'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Nurayıımmm Allah kavustursunn balımmm pek çok az kaldııı aşklanmana

Kübraamm seni özledim kuzumm umarım iyisindiirrr

Herkesinnn bayramıı şimdidenn mubarek olsunn canlarımmm Nicee bayramlar gecirelim inşallah...

Bende bugun sonunda saçlarımı boyadım kuzencim boyadı daha doğrusu.. Bitkisel bi boya tercih ettim clemency diye bi marka saçı besliomuş sanırım aynı zamanda.. Altın çikolata kahve oldummm kızıl yansımasını çok seviorum ben özellikle oyle olsun istedim ki oldu da.

Bu renk benim rengim işteee

Bakalım sevdicek ne dicek saçlarıma Ama ben bu akşam aşklanamıorum cunku sevdicek sabah 24 saatlik nöbete girdii iiiiiisssyeeaaannn

Son düzenleme:
Pelinimmm güzel gözlümm bende össeedddiiiimmmm seni....

Ohh ne güzel değişiklik olmuştur sana ben bi türlü cesaret edip boyayamıyorum saçlarımı...

Şimdi annemle bayram alışverişi yapıp geldik offf kaynıyo sokaklar resmen... Bir sürü para bayılıp geldik akşam iftardan sonra tekrar çıkacaz daha...

Kıyafet falan almadım belki ona bakarız bacımla...

Ben iyiyim pelinimm yaa... İş yerinde hafif tadsızlıklar yaşıyorum ona moralim bozuluyo sadece onun haricinde şükür Rabbime...:109:

Haa bide şu hani vardı yaa iş yerindeki benimle ilgilenen şahıs onlada hala bişey olmuşluğu yok..

Hergün görüşüyoruz konuşuyoruz ama henüz bi icraat yok.. Herkese söylemiş bana söyleyemiyo yaa... :97:

Hemen açılsaydı kesin hayır derdim şimdi söylemedi yaa onu hergün göre göre farklı gözlerle bakıp ilgi duymaya başlıyorum sanırım..

Yine hayırlısı diyorum yani...

kızlar iyi akşamlar bugün lens siparişi verdim vee saçlarımı boyattım çikolota kahve kızılımsı bişi oldu bu ara turuncu olmuştu uçlarda sararmıştı artık tek renk oldum

pelommmmmm güle güle kullanalım saçlarımızı ben minicikte kestirdim bir parça bilem olmadı

kancaev pasta servisliğim vee dondurma kaşıklarıma aşık oldum kardeşimde bayıldı ayyy dayanamıcam kullancam o derece cicilermiş tavsiye ediyorum kızlar

pelommm totem çıkmadıııı yaaa kardeşim aydın adnan menderes üni iktisata gidiyor trakya kesin olur derken kardeşim 200000 bindeyken 240000 girdiği yere gidiyor çok şaşırdık ama izmir denizli muğla illerinin tam ortasındaartık tatile giderim bende

şimdi çıkıyorum arkadaşlarımla buluşcam hepinize iyi bayramlar şimdiden kızlar kocaman öpüyorum

Güzel gözlün kurban olsun sana mis kokulum temiz yüreklim

Valla ben bi kere ağzımın payını aldım kubram gitti sarı yaptım hala onun kahrını cekiyorum... Ki kaç aydır boyamıodum yine sararmıstı saçlarım dore karamel gibiydi

Canım ne gibi tatsızlıklar anlatmak ister misin?

İş yerindeki çocuk da bence en doğru zamanı bekliyo canım, o da senden emin olmak istiyo. Reddedilmekten korkuyo bence.

Hepimizinn hakkında hayırlısı nur yuzlumm

Gizooottt gizooottt inanmıore biz seninleee aynı gun saçlarımızı da mı boyar oldukk ve aynı renk pes yani cidden peesss

güle gülee kullanalımm canım seninkinin rengi muthisti zaten kesn yine ben geldiğimde nasısa oyle olmustur aşığım o rengin güneşte kızıl kızıl parlamasına

kancaev harikalar yaratmıs di mi gizomm bende dondurma kaşıklarıma bildiğin aşık oldum

kesinlikleee ve kesinlikleee tavsiye edilirr

neeeeeeeeeee totem tutmadı mııı şoooookkk tekirdağ edirne derken aydın mı oldu gizottt inanmıyorum ki cidden inanamıyorum bildiğinn neden oyle oldu canım yaaa? hiçbi totemim tutmuyo yaaa böğüreeee böğüree ağlamakk istiorummm

iyi eglenceler gizomm ben de arkadasıma gidicemm hep beraber bahçede çay keyfi yapıciiz bayram için sardıkları sarmalardan da nasibimi alıcam tabisi

gizootttt sana ne dicemmm burda süper bi züccaciyeci açıldı geçen soledim sanırım BİEV ürünleri falan getirdi demiştim bugun kuzenmle oraya bi baskın yaptıkki sormaaaa bu habereeeee sen çok sevinceksinnn cunkuu beeennn meselaaaa uçarım meselaaaa yerlere goklere sığamıorumm oldumm

LUCKY ART ürünleri de satıyorlar! veeee internetteee gördüğümm aldığımm isteyip de alamadığım her ürün vaaarrrr

musmutluyum kiiiii orayaaa da bi çıkarmaaa yapacağımmm en en ennn kısa zamandaaa

bebekkleerııımm ıyı bayraammlaaaarrrr

ay saç boyamayı ozledım bendeee yaaa ama bu halimdende vazgecemıorum pelmiiim gözleriiinn dahada cıkmıstır ortayaaa vee evremık enısteeemmmde coook begencek emınımmm Gizim sanada cok yakısıyoooo reeennkk maşallah kızlarımız güzeeell kaardeşiim

iyi akşamlar güzellerimmm
ben de saç boyayanlardan oldummm bu sefer koleston aşk alevi yaptım ve ben beğendim güzel oldu
hepimiz güle güle kullanalım saçımızı

gülinim iyi yolculuklar canım benimmm

kübracım özledik seni ihmal etme bizi bu kadar e mi

gizom kardeşinin ünisi hayırlı olsun kuzucummm inşallah çok güzel bi üni hayatı yaşarrr

hepinizin bayramı kutlu olsun canlarım benim..hatta hem sizin, hem ailenizin hem sevdiceklerinizin
nice nice bayramlara erelim hepimiz hep beraber inşallah

çok öpüyom siziiii

nazlımmmm dünya güzelim benimmm
hiç vazgeçemiyom vallaaa..uğraşması zor diyip kumral yaptım ama kısa sürdü

kızıl sacı tasıması cok zor kuzum cıdden ama sen gayett guzel basarıosun bu işii maşallah totoyuu kaşııı bende bukelamun gıbı her renk olduuumm kızılı mesela taşıyamadım benım kurbaada sever kızılı ama bana hıc yakısmadıı zaten artık dogal sac rengımden vazgecemıoooruz ıkımızde bazen bitim kanlanıyo amaaa kurbiik saolsun müdahale ediyoo

Özgemm vee miniğimmmm öpüyorum sizi canlarım..

Özgecim ben senin saç rengini çok beğeniyodum kızıl her insana yakışmaz ama sende dehşet güzel duruyo...

Bu renkte güzel olmuştur eminim o gözlere o yüze ne olsa gider...

Yarın Bayram Sabahına Uyanacağız... Uyandığımızda Hepimize Bayram Olur İnşALLAH...

canım benimmm tatlı dilini seveyim seninnn
ama var ya sana şu doğal rengin acayip yakışıyo, zaten çok güzel bş kızsın kocaman maşallah sana
fotolarına resmen keyifle bakıyom içim açılıyo nazlım

kübrammm utandırdın ama beniii ne güzel sözler bunlar canım benimmm
yarın bayramm..koskoca ramazanı bitirdik Allahın izniyle
zaman geçiyo cidden

sende benii utandırrdıın amaaa yerim seniii valahii bayramı getirdiiikk kızceleriim cabucak gectı zaman her ay boylee gecse ya keskeeee

Evett kusumm gozlerim meydana cikti simdi ben cok sevdim ama cabuk akicakmis gibi bi his var icimde bitkisel cabuk mu akar sence askiitt? Olmazsa 1 ya da 1 bucuk ay sonra kizil kahve galan varsa direk ona boyarim olmadi kolestonun cikolata kahvesi falan. Yarin da duzlestircem sabah bakiyim nasi olcak suan anlayamoorm cok fazla nasi oldu dieee

Kizlarimizz guzel yazan parmislerini hapur hupur yerim ben sen biloo musunnn askimmm bnmm sensinn guzeellll

Ayak tirnaklarima oje surdum kurumasini bekliom cok uykum var bi an once uyumak istiorm smdiden iyi bayramlar bebeklerimmm hepiniz kocamanindan opuldnzkiiiii

bugun gercekten bayram gibi uyandım güne... aşkın sesiyle gemiden aradı böörtlemim

annemle babamı görmeniz lazımdı ben konuscam oglumla hayır ben konuscam diye resmen didiştiler

onlar da cok özlemiş damatlarını

biz de bol bol konustuk... vuslata bir haftamız kaldııııı çok şükür... benim bayramım asıl o zaman baslıcak

hepinize iyi bayramlar diliyorum benim güzel gelinciklerim... Aşk'ı yaşayan.. Aşk'ı tadan her kalbe zaten hergün bayram

Aşkı aşkla ve her günü bayram tadında gecridiğimiz günlerin olması dileğiyle...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…