'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kıymetimmmm
özelden soyadını yaz bulayım ben seniii
ben bulunamıyorum gizliyim de

Canlarımmmm tatile gidiceklere hayırlıı yolculuklar diliorum kiii hayırlısıylaa gidip gelinn inşallahh

Bayramdaa düğün yapmasalar bende çok guzel bi rota cizcektim aşkitiiim bayramn 1. ve 2. gunu calısmıcak gülden kuzende gelio istanbuldann çok güzel bişeyler ayarlamak istiorm ama lanet olsun ki bayramn 2. gecesi karşı komşumuzun düğünü varr gidicemm dönücemmm napıcaammm blmiorumm

özgeemmm boya işini aradan cıkarman super olmus ki bende boyucam sanırım annemi de ikna ettim bu akşam sevgiliciğe de kesin bi dille konusayım çok güzel saçların diyip duruyo ayol 1 kere daha denize girsem yeşile döncek rengi sarardıkça sarardı

bu aradaa hepiniz facetenn ekleşiosunuz ne guzel yaaa bizim facemiizzz yokk arada nazlıma bakıyorm annemin facesinden tanıstıkları için arkadaslar

bi de bi de iftarı beklıorum bugun acıktım sanırım iftardann sonraa bayram oncesi kuafor macerası ve sonra daa aşklancamm inşallahhh evremikinn kollarınaaa biirr pelimikk düşüceekkk

iyi tatiller, iyi bayramlar sibeliiimm

prensesler gibi olcak nurayımmmmm
oy seni yeriiiimmmmm

Nuray hadi hayırlısıyla nişan resimlerinide görürüz artık inşallah.
inşallah

özgem ya ne güzel rengini tutturuyosun. üstelik kızıl gibi bi renk(sana çok yakışıyooo) ben bi sefer evde boyadım da sadece dipleri tuttu çok kötü oldu
benim de aslında rengim bakır çok seviyorum ama düğünümde kendi saç rengim olsun sevdasıyla boyamıyorum uzun zamandır.
düğünden sonra ben yine bakııırrr

nurayım bnm fotoları görmüşsündür facede her tip renk denendi saçlarımda, bakır güzel iyi de fena yıpratıyor saçları, acısı özellikle boyamamaya başlayınca ortaya çıkıyor.

ama kumral bakır falan öyle değildir bnm malum açık bakırdı.

ondan önce de aynen özge gibiydi saç rengim, o kadar yıpratmıyor o tonlar ama bakır için aynısını diyemeyeceğim.

pelmiğimmmm evremik enişteyi kandır senin de fiysbuhun olsunnn
senle de ekleşelim layklaşalım
ben de yarın sevdiceğin kollarına düşiciğmmm
dün görüştük ama özlüyom hep

nurayımmm nur yüzlü arkadaşım seni ben yerim kiiii
aslında altlarda koyuluk var hala..oraları sözde açtırmıştım kuaförde ama açamadı o nedenle heryerim aynı renk olamıyo
ama eskiye oranla biraz daha düzeldi..
koyu kumrala boyamıştım kızılın üzerine bi ara..o koyu kumrallar gitmiyo
bi de benim kızıl geçmişim baya eskiye dayandığından dolayı daha çabuk oturuyo saçımda boyaaa
bakalım bu sefer daha bi kızıl oldu sevdicek beğencek miiii
yeni saçımla fotomu koyarım kii face e bakarsın kuzucumm

sana bakır acayip yakışıyo..kesinlikle senin rengin canımmm
tenine doğal saç rengin de çok gidiyo zaten..ee insan pamuk gibi olunca
çok güzel olucaksın doğal saçınla düğünde eminim nurayım

Son düzenleme:
bebeklerimmmm nasılsınız bakalımm
tatile gideceklere iyi tatilller şimdideennn
tanışacak olanlarada hatice ve zehraa umarım sizinde çoook güzel geçer tanışmalar

evet canım yıpratıyo ama çok güzel yaa, anadan doğma öyle olaydım iyiydi
sana da her renk yakışıyooo özellikle bak az önce bi fotoğrafını beğendim, o renk harikaaaa

asııııl ben seni yerim yaa
ama göz ve ten renginle kızıl harika bi seçim. eniştecik aşık olmakta haklı

bebeklerimmmm nasılsınız bakalımm
tatile gideceklere iyi tatilller şimdideennn
tanışacak olanlarada hatice ve zehraa umarım sizinde çoook güzel geçer tanışmalar
iyiyiz tubacım sen nasılsııııın

Allahımmmmmmmmmm kardeşiminin dağıtımı istanbul çıkmışşşşş
bayram var evde resmennnn
inanamıyorum 2 adımlık yerrrrrr

çook sevindim, inşallah kolaycacık olur her şey.

benmi sevgiliciğin kuzeni siirt pervariye komando çıktı, çok zor bir şey Allah korusun...

evet canım yıpratıyo ama çok güzel yaa, anadan doğma öyle olaydım iyiydi
sana da her renk yakışıyooo özellikle bak az önce bi fotoğrafını beğendim, o renk harikaaaa

yavrum o açık bakır kızılı üstüne kumral boyamanın akmış hali, yani kişiliksiz bir renk

canım sevgiliciğin kuzenine allah yardım etsin, korusun inşallah..
saç renginde gerçekten çok cicik ama tarifsiz bir renkmiş

canım sevgiliciğin kuzenine allah yardım etsin, korusun inşallah..
saç renginde gerçekten çok cicik ama tarifsiz bir renkmiş

aynen ben de sevmiştim ama deprem sonrası bi de saçla uğraşmayım deyip boyadım koyu kahveye.
şimdi kendi renginde, ben de sen gibi doğal saçımla evlenmek istiyorum, hem de boya çok yıprattı bnm saçlarımı, süpürgeye döndü resmen, artık beyazlayana kadar boyamam diye düşünüyorum.

Son düzenleme:

ooo sen daha iddalısın kuzum, beyazlayana kadar :) ben düğün sonrasına kadar beklemedeyim şimdilik
kendi renginde güzel, çok yıpranmış saçın hem bence de boyama bi süre, gelin ol böyle

ayy şimdi pelimik gibi aşkın kollarında olmak vardııııı

benim de acayip yıprandı ama boyadan da vazgeçemiyom
kumrala boyadım kendi rengine döneyim die ama yapamadım yine özledim kızılı

gizomun sevdiceğin ne zaman belli olcak acaba dağıtım yeri

benim de acayip yıprandı ama boyadan da vazgeçemiyom
kumrala boyadım kendi rengine döneyim die ama yapamadım yine özledim kızılı

gizomun sevdiceğin ne zaman belli olcak acaba dağıtım yeri

özgem sen arada saçına bakım yap ama ihmal etme, çünkü uzun süredir kızılsın ve kızıl kalacaksın
eveeet gizin sevdiceği de yakınına, rahat edebileceği bi yere çıkar inşallah.

özgem sen arada saçına bakım yap ama ihmal etme, çünkü uzun süredir kızılsın ve kızıl kalacaksın
eveeet gizin sevdiceği de yakınına, rahat edebileceği bi yere çıkar inşallah.

doğru diyon nurayım üşeniyorum saf gibi
bi ara bi sürü yağ aldım karıştırdım 2 kere sürdüm ama yine unuttum
ben iyisi mi ihmal etmiyeyim çalı gibi oldular iyice..kestiremiyorum da düğünde uzun olsun istiyorum
yeni yeni uzadı biraz

ay gecmısı okuyup gelım dıye ugrasıorum uykum gelıoo yazamadan uyuyorum sonraa okuyamadım vallaa napoosunuz kuzularımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…