'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hey hey heyyyyyyyy ne kadr güzel bir gün değil miiiiiiiiiiiiiiii

aşk doluuuuuuuuuu muhtesemmm herkese gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hepinize teşekkür ederim kujucanlarrrr rüyada gibiyim dünden beri bennn Allahım bozmasınnn aminnnn

gizomm geçmiş olsun bebişimmmm kıyamam ben de rahatsızım bugun birazcık ama olsunnnn askıcıııımlaa sunroof u acaraktan otobanda uca uca gittik sarkı söleyerekkkk dün aksammm sinema donusu, askıma feda olsun bütün hapsırık ve oksuruklerim

nurayımmmm kraliçeeeeeeeeeeeeemmmmmmmm maşallah sanaaaaaaaa Allah sizi hiç ayırmasın inşallahhh ne güzel de yakısmıssınızzzzz :123:

vee ben dün ilk elektroniimi de aldımm elektrik supurgemiiii fışır fışır temizliciiimm mustakel evimi yıh yıh yıh

Canım gözün aydınnnn aşklanmışsın belli Allah bozmasın

Son düzenleme:
Yok yakınızda abim öğrendiğinden beri diken üstünde kıskançlık krizine girdi. Bütün hafta sonu beni yalnzı bırakmadı. Buluşmayın demiyor ama annemi sıkıştırıyor.

Anladım canım, ama kendine de kızma. Görüyorum ki sende onun kadar istiyorsun görüşmeyi ama şartlar...

Kurban bayramından sonra nişan olacakmış, o zaman daha rahat görüşürsünüz
.

Çağloşummmm Aşk sana ne çok yakışıyorrrrrr
Hep böyle mutlu olun canım benimmm, bu aradaa ilk elektroniğin de hayırlı olsunnnn

düşününce iki dakikalık bir olay için gereksizmiş gibi geliyor ama heves iştee
herşey pürüzsüz olsun istiyor insan

Canım ömürde kaç kez insanın başına geliyor. Tabiki özeneceksin bu ne kadar istediğinle bağlantılı gibi geliyor bana. Her şeyinde kusursuz olmasını istiyorsun. İnşallah darısı bizim başımıza hele sen bir atlat arkandan geliyoruz.

Canımm aminn şu ilk aşamayı atlatmak istiyorum bir an önce Kazasız beleasız atlatırız inşallahh

Canımm aminn şu ilk aşamayı atlatmak istiyorum bir an önce Kazasız beleasız atlatırız inşallahh

Bak bana tiyoları verirsin ben çünkü acayip heyecan yapıyorum. Bayramda aşkım bize geldi benim ailem olmasına rağmen tırnaklarımı kemiriyordum. Aşkımınannesiyle geldiklerinde ne yapacağım hiç bilmiyorum. Kalpten gitmezsem iyi.
Hayırlısıyla atlatınca kutlarız inşallah bu sevincini bizde paylaşırız.

canım önümüzdeki pazar tanışmaya geliyorlar benimkilerde.. Annemlerde memlekete gittiler bu hafta içi gelicekler bir aksilik olmaz inşallah :18: valla heyecandan gidebilirimm

canım önümüzdeki pazar tanışmaya geliyorlar benimkilerde.. Annemlerde memlekete gittiler bu hafta içi gelicekler bir aksilik olmaz inşallah :18: valla heyecandan gidebilirimm

Tahmin edebiliyorum. Ben düşününce bile nefesim kesiliyor.
Aşkım benim evimde benim ailemle tanışıyordu. Ben elimdeki tepsiyi az kaldı düşürüyordum.Resmen soğukta kalırsın parmak uçların morarıncaya kadar titrersin ya işte öyle titriyordum. Bardakların sesine annemler kahkahayı bastı. Kız kardeşime verdim tepsiyi götürdü. Şimdi onun ailesi gelince ben asıl ne yapacağım korkusu sardı.:18:

Canım gözün aydınnnn aşklanmışsın belli Allah bozmasın

amin canımm teşekkürler

Çağloşummmm Aşk sana ne çok yakışıyorrrrrr
Hep böyle mutlu olun canım benimmm, bu aradaa ilk elektroniğin de hayırlı olsunnnn

kızzz sen nerelerdesin rihanna

bir görünüp bir kayboluyorsun özletme kendini bakimmmmm
teşekkür ederimmmmmmm tubişimm sağollll ahh ahh aşkın yakışmadığı bir canlı var mı

hosbulduuk nasılsınız

bu arada kızlar düğünde en önemli şeylerden biri saç kesinlikle
valla en büyük korkum haline geldi ya saçımı güzel yapamazlarsa, ya o model yüzüme gitmezse diye
bi çok gelinin saçını resmen iğrenç yapıyolar
dün bi düğüne gittik kız bebek gibiydi, saçı da o kadar uymuş ki yüzüne
valla istediğim gibi olmazsa koca gece surat asarım ben

yagmurcum hayırlı olsunnn cnm allah tamamına erdirsinnnn dilerim

pammıkkk yastık sana ugur getirsin inşallah cnmmm

haticecim umarım aile tanısması da güzel gecer cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…