hey hey heyyyyyyyy ne kadr güzel bir gün değil miiiiiiiiiiiiiiii
aşk doluuuuuuuuuu muhtesemmmherkese gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hepinize teşekkür ederim kujucanlarrrr rüyada gibiyim dünden beri bennnAllahım bozmasınnn aminnnn
gizomm geçmiş olsun bebişimmmm kıyamam ben de rahatsızım bugun birazcık ama olsunnnn askıcıııımlaa sunroof u acaraktan otobanda uca uca gittik sarkı söleyerekkkk dün aksammm sinema donusu, askıma feda olsun bütün hapsırık ve oksuruklerim
nurayımmmm kraliçeeeeeeeeeeeeemmmmmmmm maşallah sanaaaaaaaaAllah sizi hiç ayırmasın inşallahhh ne güzel de yakısmıssınızzzzz :123:
vee ben dün ilk elektroniimi de aldımm elektrik supurgemiiii fışır fışır temizliciiimm mustakel evimi yıh yıh yıh
Yok yakınızda abim öğrendiğinden beri diken üstünde kıskançlık krizine girdi. Bütün hafta sonu beni yalnzı bırakmadı. Buluşmayın demiyor ama annemi sıkıştırıyor.
hey hey heyyyyyyyy ne kadr güzel bir gün değil miiiiiiiiiiiiiiii
aşk doluuuuuuuuuu muhtesemmmherkese gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hepinize teşekkür ederim kujucanlarrrr rüyada gibiyim dünden beri bennnAllahım bozmasınnn aminnnn
gizomm geçmiş olsun bebişimmmm kıyamam ben de rahatsızım bugun birazcık ama olsunnnn askıcıııımlaa sunroof u acaraktan otobanda uca uca gittik sarkı söleyerekkkk dün aksammm sinema donusu, askıma feda olsun bütün hapsırık ve oksuruklerim
nurayımmmm kraliçeeeeeeeeeeeeemmmmmmmm maşallah sanaaaaaaaaAllah sizi hiç ayırmasın inşallahhh ne güzel de yakısmıssınızzzzz :123:
vee ben dün ilk elektroniimi de aldımm elektrik supurgemiiii fışır fışır temizliciiimm mustakel evimi yıh yıh yıh
Çok güzelmiş hayırlı olsun canım.
Bende alsam mı diye düşünüyorum?
Anladım canım, ama kendine de kızma. Görüyorum ki sende onun kadar istiyorsun görüşmeyi ama şartlar...
Kurban bayramından sonra nişan olacakmış, o zaman daha rahat görüşürsünüz.
düşününce iki dakikalık bir olay için gereksizmiş gibi geliyor ama heves iştee
herşey pürüzsüz olsun istiyor insan
Canım ömürde kaç kez insanın başına geliyor. Tabiki özeneceksin bu ne kadar istediğinle bağlantılı gibi geliyor bana. Her şeyinde kusursuz olmasını istiyorsun. İnşallah darısı bizim başımıza hele sen bir atlat arkandan geliyoruz.
Canımm aminn şu ilk aşamayı atlatmak istiyorum bir an önceKazasız beleasız atlatırız inşallahh
Bak bana tiyoları verirsin ben çünkü acayip heyecan yapıyorum. Bayramda aşkım bize geldi benim ailem olmasına rağmen tırnaklarımı kemiriyordum. Aşkımınannesiyle geldiklerinde ne yapacağım hiç bilmiyorum. Kalpten gitmezsem iyi.
Hayırlısıyla atlatınca kutlarız inşallah bu sevincini bizde paylaşırız.
canım önümüzdeki pazar tanışmaya geliyorlar benimkilerde.. Annemlerde memlekete gittiler bu hafta içi gelicekler bir aksilik olmaz inşallah :18: valla heyecandan gidebilirimm
Canım gözün aydınnnn aşklanmışsınbelli Allah bozmasın
ÇağloşummmmAşk sana ne çok yakışıyorrrrrr
Hep böyle mutlu olun canım benimmm, bu aradaa ilk elektroniğin de hayırlı olsunnnn
Eki Görüntüle 496692
2 gunluk nişanlıyııııımm:)))
Eki Görüntüle 496692
2 gunluk nişanlıyııııımm:)))
Yok canım sadece tanışdı aşkım ile ailem 25 Eylül gibide annesiyle gelecekler.
Kurban bayramından sonrada söz nişan bir arada olacak inşallah
Valla canım işlerden dolayı sıkıntılı birde aşkımı çok özlüyorum sabah mesajlaştık "bana dargın mısın? bir hatam mı oldu" dedi benden "yok" dedim. Ama onu çok özlediğim için ve buluşamadığım için kendime kızgındım. Aşkım birkaç saat önce aradı ne olur bu hafta buluşalım diye. Ben yine cevap veremedim. Ondan canım sıkkın
Hoş geldin funda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?