Günaydın kızlar
Geçenşlerde uğrayıp hemen çıkmak zorunda kaldım kusuruma bakmayın lütfen.
Hepinizi seviyorum nasılız bakalım bugün?
Günaydınlar herkeseee, nasılsınız güzel gelinciklerrr
tubikkkkkkkkk yinee kayıplardasınnnn
bizz iyiykk canımm sen nasısınnn işlerinmi yoğunn yaa niee yoksunn bakimm sen
Bu aradaaaa Giziiiiimmmm dün göremediim seni kutlayamadım doğum günüşünüüüüüüü...
İyikii tanımışım dediğim sayılı insanlardansııınnn, Gerçek hayatta bile zarzor bulunan sıcaklığı, samimiyeti içinde barındırdığın ve hayatıma girdiğin andan beri her zaman yanımda olduğun için çoook mutluuyuumm canım arkadaşımm.. İyi ki varsın , iyiki hayatımdasın.. Seni çok seviiyoorum en büyük askerin en tatlı sevgilisiiiNiceee mutlu vee Aşkla dolu senelere bibibitaneciiimm
al buda doğum günü pastoşuunn, çağla pastamda tatlı olmasınnn
Eki Görüntüle 496116
sağol canım sanadaGüüüünnaaaayyydııınnnnnnn
Umut dolu,aşk dolu,güzellik dolu bi hafta geçirmeniz dileğiyleee gelincik adayları
Sanırım iyiyim ya sen?Günaydınlar herkeseee, nasılsınız güzel gelinciklerrr
Canım geldi heyecandan ölüyorduk ikimizde sonra abimle falan muhabbet etmeye başladılar. O rahatlamıştı ama başını çevirip odadamıyım diye bile bakamıyordu. Bende arada bırakıp kaçıyordum onu sonra tatlı falan yenildi. Annemler yemeğe kal dediler. Bende kaş göz işaretiyle git dedim. Öyle işte
günaydınnnn
canım seninn durumlarrr ne olduuu gtiinn bida gelmedinn valla yada geldinn benmi görmedimm seni :26:
Hoş geldin ezgigünaydın bebetolarr
bebikimm yumurta dayandı kapıyaa ders çalışıyorummm :18:
özledim siziiii
canım kuzucum çok ama çok saol iyiki tanımışım seni çok seviyorum hepinizi çok saol bal parem
kübracım canım çok ama çok saol bu arada bak demiştik sana yazıcak die geç algıladı ama vicdanı rahat bırakmamış işleride rast gitmemmiş demekki beter olsun
ezgim kuzum çok ama çok saol ballllımm gerçekten seviyorum herkesiii
çağlammmmmmmmm canımmmm sevgili nişanlın izine çıkıcaktı inşallah hasret giderirsnz bol bol depola canım
kıymetçim saol inşallah bidakine aşkımın kollarında geçirirrrimmm
sibelimmm canımm çok ama çok saollllll
gülinim saol canım
kızlar kısaca herkese teşekkürler
pelimiğim güldene kavuşmuş çok ama çok sevindim enerji depolamışlardır
nurayım ben hayran hayran baktım fotolarınıza çok güzelsin maşallah canımalllah tamamını erdirsin haketmiştin bunu
dün eniştemiz askerdeyken yazdıklarını okudum 341. döneme gittimde ordaki kızlarda aynımız resmen hatta senin yazdıklarını beğendim duygulandım tam bende o günelrimdeydim cidden yanı şeler yaşanmış bu kadar olur aynı heycanlar aynı özlemler hepsi aynı
aşkım bana cuma günü çiçek göndermiş çok mutlandım yanımda çiçeği oldu hediyelerimi giderken vermişti çiçek hiç aklımda yoktu bir baktım notlar ve çiçek gitmeden talimat vermiş hep böyle ince olarak kalır inşalllah
kızlar inşalllah hepiniz iyisinizdirrrr
Canım geldi heyecandan ölüyorduk ikimizde sonra abimle falan muhabbet etmeye başladılar. O rahatlamıştı ama başını çevirip odadamıyım diye bile bakamıyordu. Bende arada bırakıp kaçıyordum onu sonra tatlı falan yenildi. Annemler yemeğe kal dediler. Bende kaş göz işaretiyle git dedim. Öyle işte
Hatice'cim br sıkıntı yoktur umarım keyfin yok gibi ?Sanırım iyiyim ya sen?
ahhh sormaaa şafak 26
çok az kaldı bu ara çalışmıyorum bende tatil bayram derken gitti koca 1 hafta bugün başlasam iyi olacak sanırım
sende özlendinnnn kuzucummmmmm
bütün gelinciklere günaydınnnnnn
gizimmmmmmmm iyi ki doğdun canımmmmmmmm nica mutlu yıllara inşallahh.nerelerdesin sen pek uğramıyorsun topiğe sanırım askerlik nasıl gidiyor
nurayımmmm çok güzel olmuşsun allah nazarlardan saklasın canım
sağol canım sanada
sanırım iyiyim ya sen?
canım geldi heyecandan ölüyorduk ikimizde sonra abimle falan muhabbet etmeye başladılar. O rahatlamıştı ama başını çevirip odadamıyım diye bile bakamıyordu. Bende arada bırakıp kaçıyordum onu sonra tatlı falan yenildi. Annemler yemeğe kal dediler. Bende kaş göz işaretiyle git dedim. öyle işte
hoş geldin ezgi
Yok canım sadece tanışdı aşkım ile ailem 25 Eylül gibide annesiyle gelecekler.canımm sadece tanışma mı oldu (olucaktı ) sizde ? isteme -söz olmadı değilmi ?
sorun yoktur umarım heycan da çok normal yani kuşummm
Hatice'cim br sıkıntı yoktur umarım keyfin yok gibi ?
Bende dün çalışamadım yine karın ağrısından
Bugün kaldığım yerden devam etmeliyimmm
Gizem'cim bu arada geç oldu ama doğum günün kutlu olsun canımm :119:
Hoş geldin fundagünaydın kızlar bnde geldım aranıza nasılsınız:)
Valla canım işlerden dolayı sıkıntılı birde aşkımı çok özlüyorum sabah mesajlaştık "bana dargın mısın? bir hatam mı oldu" dedi benden "yok" dedim. Ama onu çok özlediğim için ve buluşamadığım için kendime kızgındım. Aşkım birkaç saat önce aradı ne olur bu hafta buluşalım diye. Ben yine cevap veremedim. Ondan canım sıkkın
Hayırlı olsun fotoğrafını yükle bizde görelim meraktan çatlarım şimdiGünaydın kızlarrrr
Nasılsınız ? Güzel haftalar hepinizee
Biraz önce söz-nişan için aldığım yastığım geldiiBayıldımm
Küstüm benim adım enden yokgünaydınnnn bütün güzellerimeeeee
öncelikle gizimmmm, geçmiş doğum günün kutlu olsun canım benimmm
haftasonu giremedim, kutlayamadım doğum gününü
inşallah sevdiceğinsiz geçirdiğin son doğum günü olur kuzum, iyi ki doğdun iyi ki tanıdım seni
Çağlaaaaam enişte ne güzel bis üpriz yapmış yaaa, çok özlemiştin nasıl da ilaç gibi gelmiştir sana
valla tüylerim diken diken oldu, kocaman maşallah size
bol bol aşklanın canım benim
Kübracım, Allah büyük gerçekten..Daha da beter olsun bence..Bu konuda ben de zamanınd aacı çektiğim için hiç olmulu konuşamıyorum valla
sana yaşattıklarının acısını çıakrsın Allahım ondan
nurayımmmm nurayımmmm...peri kızı gibi olmuşsun sen
içim açıldı fotolarına bakınca, aşkınız her halinizden o kadar belli ki
Allahım sizi hiç ama hiç ayırmasın
nazlım da benim gibi cesaretliben de hiç iğrenmem valla ve de cesaretliyimdir o konularda
doktor olurmuş bence bizden nazomm
ezgimle gülinim de aşklanmışşş ben de bu haftasonu aşklandım bol bol
diğer bütün güzellerimi de öpüyorum kocamannnn
Yok yakınızda abim öğrendiğinden beri diken üstünde kıskançlık krizine girdi. Bütün hafta sonu beni yalnzı bırakmadı. Buluşmayın demiyor ama annemi sıkıştırıyor.Canım, hatırlayamadım kusuruma bakma siz uzakta mıydınız ? Neden görüşemiyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?