hahahaha
ay ben de kim bu kız diye düşündüm bi annnn
kabul ediyom canımmm, gerçi hiç kullanmıyom ben onu sırf sevdicek aldı diye aldım
Kıymetlimm tarif için çook teşekkür ederimmm krep yapmayı öğrendim onda sıkıntı yasamam sanırım
Ama bu akşam yapamıcam, evremik aradı şimdik bu akşam iş çıkışı çuff çuufff çuuufff Edirne'ye gidicez iftarımızı orda yapçaz gezip gelcez
Bana dioki aşkım annenden izin al 12 gibi gelelim. Bende dedim sorun annem değil ki abim
Offf ne zaman evlencez yaaa bizim daha çoook var
günaydın güzellerr
gizim sağol kuzum senin kardeşcağızınada çook geçmiş olsunn. enişteyle yaşadığınız bebiş maceralarını gülerek okudum
zehracım ne güzel bir haber hayırlı olsunn
Pelinimle özgemm aşklanmışmıı düünnn ohhh yarasın fıstıklarımaa
bende aşkımı çook özledim yaaa çok yakınımda ama görüşemeyince çook uzak gibi geliyor.yani aslında görüşüyoruz ama yetmiyoryarım saatcik falan ancak
buarada yarın sabahtan itibaren bayram sonuna kadar yokum kızlar.tatile gitcez ablamlarla
hee bide sabah haberleri dinlerken güzel bir haber aldımm.alınacak öğretmen sayısı 40000 den 57500e çıkarılmışşşben size bahsetmedim sanırım ama bu yıl bizde aşırı bir kpss heyecanı yaşandı ablamdan ötürü.kendisi öğretmen ve 4-5 yıldır atanmayı bekliyor. bu yıl güzelce hazırlandı sınava falan umutluyuz. dua edin nolur hayırlısıyla atansın bir yere.4 yıllık evli ve çocuk bile yapamadı ya bu sene atanırda gidersem diye
izledinizmiiii buunuuu süperr yaa replay yaptım defalarcaaa
Berrak & Gürkan feat LMFAO - Sexy and I Know It on Vimeo
merhabalar herkese
dün akşamdan beri çok keyifliyim, çok şükür ağzımın tadı yerine geldiOnur ailesiyle bocaadada tatilde söylemiştim sanırım. gündüz denize falan giriyor pek görüşemiyoruz birde şarjı bitti iyice merak ettim. sonra akşam ben ablamın bir tanıdığı ile iş için görüşmeye gittim. çevresi çok geniş biri iş için yardımcı olucak inşallah. belki de gelecek ay artık çalışıyor olurum
sonra akşam aşkcığıma biraz çemkirdim sanırsameve geç geldim konuştuk Onurla. vee benim aslında bildiğim ama onun bana anlatmasını bekldiğim bişey vardı onu anlattı. güvenim aşkım herbişeyim tazelendi yeniden aşık oldum desem yeridir
ayrıca burda herkes sevgilisiyle eşiyle ben neden sensizim, sende olmalıydın dedi. birlikte buraya gelelim mutlaka ben çok beğendim hatta ilerde burda evimiz olsun dedi hayal kurduk
bütün sıkıntılarımdan kurtuldum, bir de görüşebilsek süper olacak ama ancak haftaya. ben de aynı şehirde hasret çekiyorum
izledinizmiiii buunuuu süperr yaa replay yaptım defalarcaaa
Berrak & Gürkan feat LMFAO - Sexy and I Know It on Vimeo
selamlarrr çıtırcıklarımmmmm
size hemen bi yeni keşfimi tanıtayım,belki siz zaten biliyorsunuzdur:
acayip eğlenceli yaa:)
[video=youtube;B37Ux13KZA8]http://www.youtube.com/watch?v=B37Ux13KZA8[/video]
ay sonunda geçmişi okuya okuya bugüne gelebildim
tatile çıkacak gelinciklerime iyi tatiller şimdidenn
bizde de hazırlıklar hızlandı malum, fırsat bulamıyourm pek ama sizi çok özlüyorum yahuuu
kızlarrr sözde kurabiye yaptırdınız mı kaça yaptırdınız nerde yaptırdınızz
ayol sen bana sorsana aynı yerde oturuyoz
facete sayfası var yaptırdığım yerin, orayı söyleyebilirim sana
hmmm
ama sen şu şekilli renkli olanları sormuyosun sanırsam
eğer diğer karşı tarafa verilcekleri soruyosan onu da söyleyebilirim
orkidemmm ben bi ara takmıştım o şarkıya, ikide bir onu dinliyodum..
banane özledim
özgeemmm eveettt sonunda nişanlı olucaaammm
bide oyundan bahsetmişsinizzzz, topikceneek bi oyun alcaktık, aşk oyunuydu neydi adı unuttum. çağlam gelsin söylesin
zehracım sizin de tanışma günü 2 eylülmüş, isteme de aynı gün mü olacaaakk
orkidemmm ben bi ara takmıştım o şarkıya, ikide bir onu dinliyodum..
banane özledim
özgeemmm eveettt sonunda nişanlı olucaaammm
bide oyundan bahsetmişsinizzzz, topikceneek bi oyun alcaktık, aşk oyunuydu neydi adı unuttum. çağlam gelsin söylesin
zehracım sizin de tanışma günü 2 eylülmüş, isteme de aynı gün mü olacaaakk
canım sadece tanışma olucak o gün.. isteme ve sözü aynı gün yapıcaz
canım sadece tanışma olucak o gün.. isteme ve sözü aynı gün yapıcaz
aşka gel kuzuucummmmm oyunun ismi
aklımda alıcam onu ceyizime inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?