pelin,sağol hoşgelmek o kadar istedim kiiievet güçlüydüm çok cefa çektim yanındaydım bıkmadan usanmadan sevdimmm bekledim 4.yılımıza girdik 2 gün sonraaaaa
hemde çok boşş
pamuk prenses,nasıl bir bit yeniği var derken??
ya kızlar şu söz kurabiyesi erkek tarafına mı veriliyor söz sırasında mı dağıtılıyor :26:
ya kızlar şu söz kurabiyesi erkek tarafına mı veriliyor söz sırasında mı dağıtılıyor :26:
söz kurabiyesi erkek tarafına verilir
ama istersen gelenlere de dağıtabilirsin canım
canım şimdi ben bir de erkek tarafı akrabalarına bizden hediye olarak dağıtsın diye bakır lokumluk alıcam.. her aileye birer adet verilmek üzere olucak.. lokumlukları da sepetleyip vericem.. bu sebeple kurabiyleri sözde dağıtmam daha mantıklı olucak galiba :26: bilemedim
canım ben daha önce de demiştim benim söz-nişan bi aradaydı
söz kurabiyesini ayrı yaptırdık aileye verdik süsleyip püsleyim, o normal un kurabiyesi gibiydim
sonra ben kalpli kurabiye yaptırıp onu da gelenlere dağıttım
senin içinden nasıl geliyosa öyle yap canım benim
dualarımız seninle yagmur ben atlatacagına inanıyorum kendini bu kadar salma... dunyanın sonu değil insanlar nişanlıyken ayrılıo evlenmesine 2 gun kala ayrılıo ya ole bişey yasasaydın emin ol daha cok acırdı canın.... bu hiçbir şey kalırdı onun yanında beterin beteri var diye dusunmek lazım her zaman
özgişşş neler goruyorummm yarın 10 ayı deviriyosun kuzuuuu
dualarımız seninle yagmur ben atlatacagına inanıyorum kendini bu kadar salma... dunyanın sonu değil insanlar nişanlıyken ayrılıo evlenmesine 2 gun kala ayrılıo ya ole bişey yasasaydın emin ol daha cok acırdı canın.... bu hiçbir şey kalırdı onun yanında beterin beteri var diye dusunmek lazım her zaman
özgişşş neler goruyorummm yarın 10 ayı deviriyosun kuzuuuu
zaten biraz öyle düşünüyorum Allah kourusun evet başında bitmesi daha iyi ama işte tam gelecekleri hafta tam 4.yılımıza girdiğimiz zaman olması o yaşananlar o mesajları okuyorum gittiğimiz yerlerin biletleri ramazanın sonunda onlara iftara gtmem çağla şaka gibi yaa herşey tepetaklak oldu yaa ona şaşırıyorum nasıl olurr çeyizlerimi onla aldık çoğunu o taşıdı etti ananeme ws.ben onların hepsini atmak istiyorum herşeyin hayalinde o var ki yaa
evet kuzuuuuuu
ben de nazlının çizelgeye baktıma z önceeee 2 gün sonra 7 ay yazcak orda
ayyy zaman geçiyo mu sanki
bana bu aralar pek geçmiyo gibi geliyo ama
annem cok sever o diziyiiiii
ismet azmarazlının evi cok guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?