'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ben de cok sıkıldım... tatil gelio ama hiç umrumda değil cunku bana iyi gelmicek askımsız daha cok keske burda olsaydı diip durcam sevinemiorum bile tatil olcagına

zehracım hasta mısın? kustuğunu yazmışsın geçmiş olsun..
büşracım hoşgeldin sen de

çağlaam bayramdan sonra mı geliyo enişte

ben de cok sıkıldım... tatil gelio ama hiç umrumda değil cunku bana iyi gelmicek askımsız daha cok keske burda olsaydı diip durcam sevinemiorum bile tatil olcagına
bende bu moddayım tek fark ben zaten tatildeyim sadece tatilimin en güzel zamanları olcak diye bekliyodum yalan oldu seneye acısını çıkartcaz inşallah

hoşbuldum nuraycım nasılsın nişan hazırlıkları nasıl gidiyor elbisen bttimi???

evet kuzum 27sinde gelicekkk sonra izne cıkıo 20 gun falan bol bol goruscez onu dusunup mutlu olmaya calısıorum

sabah da telefonun sinyalleri tamamen gitmeden once konusmaya calıstık en son bir hafta cekmez artık telefonu belki sinyal bulursa gemiden falan arar..

en son

me... etme... ask..m az... ka..dı se.. se.... viyoru.. m

gibi bişeler dedi ve cat die kesildi :44:

gülerim aglancak halime modumdayımm bende

iyiyim canım, hem bayram hem nişan hazırlıkları bir hızla devam ediyo.
elbisem bitti :) nişandan sonra fotoğraflarımızı koyarım albümüme

ayy kuzum banada geldi o msj ama her üründe geçerli mi acaba yaa?bayramda burda yokumm gidemicem bernardoyaa

bende o oyuna bayılıyorumm çok eğlenceli ve bilgilendirici bir oyun.
bizde aşkımla oyun sevenlerdeniz. evimize playstation almak hayallerimizden (haaytımda hiç oynamadım ama onuda belirtiyim )
aşka geli bende beğendim bende istiyorumm alalım hepimiz
nurayım nurayım taze gelinim.herşey yolunda olsun hep böylee.elbisen içine sindi mi nasıl oldu?

ezgişimm, güzel oldu elbisem beğendim.. zaten annemin yoğun ısrarıyla almıştım kendim beğenemedim onun beğendiği olsun dedim. şu an içime sinmiş durumda bi problem yok.

yeterrr heraldee bugünlük çalışma 4 gün tatil ama çağlamın dediği gibi benimde keyfimm yok aşkım bayramda bile görevde olucak malesef yola çıkıcaz diye erken gidiyorum

çıkıyorumm şimdi hepinizii tekk teeeekk teekk öpüyorummm canlarımmm hepinizeee musmutlu,şeker gibi bayramlar... görüşmek üzere

sana da kujucummmmm

bende bu moddayım tek fark ben zaten tatildeyim sadece tatilimin en güzel zamanları olcak diye bekliyodum yalan oldu seneye acısını çıkartcaz inşallah

inşallah canımmmm hasretle o gunleri bekliorum ben de tabi seneye bu zamand bnmki biyerde olabilir garantisi yok da en azından ben oldugu yere giderim falan ayrı gecirmeyiz yine

bi evlensek :95:

Kızlar şimdiden hepinizin ramazan bayramını kutluyorum.
Nete bayramda giremeyeceğim belki evden girebilirsem arada bakmaya çalışırım.
Kendinize çok iyi bakın öpüldünüz.
Banada dua edin aşkım bayramın 3. günü ailem tanışması hayırla sonuçlansın.:18:
Kızlar hepinize sevgi, mutluluk ve gülücük dolu bayram diliyorum sevdiceklerinizle/sevdiklerinizle

inşallah canımmmm hasretle o gunleri bekliorum ben de tabi seneye bu zamand bnmki biyerde olabilir garantisi yok da en azından ben oldugu yere giderim falan ayrı gecirmeyiz yine

bi evlensek :95:

İnşallah çağlacım o günlerde gelecek az kaldı diyeceğim ama zaman bir türlü geçmek bilmiyor

Hayırlı yolculuklar canım bizim yerimizede eğlen mutlu bayramlar

iyiyim canım, hem bayram hem nişan hazırlıkları bir hızla devam ediyo.
elbisem bitti :) nişandan sonra fotoğraflarımızı koyarım albümüme
Nuray hadi hayırlısıyla nişan resimlerinide görürüz artık inşallah.

Son düzenleme:
Nurayım sevindim içine sinmesinee çok güzel olacaksın çook. Sibelcim iyi yolculuklar iyi tatiller kuzum..Haticecim Allah yardımcın olsun iyi geçsin inşallah tanışma merasiminiz.
Kızlar bende şimdiden veda edeyim sizlere malum yokum 4 gün.

sevgiyle öpüyorummm mis kokulu gelinciklerim

güzellerim benimmm
yola çıkacaklara şimdiden hayırlı yolculuklar, ben akşamları girerim nete diye düşünüyorum
haticecim Allah yardımcın olsun dilerim çok ama çok güzel geçer canımmm

ben de kafamı boyadım bayram öncesi boya işini hallettim
bi ton daha açık boyadım bu sefer..kızıldan vazgeçemiyorum
düğünde de kızıl gelin olcam kiiii

ayyy nurayım çok merak ettim ben bunuuu
hemen bakıcam bakalım nasıl bi oyunmuş

canım benimmm çok teşekkür ederim kiii
senle de ekleşsek ya faceten diğer gelinciklerim gibi

ya ben neden kimseyi eklemedim yada neden kimse beni eklemedi

bu boya konusu hep sorun. saçlarım yıprandı diye dokunmuyorum bu ara. benim asıl rengim siyah, en baştan açtırıp kahveye dönmek istiyorum ama yapamıyorlar kahveyi doğal olmuyor. kızıl kahve oluyor. ben de onu istemiyorum. ne güzel rengini tutturabilmen

tüm bebeklerime iyi bayramlar hepinizi öperrrrrimmmmmm

zehracımmm tanışma eminim çok güzel geçecektir, haticecimm sen de çok heyecanlısın ailenle tanışacak eniştemiz. ikinize de bol şanssss

tatile gideceklere iyi yolculuklarrrr mmmmmmmcxx

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…