gizolettaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam iyiki doğmussun kusummmm nice nice yaslara hep askla inşallah....
kübracım cok sasırdım... Allaha havale etmeli bölelerini bişey diyemiyorum.. sen yine de helal et, at üzerinden kurtul ondan tamamıyle derim ben
bu arada ben de bugun için en kötü günüm böle olsun diorummmmmmmmmmmmmmmmm
arkadasımın nikahına gittim bugun mart ayında trafik kazası geciren arkadasım hatırlarsınız belki... askım da seferden yarın donuyo die biliorum.. son ana kadar bana hep öle söledi... meger akıllım bugun donmus ve doner donmez elinde bavuluyla nikaha gelmiş yaaaaaaaaaaa
telefonla konusuyoruz gelin cıktı arkadasım cok guzl olmus diye anlatıorum hiç bozuntuya vermio... arkadan gelen sesleri de o kalabalıkta duymadıgım icin bi güzel kandırdı beni... telefonla konusmaya devam ederken bi baktım geldi yanıma oturdu ben böle
nikahı falan unutup sarıldım ona kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnn
napim ben bu adamı yaaaa ömrüm benimmmsonrada babamlar gelip aldı bize geldik yemek yedik çay içtik az once gitti evine paşam
üzerini falan deişip dus alıcak... aksam sinemaya gidiciiiiz
aşk dolu bigün yani bugunnnn
Kimsenin hakkı kalmaz kimsede... Ne bir milim ileri, ne bir milim geri... Tam beni kırdığın yerden kırarlar seni..
Aylar sonra gelen msj... "Seninle helalleşmek istiyorum lütfen hakkını helal et"
Öyle bi düştü ki gözümden.. Bende ona " sana ne bu dünyada, nede öbür dünyada helal etmiyorum" dedim...
Yalvarırırım helalleşelim onca gün geçirdik hiçmi hatrım yok diyo... Yani utanmadan böyle söylüyo...
Msj atmadım bi daha .. Ama Rabbime şükürler olsun bu günleri gösterdi bana.. Şimdi acı çekme sırası onda..
merhabalar kızçelerim
öncelikle Nurayımı tebrik ediyorummmm Allah tamamına erdirsin inşallah hep musmutlu aşkla dolu olsun
Gizim canım arkadaşım inan gece 12yi geçip 25 ağustos olduğundan beri doğum gününü kutlamak aklımda ama malesef ki nete giremedim...iyi ki doğdun ve iyi ki seni tanıdım gizim iyi ki.kk nın bana kattığı en güzel şeylerden birisinseviyorum seni
peliminotam güldenine kavuşmuş bizim yerimizede öpüp koklayın birbirinizii
çağloşum sizede maşallah diyorum
bende aşkımın aşk dolu kollarındaydım bugünnnbeykoz,anadolu kavağı gezdik durduk bir grup arkadaşımızla birlikte.sabah karın ağrısıyla regl olarak güne kötü başladım ama şükür güzel kapattım.gün boyu ilaçlarla ayaktaydım ama asıl ilacım yanıbaşımdaydııı aşkı beni sarhoş ediyorr uyuşuyor her bi yanım acıyı hissedemez oluyorumm
ay benım bebeklerııımmm nede mutlular buguun bendee sabah gıdıcektım kurbaamın yanınaa ama maleseeef gidemeediiimm aksam 4 gıbı gıttımmm cok halsız ve hasta oldugum halde uyuyoduu sıpaam kayınannimle kahve içtik sohbet ettık sonra öpe öpe uyandırdıımm kurbaamıı bigüzeeell miniiğiiimm, pufuuummun annesii gelmiiiş die diee uyandııayaaanda nasır var malesef sevgılıcımın 2 tane, 1 haftadır bant takmıstık ama pens yok dıye oyamadı hoş olsada oyamazdıı tatlı canlıı bi güzel oyduuumm kayınanniim hayatta dayanamıo öle şeylere çok şaşırdı benim op. dr. minnak sultan olarak amelıat gibi nasırı oymama baya bı hallettıkk ama daha gecmedı tabı yavas yavas.. sonadaaa ayrılık vakti geldii çattııı zaten cok halsız ve uykusuzuumm mınıbuste huzur dolu omuzunda uyuyakalmışıımm buseferde o benı öpe öpe uyandııırdııı tabii sonra benı metrobuse bındırdııı ve işee gittii.. bende anca geldım eve iştee.. Artık hiç ayrılmıcamız günler gelsin istiyoruumm her sabaha öpücükleriyle başlamakk istiyooorumm yazarken aradıı bakk hissetti beni telefon sohbetımıze baslıoruuzz bizz azcıcııkk :102:
iyi geceler kızlar... bu akşam bir arkadaşımın düğününe gittim. eskiden böyle olmazdım ama şimdilerde düğün gelinlik yada benzeri bir şer görmeyeyim ok garip oluyorum. sanki bizim ki hiç gelmeyecek gibi size de oluyor mu ....
merhaba cnm :)
acele etme tatlım düşünme böyle şeyler inşallah birgün giymek hepimize kısmet olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?