'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hoşgeldin canım.. sen böyle biriyle 2 seneyi nasıl geçirdin gerçekten ne diyeceğimi bilemedim.
insanın kendisine olan saygısını ve özgüvenini yitirmesi kadar acı bişey olamaz. anlattıklarına bakılırsa bu insan düzelmediği sürece sonuç buna doğru gidiyo..

biliyorum böyle yüürümeyeceğini bende bunun için üzülüyorum ya.. seviyorum ama o bile tükenmeye yüz tuttu.. sanki ondan ayrılırsam başka birine aşık olamam gibi geliyo.. belkide görücü usuluyle evleneceğim ama oda şans yani istediğin gibi biri olur mu olmaz mı? karışığım işte canım benim biraz birilerinin gözümü açmasını bekliyorum belkide..

canım öğretmensin bide ! bence bu adamdan çoook daha iyilerine layıksındır sen.
kimseye itaat etmek zorunda değilsin ki sen yaa.böyle erkekleride anlamıyorumm vallaa ben senin hayatınn canım karar seninn

canım ben 27 yaşındayım.. erkek arkadaşım 25 başında 2 yaş küçük benden.. aynen dediğin gibi oldu sayesinde tavan olan özgüvenim taban yaptı yani bana iyilikleride dokundu inkar edemem ama bende onun üniversite okumasında maddi manevi bi çok konusunda destekçisi oldum.. haklısınız yani hepinizin yorumlarını şöyle okuyorumda bu işin yürümeyeceği gerçekler tokat gibi çarpıyo yüzüme..

arkadaşım inan üzüldüm durumuna. Allah yardımcın olsun. ama anladığım kadarıyla aklı başında mantıklı bir insansın ve sonunuzun ne olacağını çokta iyi biliyorsun. öyle bir insanla bir ömür geçmez.zamanla benliğini kaybeder, onun her dediğine itaat eden biri haline gelirsin.eğer bu yaptıkları karşılıklı olsaydı belki katlanılabilirdi ama o anladığım kadarıyla "rabbena hep bana" diyen bir insan. sen bir eğitimcisin güzel nesiller yetiştireceksin inşallah.başkalarının boyunduruğu altına girmeyecek kadarda mantıklı olduğunu düşünüyorum.dışarıdan demesi kolay biliyorum ama yol yakınken dönmek en iyisi.ve kesinlikle aşık olamam falan diyede düşünme hayat öyle sürprizlerle dolu ki her an her şey olabiliyor

Canım hoş geldin öncelikle...Okudukça Türkiye'nin 50 60 yıl gerisinde kalmış erkek zihniyeti geldi aklıma...Her şeyin hayırlısını iste kendin için,mesleğin var ayaklarının üstünde duruyorsun ona muhtaç değilsin.Henüz evlenmeden bir kez daha düşün derim.Her şeyi kabullenirsen daha da çok üstüne gelecektir.

bende artık öyle yapmaya karar verdim canım.. balıklama atlamayacağım evliliğe iki yıl sonra olsun ama en iyisi hayırlısı olsun.. Allah bana ve benim gibi bütün durumdakilere sabır ve güç versin ne deyim...

bu arada beni dinleyen ve fikir veren bütün arkadaşlara teşekkür ederim.. gelişmeleri paylaşırım sizinle çünkü bugün konuşmayı düşünüyorum.. hadi hayırlısı...

evt canım eskiden dahada umutsuz bakıyodum geleceğe ama şimdi biraz daha umudum var.. hepinizin dediği gibi böyle ömür değil bi gün bile geçmez sürekli diken üstünde acaba şunu desem mi acaba yanlış anlar mı konumundayım.. en iyisi bi an önce çaresine bakmak.. hepimizin hakkında hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…