en güzeli kuzucukhem rahat edersin kuzenimden biliorum nişanında bole bişe giydi aksama kdr kendine saydı nerden sectim diye habire cekistirmek zorunda kaldı videolarda millet ona sarılırken o elbise cekiştirio falan
gelinliğimi asla böle yapmam dedi ve taştan askılar yaptırmıştı sırf o yuzden...
çağlaaaaaaaaaa 8. aylara düşmeye 5 gün kalmış be kuzummmm
9. ayı da yedin nerdeyse
aaaaaaaaaaaay yerim ayol sizi :))))))bu arada sevdiceğin kredi kartında puan mı ne birikmiş, onla da uçak bileti alabiliyomuş
5 eylüle kadar mı ne kullanması lazımmış
dedi ki balayı için uçak biletlerini alsak mı
biz bu tez canlılıkla napçaz bilmiyom
en güzeli kuzucukhem rahat edersin kuzenimden biliorum nişanında bole bişe giydi aksama kdr kendine saydı nerden sectim diye habire cekistirmek zorunda kaldı videolarda millet ona sarılırken o elbise cekiştirio falan
gelinliğimi asla böle yapmam dedi ve taştan askılar yaptırmıştı sırf o yuzden...
pelinimoooooooooo
şu çeyizle ilgili yardım isteyen bi kızcağız vardı onun sayfayı en baştan okumaya başladım ama silindi birden sanki
noldu ki o topiğe :26: sen bilirsin belki bi sorayım dedim canım
zehracım kotona bi bakarsın, oriondaki quice ta da güzel şeyler var orayı da bi gezersinn
pembe de sana çok yakışırrr
canım çok güzel güle güle giyersin inşallahkızlar işte elbisem forever newden aldık :) çok beğenerek aldım ama biraz bronzlaşmam lazım..her yeri talan ettim ama içime en sinen bu oldu
Eki Görüntüle 497531
Editörler kaldırdı konuyu canım. Gerçeklik payı olup olmadığını araştırıyorlar sanırım... Bence gayet gerçekçiydi.. Kaç kişi telefonda görüştü bi kıza webcam acıp evini gösterdi. Bunlar basit şeyler değil. kk ile dalga geciyor olsaydı basbas telefon numarasını yazmazdı kız.
Ben çok üzgünüm şahsen. Allah gönlüne göre versin herkesin.
orionda quıce nerde canım ya hiç dikkat etmedim ben :26:
canım çok güzel güle güle giyersin inşallah
günaydınnn aradaslarr;::)
canım vestelin karşısı, yani arka kapıdan giriyosun hemen sağda
ben de inanmıştım ve sonuna kadar okumaya kararlıydım
hatta bişeyler yapmak istedim
kötü niyetli olsa eşya neden istedin, para isterdi
inşallah herşey yoluna girer
1 haftadır çok mutluydum sonunda babamdan güzel güzel bombalar geldi dün akşam
arkadaşım da bizdeydi üstelik.. annemin bi arkadaşı aradı face.de fotograflarımızı görmüş tebrik etti falan. babam dediki nerden biliyo nişan olduğunu, dedik fotografları görmüştür... vay efendim niye fotograf koymuşuz, millet gülüyomuş bana dalga geçiyomuş... abarttı abarttı, son olarakta arkadaşıma dedi ki 'ben onun düğününe gidersem yüzüme tükür kızım'
daha neler neler ardından...
bi bahane arıyodu zaten.
gece çok ağladım ama şimdi umrumda değil. napıyım bunca zaman burnumdan getirdi, benden başka herkesin yüzüne gülüyo bana kan kusturuyo. duymamaya çalışıcam artık. 1 yılım kaldı bu evde. gidiyim de kına yaksın
özgem yok olmayacak gibide görünüyor...çünkü arkamda kimse yok bunu anladım herkes oyalıyor beni.annem, ablam...ve bu konusamama yüzünden aşkımla birbirimizi yiyoruz sürekli.hep baskı altındayım.iki arada kalmak öyle zor ki...geceleri ağlamaktan gözlerim şişti artık.o kadar bunaldım yani
ezgimmm ne zamandır aklımda unutuyom..babişle noldu hala bi gelişme yok mu
Sonuçta o eşyaları alıp napıcaktı ki? Kullanmadığınız eşyaları gönderin demiş kıyamamBenim çok bi çeyizim yok bişiler göndermeyi düşünüyodum ama para yardımı yapmak da istiyordum.
Amin canım inşallah. Son sayfaları okumak daha da kötüydü. Dalga geçen insanlar falan. Bazen bayan arkadaşlar karşıdaki kişinin de gururunun olup olmadığını düşünemiyor ne yazıkki!
arkadaşım da bizdeydi üstelik.. annemin bi arkadaşı aradı face.de fotograflarımızı görmüş tebrik etti falan. babam dediki nerden biliyo nişan olduğunu, dedik fotografları görmüştür... vay efendim niye fotograf koymuşuz, millet gülüyomuş bana dalga geçiyomuş... abarttı abarttı, son olarakta arkadaşıma dedi ki 'ben onun düğününe gidersem yüzüme tükür kızım'
bi bahane arıyodu zaten.
gece çok ağladım ama şimdi umrumda değil. napıyım bunca zaman burnumdan getirdi, benden başka herkesin yüzüne gülüyo bana kan kusturuyo. duymamaya çalışıcam artık. 1 yılım kaldı bu evde. gidiyim de kına yaksın
topiğimize giren ziyaretçiler "maşallah" dememiş olsa gerek.. İnanamıyorum nurayım, tam herşey yoluna girdi ne güzel diyorduk ki şu olana bak. Ben baban sineye çekmiştir, artık sonuçta nişanlısınız, sesini çıkarmaz diyordum çok şaşkınım bu sebepten.
Sen zaten çok olgunsun canımın içi, umarım babacın uzatmaz bu durumu daha fazla...
burcum elbiseni çok sevdimm, sağlıkla mutlulukla giy kuzum.
düşme konusuna gelince benimde nişanlığım straplezdi, arkası çapraz bağlıydı iple asla düşecek endişesi olmadı düzgün bağlandığı için. zaten içlerinde minik silikon bir hat oluyo o tenine tutturuyo elbiseyibide onur iyi bağlayamadı arkasını demişsin, bi giy düzgünce bağlat o zaman sorun oluyosa tadilat yaptırırsın.. göğsün elbiseden taşmış gibi durmasın ama o rahatsız edebilir gerçekten.
bi bahane arıyodu zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?