'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

zehram face.den ekleyen sensin dimi, kabul ettim bebeğim :)

canım evet benimm

inceliyom şimdi güzel gözüküyo canım yaa
fiyat da uygun 300 diyo

evet canım bende incelemiştim fiyatları gerçekten uygun.. topuz falan değilde facede bir kız orayı tercih etmiş onun makyajını falan çok beğenmiştim ben..

yağmurum amin canım benim
dilerim sen de çok ama çok mutlu olursun

zehracım çok önemli o akşam herşeyimizin içimize sinmesi
ben bi de biraz takıntılıyım..beğenmezsem bişeyimi üzülür dururum
o nedenle inşallah gelinliğimiz de saçımız da makyajımız da çok güzel olur inşallah

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn
bugün gideli 10 gün oldu 10 gündür tekim elim ayağım kolum kalbim tek,soğuk hep üşüyorum hemde çok üşüyorummm gözümdeki yaş biraz dahi olsa dinmedi

Bilmezmiyim canım ya.. Ben düşünemiyorum o stresi .. Muhtemelen prova yaptırıcam bende paraya kıyıp
canım bu model benim çok hoşuma gidiyor.. bir gelincik yaptırmış hala saklıyorum fotoğrafı bellekte..
belki fikir olur

çok güzelmiş gerçekten
bana da böyle dağınık modeller gidiyo düz topuz yerine
önlerden bukleler salıncak falan..yüzüme daha çok gidiyo
topuz olursa zaten ben de dağınık yaptırırım kesin canım
gelinliğin modeli ve duvağın modeli de çok önemli bi de
ben genelde şu tarz duvakalrı beğeniyom Eki Görüntüle 496891
ama bunlara dağınık topuz olmaz işte..yüzü açıkta bırakan derli toplku bi topuz olur
kararsızım çok

çağlışkom ve gizim cicilerinizi güle güle kullanınn
özgemm kararsız gelinimm kız sana herşey yakışır takma bu kadar kafana bende o paylaştığın güzel topuzları beğeniyorum ama yüzüme gitmeyeceğini düşünüyorum dağınık modellerde çok hoşuma gidiyor ama gelinliğim dantel ağırlıklı asil olsun istiyorum ama onada dağınık topuz gitmez bu amalar böylee uzayıp gider
buarada anahtarlığıma kavuştummm cumartesi gelmiş şirkete kargom.2 tane çanta almıştım onlarda gelmiş.bu sabah işe geldiğimde 2 tane kargom vardı güne cicilerle başlamak güzeldi
cumartesi bi kargom daha gelmiş ama ona ev adresi vermiştim bulamayınca geri dönmüşler.eve blendr ve doğrayıcı almıştım akşam sevdicekle gidip şubeden alıciiz

Hatice güzel geçmesine sevindim tanışmanın. ee olacak o heyecanlar.en güzel heyecanlar onlar.hayırlı olsun
Zehracım yastık güzelmiş güle güle kullan

hayırlı olsun tebrik ederimmm
Sagol canım ama kalbim ailesi geldiğinde ne olur bilmiyorum.:18:

hosbulduuk nasılsınız
Sağol canım Bayram dönüşü oldukça yoğun ya sen?
Nişan düğün vs kendini rica etsem anlatır mısın?

yagmurcum hayırlı olsunnn cnm allah tamamına erdirsinnnn dilerim

pammıkkk yastık sana ugur getirsin inşallah cnmmm

haticecim umarım aile tanısması da güzel gecer cnm
Sağol Çağlam inşallah

arkadaşlar ben bu forumda yeniyim mutlu olanların Allah mutluluğunu artırsın inşallah. benim gibi sıkıntısı olanlarada yardım etsin ne deyim benimde hayatımda şu an birisi var ve 2 yıldır beraberiz ama işler gitgide içinden çıkılmaz bi hal aldı. karşımda üzerimde sürekli otorite kurmaya çalışan ve diretmelerde bulunan bi insan var.. ve ben gerçekten çok şaşkınım ne yapacağımı bilemiyorum. yardım eden birisi olursa gerçekten minnettar kalacağım..

kızçelerr karşıma bir link çıktı bissürüü saç modeli var. fazla bakamadım ama kaydettim
Saç / Makyaj

hoşgeldinnn. biraz daha detaylı anlatabilirsen yardımcı olmaya çalışırız

sağol arkadaşım. şöyle kısaca benim sevgilim doğu kültiri almış ve bunu yaşatan bi insan bende iç anadolu kültürüyle büyüdüm kısmen aile adetlerimiz benzer yani. ama erkek arkadaşımın bazı konularda fevri davranışları var.örneğin kendisi rest çeker ama aynı şekilde kendisine cvp verilmesinden müthiş sinir olur. o kızsa bağırsa bile karşı taraf sabırlı olmalıdır, aynı zamanda bana bi çok kısıtlama getirdi giyim konusunda, erkek arkadaşlarım konusunda yani şunu bile yaptı face mi kapattım istedi diye ama onunki açık ve şifrelerini bile vermiyo kendi erkek arkadaşlarıyla özel sohbetleri olabilirmiş benim görmeme gereken falan filan... son bombasıda sürekli ortaya yem atarak beni deniyor beni böyle tanımaya çalışıyomuş bunu yapmamması konusunda uyardım ama vazgeçmiyo yapmaktan ve yağ gibi her seferinde üste çıkıyo.. çok dertliytim anlayacağın..

hoşgeldin canım
bu otorite kurma olayları hoş değil hiç
ve ben herzaman sevgiliyken böyle davrananların evlenince daha da baskıcı olacağını düşünmüşümdür
şimdi sevgilisisin diye daha ılıman olur ve evlenince ayrılman daha da zor olacağı için daha abartır gibi geliyo bana
nasıl diretmeleri var?
kıskançlık mı yapıyo?

tam olarak sorun ne canım ? neden böyle yapıyoki ? sebebi vardır illa..
amaa bana bu şekilde davranan olsa sessiz kalmaz göz yummaz aynı o şekilde davranırdım HERŞEY KARŞILIKLI

canım böyle biriyle haayt geçer mi sence?
ne demek çifte standart...sana herşeyi yasaklasın kendisi istediği gibi yapsın olur mu
üzgünüm ama bu karakterdekiler biraz zor değişir
seni ciddi bi rest çekmen lazım..belki seni kaybetmekten korkarak hareketlerine çeki düzen verir

farklı kültürler olabilir.. hepimizin sevgilisi,nişanlısı,eşi aynı kültürden değil saten.
bu yaptıkları bana çok ters canım şahsen.face in şifreyi saklaması falan soru işareti bırakıcak sende hep. kadınların hepsi şüphelenir bu hareket karşısında. ya ikinizin acık kalır yada ikinizin kapanır..o sana kısıtlama koyuyo sen ona koyamıyomusun ??

valla arkadaşlar bence kendi ailesinde böyle görmüş annesi herşeyi koşulsuz kabullenne ılıman bi insan ve kendiside aynı otoriteyi benim üstümde göstermeye çalışıyo ama bunu genelde çok kırıcı yapıyo.. ben her kelimemi seçerek söylesem bile kendisi çok fütursuzca konuşuyo. tek aklıma gelen şu muhabbet '' kadın kısmı konuşmaz fikri olmaz erkeğinin her isteğini yapar'' bunu bana yaptırmaya çalışıyo..

ben ona çok kısıtlama koyamıyorum gelemiyomuş böyle şeylere beyfendi.. zaten en zoruma gidende bu yani ben her dediğimi yaptırırım yani koşulsuz itaat bekliyo bunu şimdiye kadar kısmen yaptım ama artık ağır gelmeye başladı.. yani ben bi öğretmenim az çok mürekkep yalamış görmüş geçirmiş insanım kendini bilmez biri değilim ki bunları hakedeyim..

ve sen de bu adamı seviyosun
yapma güzelim gözünü seveyim..senin anan var baban var
eminim onlar sana kısıtlama koymuyolardır..
bu nasıl bi mantık, çok üzüldüm
değişmicek anlaşılan..demesi kolay biliyorum seviyosun ama en hayılısı yolları ayırmak sanki canım

yaş kaç canım küçük değilsindir. bence bunları kabullenicek kadar cahilde değilsindir.
ama bunları kabullenmek zor yani başını eğmek zor.. bunları yapma.. mutlu olabiliceğine inanıyomusun sen bu adamla..
bence böyle bi adamla bi ömürü bırak gün geçmez canm. k bkma amaa bana yanlış olan şeyler bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…