Güzel gözlün kurban olsun sana mis kokulum temiz yüreklimPelinimmm güzel gözlümm bende össeedddiiiimmmm seni....
Ohh ne güzel değişiklik olmuştur sanaben bi türlü cesaret edip boyayamıyorum saçlarımı...
Şimdi annemle bayram alışverişi yapıp geldik offf kaynıyo sokaklar resmen... Bir sürü para bayılıp geldik akşam iftardan sonra tekrar çıkacaz daha...
Kıyafet falan almadım belki ona bakarız bacımla...
Ben iyiyim pelinimm yaa... İş yerinde hafif tadsızlıklar yaşıyorum ona moralim bozuluyo sadeceonun haricinde şükür Rabbime...:109:
Haa bide şu hani vardı yaa iş yerindeki benimle ilgilenen şahıs onlada hala bişey olmuşluğu yok..
Hergün görüşüyoruz konuşuyoruz ama henüz bi icraat yok.. Herkese söylemiş bana söyleyemiyo yaa... :97:
Hemen açılsaydı kesin hayır derdim şimdi söylemedi yaa onu hergün göre göre farklı gözlerle bakıp ilgi duymaya başlıyorum sanırım..
Yine hayırlısı diyorum yani...
kızlar iyi akşamlar bugün lens siparişi verdim vee saçlarımı boyattım çikolota kahve kızılımsı bişi oldu bu ara turuncu olmuştu uçlarda sararmıştı artık tek renk oldum
pelommmmmm güle güle kullanalım saçlarımızı ben minicikte kestirdim bir parça bilem olmadı
kancaev pasta servisliğim vee dondurma kaşıklarıma aşık oldum kardeşimde bayıldı ayyy dayanamıcam kullancam o derece cicilermiş tavsiye ediyorum kızlar
pelommm totem çıkmadıııı yaaa kardeşim aydın adnan menderes üni iktisata gidiyor trakya kesin olur derken kardeşim 200000 bindeyken 240000 girdiği yere gidiyor çok şaşırdık ama izmir denizli muğla illerinin tam ortasındaartık tatile giderim bende
şimdi çıkıyorum arkadaşlarımla buluşcam hepinize iyi bayramlar şimdiden kızlar kocaman öpüyorum
nazlımmmm dünya güzelim benimmm
hiç vazgeçemiyom vallaaa..uğraşması zor diyip kumral yaptım ama kısa sürdü
kızıl sacı tasıması cok zor kuzum cıdden ama sen gayett guzel basarıosun bu işii maşallah totoyuu kaşıııbende bukelamun gıbı her renk olduuumm kızılı mesela taşıyamadım benım kurbaada sever kızılı ama bana hıc yakısmadıı zaten artık dogal sac rengımden vazgecemıoooruz ıkımızde bazen bitim kanlanıyo amaaa kurbiik saolsun müdahale ediyoo
Özgemm vee miniğimmmm öpüyorum sizi canlarım..
Özgecim ben senin saç rengini çok beğeniyodum kızıl her insana yakışmaz ama sende dehşet güzel duruyo...
Bu renkte güzel olmuştur eminim o gözlere o yüze ne olsa gider...
Yarın Bayram Sabahına Uyanacağız... Uyandığımızda Hepimize Bayram Olur İnşALLAH...
canım benimmm tatlı dilini seveyim seninnn
ama var ya sana şu doğal rengin acayip yakışıyo, zaten çok güzel bş kızsın kocaman maşallah sana
fotolarına resmen keyifle bakıyom içim açılıyo nazlım
kübrammm utandırdın ama beniii ne güzel sözler bunlar canım benimmm
yarın bayramm..koskoca ramazanı bitirdik Allahın izniyle
zaman geçiyo cidden
bebekkleerııımm ıyı bayraammlaaaarrrr
ay saç boyamayı ozledım bendeee yaaa ama bu halimdende vazgecemıorumpelmiiim gözleriiinn dahada cıkmıstır ortayaaa vee evremık enısteeemmmde coook begencek emınımmm Gizim sanada cok yakısıyoooo reeennkk maşallah kızlarımız güzeeell kaardeşiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?