'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

nazlım bir kurcalayyyım ben kuzum belkim yaparıkm

incicceği canım hoşgelmişsin burası yerin hatta 347 deki kızların hepicği 2013 te gidicek gibi geliyor canım

Ben geldim bebeklerim

Nurayimnn lokumumun dedigi gibii asklandimmm 1 haftadirr evremikin telefnndan bi oyuna sardk ki sormaynn kim bilir die bi bilgi oyunu resmen duello yapioruuz kim daha cok puan alcak diee bize karsidan bakanlar kesin manyak bunlar diodur

Askim beni burda acilan yeni restaurant cafeye goturdu harika bi yer olmus aylardir acilmasini bekliodk ki degmiisss

Gizotumm safak panosu da hazirlarmiss gurur duyuyorm sizinle bebeklerm keske bende evrenimi askere gonderseydim.. onu bekleseydim.. ama evren 5 yil once bingol de yapms askerligini kiyamadigim...

Minimmmm gelmiisss cok yorgunmuuuss agzini burnunu yedigimmm hiicc kiyamiorm ki sana bugun mailini goruncee muuuuuuusssmutluuuuu oldumm annatamam bebiiiiimmmm

Nurayimn cok az vakti kaldi ku onur eniste sanirim bu hafta gelooduuu di miiii nisandan 1 hafta once gelcektiii sende asklannn nurayimm tez vakitte insallahh

Bu gece sonn kez sahura kalkioruzzz ve yine zamanin ne cabuk gectiginin farkina vardimmm...

Zamann gecsinnn bi an once 2013 olsunn sonraaaa 2014..

Bi cogunuuzz hamiss topiclernde gezio olcaksnz belki de bebeklermm ben hala ceyiz ve evlenecekler topiclernde

Haatttaaaa dugunumdee kucukk prenseslerr istioorumkii bu konudaaa miniimeee guveniorumm bi de gizotumaa

Hepinizz opuldunuzz bebeklerm bisi atladiysaamm affolaaa telefndan yaziorm yinee bazen unutuom ne yazcagimi

Son düzenleme:
Ozgemin kardesnn askerligii istanbulaa cikmiisss bu aradaa onu tebrk etmeyi unuttum iki saattr ne unuttm diorm cookk ama cokk yakin bebegmmm cok da guzel oldu cok sevindimmm sizinn icinn ve kiz arkadasi icinn Allah gonlunuze gire verdiiii..:116:

merhabalaaaarr diyeyim sessiz sedasız topiciğimize,

geçmişi okudum Özgecim çok sevindim kardeşine, hemde avrupa yakası sanırım yeri. haftasonu eve çıkma konusunda benim bildiğim kadarıyla aynı şehirde adres gösterince yada aileden biri gelip alırsa oluyor. zaten yakın gidip gelirsiniz süper olmuş valla:118:

Allahımmm öğlene kadarr uyumak nasıl güzel bir duyguymus böleeeeeeeee

tünaydın kızcelerrrr

dün bernardolanadım yineeee arkadasımlaaa cicilerimi ekliciiim topikimee

ayrıca yeni bi yer keşfettik Le Pain ... doyulmayasıca lattelerini resmen taslardan içtik.. sonra da mide fesadı geçirdk

yorucu keyifli ama bir o kadar ask kokusundan uzak ve buruk bi gundu yani

bayram cicisi alamadım kendime cunku hiçbişi bulamadım kafama gore... bugun aksam da bi gezerim olmadı evdekilerden uydurcam bu bayram biyere gitmem zaten ceviri yaparım bir tek kaynanamlara gidiciim bir de son gün editör arkadaslarla toplanırız belkimmm

bayram programım böleeeee

gecmişe cok bakamadım ama sanırım özgemin kardeşi istanbula dusms cok sevindim kuzucumm

Kızlarr hepinizin bayramı şimdiden kutlu olsun.Şeker gibi bi bayram geçirmeniz dileğiyle...

Ben 2-3 saat sonra yola çıkıp Gelibolu'ya gidicem.Umarım neşe dolu bi bayram olur..

Daha bu yaşta, nerde o eski bayramlar desemde, yinede seviyorum bayramları....:119:

Çocuklar gibi, çocukluğumuzda ki gibi mutlu olduğumuz bi bayram olur inşALLAH...

Hepinizi öpüyorum.. Mutlulukla kalın...

kübracım sana da iyi bayramlar, nerelerdesin canım uğramıyosun ne zamandır..

bebeklerim şimdiden hepinizin bayramı mübarek olsuuunnn

peliniiimmm, fındıklı lokumum aşk pazar günü geliyoooooooorrrr
1 hafta bizde, ve ben 1 hafta giremezsem bilinki beni aşk çarptı

gizemimm teşekür ederim kuzum, valla bekleye bekleye sabır taşına döndüm. şurda 1 sene daha şafak sayıcam, 2-3 ayda bir görmek ümidiyle

Yaa bu aralar böyle bi koşturmacadır geçiyo işte ondan pek yazamıyorum canım...

Herşey iyi çok şükür hayatımda... Böyle tatlı heycanlardı, hafif umutsuzluklardı derken geçip gidiyo zaman...

Gerçi sende heycanın alası vardır şimdi... Herşey gönlünce olur inşALLAH canım... Allah utandırmasın ve yüzünüzü güldürsün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…