evet evet bebeğim ihmal etme..
doğru diyon nurayım üşeniyorum saf gibi
bi ara bi sürü yağ aldım karıştırdım 2 kere sürdüm ama yine unuttum
ben iyisi mi ihmal etmiyeyim çalı gibi oldular iyice..kestiremiyorum da düğünde uzun olsun istiyorum
yeni yeni uzadı biraz
ayyy nazlimuuu, fıstıklı lokumum benim.. iyiyim ben aşklanmak için gün sayıyorm bıraktığın gibiyimay gecmısı okuyup gelım dıye ugrasıorum uykum gelıoo yazamadan uyuyorum sonraaokuyamadım vallaa napoosunuz kuzularımmm
ay gecmısı okuyup gelım dıye ugrasıorum uykum gelıoo yazamadan uyuyorum sonraaokuyamadım vallaa napoosunuz kuzularımmm
özgemmmmmmm balllım çok çokkk çooook sevindimmmm ayyy çok iyi haber buuu canım her haftasonu evciye bile çıkarırsınız
özgem balım benimki acemide ustada ankara sistemde her ikiside çıkmıştı sizin usta birlik belli değilmiydi
benimki türkiyenin en büyük kışlasında 9 km lik alan valla çok yoruluyor ama güvenlik önmleri hat safhada benden herkesten daha güvenli bir yerde ama disiplinde baya baya varr
14 gün sonra yanındayım onun hemde ailesiyle beraber gidicem çok değişik duygular içindeyim ne çabuk oldu şu aileye girme olayım çok uzaktı bana böle şeler
ezgim gidiyormuş sanırım başka kim gidiyor kızlar kazasız belasız geri dönün aman dikkat sizi çok seviyorum yola çıkanlara dua edicem güzel vakitler geçirin inşalllah
inanmıyore minniğim geçmişi okumaymıcak kadar kötü durumda ise 2 insan gibi çalışıyor anlamınamı geliyor bu kaç kişinin işini yapıyon beynin yoruluyor haaaa kızcam bir çalışmaya başladın gittin nasıl bir şey seni yoran benim miniği baklava yanındada mantıyı yapcak alt yapıda yine yorulmazsın ama bu iş seni yordu yoldamı yoruyor ne oluyoo getirtmesinler beni oralara
ay gecmısı okuyup gelım dıye ugrasıorum uykum gelıoo yazamadan uyuyorum sonraaokuyamadım vallaa napoosunuz kuzularımmm
özgemmmmmmm balllım çok çokkk çooook sevindimmmm ayyy çok iyi haber buuu canım her haftasonu evciye bile çıkarırsınız
özgem balım benimki acemide ustada ankara sistemde her ikiside çıkmıştı sizin usta birlik belli değilmiydi
benimki türkiyenin en büyük kışlasında 9 km lik alan valla çok yoruluyor ama güvenlik önmleri hat safhada benden herkesten daha güvenli bir yerde ama disiplinde baya baya varr
14 gün sonra yanındayım onun hemde ailesiyle beraber gidicem çok değişik duygular içindeyim ne çabuk oldu şu aileye girme olayım çok uzaktı bana böle şeler
ezgim gidiyormuş sanırım başka kim gidiyor kızlar kazasız belasız geri dönün aman dikkat sizi çok seviyorum yola çıkanlara dua edicem güzel vakitler geçirin inşalllah
giiiizzzzz, biliyosun benim sevdicekte ankarada yaptı acemiliği de ustayı da..
ankara merkezdi sonradan ankara gölbaşına gitti. jandarmaydı..
ay o günler geldi aklıma..
geçen sene bu zamanlar
bana askerdeyken defter tutmuş ya, kurban olurum ben onun ellerine.. gece nöbetlerinde bile yazmış..
okurken nasıl ağlamıştım.
asker yakını, hele ki asker sevgilisi olmak bambaşka.. gurur, korku, sevinç, hüzün, hasret hepsi bir arada..
ve askerlik hem onu hem beni olgunlaştırmıştı.
ben daha şefkat dolu oldum ona karşı..
zaman göz açıp kapanyıncaya kadar geçsin..
o zaman herkese zuhal olcaydan ankarada aşık olmak şarkısını yollucam
canım yaaa aslında ben 1 haftada olgunlaştım cidden küçük çocuk gibi bişileri ısrar etmemden eser kalmadı öyle bir hal aldı ki herşey onun kıymetini daha iyi anladım oda öyle sadece ordan kurtulmayı istiyor bide askerliği meslek olarak seç diyenlere kızgın bende anneme kızgınım çocuğu resmen ittirdiler meslek iş olarak yapılmaz gizim bu ayrı psikoloji diyor ve bunu 5. gününde anladı ankarada çok şükür terörün t si yok ama disiplin hat safhada zorlanıyoruz
bana gurur veriyor hele yemin törenine allah izin verirde gidersem ayrı gururlancam
ahhh kızlar her akşam iş yerimden almaya gelirdi sıkı sıkı sarılamazdm bugün ona dedim ki ailene kimseye aldırış etmeden öyle büyük sarılcam ki seni görünce kimse bişi diyemicek bırakmıcam onlarca dakika sana sarılıp durabilirim dedim ama öylee yoğun duygular hissediyorum
nurayım zaman çok çabuk geçiyor gerçekten çok ama çok ocaktan haziranı dilemiştim diplomasını alsın die şimdiki hedefim yine ocakayyy ne güzel yaaa günlük tutulması bende hergün yazıyorum msjda atıyorum
nazlım doğru makineee aklımdan çıktı kıyamam çalışkan gelinim benim canımsın yaaaa offff sen böyle uzak kalmazdın gerçekten bu derece yoğunsun kuzum
nazlım bu arada şu 155 olayını ben nasıl yapcam sende bir örnek varmıdır bende gün gün çizsem
nazommm kıyamam sana ben
iyiyim ben kendi adımaaa...kardeşimin usta birliği istanbula çıktı o nedenle ailecek parti yapıyoz resmen
sadece acemi belliydi giziimmm
büyük ihtimal ya ankara ya malatya olur deniyodu havacı olduğu için..istanbul aklımızın ucundan bile geçmedi resmen
o evci olayını da öğrenelimmm biz tekirdağdayız ya olur herhalde di mi :26:
resmen her haftasonu bile gidebiliriz yaaa, şaka gibi çok mutluyuzzz
enişte de yoruluyo desene..benim kardeş de yoruluyomuşş
bi de o et yemez hiç..yemek konusunda zorlanıomuş bi de ama iyi çok şükür
2 hafta sonra görcen eniştemizi deseneee..az kaldı gizim değişik bi tecrübe olcak senin için
utancak sıkılcan yanlarında ama enişteyi görünce unutçan hepsiniiii
kuzum ben sana sımdı atıorum yapılmısınııı ustune futurafını ekle bıde aşk dolu bısıler yaz
ayyyy sana ölürüm benn aşk dolu yazan ellerini öperim yaaaaaaa alllahım romantik iş kadınım bana bu olayları öğrettin yaa cilve yapan kalas odunmsu birşeyken senin sayende resmen öğrendim bu işi ben doğum gününde notlar yazmakla zaten büyük adımlar atmıştım nazlım kocaman öpcem seni kocaman
seviyorum sizleriiiiiii
canım bunun çıktısınımı alayım bir kağıdamı yazayım burdaki gibi kutucuklar yapmama gerek varmı
bide bunu 347 deki arkadaşlarmın topikinde payaşsam sorun olmaz demi
yok kuzum ne sorunuu herkes faydalansın dıye ekledım buraya zatennkusum senın kutu yapmana gerek yok ama ıkınızın fotosunu picasada kolaj olarak yukarıya ekle ıstersen benımkı öyleydii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?