'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Prensesimmm başı sağ olsun arkadaşının, Allah sabırlar versin inşallah...

Been çoook ama çooooook beğendimmmm kuzummmm çok zevkli bi seçim. Şık ve ağır..

Benim sevdiceğin de saat hastalığı var her markadan koleksiyonu var bence de bir erkek en çok saatine dikkat etmeli ne de olsa takabileceği başka takısı yok

teşekkür ederim canımmmm.böyle bir saati yok hem spor kıyafetlerle hem de klasik kıyafetlerle kullanabileceği bir model :) beni de bu cumartesi değil bir sonraki cumartesi yani 1 eylülde istemeye geliyorlar

teşekkür ederim canımmmm.böyle bir saati yok hem spor kıyafetlerle hem de klasik kıyafetlerle kullanabileceği bir model :) beni de bu cumartesi değil bir sonraki cumartesi yani 1 eylülde istemeye geliyorlar

Herşeyle gider o saat yaa Bende almıştım benimkine Armani ama sadece işe giderken giyiyo pis gnlük en çok welder ve diesel kullanıo biz ilk buluştuğumuzda da gözlerim hep saatine kayıyodu kuzenmle ilk tanıstırdıgımda da ole olmus kuzenmde saatinden gözümü alamadım demişti

bu aradaa daha önce nazlimumdan fikir almıştım yıl donumumuzde ne alabilirim dieee o zaman saat almıstım nazlım bana taraftar bornozu al demişti şimdi taç'ın sitesnden bornoz aldım ayın 31'i doğum gunusu aşkitopokitomun

bi keresinde resmimizi yaptırmıstım kanvas tablo seklinde yine ole bişiler yapsam mı yanına da ekstra diorum ama kararsızımmm

yeni fikirlere de acıgım canlarımmmm

burcummm ayın 1inde mi istemeye geliolar inanmıorumm ne guzeellll bi arkadasmn da ayın 2sinde nişanı vaarr

Güle güle takın ikiniz de maşallah bebeğim.

Ayyy çook az kalmış.

tatlımmm bornoz çok güzel bir hediye ama rengi kırmızı ya çabuk akar kullanışlı olmaz gibi geldi sanki? bak ben de daha önceden bu siteden bir şeyler yaptırmıştım ama bulabilir misin ona göre bir şeyler bilmiyorum İlginç Hediyelikler | İlginç Hediyeler | İlginç Hediye | Kişiye Özel Hediyeler | Değişik Hediyeler gönderileri de oldukça hızlı.buradan kanvas tablo almıştım bende hatta resmimiz değildi ama :) eviiiittt istemeye gelcekler ne giysem bilmiyorumm :)) biz isteme söz bi arada olsun istiyoduk ama babam arada zaman olacak diye tutturdu bakalım ayın 1inde bakarsınız nişanlı bi hatun olurummm

Güle güle takın ikiniz de maşallah bebeğim.

Ayyy çook az kalmış.
evettt bugummmmmm çok çok az kaldı

:44::44::44:
Hata mı ettim ki acaba aman değiştirmelik kullansın arada kendikini arada benimkini. 2 yıl gitsin yeter ben evlenince ona daha guzel bornozlar alcam
Şimdi bakıcam kuzucum attığın linke çok teşekkür ederim

benim arkadasımın da bayramın 2. gunu isteme söz bi arada oldu, bugun mesajlastık ayın 2sinde de nişan olcak bi aksilik olmazsa dedi.

ben bole merasimlere hiç gelemiorum acaip sıkılgan bi yapım var ne yazıkki hemen oldu bittiye gelsin istiorum dün bile düğün vardı işte komşumuz evlendi bana daral geldi yok sandık parası bilmem ne istemesi dedim anneme ben giycem gelinliği çıkıcam evden hiç uğraşamam bole şeylerle

bu konularda antigelenekçiyim malesef...

senn inşallah ayın 1inde nişanlı bi hatun olup ayın 2sinde bize güzel haberlerle gelirsin bebişimmm

öncelikle yapmurcuğumla başlayayım bugün yazmaya.

gittiğinden beri aklım hep sendeydi, bi baktım gelmişsin ama hiç iyi haberlerle değil.

hayattaher şey yaşayana zor, pek çoğumuzun burda benzer deneyimleri olsa da hatta sen de daha önce yaşamış olsan da acılar tazeyken acısı tarfsiz oluyor ne desek boş...

zaman her şeyin ilacı olacak, ben hep şöyle düşünmüşümdür 'bazı isteklerim olmaz, bunun tek bir sebebi var: daha iyisi olacak'

şimdiye kadar hep işime yaradı, unutma dibe vuranlar büyük bir hızla eskisinden daha da yükseklere çıkarlar.

sana Gülşen'den Tamamen Yanılsama'yı armağan ediyorum, bende ok işe yaramıştı
:

[video=youtube;PO_-Mr5HC-M]http://www.youtube.com/watch?v=PO_-Mr5HC-M[/video]

Yağmurun durumunu bende bayram msjından sonra kuzenınden ogrendım kendısı cevap verıcek halde degıldi ama ayrıldıklarını kendısı solemek ıster dıye demedım topıkte nıtekımde oyle olmus.. Maleseefkii diyorum ama bu beklenen bi sondu.. Aşkın içinde yagmur gormedı gormek ıstemedı caglamın dedıgı gıbı, yaşanılacak şeyler varmış görülecek günler varmışki uzatmaları oynayarak son buldu.. Ama şuda bi gerçekkii hiçççç bi sebep, hiç bi gerçeeekk böle hat falan değiştirerek adam akıllı açıklama yapmayarak kaçar gibi terkedişi gerektirmiyodu.. keşke azcıkk adam gibi davranıp karsıısına alıp konusup bitirseydi diyorum.. Atlatıcaksın elbet neler atlatılmadımı? hepımız atlattık ardından hayatımızın esas aşklarını gerçek hediyelerine sahip olduk. Sende olucaksın ama önce ruhunu iyileştir Allah'a sığın kimsenin iki lafıyla bulmıcaksın huzuru Allah verıcek içine huzuruu dualara sarıl bizde herzaman sana dua edicez..

Son düzenleme:
peloootuuummm kuzum tacınkılerde akma kokma olmuyooo, Benim kurbikin bornozunda siyah kısımlar var masallaah hala cafcaflı duruyoo gecen sene nisanda yıldönümünde almıştım yüzlerce kere kullanmıştır sanırsam akma kokma solma yaparsadaa gider başını yeriz tacın biloosun yaparııızzzz

burcummmm 1 ine çok az kaldııı
eylül 1 baya bereketli bi gün olcak sanırım bizim de mahalleden bi kız ve sevdiceğin okul arkadaşı o gün evleniyooo
uğur getirsin sana da kuzum benim bu tarih
saat de harika ötesiiii

zehracım başınız sağolsun Allah arkadaşına sabır versin

haticeeee ceee eee yapıp gidion anlatsana tanışma nasıl geçtiiii

mervem seni de bi öpeyim içimden geldi

ayyyy bi de nurayım aşklanıyo ki şimdiiiii

Son düzenleme:

Ayyy çok tatlısın gel ben de seni ısırıklısından bir öpeyim.

Gündüz yazamadım şimdi yazayım..

Zehracım,başı sağolsun Allah sabır versin.

Nurayımmm,bol bol aşklan;darısı başıma.

Elma şekerimmm özlendiiinnn !

Ooo burdada cemaate mürid çokmuş he Ama imam yorgun Size bi söz yazasım geldi ıhhıımm...
''Önünden geçen her kızın kalçalarına bakana kadar; arada bir açıp kendininkine bak. ''Bir kadınla bir ömür geçirecek göt var mı bende diye. ''

Hepimizinkinde o g*tten olması temennisiyle der ve giderimm

iyi gecelerkızlarr
5 günün sonunda döndüm bende yarın işe başlıcam geçmişi okuyamadım tam ama az çok baktım
yağmurcum inşallah herşey bundan sonra çook daha güzel olur senin iiçinn
nurayımıdaa face de gördümm kii aşkınaaa kavuşmuşşşşşş
herkes bi heycan içinde ne kadar güzel..
ben 5gün boyunca boğuldum resmen şehitler olaylar giden canlar ne kadar üzzücü ve terörün ortasında olan benim diğer yarım aklım hep onda
okadar korkuyorum ki ve gelmek için gün sayan adam aşkımm şuan gelmek bilee istemiyorumm bunları (PKK) temizleyip ne zaman biterse ozaman gelmek istiyorum diyo
Allahım rahmet eylesin, ve ailelerinee ve banaa ve bekleyenleree sabır versin...

Aşkıımmm çok sevindim ki şuuaaaannn Taraftar aşkım da sever inşallah Kii severr :))
Lisanslı urun sonucta bunlar sorun olmaz sanırım kuşummm di meeee
Elma şekerimmm özlendiiinnn !

Kestane şekerim özledindin! Çokça hemde!

Pek anlam veremedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…