi geceler özgecim..
nasıl geçti iftarınız kuşummm ?
bencedee çabk geçsin şu zaman dahaa çabuuukk

çok güzeldi siboşummm
seviyorum o çifti tam bizim kafa dengiler..evlerinde milyonlarca oyun var wii sinden tut da tabu tarzı oyunlarına kadar
biz de sevdicekle çok istiyoruz ilerde ya wii almak ya da playstationnnn..
ama sıkılırız muhtemelen
ben heves ettim diye eve tavla aldık ama ona bile elimizi sürmüyoz ne zamandır

Sağolun kızlar
Eğer bi aksilik çıkmazsa muhtemelen 16 sında sözümüz olucak.. İnşallah

canımmm çok az kaldı..hadi hayırlısı
herşey çok ama çok güzel olur inşallah

günaydın canımmm
gelsin 22 hazirannn, hatta şimdilik 2013 gelse bile yeter

canım inşallah atanır ablacın, dualarımda artık o da olucak
bu sene inşallah yüzünüzü güldürür şu lanet kpss

canım benim nazar değdi sana..çok dikkat et kendine, yorma da..dinlen bol bol

Pelinimmmm ne güzel aşklanmış da gelmişşş
biz de Edirneye gitçez sevdiceğimle inşallah bi araa..o liseyi orda okumuş gezdirir beni bol bol

dün gittiğimiz arkadaş gelinliğini 2 sene önce pronoviastan almışşş hatta 3.000 e
şaştım kaldım
ama gitmeden önce arayıp şu modeli denemek istiyorum demek lazımmış
bakalım ben şu aşık olduğum modeli denicem kısmetse..çok aşırı pahalı benimki nette gördüğüm fiyata göre
diktirsem nasıl olur aynısını becerebilirler mi onu da bilmiom
ama en azından bi deniyeyim, içimde kalmasın

günaydınlarrr bu arada

günaydııııııııııııııııınnnnn

özgecim pelimimm aşklanmıslar ne güzeeelllll darısı basımaaaa 9 günümüz kalmıs

ne rezilii canım yaaa kim yapıcaktı bilmiyorum :26:
bilmeyenler için iyi olur tabsi

yeni gelen gelinlerden biriydi ama bende hatırlamıyorum.

İyi fikir ben hiç oyun almayı düşünmemiştim.
Bencede 2013 bir an önce gelse süper olacak eskiden yaşlanıyoruz diye zaman geçmesin diyorduk şimdi geçsin diye dua ediyoruz.
Günaydın özge bu arada

hoş geldin çağla

Son düzenleme:

Canım yaa varsın sağlığın yerinde olsun da oruç tutulur kuzum...

Kurabiyeeemmmm bu hafta da bittiiiii Aşkınnnn geliceeekkk biii bööörtleemmm kurabiyeninn kollarınaaa düşüciiiikkk

Özgeeemmmm canıımmm bende tam bi oyun manyağıyımmm evrenlee bazen kipa migross gezioruzz sıradan hepsine bu da olsun e bu da olsun bunsuz ev ev olmazz dieeee butun oyunlarını topluorm hayalimdee

en sonunda evren sana bi oyun odası yapçamm bi de tavandan kumarhane ışığı indircem istediğin kadar oynarız ole aşkım diodu

hahhaha harika fikir evde canın hiç sıkılmaz bende ev hayatını sevmiyorum aşkımda ev kuşu napacağız hiç bilmem. İyi fikir verdin bana canım

oyun oynamak candır
kalabalık olarak tabu tarzı oyunlar oynamaya da bayılıyoz biz sevdicekleeee
ben pek aşklanamadım akşam..ee beraberdirniz diceksiniz ama ne bilim onu böyle sıkıştırıp mıncırıp öpemedikçe aşklanmışım gibi gelmiyo
zaten ben kız olan arkadaşla bol bol düğün muhabbeti yaptım
erkekler de saçma sapan araba muhabbeti yaptılar işte

bu aradaaa bernardo da 1 alana 1 bedava kampanyası varmış bayram boyuncaaaaaaaaaa
ay gidip benim günlük yemek takımını falan almam lazımmm kaçırmamalıyım bu kampanyayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…