'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

koyucam kızlar eve gidimmm :) bu akşam da bohça alışverişine kaldığımız yerden devammmm:) istemede giymek için kıyafetimi de bulabilirsem bakcam bu akşam :) inglish sana mutluluklar canım. telomer nuray oluyor yeni nişanlandı o da

bızde bohca fln yaptıkkk cokk sukur bıttı o telaşlarr.. 1 yıl nısanı kalcam bendee ,, hemen evlensem dıyomm keske

hoşgeldin

nişanlıyken zaman cabuk geciyor eger sevdicegin yanındaysa.... ben toplamda 1 yıl 9 ay nişanlı kalmıs olcam.. 1 yılını doldurmak üzereyim bileee.. 9 ayım kaldı keske ben de 1 yıl kalcak olsaydım

nurayımmmm yuzukleriniz cok guzel Allah ellerinizi hiç ayırmasın

bu model çok güzel ama saç rengi de çok önemli. benim saç rengim koyu kahve gibi bu modeli yaptırsam göstermez diye düşünüyorum:26:

aynı yerdeyızz evt:)) aynı sehırde calısıyozz.. benım tam 12 ay olacak seneye aynı tarıhte evlenecezz ınss. ama benı sımdıden gelınlıl heyecanı sardı

iyi geceler kuzularrrr
misss gibi sonbahar havası vardı bu akşam yağmur da yağdı
hoşgeldin sonbahar dedim
ve hatta çabuk gel kışşşşşşşşşşşşşş dedim

Günaydın kızlar...

Sıfır moralle işe geldim.. Ablamla tartıştım bide sabah sabah... Hala görüşmeye devam ediyo o çocukla...

Akşam arkadaşlarıyla konsere gidecekti sırf o hayır dedi diye gitmedi.. Ya daha dün bir bugün iki kısıtlamaya bakarmısınız...

Ben hiç olumlu bakmıyorum bu ilişkiye ve onada ne kadar anlatmaya çalışdıysam anlamıyo.. İlerde başını taşlara vuracaksın bile dedim..

Onun için korkuyorum ilerde mutsuz olmasından korkuyorum.. Ama elimden bişey gelmiyo..

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

dün aşklanamadım moralim bozuk

ah kübramm ah kuzummmmm..... alnında yazıyorsa ablanın o gencin adı ne desen ne yapsan boş

şer gibi görünende hayır olmayacagını Allah'tan ötesi bilemez.... Ablan da sen de cok iyi kalplisiniz, ben ablanın bu durumunun eninde sonunda hayırla sonuclanacagına inanıyorum

cok sevdigim bi laf vardır... Hayırlıysa beri, hayırsızsa geri diye... sürekli bunu söyleyin çok işe yarıyor

ben gibi kış seven biri dahaaa
ayy kuzum valla bende yazı çok sevmiyorum yaa..
kış kızıyım ben

yok kuzucum kışı sevmem normalde ama zaman çabuk geçsin diye istiyorum gelmesini
ben bahar kızıyımmmm

kübracım şuan ne desen onun bi kulağından girip öbüründen çıkar..malesef herşeyi tozpembe görüyo şuan aşık olduğu için
ama zamanla kendi deneyimleyecek ve görecek aslında yanlış bi ilişki içinde olduğunu
dilerim hasarsız bi şekilde fark eder

günaydınlarrrrr
sonbahar gelmeden direkt kış geldi valla

Son düzenleme:
günaydınnn kızlarrrr

kübracımmm ablan için hayırlısı olsun canımm umarım geç olmadan anlar oda farkına varır....

günaydınnnnnnnnnnnn tatlıcıklar bu havaları her ne kadar sevmesem de bu terletmeyen havayı özlemişim:)) elbisemi de dün koyamadım ama bugün koyucam inşallahh :) saçlarım konusunda ben de kararsızım postişlerimi takıp su dalgası yaptırmayı düşünüyorummm

günaydınlarr rrrr

günaydın kızlar hoşgeldiniz

ya kızlarr pazar günü tanışmaya geliyorlar ya ben ne giycem napıcam hiç düşünmedimm :18:
ne hazırlamak lazım.. :18:

ben şöle bi elbise ve şöle bi ev ayakkabısı giymiştim canım tanısmaya geldiklerinde birebir aynıları değil benzerleri benm elbisemin beli ve kolları büzgülüydü daha ucus ucus bişeydi

cok hafif bir makyaj ve saclarım fönlüydü

fikir olsun... sade ama sık olmaya calısmıstım ben saclarım da sarı siyahı cok yakıstırıodum o yuzden nişanımda da siyah tercih ettim hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…