'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

evet çağla bende bizde ailece çok şaşırdık sevmeyen biri değildi gözümün içine bakıyordu el öpmeye geldi haber yolladılar biliyorsuunuz aama şu en son ki 2016ya kadar bekleme olayından sonra daha da toparlanamadık kısmet böyleymiş ama insan çok özlüyor az çok tahmin edersiniz tabi ama ben 2.ci kez bu ayrılığı yaşasamda tam gençlik dönemimde neredeyse 6 yıldır yaşadım ilk ilişkim ve 2.ciden ama bu başkaydı çok başkaydıı ilk ilişkim gibi ilkimdii işyerindeki herkes çok şaşkın olmaaz o bunalımda o seni bırakamzdı diolar yapamıcağından korktu evet aile arkasında yoktu diiolar sadece kendide anca eve taksite yetti düşündüki seni mutlu edemiceginden korktu ve kaçtı geri çekti kalbine gömdüüü karşımızda çıktığında bişey yapamam diyeceğinden korktuuu o çok başkaydı herşeyi onla yaşaddık iyiyi kötüyü hastalığı nebiliyim ailenin içine girdik zor sevdirdi kendine ama çok zor yaa çağlaa ya onu biriyle görürsem nasıl olurum tam toparlanmaya başladığında nasıl olurum yaa başkasına dokunursaaa bana dua edin nooluur yaa güç kalmadı kii bende

söz kurabiyesi erkek tarafına verilir
ama istersen gelenlere de dağıtabilirsin canım

canım şimdi ben bir de erkek tarafı akrabalarına bizden hediye olarak dağıtsın diye bakır lokumluk alıcam.. her aileye birer adet verilmek üzere olucak.. lokumlukları da sepetleyip vericem.. bu sebeple kurabiyleri sözde dağıtmam daha mantıklı olucak galiba :26: bilemedim

canım ben daha önce de demiştim benim söz-nişan bi aradaydı
söz kurabiyesini ayrı yaptırdık aileye verdik süsleyip püsleyim, o normal un kurabiyesi gibiydim
sonra ben kalpli kurabiye yaptırıp onu da gelenlere dağıttım

senin içinden nasıl geliyosa öyle yap canım benim

canım valla daha önce hiç şahit olmadım bu tip olaylara ilkini kendimde yaşıycam
aileye un kurabiyesi yerine lokumları veririm..
sözde de kurabiyeleri dağıtırım.. daha güzel olur

dualarımız seninle yagmur ben atlatacagına inanıyorum kendini bu kadar salma... dunyanın sonu değil insanlar nişanlıyken ayrılıo evlenmesine 2 gun kala ayrılıo ya ole bişey yasasaydın emin ol daha cok acırdı canın.... bu hiçbir şey kalırdı onun yanında beterin beteri var diye dusunmek lazım her zaman

özgişşş neler goruyorummm yarın 10 ayı deviriyosun kuzuuuu

zaten biraz öyle düşünüyorum Allah kourusun evet başında bitmesi daha iyi ama işte tam gelecekleri hafta tam 4.yılımıza girdiğimiz zaman olması o yaşananlar o mesajları okuyorum gittiğimiz yerlerin biletleri ramazanın sonunda onlara iftara gtmem çağla şaka gibi yaa herşey tepetaklak oldu yaa ona şaşırıyorum nasıl olurr çeyizlerimi onla aldık çoğunu o taşıdı etti ananeme ws.ben onların hepsini atmak istiyorum herşeyin hayalinde o var ki yaa

evet kuzuuuuuu
ben de nazlının çizelgeye baktıma z önceeee 2 gün sonra 7 ay yazcak orda
ayyy zaman geçiyo mu sanki
bana bu aralar pek geçmiyo gibi geliyo ama

kısmet meselesi bunlar cok da nasıl olur diye sorgulamamak lazım

olması gerekiyorsa oluyor işte zamanı geldiginde... yasadıklarından ders cıkartarak isyan etmeden devam etmek önemli

her serde bir hayır olduguna inanırım her zamanda oyle olmustur hayatımda... tevekkülü elden bırakma yagmur

hiçbişeyin granatisi yok malesef hayatta işte... her an hepimizin basına gelebilcek seyler onemli olan sonunun hayırla olması

evet kuzuuuuuu
ben de nazlının çizelgeye baktıma z önceeee 2 gün sonra 7 ay yazcak orda
ayyy zaman geçiyo mu sanki
bana bu aralar pek geçmiyo gibi geliyo ama

bana da öle gelio kuzum ben evdeyken calısmıoken zaman daha cabuk akıodu calısınca sanki daha zor gecio

nazlım hepimizden once kosturuyor valla onun cizelgesini gordukce ben de cok mutlu oluyorum kiiii o gelin olurken bizde de telaseler olur

anneme kalsa hepten kıstan baslattı gerci telaseleri buyukannemde bu kıs bnm cok telasım olcak yardıma gelirsiniz diodu teyzemlere.. dedim anne naptın yaaa hemen kıstan ne telası :)

yağmur merhaba. adettendir hoşgeldin diyorum hoş gelmediğini bile bile...inan çok üzüldüm yaşadıklarına daha doğrusu kendini bu denli harab etmene.şuan çok taze acın belki hala şoktasın ama geçicekk bunu bizim gibi sende biliyorsun. herşey olduğu gibi buda geçicek..ben hep en zor zamanlarımda o günlerin geçip tekrar mutlu olacağım günleri düşnürüm ve bir an önce zamanın akıp gitmesi, kötü günlerin geride kalması için dua ederim.inan çok güzel teselli oluyor insana böyle düşünmek.belki sende böyle fayda görebilirsin.
bugüne kadar herşeyde hep "hayırlısı" dedik.demek senin için hayırlısı buymuş ve dilerim hep en hayırlısını yaşarsın bu hayatta.Allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda mutlu günlere erişirsin

Merhaba canlarııımmm !

Bayramdı geçti gitti,çok şükür güzeldi.

Yağmur hoşgeldin demek adettendir,ne kadar hoşgelmesen de...

Ama emin ol senin yaşadıklarını hepimiz yaşadık.

Ve hiçbirimiz ölmedik,onlar da ölmedi...

Yeniden sevdik.

''Geleceğim bekle,dedi
Ben beklemedim,o da gelmedi.
Ölüm gibi bir şeydi.
Ama kimse ölmedi.'' demiş şair.

Sadece sabır ve dua.

kızlar hepinize selamlar
yağmurcum son birkaç gündür hep aklımdaydın hissetmişim demekki... çok üzüldüm canım allah yardım etsin ancak güçlü olman gerek , evlenip daha sonradan biteceğine şimdiden bitmesi daha hayırlı olmamış mı canım? hepimiz için en hayırlısı neyse o olsun hep öyle söylerim... insanız her şey bizim için...biz buradayız canın sıkıldıkça yaz buraya kafanı dağıt bir şeyler yap.

Burası bugün ne kadar sessiz böyleee kimse yok muuu

Kızlar dün tesadüfen tv de istanbul'un altınları isimli diziye takıldım.Daha önce yayınlanırken izlememiştim.Dizide ki dekorasyonlar daha çok country tarzında özellikle mutfak çok hoştu.Country tarzı seven gelincikler fikir edinmek için aklınızda bulunsun belki izlersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…