'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Gelinciklerim napiyo die girdim bu saatte belliki bugunn herkes pek gezmis :) amann ne guzeeellll

Caglaaamm kurabiyem ne guzel yazmissinn yaaa yerimm seni beennn Allahim sizi tez zamanda kavustursunnn hep hasretlik cekceksiniz bliorum bu son degil kusummm ama O'nun her gelisi.. her sarildigin an senin icin bambaska bunu hissediorm siz mutlulugu hakedenn harika bi ciftsinizz ve ASK size coooookk yakisioooo♥♥♥

Bizde bugun akrabalarla bayram yaptik bi guzel :) sonraaa kuzenm askimm benn ciktik aksamm. Cok ozlemisim ki askimi telefonla bile konusamadk 2 gundur felajet yogundu... yarinn icinn planlar yaptikkk insallah hersey istedigimiz gibi olur

Hepinizi seviorummmm mutlu bayramlar guzel bebeklerimmmm

günaydın güzellerimmmmmm
dün aklıma çoğumuzun bekar olarak geçirdiği son ramazan bayramı olduğu geldi
seneye evli bayanlar olaraktan kocamızın elinden tutup aile aile gezcez
ne güzel bi duygu Allahımmmm, bize de nasip et çabucak geçsin zamannnn

dün bizim bayramımız da güzel geçtiiii
gündüz sevdicekler bize geldi, tuttum elinden bi iki yakın komşuya götürdüm onu
sonra akşam üzeri babam sevdiceğin evi görelim artık dedi hep birlikte aşk yuvamıza gittik
annem de babam da pek beğendiler evimiziiii...
ordan da hep beraber (yani benim ailemle beraber ) tekirdağa gittik b.annemi de alıp
çok güzel geçtiiii, sahilde de oturduk
bi ara alışveriş merkezindeyken ben hemen english home a soktum benimkini
garibim artık direkt bi koltuk bulup ona oturuyo, nasılsa burdan çıkmamız uzun sürer diye
ama bişi alamadım bu sefer, yatak örtüsü baktım ama hem çok pahalı geldi hem de model yoktu pek
öyle işteeee

bugün de sevdiceğin tarafıyla geçircez günü, t.dağdaki dedesine gitçez falannnn

hepinizi öperimmmm
iyi bayramlar bayram şekerlerim

Son düzenleme:

Gunaydinn canlarimmmmmm
Ozgeeeeemmmm bugun bizde tekirdagda olucaaazz sevgilikkkk kuzen ve beeennnnn karsilasmamizz an meselesi kiiiiiiiiiii

Gunaydinn canlarimmmmmm
Ozgeeeeemmmm bugun bizde tekirdagda olucaaazz sevgilikkkk kuzen ve beeennnnn karsilasmamizz an meselesi kiiiiiiiiiii

pelinimmmm biz bugün yine tekirdağa gittik ama sevdiceğin dedesine gittikkk evden de çıkmadıkkkk
keşke karşılaşsaydık

iyi gecelerrr
herkes gezmelerde sanırsam

bebeklerııımmm cok guzel bı 2 guun gecırrdııımm bayramın 1. gunu pazara geldi ya benım ızın gunum zaten ogun dıye baska ızın verılmez dıye dusundum meger o haftalık ıznım olarak gecıomusss bıde bugunde ızın verdıleer kurbaamında ızınlerı ayınıydıı bı mutlu oldukkkıı sormayın bol bol aşklandııkk istanbulu talan ettık dun akraba eş dost gezmelerı sonra sınema falan derken yorgunluktan mahooolduk bugunde dedık y.çiftliğe gidelim anneme hemde denize giderizz sabahh kadıkoyde biton acnta dolastık bileet bulamadık , ordan vurduk kendımızı esenler otogara ınat ettık ve oglen vaktınde ancak gıdebıldıkk annişimin yanınaa sonrada denıze gıttıkk kıl payı otobus bulup yetıstık sımdı dus aldım vee sabah iş var dıyee ısyaaan ede edeee uyiicaamm hepınızııı cokcana sevooorum ve hepımızı Allah nazarlardan korusuuunn diyoooruummm cunku nazarııınnn dagıtamıcaaa bişii yoookkk iyi geceler melekleriiimmmmmmm

Son düzenleme:
Günaydın güzellerr
Bugün ben gibi varmı başka çalışan
Dün sevdicekle İstanbul yolarını eskittik.. Aksaraydan sultanahmete oradan eminönüne derken yorgunluktan ölmüş durumdayım
Ama herşeye rağmen aşkımla olmak paha biçilemezdi Sabah 10 buçktan akşam 8 e kadar birlikteydik

merhabalarrr güzellikleerr,

ben pek giremedim nete pek fazla kimse de girememiş anlaşılan bayram yoğun geçiyor.

bu bayram aşkla benim ilk bayramım ama görüşemedik yarın görüşücez biz. bizim için ilginç de bir durum oldu, evlilikle ilgili bi konuşma yaptık, aşkcığım zaman konusunda bişey öngöremiyor şuan. olabilecek en yakın zamanda şartlar elverdiğinde olucak dedi. bende eylül diye konuşmuştuk o tarihi unutalım o zaman dedim. o tarihten önce de olabilir sonra da olabilir dedi. işte en sevmediğim şey bu benim belirsizlik. ama bu konuşmayı yaptığımız için çok mutluyum. ben artık 2014gibi düşünücem hatta düşünmicem. ne zaman olursa o zaman. birde saçma bişey oldu. dün ablamla ortaköye gittik yemek yedik ordan taksime çıktık kahve içelim dedik. cafedeki kadın fal baktırmak ister misiniz dedi ablam da tamam hadi bakın bakalım dedi. işte tarot falan vs. soru sorabilirsiniz demiş ablam da kardeşimin de benden büyük ablamın da ilişkisi var evlencekler mi demiş. adam abla evlenicek yakında ama kardeş olmıcak demiş önce. sonra da olucak ama daha zamanı var demiş. ablama da 13-14 ay sonra evleniceksin demiş. inanmak istemiyorum böyle şeylere ama etkileniyorum. Allah korusun ben aşkımdan ayrılmak istemiyorum onsuz olmayı hiç düşünmüyorum. 2014 de olsa önemli değil yeter ki onunla olayım. aklıma takmamaya çalışıyorum unutucam.

kuzucum benim yaa agzından bal damlamıs resmeeeeeeeennnnnnnn yerim yerimmmm teşekkür ederim bebeğimmmm aminnnnnn

siz de öylesiniz bnm içinnn Allah nazarlardan saklasın bizleri pastamın da dedigi gibi

kıymetcim ben fala inanan biri değilimdir ama gırgırına baktırırım bazen ve beni de etkiler bi acabalar alır içimi

sana su kadarını söliyim tamamen seytan vesvesesi işte... yoldan cıkarıp o fala inandırıp gunaha sokmak icin veriyor vesveseyi sana gelme onun oyunlarına :)

ben de guya bu bayram biyere gitmicektim sanırım görmedigim akrabam kalmadı yani dun bi buyukanneme gitmem yetti butun gunum orda gecti aksam da arkadaslarlaydım

bi bayram daha bitiyor işte....

pamuuk prensess bende calıstım bugun canım yanlız degıldıın ama tatılın ardındannn fenaa koydu calısmaaak

bebeklerıııımmmmmmmmmmm nirdesiiiiiiğiiizz napııyysııızzzz

Çağlaaaaa canımın içi, Kocaman yürekli arkadaşım benimmmm..

Ne güzel şeyler yazmışsın farzet ki topiğine... O kadar duygulandım ki ve senin hakkında yanılmadığımı bi kez daha anladım... Sen çok güçlü, cesur vee çoookkk aşık birisin.. Herşeyin ama herşeyin üstesinden sadece o kalbindeki aşk ile geleceksin... Daha öncede söylediğim gibi çok iyi bi eş ve mükemmel bi anne olacaksın sen...

iyi akşamlar kuzularımmm
kaç gündür o akraba senin bu akraba benim dolanmaktan birbirimize hasret kalmıştık ama bugün aşklandık bol bol
yarın da iş var bakalım
ama üzülmüyorum çünkü zaman geçiyoooo

Canlarim napoosunuuzz kac gundur gezmekten dizimi kirip oturamadim kiiii umarimm herkes iyidir hepinizi operimkii

Bizz askla cok guzel zaman gecirdik bu bayram dun tekirdagaa gittikk sonra kuzenm sevgilisi ben ve evremik gece kulubune gittikk resmennn costumm askim bile sasirdiii ama hosunaa gittiiii cok guzeldi beraber vakit gecirmemiz :) bugun de kayinannisimle bayramlastimm askimi nobete gonderdim bendee dugunegeldimm komsumuuz evleniioo ne guzel bi duygu ki :)) darisi basimiza diorm

Sizi de teker teker opuorum bebeklerimmmmm

kızlarr nasıl geçti bayramlarınız? bizim de klasikti gelenler gitmeler vs. ama bu bayram içimde bi sıkıntı var hep sevdiceğe yansıttım ona haksızlık mı ediyorum bilmiyorum ama canım çooooook sıkkınn...

olur tatlım arada ya takma kafanı birbirinizin nazını çekeceksiniz elbet geçerrr geçerrrr yürekceğzini ferah tut bende dadlumu görmeden hep sıkıntıdayım

Son düzenleme:
nasılsınız kızçelerimmmmm

ben deklasik bayram durumundayım, sevdiceğim olmadan bi bayram daha geçirdim,ama boş durmadım ve bu ciciyi çeyizime alıverdim:

Son düzenleme:
pamuuk prensess bende calıstım bugun canım yanlız degıldıın ama tatılın ardındannn fenaa koydu calısmaaak

bebeklerıııımmmmmmmmmmm nirdesiiiiiiğiiizz napııyysııızzzz

minnammm ben dün 1 de kaçtım işten arkama bile bakmadım giderken

nasılsınız kızçelerimmmmm

ben deklasik bayram durumundayım, sevdiceğim olmadan bi bayram daha geçirdim,ama boş durmadım ve bu ciciyi çeyizime alıverdim:

Eki Görüntüle 493296

güle güle giy canım.. bende bu gece rüyamda hep çamaşır alışverişi yapıyordum

Canım neden ki? Yüreğini ferah tut, hepimizin problemleri olabiliyor bunu çok büyütmemek lazım
Yavrucuklariiiiiiimmmmm, ask dizimin dibindeeee cok mutluyum kiiiiiiii

Ooooohhh oohhh suyundan da
Sonunda kavustu nurayııımmmm Gider hasretinii bool bol lokumummm

Günaydınnn canlarıımmmmm şuann çalışmak işkence gibiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…