bende bu moddayım tek fark ben zaten tatildeyim sadece tatilimin en güzel zamanları olcak diye bekliyodum yalan olduben de cok sıkıldım... tatil gelio ama hiç umrumda değil cunku bana iyi gelmicek askımsız daha cok keske burda olsaydı diip durcam sevinemiorum bile tatil olcagına
zehracım hasta mısın? kustuğunu yazmışsın geçmiş olsun..
büşracım hoşgeldin sen de
çağlaam bayramdan sonra mı geliyo enişte
büşracım hoşgeldin sen de
çağlaam bayramdan sonra mı geliyo enişte
bende bu moddayım tek fark ben zaten tatildeyim sadece tatilimin en güzel zamanları olcak diye bekliyodum yalan olduseneye acısını çıkartcaz inşallah
hoşbuldum nuraycım nasılsın nişan hazırlıkları nasıl gidiyor elbisen bttimi???
ayy kuzum banada geldi o msj ama her üründe geçerli mi acaba yaa?bayramda burda yokumm gidemicem bernardoyaaoyun oynamak candır
kalabalık olarak tabu tarzı oyunlar oynamaya da bayılıyoz biz sevdicekleeee
ben pek aşklanamadım akşam..ee beraberdirniz diceksiniz ama ne bilim onu böyle sıkıştırıp mıncırıp öpemedikçe aşklanmışım gibi gelmiyo
zaten ben kız olan arkadaşla bol bol düğün muhabbeti yaptım
erkekler de saçma sapan araba muhabbeti yaptılar işte
bu aradaaa bernardo da 1 alana 1 bedava kampanyası varmış bayram boyuncaaaaaaaaaa
ay gidip benim günlük yemek takımını falan almam lazımmm kaçırmamalıyım bu kampanyayı
Oyunlardan bahsediyorsunuz sanırım :) Benim favorim Trivial Pursuit.Duydunuz mu hiç?Çok keyifli bir oyun,inanılmaz hırslanıyor insan:)İlerde evime almak çok isterim.Playstation,trivial pursuit,tavla ve okey almayı düşündüğüm oyunlar.
ayy kuzum banada geldi o msj ama her üründe geçerli mi acaba yaa?bayramda burda yokumm gidemicem bernardoyaa
bende o oyuna bayılıyorumm çok eğlenceli ve bilgilendirici bir oyun.
bizde aşkımla oyun sevenlerdeniz. evimize playstation almak hayallerimizden (haaytımda hiç oynamadım ama onuda belirtiyim)
aşka geli bende beğendim bende istiyorumm alalım hepimiz
nurayım nurayım taze gelinim.herşey yolunda olsun hep böylee.elbisen içine sindi mi nasıl oldu?
yeterrr heraldee bugünlük çalışma 4 gün tatil ama çağlamın dediği gibi benimde keyfimm yok aşkım bayramda bile görevde olucak malesefyola çıkıcaz diye erken gidiyorum
çıkıyorumm şimdi hepinizii tekk teeeekk teekk öpüyorummm canlarımmm hepinizeee musmutlu,şeker gibi bayramlar... görüşmek üzere
bende bu moddayım tek fark ben zaten tatildeyim sadece tatilimin en güzel zamanları olcak diye bekliyodum yalan olduseneye acısını çıkartcaz inşallah
inşallah canımmmm hasretle o gunleri bekliorum ben de tabi seneye bu zamand bnmki biyerde olabilir garantisi yok daen azından ben oldugu yere giderim falan ayrı gecirmeyiz yine
bi evlensek :95:
Hayırlı yolculuklar canım bizim yerimizede eğlenyeterrr heraldee bugünlük çalışma 4 gün tatil ama çağlamın dediği gibi benimde keyfimm yok aşkım bayramda bile görevde olucak malesefyola çıkıcaz diye erken gidiyorum
çıkıyorumm şimdi hepinizii tekk teeeekk teekk öpüyorummm canlarımmm hepinizeee musmutlu,şeker gibi bayramlar... görüşmek üzere
Nuray hadi hayırlısıyla nişan resimlerinide görürüz artık inşallah.iyiyim canım, hem bayram hem nişan hazırlıkları bir hızla devam ediyo.
elbisem bitti :) nişandan sonra fotoğraflarımızı koyarım albümüme
ayyy nurayım çok merak ettim ben bunuuu
hemen bakıcam bakalım nasıl bi oyunmuş
canım benimmm çok teşekkür ederim kiii
senle de ekleşsek ya faceten diğer gelinciklerim gibi
güzellerim benimmm
yola çıkacaklara şimdiden hayırlı yolculuklar, ben akşamları girerim nete diye düşünüyorum
haticecim Allah yardımcın olsun dilerim çok ama çok güzel geçer canımmm
ben de kafamı boyadımbayram öncesi boya işini hallettim
bi ton daha açık boyadım bu sefer..kızıldan vazgeçemiyorum
düğünde de kızıl gelin olcam kiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?