Yavrucuklariiiiiiimmmmm, ask dizimin dibindeeee cok mutluyum kiiiiiiii
güle güle giy canım.. bende bu gece rüyamda hep çamaşır alışverişi yapıyordum
Tekrardan merhaba...
Nerdeyse 3 hafta uzak kaldım ve bugün bazılarının bilmesi gerktiğini düşübdüğüm için geldim maillere tek tek cvp vermek çok zorr
3 yıllık 4.yılımıza girdiğimiz 16 ağustos ilişkimiz arefe günü bitti beni bırakıp gitti gözümün yaşına bakmadan yapamıcam soğudum seni haketmiyorum ne olur üzülme ama artık bitti dedi ve hattı değişti gitti bugün 5.günüm ilaçlarla ayakta duruyorum günlerdir evden çıkamıyorum ama gittiiiii geri gelmemek üzere elim ayağım herşeyim gitti 3 kilo verdim 4günde gözlerim kan çanağı ailem ŞOKTA! ananem teyzem annem ağlıyorrr nasıl böle bişi yapabildi elimizi öpmeye geldi gözünün içine bakıyordu diee ve bu h.sonu geliceklerdi.....Evet ölmeyi düşündüm kaç kere kalkştıysam annem için ailem için geri durrdum annem "beni yalnız brakma beraber atlatıcaz dedii"O kadar zor ki anlatmak o kadar acı ki sürekli baş dönmeleri yaşıorum karımsın diyen adam heryerde anımız olan 4 yıl hediyesi bana ayrılğı verdi neyse hepinize tşk.ederim ölse bu kadar acı çekmezdim diyorum inanın çoook zooor
çok üzüldüm yağmur..ne desek boş şimdi
keşke böyle olmasaydı
Allah yardımcın olsun...dilerim çabuk geçer acın
Yağmur'cum hoşşgeldin canım..
Sana sadece şunu söylüyorum bu kadar üzme kendini.. İnan bana değmiyo ve sonra delimiydim o kadar gözyaşı dmktüm diceksin.. Ben öyle dedim çünkü.. 3 yılımı verdim bende... Aynen dediğin gibi arkasına bile bakmadan gitti ve bi daha bş msj bile atmadı.. mahfettim hep kendimi hem ailemi ama noldu şu an o kadar pişmanım ki onun için ağladığıma... Beni seviyosan şu uçurumdan atla dese hiç düşünmeden atlayacak kadar çok sevmiştim onu.. Klasik bi laf şu anda sana çok anlamsız gelecek ama "Zaman herşeyin" ilaCIYMIŞ gerçekten ben çok iyi anladım bunu.. Aradan 8 ay geçti ve diyorum ki iyikide onunla olmamış .. Onda göremediğim bi çok olumsuzluk varmış meğer.. Vee şimdi çok mutluyum..
Sende çok mutlu olacaksın nolur kendine biraz zaman ver..
Yağmur'um hoşgeldin bebeğim...
Yazdıklarını okuduğumdan beri boş boş bakıyorum sayfaya,ne yazsam diye düşünüyorum.Hiç bi söz sana iyi gelmicek biliyorum.Ama bu kadar üzme kendini de aileni de...İnşallah en kısa zaman da atlatıcaksın hepimiz yanındayız dualarımız seninle bitanem
Dualarımız seninle canım benim,şuan atlatamıcaksın gibi geliyo ama bigün bakıcaksın ki tamamen çıkmış içinden
inş.aslında hiç kalbimden çıksın istemiyorum ama çıkması gerekiyor rabbim kafamdan da kalbimdende silsin alsın onuuuu son dk.yüzüstü bıraktı beniiiii o günler nasıl unutulur yaa heryerde o vaaaaar nolur karşıma hiç çıkmasın artıkk hele biriyle görürsemmm birgün onuuuuuuuu
inş.aslında hiç kalbimden çıksın istemiyorum ama çıkması gerekiyor rabbim kafamdan da kalbimdende silsin alsın onuuuu son dk.yüzüstü bıraktı beniiiii o günler nasıl unutulur yaa heryerde o vaaaaar nolur karşıma hiç çıkmasın artıkk hele biriyle görürsemmm birgün onuuuuuuuu
Allah dermanını vermediği dertte vermezmiş canım.. Ağla bağır çağır.. İçinde tutma hiçbirini.. Birgün geriye dönüp baktığında artık nefret bile etmediğini farkediceksin.. Belki daha fazla seveceğin birileri çıkıcak karşına.. Sadece sabır..
Başkasıyla karşına çıkıcağını falan düşünüp,hayal edip daha da canını acıtma kuzum yaa zamanla kalbinden de aklından da çıkıcak.İyi ki şimdi yüz üstü bıraktı ya düğün yaklaşınca yapsaydı bu korkaklığı,bırak cesareti olmayan bi ömür yanında olamazdı zaten
pamukprenses,ağlıyorum sürekli başka yaptığım bişey yok sanki acizim güçsüz bitmiş bi kızım 3 yıl onu bekledim herkes soruyor 26 yaşına geliyorsun nie evlenmiyorsun ee beklediğim biri vardı şimddiii offf sussun herkes gerekirse evde kalırım kime neeeeeeeeee benim canım yanıyor acıyorr kiimin umrunaaaaaaa2.kere denemiştim ona şans vermiştim bu kadar işlerin içine girmiştik adı konuyordu 3.ye artık bakmam kimseye erkeklerin suratına bakmam kimseyi sevemem ilki için öldük ilk aşktı biey yaşamadığımız halde bunda öle değil çok başkaydı ilklerimizi yaşadık
gülinim evler yakın kiii ya birgün görürsem düşünmeden edemiyorum birine dokunamasın inş..yaaaaa canım çok acıyorki o aklımdan çıkmıyor başkasıylada olduğunda çok mutlu olucakmı ben 3sene cefasını çektim sabrettım sevdim başkasını sefasını sürerseeeeeee ona dokunursaaaa Allahım nasip etmesin yaaa
Yağmur öncelikle iyi bi haberle gelemesen de hoşgeldin...
Şuan çok güçlü durmak zorundasın... Çünkü o senin kadar güçlü duramadığı için gitti. Atlatılmıcak hiçbi acı yok. Evet biliyorum şuan herşey sana çok boş geliyo... Ne desek anlamsız ama dermansız dert yok bunu da aklının kenarına iliştir. Mutlu olmak için sebepler ara kendine...
Zamanla aşıcaksındır...
boşver kimseye kulak asma canım.. onlar bi laf ettiklerinde dalga geç sende.. bana da çok soruyorlar.. ne zaman evlendiriyoruz seni diye ee hani istemeye gelmediniz ki beni diyorum onlara
annemin dizinde rahatım ben diyorum birşey diyemiyorlar valla
elalem o kadar çok şey derki.. iyide olsan kötü de olsan derler mutlaka arkası kesilmez o soruların..
kimsenin ahı kimsede kalmıyor.. bu olayın içindede var bir bit yeniği ortaya çıkar yakında zaten üzme sen kendini boşuna.. Annen seni o üzsün diye dünyaya getirmedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?