Valla kalbim yerinden çıkıcak gibi
Canım bende öyle düşünüyorum ama elbise bulmam gerekkBu akşam bakınayım azıcık barii
canım elbise çok hoş sade.. bende uçuş uçuş bişey istiyorum üzerimde hissetmeyeyim sıkıntıya sokmasın benii
ben şöle bi elbise ve şöle bi ev ayakkabısı giymiştim canım tanısmaya geldiklerinde birebir aynıları değil benzerleri benm elbisemin beli ve kolları büzgülüydü daha ucus ucus bişeydi
cok hafif bir makyaj ve saclarım fönlüydü
fikir olsun... sade ama sık olmaya calısmıstım ben saclarım da sarı siyahı cok yakıstırıodum o yuzden nişanımda da siyah tercih ettim hep
bulursun inş istediğin gibi bir şey canım arayınca bulmak çok zorrrr
günaydınnnlaaaaaaaaaaaaaarrrrr
bugün bizim aşkcığımla ay dönümümüz:127::119:
kızlar işte elbisem forever newden aldık :) çok beğenerek aldım ama biraz bronzlaşmam lazım..her yeri talan ettim ama içime en sinen bu oldu
Eki Görüntüle 497531
peri kızı gibi olacaksın burcummmm
göğüs kısmı inmiş gibi duruyo, tam oturmadı mı acaba
rahat edebilcen mi canım düşmesin sonra :26:
komşucumm elbise harikaaaaaaa sana cok yakısmıs bence tenine ve sacına da bronzlasmana gerek yok peri kızı gibi olursun sarı sac beyaz tenle bu elbisede
ama özgişe katılıyorum göğüs kısmı düşmüş gibi ve göğüslerini bastırmış gibi duruyo birazcık askı falan yaptırsan daha mı rahat edersin acaba :44:
Burcuummm bende elbiseni çok ama çok beğendimmmm forever new olduğu her halinden belli zaten konuşuyor elbise:)
Ama diğer bebeklerime katılıorum böle göğsün basık gibi olmuş:S canım acımış gibi hissettim kuzucummm fotograftan mı neyden oyle kaynaklanıo bilmiorum ama o düzelince daha mukemmel durcak eminim
zaten fiziğinde muthiş, Allahım nazarlardan korusun seni
Kıymetcim ay dönümünüz kutlu olsun, nice aylara..
hmmmmmmm tamam canımm o zaman ben bi terziye gösterim elbiseyi :))) arkasına çarpraz ip yaptırmayı düşünüyorum aslında.sonra vazgecmiştim onu mu yaptırsamki.ya da dediğin gibi ince bir askı olabilir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?