bızde bohca fln yaptıkkk cokk sukur bıttı o telaşlarr.. 1 yıl nısanı kalcam bendee ,, hemen evlensem dıyomm keske
Bilmezmiyim canım ya.. Ben düşünemiyorum o stresi .. Muhtemelen prova yaptırıcam bende paraya kıyıp
canım bu model benim çok hoşuma gidiyor.. bir gelincik yaptırmış hala saklıyorum fotoğrafı bellekte..
belki fikir olur
Eki Görüntüle 496889
iyi geceler kuzularrrr
misss gibi sonbahar havası vardı bu akşam yağmur da yağdı
hoşgeldin sonbahar dedim
ve hatta çabuk gel kışşşşşşşşşşşşşş dedim
iyi geceler kuzularrrr
misss gibi sonbahar havası vardı bu akşam yağmur da yağdı
hoşgeldin sonbahar dedim
ve hatta çabuk gel kışşşşşşşşşşşşşş dedim
ben gibi kış seven biri dahaaa
ayy kuzum valla bende yazı çok sevmiyorum yaa..
kış kızıyım ben
Günaydın kızlar...
Sıfır moralle işe geldim.. Ablamla tartıştım bide sabah sabah... Hala görüşmeye devam ediyo o çocukla...
Akşam arkadaşlarıyla konsere gidecekti sırf o hayır dedi diye gitmedi.. Ya daha dün bir bugün iki kısıtlamaya bakarmısınız...
Ben hiç olumlu bakmıyorum bu ilişkiye ve onada ne kadar anlatmaya çalışdıysam anlamıyo.. İlerde başını taşlara vuracaksın bile dedim..
Onun için korkuyorum ilerde mutsuz olmasından korkuyorum.. Ama elimden bişey gelmiyo..
yok kuzucum kışı sevmem normalde ama zaman çabuk geçsin diye istiyorum gelmesini
ben bahar kızıyımmmm
günaydınnnnnnnnnnnn tatlıcıklarbu havaları her ne kadar sevmesem de bu terletmeyen havayı özlemişim:)) elbisemi de dün koyamadım ama bugün koyucam inşallahh :) saçlarım konusunda ben de kararsızım postişlerimi takıp su dalgası yaptırmayı düşünüyorummm
günaydınlarr rrrr
günaydın kızlar hoşgeldiniz
Nasılsın Zehracımm
Pazar günü için sade bir elbise olmaz mı sence canımm ?
ya kızlarr pazar günü tanışmaya geliyorlar ya ben ne giycem napıcam hiç düşünmedimm :18:
ne hazırlamak lazım.. :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?