günaydın güzellerimmmmmm
dün aklıma çoğumuzun bekar olarak geçirdiği son ramazan bayramı olduğu geldi
seneye evli bayanlar olaraktan kocamızın elinden tutup aile aile gezcez
ne güzel bi duygu Allahımmmm, bize de nasip et çabucak geçsin zamannnn
dün bizim bayramımız da güzel geçtiiii
gündüz sevdicekler bize geldi, tuttum elinden bi iki yakın komşuya götürdüm onu
sonra akşam üzeri babam sevdiceğin evi görelim artık dedi hep birlikte aşk yuvamıza gittik
annem de babam da pek beğendiler evimiziiii...
ordan da hep beraber (yani benim ailemle beraber ) tekirdağa gittik b.annemi de alıp
çok güzel geçtiiii, sahilde de oturduk
bi ara alışveriş merkezindeyken ben hemen english home a soktum benimkini
garibim artık direkt bi koltuk bulup ona oturuyo, nasılsa burdan çıkmamız uzun sürer diye
ama bişi alamadım bu sefer, yatak örtüsü baktım ama hem çok pahalı geldi hem de model yoktu pek
öyle işteeee
bugün de sevdiceğin tarafıyla geçircez günü, t.dağdaki dedesine gitçez falannnn
hepinizi öperimmmm
iyi bayramlar bayram şekerlerim
Gunaydinn canlarimmmmmm
Ozgeeeeemmmm bugun bizde tekirdagda olucaaazz sevgilikkkk kuzen ve beeennnnn karsilasmamizz an meselesi kiiiiiiiiiii
Gelinciklerim napiyo die girdim bu saatte belliki bugunn herkes pek gezmis :) amann ne guzeeellll
Caglaaamm kurabiyem ne guzel yazmissinn yaaa yerimm seni beennn Allahim sizi tez zamanda kavustursunnn hep hasretlik cekceksiniz bliorum bu son degil kusummm ama O'nun her gelisi.. her sarildigin an senin icin bambaska bunu hissediorm siz mutlulugu hakedenn harika bi ciftsinizz ve ASK size coooookk yakisioooo♥♥♥
Bizde bugun akrabalarla bayram yaptik bi guzel :) sonraaa kuzenm askimm benn ciktik aksamm. Cok ozlemisim ki askimi telefonla bile konusamadk 2 gundur felajet yogundu... yarinn icinn planlar yaptikkk insallah hersey istedigimiz gibi olur
Hepinizi seviorummmm mutlu bayramlar guzel bebeklerimmmm
Yavrucuklariiiiiiimmmmm, ask dizimin dibindeeee cok mutluyum kiiiiiiii
kızlarr nasıl geçti bayramlarınız? bizim de klasikti gelenler gitmeler vs. ama bu bayram içimde bi sıkıntı var hep sevdiceğe yansıttım ona haksızlık mı ediyorum bilmiyorum ama canım çooooook sıkkınn...
pamuuk prensess bende calıstım bugun canım yanlız degıldıın ama tatılın ardındannn fenaa koydu calısmaaak
bebeklerıııımmmmmmmmmmm nirdesiiiiiiğiiizz napııyysııızzzz
nasılsınız kızçelerimmmmm
ben deklasik bayram durumundayım, sevdiceğim olmadan bi bayram daha geçirdim,ama boş durmadım ve bu ciciyi çeyizime alıverdim:
Eki Görüntüle 493296
Canım neden ki? Yüreğini ferah tut, hepimizin problemleri olabiliyor bunu çok büyütmemek lazımkızlarr nasıl geçti bayramlarınız? bizim de klasikti gelenler gitmeler vs. ama bu bayram içimde bi sıkıntı var hep sevdiceğe yansıttım ona haksızlık mı ediyorum bilmiyorum ama canım çooooook sıkkınn...
Yavrucuklariiiiiiimmmmm, ask dizimin dibindeeee cok mutluyum kiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?