'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kuzummm özel mesajda dakika engeline takıldım burdan yazayım
beğendin mi bizim kurabişleri kızıl saçlıyım diye kurabiyedeki kızı da kızıl yaptırdım

evet canımm gördüm çok güzel olmuş yaa çok ciciydi kurabiyeleriniz
sanadaa kocaman bi nazar boncuğu takmak lazım özgem maşallah çok güzelsinn

ayy eveeettt işte aşka gel
unutmam inşallah, unutursam da çağloşum hatırlatır banaaa
özgekuş, bu oyunu da düşünün

ayyy nurayım çok merak ettim ben bunuuu
hemen bakıcam bakalım nasıl bi oyunmuş

evet canımm gördüm çok güzel olmuş yaa çok ciciydi kurabiyeleriniz
sanadaa kocaman bi nazar boncuğu takmak lazım özgem maşallah çok güzelsinn

canım benimmm çok teşekkür ederim kiii
senle de ekleşsek ya faceten diğer gelinciklerim gibi

ben bunu atlamışım kuzum
tatlım 2 eylülde erkek tarafı bize gelicek muhtemelen ertesi haftasonunda biz onlara gidicez..
bir sonraki haftada isteme-söz birlikte olucak..

sevdicek alyanslarımızıda alalım sözde takalım birdahda hiç çıkartmayalım sözden sonra alyans takalım dedi..
o yüzden sözde nişan gibi alyanslarımız takılcak..
kurabiyeleri sözde vericem tatlım..

nişanıda kısmetse bahar gibi yapalım istiyorum

çok teşekkür ederim canım inşallah hakkımızda hayırlısı olurr

hatırlatırım tabi nurayımmmmm benimmm kuzucumm

kızlar o oyun monopoly tarzı gibi kurgu olarak ama farkı su sadece cift olarak oynanıo... hatırladıgım kadarıyla oyuna baslamadan once ikinizde bi kagıda olmasını istediginiz bişeyi yazıosunuz sonra zar atılıo oyun baslıo oyunda işte eşini öp ona söle de böle yap gibi kulvarlar var kim daha once tamamlarsa diğerinin yazdıgı hayali gercekleştirio...

böle hatırlıyorum karıstırmıosam

keşke biz de istemede alyanslarımızı taksaydıkta birdaha bu nişan telaşı çıkmasaydı.. bi yandan güzel ama bi yandan anneciğime acıyo içim. sürekli bişeyler hazırlama telaşında çok yoruluyo.
bide bayram öncesi zaten yapılacaklar vardı denk gelmesi iyi olur diyoduk aksine iki kat iş çıktı :)) hem bayramda misafirlere ikramlık hem nişanda geleceklere, bi yandan temizlik, bi yandan alışveriş..
ben de seyirci gibi izliyorum olanları

Oyunlardan bahsediyorsunuz sanırım :) Benim favorim Trivial Pursuit.Duydunuz mu hiç?Çok keyifli bir oyun,inanılmaz hırslanıyor insan:)İlerde evime almak çok isterim.Playstation,trivial pursuit,tavla ve okey almayı düşündüğüm oyunlar.

canım evde yapmak zor gerçekten ya temizliği ikramı o bu derken ohoo bir ton zahmeti çıkıo..
benimki nişan istemio belkide alyansları peşinen taktırıp nişandan sıyırmak istio bilmiyorum zamanı gelince görücez

en güzeli canım ya.
nişan evde değil bizim, evde olsaydı artık düşünemiyorum daha nasıl bi hazırlık olabilirdi bundan fazla

biz de geçen sene monopoly almıştık, 2 bin parçalı puzzle mızda vaaarrr, nasıl yapıcaz bilemiyorum

biz de oyun seviyoz, ıyun oynamayı seven çift arkadaşlar da var çok şükür hatta onların oyun kültürleri oldukça gelişmiş
wii istiyoduk ama sıkılırsınız dediler sanırım vazgeçtik onun yerine playstation alabiliriz belkiii

tabu, cranium, cluedo bunları da seviyozzz

puzzle biz de sevioruz duvara asabilcemiz bitane alıcaz bakalım bana begendirebilirse

pc oyunlarında pek anlasamıoruz onun oyunlarından anlamıorum ben o da benimkilerden ... ben the sims 3 cüyüm baska da oyun sevmiorum öle pc de

onu da son bir yıldır bıraktım cunku iş yapamıorum onu oynamaktan ole bagımlılık yapıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…