'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydınnnlaaaaaaaaaaaaaarrrrr

bugün bizim aşkcığımla ay dönümümüz:127::119:

canım elbise çok hoş sade.. bende uçuş uçuş bişey istiyorum üzerimde hissetmeyeyim sıkıntıya sokmasın benii ben,m saçlar siyah o yüzden daha açık renkler tercih etmem gerek.. bakalım inşallah bulurum pembe tonlarını yakıştırıorum aslında kendime... akşam söz de giymeyi düşündüğüm elbiseyide terziden almam gerek.. onun da resmini ekleyip fikirlerinizi alıcam

bulursun inş istediğin gibi bir şey canım arayınca bulmak çok zorrrr

inşallah canım

Günaydın kızlar istanbul ağlıyor ve beni nedense ilk kez hüzün kaplamadı. İlginç
Hepinize aşk dolu sevgi dolu günler diliyorum.
Nasılız bakalım bugün?
Yıl dönümü kiminse hayırlı olsun bir yastıkta 40 yıl birlikte aynı aşkla kalmanız dileğiyle

kıymetçim nice aylara yıllaraaaa

zehracım kotona bi bakarsın, oriondaki quice ta da güzel şeyler var orayı da bi gezersinn
pembe de sana çok yakışırrr

ezgimmm ne zamandır aklımda unutuyom..babişle noldu hala bi gelişme yok mu

kızlar işte elbisem forever newden aldık :) çok beğenerek aldım ama biraz bronzlaşmam lazım..her yeri talan ettim ama içime en sinen bu oldu

peri kızı gibi olacaksın burcummmm
göğüs kısmı inmiş gibi duruyo, tam oturmadı mı acaba
rahat edebilcen mi canım düşmesin sonra :26:

cnm bedeni tam ama elbisenin arka tırnaklarını onur geçiremediği için koca elleriyle arkası tam kapanmadıı :))) kapanınca sıkıntı yok içi silikonlu gibi yapışıyor düşmüyor :))) çok teşekkür ederimmmmmmm

komşucumm elbise harikaaaaaaa sana cok yakısmıs bence tenine ve sacına da bronzlasmana gerek yok peri kızı gibi olursun sarı sac beyaz tenle bu elbisede

ama özgişe katılıyorum göğüs kısmı düşmüş gibi ve göğüslerini bastırmış gibi duruyo birazcık askı falan yaptırsan daha mı rahat edersin acaba :44:

Burcuummm bende elbiseni çok ama çok beğendimmmm forever new olduğu her halinden belli zaten konuşuyor elbise:)

Ama diğer bebeklerime katılıorum böle göğsün basık gibi olmuş:S canım acımış gibi hissettim kuzucummm fotograftan mı neyden oyle kaynaklanıo bilmiorum ama o düzelince daha mukemmel durcak eminim

zaten fiziğinde muthiş, Allahım nazarlardan korusun seni

Kıymetcim ay dönümünüz kutlu olsun, nice aylara..

hmmmmmmm tamam canımm o zaman ben bi terziye gösterim elbiseyi :))) arkasına çarpraz ip yaptırmayı düşünüyorum aslında.sonra vazgecmiştim onu mu yaptırsamki.ya da dediğin gibi ince bir askı olabilir :)

teşekkür ederimmmmmmm canlarımmmmmmmmmmm :) pekala hemen profesyonel bi dokunuş yaptırıcamm

pelinimoooooooooo
şu çeyizle ilgili yardım isteyen bi kızcağız vardı onun sayfayı en baştan okumaya başladım ama silindi birden sanki
noldu ki o topiğe :26: sen bilirsin belki bi sorayım dedim canım

hmmmmmmm tamam canımm o zaman ben bi terziye gösterim elbiseyi :))) arkasına çarpraz ip yaptırmayı düşünüyorum aslında.sonra vazgecmiştim onu mu yaptırsamki.ya da dediğin gibi ince bir askı olabilir :)

en güzeli kuzucuk hem rahat edersin kuzenimden biliorum nişanında bole bişe giydi aksama kdr kendine saydı nerden sectim diye habire cekistirmek zorunda kaldı videolarda millet ona sarılırken o elbise cekiştirio falan

gelinliğimi asla böle yapmam dedi ve taştan askılar yaptırmıştı sırf o yuzden...

bu arada sevdiceğin kredi kartında puan mı ne birikmiş, onla da uçak bileti alabiliyomuş
5 eylüle kadar mı ne kullanması lazımmış
dedi ki balayı için uçak biletlerini alsak mı
biz bu tez canlılıkla napçaz bilmiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…