'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

çağlaaaaaaaaaa 8. aylara düşmeye 5 gün kalmış be kuzummmm
9. ayı da yedin nerdeyse

çağlaaaaaaaaaa 8. aylara düşmeye 5 gün kalmış be kuzummmm
9. ayı da yedin nerdeyse

iviiiiiiiiiiiiiiiiiittttt gelin olmuş gidiyorummmm beeeeenn

zaten bizim derdimiz aylarda tek sayılı rakamları görebilmekti öncelikle kuzucummm sonrası gecer dioduk nihayet 5 gün sonra artık tam anlamıyla 9 dicezzzz geri kalan zamanda su gibi akıp gecer inşallah kış gelio zaten günler kısalcak diiiyymiiii

dur ben bunu bahane edim 5 gün sonra biz 9. aya düşme kutlaması yapalım... herseyi kutlamaya cok meraklıyız

canım gitceginiz yer kesin belliyse alın tabi çok iyi bi fırsat bu hem ucuz da olur şimdiii

aaaaaaaaaaaay yerim ayol sizi :))))))

ben de taştan askı mı yaptırsam güzel fikirmiş valla

eşşek sevgilime alalım biletleri böylece benden ayrılamazsın dedim de
olsun isim değişikliği yaparım o zaman senin ismin yerine dedi uyuz şey
buluştuğumuzda onu biraz ısırayım da görsün gününü

pelinimoooooooooo
şu çeyizle ilgili yardım isteyen bi kızcağız vardı onun sayfayı en baştan okumaya başladım ama silindi birden sanki
noldu ki o topiğe :26: sen bilirsin belki bi sorayım dedim canım

Editörler kaldırdı konuyu canım. Gerçeklik payı olup olmadığını araştırıyorlar sanırım... Bence gayet gerçekçiydi.. Kaç kişi telefonda görüştü bi kıza webcam acıp evini gösterdi. Bunlar basit şeyler değil. kk ile dalga geciyor olsaydı basbas telefon numarasını yazmazdı kız.
Ben çok üzgünüm şahsen. Allah gönlüne göre versin herkesin.

ben de inanmıştım ve sonuna kadar okumaya kararlıydım
hatta bişeyler yapmak istedim
kötü niyetli olsa eşya neden istedin, para isterdi
inşallah herşey yoluna girer

orionda quıce nerde canım ya hiç dikkat etmedim ben :26:

canım çok güzel güle güle giyersin inşallah

canım vestelin karşısı, yani arka kapıdan giriyosun hemen sağda

günaydınnn aradaslarr;::)

tünaydın canım

burcum elbiseni çok sevdimm, sağlıkla mutlulukla giy kuzum.
düşme konusuna gelince benimde nişanlığım straplezdi, arkası çapraz bağlıydı iple asla düşecek endişesi olmadı düzgün bağlandığı için. zaten içlerinde minik silikon bir hat oluyo o tenine tutturuyo elbiseyi bide onur iyi bağlayamadı arkasını demişsin, bi giy düzgünce bağlat o zaman sorun oluyosa tadilat yaptırırsın.. göğsün elbiseden taşmış gibi durmasın ama o rahatsız edebilir gerçekten.

1 haftadır çok mutluydum sonunda babamdan güzel güzel bombalar geldi dün akşam
arkadaşım da bizdeydi üstelik.. annemin bi arkadaşı aradı face.de fotograflarımızı görmüş tebrik etti falan. babam dediki nerden biliyo nişan olduğunu, dedik fotografları görmüştür... vay efendim niye fotograf koymuşuz, millet gülüyomuş bana dalga geçiyomuş... abarttı abarttı, son olarakta arkadaşıma dedi ki 'ben onun düğününe gidersem yüzüme tükür kızım'
daha neler neler ardından...
bi bahane arıyodu zaten.
gece çok ağladım ama şimdi umrumda değil. napıyım bunca zaman burnumdan getirdi, benden başka herkesin yüzüne gülüyo bana kan kusturuyo. duymamaya çalışıcam artık. 1 yılım kaldı bu evde. gidiyim de kına yaksın

ben de inanmıştım ve sonuna kadar okumaya kararlıydım
hatta bişeyler yapmak istedim
kötü niyetli olsa eşya neden istedin, para isterdi
inşallah herşey yoluna girer

Sonuçta o eşyaları alıp napıcaktı ki? Kullanmadığınız eşyaları gönderin demiş kıyamam Benim çok bi çeyizim yok bişiler göndermeyi düşünüyodum ama para yardımı yapmak da istiyordum.
Amin canım inşallah. Son sayfaları okumak daha da kötüydü. Dalga geçen insanlar falan. Bazen bayan arkadaşlar karşıdaki kişinin de gururunun olup olmadığını düşünemiyor ne yazıkki!

topiğimize giren ziyaretçiler "maşallah" dememiş olsa gerek.. İnanamıyorum nurayım, tam herşey yoluna girdi ne güzel diyorduk ki şu olana bak. Ben baban sineye çekmiştir, artık sonuçta nişanlısınız, sesini çıkarmaz diyordum çok şaşkınım bu sebepten.
Sen zaten çok olgunsun canımın içi, umarım babacın uzatmaz bu durumu daha fazla...

burcucum elbisen gerçekten çok güzell düşme konusunda nurayımla aynı fikirdeyim
nurayım dediğin gibi sabret 1 yılın kaldı buralara kadar geldin Allah ın izniyle geriside gelecek...bu olumsuzluğu nazar boncuğu olarak gör tatlım en kötüsü bu olsun inşallah Allah başka hüzünler vermesin

ezgimmm ne zamandır aklımda unutuyom..babişle noldu hala bi gelişme yok mu
özgem yok olmayacak gibide görünüyor...çünkü arkamda kimse yok bunu anladım herkes oyalıyor beni.annem, ablam...ve bu konusamama yüzünden aşkımla birbirimizi yiyoruz sürekli.hep baskı altındayım.iki arada kalmak öyle zor ki...geceleri ağlamaktan gözlerim şişti artık.o kadar bunaldım yani

O kadar iyisin ve iyi niyetlisin ki kestanem.

Haklısın,kullanmadıklarınızı gönderin demiş.Ben de inandım ve çok üzüldüm başta.:26:

Ama niye bilmiyorum sayfalar ilerledikçe iyi niyetim kayboldu.

İnanmıyorum yani,gelin pikesine,geceliğine kadar...

ahh bu babalar yaaa hepmi aynı
canım benim yaa baban inşallah bu dedikleriyle kalır sadece kalp kırmaz bida.
duymamaya takmamaya çalış.herşeyin okadar güzelki boşver baban bile bozamasın bu mutluluğunu senin.

Ben bu ziyaretçi olayına zaten çok kızgınım.

Siz taşınmak için kime mesaj atmıştınız kızlar ? :44:

Nurayım Allah yardımcın olsun,sabret.

bitanemmmmm üzme kendini dedigin gibi kaldı 1 yılın zaten sayılı gun sabret

ama neden baban bole bişey soledi ki ailesini ve nisanlını cok sevmişti diye hatırlıyorum ne değişmiş birden bire? biri aklına falan mı giriyo ki :44:

kızlarr cok zaman olmadımıı topğinize geleli ama nazar değdiren ben deilim
nurayy ALLAh yardımcın olsun canım , benımde 1 yılım var ama hersey sorun oluyo ben takmamaya çalışıyom aıleler arası dile getirilmeyen memnunıyetsizlikler varr bu durum nısanlımla benı aramızı bozuyo sadece .inşş düzelirr zaman bizim için suuuuuuuuuu gibi akar gecer seneye bu zamanlarr kocacıklarmızlaa elele gezeriz:::::::)

kızlar selamlar zehracım canım çağlanın kombini çok hoşuma gittti ben bide zarada altı siyah üstü pudra bir elbise gördüm fiyatıda 125 tl idi çok hoşuma gitti bluz etek ayrı gibi duruyor ama elbise ve çok şık zara kalitesi başka eyrde görsem beğenmezdim ama o elbiseye aşık oldum bide banada kısa gelmedi alıcam o yüzden sanada zaraya gitmeni tavsiye ederim canım

burcuccum elbisene bayıldımmmm ayy sanki miniğimde giymişti bunu pelooo hatırlasana forever newe gittiğimizde miniğim helen gibi olmuştu yaa o elbise bu elbise demi burcum maşalllah yahuuu çok güzeliz topikçene

nurayım çok üzüldüm inan bende evdekielrle 3 gündür problemler yaşıyorum problem olunca kötü oluyor bende yemin törenine gidicem diye sorunlar yaşıyorum kafam çok karışık beni anlamadıklarını düşünüyorum ki senin yerinde olsam üzülürdümde ne desen haklısın atsak atılmıyorlar annemiz babamız onlar ama canım dirayetli ol sayılı gün geçicek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…