bu arada kızlar düğünde en önemli şeylerden biri saç kesinlikle
valla en büyük korkum haline geldi ya saçımı güzel yapamazlarsa, ya o model yüzüme gitmezse diye
bi çok gelinin saçını resmen iğrenç yapıyolar
dün bi düğüne gittik kız bebek gibiydi, saçı da o kadar uymuş ki yüzüne
valla istediğim gibi olmazsa koca gece surat asarım ben
bebişim onun icin onceden prova yapılıyo ben kuaforumle anlastım simdiden... bir hafta onceden bikaç tane farklı model denicek bana duvagım ve gelinligimle... ona gore hengisi en cok icimize sinerse onu secicez
benimki annemle tanıştı babamlada tesadüfii bir şekilde tanıştıTahmin edebiliyorum. Ben düşününce bile nefesim kesiliyor.
Aşkım benim evimde benim ailemle tanışıyordu. Ben elimdeki tepsiyi az kaldı düşürüyordum.Resmen soğukta kalırsın parmak uçların morarıncaya kadar titrersin ya işte öyle titriyordum. Bardakların sesine annemler kahkahayı bastı. Kız kardeşime verdim tepsiyi götürdü. Şimdi onun ailesi gelince ben asıl ne yapacağım korkusu sardı.:18:
hayırlı olsun canımEki Görüntüle 496692
2 gunluk nişanlıyııııımm:)))
Zehracım yastık güzelmiş güle güle kullan
sağolun kızlarr amin inşallahhhh
pammıkkk yastık sana ugur getirsin inşallah cnmmm
kuzum sen nereyi düşünüosun kuafördee :26:bu arada kızlar düğünde en önemli şeylerden biri saç kesinlikle
valla en büyük korkum haline geldi ya saçımı güzel yapamazlarsa, ya o model yüzüme gitmezse diye
bi çok gelinin saçını resmen iğrenç yapıyolar
dün bi düğüne gittik kız bebek gibiydi, saçı da o kadar uymuş ki yüzüne
valla istediğim gibi olmazsa koca gece surat asarım ben
kızzz sen nerelerdesin rihanna
bir görünüp bir kayboluyorsun özletme kendini bakimmmmm
teşekkür ederimmmmmmm tubişimm sağollll ahh ahh aşkın yakışmadığı bir canlı var mı
benimki annemle tanıştı babamlada tesadüfii bir şekilde tanıştıben ailelerin tanışmasında çok tedirginim bir sıkıntı çıkarsa diyee :18:
hayırlı olsun canım
kuzum sen nereyi düşünüosun kuafördee :26:
ya canım aslında pek emin değilim ama mehmet çatal ı övüyo millet
ya da salı pazarının orda mehmet var kuaför onu da beğeniyom ben eski bi kuaför o da olabilir
sen düşündün mü?
valla bilgisizim bu konularda yardım edersen sevinirim
tubimmmmmmmm
evet evet
provasız olmaz kesinlikle ben de prova yaptırcam
topuz istemiyom aslında ama sıcakta da başka bişi olmaz sanki
benimki annemle tanıştı babamlada tesadüfii bir şekilde tanıştıben ailelerin tanışmasında çok tedirginim bir sıkıntı çıkarsa diyee :18:
hayırlı olsun canım
kuzum sen nereyi düşünüosun kuafördee :26:
canım bizim burdan bi abla 15 yıllık evli mehmet çatalda yaptırmış o da saçınıgeçenlerde kardeşi evlendi yine ona gitmişti bilmiorum saç konusunda nasıl olduğunu ben hiç gitmedim :26: folisayı araştırdınmı canım.. onun için de güzel yorumlar alıorum ben
ben de topuz istemiyorum ama belki de en cok topuz yakıscak kesin bişey diyemiorum o yuzden bakalım
ben en cok seyden cekiniorum sadece ben normalde sac toplayamayan biriyim hemen ba agrısı yapıyo, dugundede ole bişe yasamak istemiorum bi de basımda on kilo duvakla
arkadasım da aglamaya baslarsın iki dk sonra dio :) bakalım napıcaz provaya heyetle gidicem zaten cıkan karara gore bakarız
orayı hiç duymadım canım yaaa
nerde ki o
yağmur alllah tamammını erdirsin maşallah çok güzelsiniz
çağlammmm elektirkli süpürge hayrlı olsun markası ne
kızlarr arkadaşalrım englısh homeden çok güzel ciciler almışlar bana doğum günü hediyelerimi fotololayıp eklicem akşama sevindirik oldum
gizin hediyeleri çok country çok country diyip duruyorlar şapşallar
canım web siteleri var folisa çorlu diye ara bi bak istersen.. salı pazarı tarafında bu kuaförde(dominos yanıymış :)
bebeklerim bebeklerim hepinize teşekkür ederimm
ay yüzüğüm de parmağımda öyle mutluyum ki, rüya gibi.. bir kaç ay önce bunları hayal bile edemezdim. demek ki kısmette varsa kimse engel olamıyo
çağlamaa süpriz yapmış enişteemmçok güzeeelll ..
herkescikler mutlu
haticenin tanışması da güzel geçmiş, çok sevindim.
zehram face.den ekleyen sensin dimi, kabul ettim bebeğim :)
yağmur only senin de hayırlı olsuuunn nişanlanmışsın.
gizemim allahım tez zamanda kavuştursun seni askerine, zaman su olsun aksın.
[video=youtube;Eyl1N8T4Bus]http://www.youtube.com/watch?v=Eyl1N8T4Bus[/video]
ilk dans şarkımız bu olcak
gözlerimi kapatıp hayal ettim de gözlerim doldu valla
düğünde ağlarım ben kesin bu sulugözlülükle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?