bebişler sizce bu model nasıl? onuruma nişan hediyesi bu saati alıcaz inşallah. babam her ne kadar sözde erkeğe bir şey takılmaz dese de onlar bana set takacaklar ben de bu saati aldırıcam :))) https://www.saatvesaat.com.tr/saat/Emporio-Armani/02/UrunDetay/Emporio-Armani-AR0673 bunu çok beğendik sevdicekle
Prensesimmm başı sağ olsun arkadaşının, Allah sabırlar versin inşallah...
Been çoook ama çooooook beğendimmmm kuzummmm çok zevkli bi seçim. Şık ve ağır..
Benim sevdiceğin de saat hastalığı var her markadan koleksiyonu var bence de bir erkek en çok saatine dikkat etmeli ne de olsa takabileceği başka takısı yok
teşekkür ederim canımmmm.böyle bir saati yok hem spor kıyafetlerle hem de klasik kıyafetlerle kullanabileceği bir model :) beni de bu cumartesi değil bir sonraki cumartesi yani 1 eylülde istemeye geliyorlar
teşekkür ederim canımmmm.böyle bir saati yok hem spor kıyafetlerle hem de klasik kıyafetlerle kullanabileceği bir model :) beni de bu cumartesi değil bir sonraki cumartesi yani 1 eylülde istemeye geliyorlar
tatlımmm bornoz çok güzel bir hediye ama rengi kırmızı ya çabuk akar kullanışlı olmaz gibi geldi sanki? bak ben de daha önceden bu siteden bir şeyler yaptırmıştım ama bulabilir misin ona göre bir şeyler bilmiyorum İlginç Hediyelikler | İlginç Hediyeler | İlginç Hediye | Kişiye Özel Hediyeler | Değişik Hediyeler gönderileri de oldukça hızlı.buradan kanvas tablo almıştım bende hatta resmimiz değildi ama :) eviiiittt istemeye gelcekler ne giysem bilmiyorumm :)) biz isteme söz bi arada olsun istiyoduk ama babam arada zaman olacak diye tutturdu bakalım ayın 1inde bakarsınız nişanlı bi hatun olurummm
Herşeyle gider o saat yaaBende almıştım benimkine Armani ama sadece işe giderken giyiyo pis gnlük en çok welder ve diesel kullanıo biz ilk buluştuğumuzda da gözlerim hep saatine kayıyodu kuzenmle ilk tanıstırdıgımda da ole olmus kuzenmde saatinden gözümü alamadım demişti
bu aradaa daha önce nazlimumdan fikir almıştım yıl donumumuzde ne alabilirim dieee o zaman saat almıstım nazlım bana taraftar bornozu al demişti şimdi taç'ın sitesnden bornoz aldım ayın 31'i doğum gunusu aşkitopokitomun
Eki Görüntüle 493729
bi keresinde resmimizi yaptırmıstım kanvas tablo seklinde yine ole bişiler yapsam mı yanına da ekstra diorum ama kararsızımmm
yeni fikirlere de acıgım canlarımmmm
burcummm ayın 1inde mi istemeye geliolar inanmıorumm ne guzeellll bi arkadasmn da ayın 2sinde nişanı vaarr
evettt bugummmmmm çok çok az kaldıGüle güle takın ikiniz de maşallah bebeğim.
Ayyy çook az kalmış.
tatlımmm bornoz çok güzel bir hediye ama rengi kırmızı ya çabuk akar kullanışlı olmaz gibi geldi sanki? bak ben de daha önceden bu siteden bir şeyler yaptırmıştım ama bulabilir misin ona göre bir şeyler bilmiyorum İlginç Hediyelikler | İlginç Hediyeler | İlginç Hediye | Kişiye Özel Hediyeler | Değişik Hediyeler gönderileri de oldukça hızlı.buradan kanvas tablo almıştım bende hatta resmimiz değildi ama :) eviiiittt istemeye gelcekler ne giysem bilmiyorumm :)) biz isteme söz bi arada olsun istiyoduk ama babam arada zaman olacak diye tutturdu bakalım ayın 1inde bakarsınız nişanlı bi hatun olurummm
evettt bugummmmmm çok çok az kaldı
burcummmm 1 ine çok az kaldııı
eylül 1 baya bereketli bi gün olcak sanırım bizim de mahalleden bi kız ve sevdiceğin okul arkadaşı o gün evleniyooo
uğur getirsin sana da kuzum benim bu tarih
saat de harika ötesiiii
zehracım başınız sağolsun Allah arkadaşına sabır versin
haticeeee ceee eee yapıp gidion anlatsana tanışma nasıl geçtiiii
mervem seni de bi öpeyim içimden geldi
ayyyy bi de nurayım aşklanıyo ki şimdiiiii
Aşkıımmm çok sevindim ki şuuaaaannnpeloootuuummm kuzum tacınkılerde akma kokma olmuyooo, Benim kurbikin bornozunda siyah kısımlar var masallaah hala cafcaflı duruyoo gecen sene nisanda yıldönümünde almıştım yüzlerce kere kullanmıştır sanırsamakma kokma solma yaparsadaa gider başını yeriz tacın biloosun yaparııızzzz
Elma şekerimmm özlendiiinnn !
Ooo burdada cemaate mürid çokmuş heAma imam yorgun Size bi söz yazasım geldi ıhhıımm...
''Önünden geçen her kızın kalçalarına bakana kadar; arada bir açıp kendininkine bak. ''Bir kadınla bir ömür geçirecek göt var mı bende diye. ''
Hepimizinkinde o g*tten olması temennisiyle der ve giderimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?