O kadar iyisin ve iyi niyetlisin ki kestanem.
Haklısın,kullanmadıklarınızı gönderin demiş.Ben de inandım ve çok üzüldüm başta.:26:
Ama niye bilmiyorum sayfalar ilerledikçe iyi niyetim kayboldu.
İnanmıyorum yani,gelin pikesine,geceliğine kadar...
Sağ ol canım.
Enayiysem de enayiyim ama kendime o şekilde konuşmayı yakıştıramam yani. Hangimiz biliyoruz birbirimizin hayatını? Nasıl bir evde yaşıyor biliyor muyuz? İnternet nerden diye bile soranlar oldu. Bugün herkesin evinde var internet ne yani çok mu zengin olmak gerekiyor internet olması için?
gelin pikesi ve gecelik konusuna gelince mutsuz34 isimli arkadaş açıkladı zaten kimin neye ihtiyacı yoksa ondan göndersin diye yazdım dedi. ayrıca özenmişte olabilir kestanem çeyiz topiclerinde herkesin herşeyi var diye düşünmüştür.
Bilmiyorum ya ben mi böyleyim herkes mi kötü? kızlardan biri de gitmiş saçma sapan bi altın örneği vermiş yok komşusu girmiş eve altın çalmış. Ya hu aynı şey mi..
Valla midem bulandı he!
Dipnot: Sende şaşırttın beni canım, yorumlarını görünce üzüldüm...
burcucum elbisen gerçekten çok güzell düşme konusunda nurayımla aynı fikirdeyim
nurayım dediğin gibi sabret 1 yılın kaldı buralara kadar geldin Allah ın izniyle geriside gelecek...bu olumsuzluğu nazar boncuğu olarak gör tatlım en kötüsü bu olsun inşallah Allah başka hüzünler vermesin
özgem yok olmayacak gibide görünüyor...çünkü arkamda kimse yok bunu anladım herkes oyalıyor beni.annem, ablam...ve bu konusamama yüzünden aşkımla birbirimizi yiyoruz sürekli.hep baskı altındayım.iki arada kalmak öyle zor ki...geceleri ağlamaktan gözlerim şişti artık.o kadar bunaldım yani
canım annem gitme dedi ailesiyle bende öyle konuştuk anne dedim ailesi arıyor soruyor dedim napayım ki başka dedim hem sevgilicikte mutlu olcak yolculuk için dönüşte beraber olcaz dedim
annem ne dese beğenirsin dediki sana çok meraklı olsalardı tanışmaya gelirlerdi dedi öyle sinirlendim ki çağla cidden ben bunumu hakketim şimdi ev tadilatı şu bu hep bahane olcak ama ben öteledim napsaydım ev kötüykenmi gelselerdi sürekli bişi çıkıyor çok attım içime o gün
sonra ağırdan alll biraz dedi 5 sene olmuş neden ağırdan alcam dedim
ondan sonraki konuşmadada annemn çok yakın arkadaşı var ona anlatmış durumu oda laf söz olur gitmesin demiş ki bunalr çok modern insanlar neyse bende anneme dicektim arkadaşının 20 yaşındaki oğlu klübe kız arkadaşıyla geliyor havuza denize giriyorsunuz onlarda ünide tanışmışlar okul bitince askere gidince kızla ayrı gayrımı gidicek aile siz kızı içinize alın bana hor davranın bravo arkadaşında sanada görün bak yüzünüze pat pat sölicem dedim
ki cumartesi günü alakasız bir şekilde başka bir sebepten kavga ettik
pazarda bir davete gidicektik kalktım kahvaltıya sebep yemedim odamdan çıkarken akşam ben gitmiyorum kardeşim gitsin dedim daha sonrada ben sizinle tatile gitmicem doğum günüm bile güzel geçemedi bir akşam eğlendim sadece o özellikle annemeydi bu laf bir kutlamadın dedim bağırdım çağırdım baya kavga etttik çok kötüydü
pazar günü tüm gün ağladım çok ama çok sinirlendim ve hala konşmyorm evde bişi yemiyorum ben perşembe günü napcam nasıl gidicem nasıl çıkcam yola sevgilim arıyor gelceksin dimi diyor onada üzülüyorum ateşi vardı günlerdir yeni iyi oldu bide benle uğraşıyor
işin garibi benim böyle dertlerimde hiç olmadı olmaz sanıyordum birşeyler yaklaşınca herkes sıyırtıyor demekki ben anlamıyorum ki 5 senedir gitmemişim etmemişim yahu onlarda insan haklılar beni merak ediyorlar
bide annemle kavga ettikten sonra babam odama girip sen çok başına buyruk davranmaya başladın dedi bunada ayrı gıcık oldum hiçbiriyle konuşmuyorum 24 yaşındayım ve uğraştığım meselller ne kötüü yaaaa
burcucum elbisen gerçekten çok güzell düşme konusunda nurayımla aynı fikirdeyim
nurayım dediğin gibi sabret 1 yılın kaldı buralara kadar geldin Allah ın izniyle geriside gelecek...bu olumsuzluğu nazar boncuğu olarak gör tatlım en kötüsü bu olsun inşallah Allah başka hüzünler vermesin
özgem yok olmayacak gibide görünüyor...çünkü arkamda kimse yok bunu anladım herkes oyalıyor beni.annem, ablam...ve bu konusamama yüzünden aşkımla birbirimizi yiyoruz sürekli.hep baskı altındayım.iki arada kalmak öyle zor ki...geceleri ağlamaktan gözlerim şişti artık.o kadar bunaldım yani
Farkındayım canım,zaten onun için burdayım,konuşmak istedim.
Yaa nişanlısı polismiş ve kendisi de işsiz değilmiş.
Benim kızdığım nokta bu oldu.Elde yok avuçta yok hesabı değil bu bence.
Hem evinizde ne varsa yollayın demiş,hem de bütün ev aletlerini saymış.
Kahve makinesi,fritöz vs. nedir yani ?
Neyse,benim iyi niyetim yok olmuş sanırım.
Allah herkesin gönlüne göre versin.
canım benim ya, kıyamam ben senin gözyaşlarına
tek çözüm cesaretini toplayıp senin tek başına konuşman olcak herhalde
nolursa olsun diyip giricen olaya..
sevgiline de üzülüyorum..sonuçta o da bi anönce kavuşmak istiyo sana
sen de kimsenin kalbi kırılmasın istiyosun
inşallah güzel haberlerini alırız artık ezgim
böle okudum valla... geerci sasırmamam gerek benim annemde aynı sekilde ciddiye bindimi 90 derece donmustu...
annelerimizin ne kdr benzedigini söleriz de bu konudada aynı olcaklarını tahmin edemezim :)
bende cok kavga ettim gizim özellikle annemle gunlerce konusmadık her Allahın günü agladım... dedigin gibi ciddiye bindimi aileler sapıtıyo ama simdi gidip sorsan anneme bitanedir damadı yeryüzünde o gelcek diye gece uyumaz kardeşimden ayrı tutmaz asla
sen de atlatıcaksın bugunleri sabır sadece canım... cok istedigini biliyorum gitmeyi gitmelisin de onun herkesten cok sana ihtiyacı vardır simdi
neden laf söz olsun ki sanki basbasa kalmaya mı gidiosun gorusup donceksin askeriye orası tatil yeri değil zaten
sert olmak da bişeyi cozmuyor guzellikle nlatmayı denesen böle kavgalı gitme ailenle kuzum
aslında varya akrar verip şu tarih diye dayatınca öyle bir arkanda olurlarki hepsinin anladığı şeyde bu bende aynı dertle uğraşıyorum
haniii babam torunum olsun şu olsun bu olsun istiyor ama bunlarda evlenmeden olmuyor ama kızınıda paylaşamıyor cuma günü aşkımın gönderdiği çiçeği görünce yüzü düştü arkadaşımn aldığı çay pasta setini görüncede nedenide 2 kişilik oldğu için annemde giz ve kocası için dedi babam anında bir kızımz daha olsun dedii
yaniii babamdaki bu paylaşmamama sorunu annemdeki fitil etme sorunu devam ederse ben hem hasretten hemde bunlarla tek başna uğraşmaktan ağlıcam yine nefretim kabardı yaniii ben bunları hiç yaşamamıştım bu nedir millet evleniyor ne mutlu oluyor ama sanki haram bana öyle düşünüyorum artık çok öfkeliyim
senide çok iyi anlıyorum ezgim ben sakin olamıyorm neden böyle oldum neden aşamıyorum
aslında varya akrar verip şu tarih diye dayatınca öyle bir arkanda olurlarki hepsinin anladığı şeyde bu bende aynı dertle uğraşıyorum
haniii babam torunum olsun şu olsun bu olsun istiyor ama bunlarda evlenmeden olmuyor ama kızınıda paylaşamıyor cuma günü aşkımın gönderdiği çiçeği görünce yüzü düştü arkadaşımn aldığı çay pasta setini görüncede nedenide 2 kişilik oldğu için annemde giz ve kocası için dedi babam anında bir kızımz daha olsun dedii
yaniii babamdaki bu paylaşmamama sorunu annemdeki fitil etme sorunu devam ederse ben hem hasretten hemde bunlarla tek başna uğraşmaktan ağlıcam yine nefretim kabardı yaniii ben bunları hiç yaşamamıştım bu nedir millet evleniyor ne mutlu oluyor ama sanki haram bana öyle düşünüyorum artık çok öfkeliyim
senide çok iyi anlıyorum ezgim ben sakin olamıyorm neden böyle oldum neden aşamıyorum
Farkındayım canım,zaten onun için burdayım,konuşmak istedim.
Yaa nişanlısı polismiş ve kendisi de işsiz değilmiş.
Benim kızdığım nokta bu oldu.Elde yok avuçta yok hesabı değil bu bence.
Hem evinizde ne varsa yollayın demiş,hem de bütün ev aletlerini saymış.
Kahve makinesi,fritöz vs. nedir yani ?
Neyse,benim iyi niyetim yok olmuş sanırım.
Allah herkesin gönlüne göre versin.
işte bahaneleri hazır hani ben anlamıyorum kimelr söz nişan yapıyor ne durumda yapıyor onuda görüyorum bize sanırsam zor ezgim ama inancım tam ben hayallerimi artık daha küçük tutuyorum beklicem askerimi gelsin onla ikimiz halledelim gerekirse hiçbişide istemiyorum gerçekten yoruldum bunaldım dua etsinler aşkım hayatımda yoksa hiç onların istediği gibi olmaz 1+1 eve çıkar onlardanda ayrılır sürekli şehir dışlarında olurdum ama işte anlayana hakketiiklerde o ya neyse
ben bişi yemiyorum pazar gününde beri bahtsız bedevi gibi oldum yahu hayır yani annem geçende ailesi gelebilir tanışalım diyor bende benimki ne olucak özelliği sevgilicik ve ben olmalıyım bizim günümüz olmalı ama yok anlamıyor
bide zora gelince herkes gidiyor allaha şükür ben çeyizimi bir şekidle kendimce halletmeye çalışmışım kimseye güvenmicem dün kardeşim arkadaşalrylaydı babam arkadaşmn nikahını kıydı konşyorduk dedim ev alırım inşallah die kardeşim dediki ablacım bizim evimiz var senin evin var derdin olmasın bu dedi bende işler ciddiye binince öyle olmuyor dedim kuzenimizde ama kız atarfımı ev vercek dedi bunu diyende kız bende sen böyle dersen herkes der ben kirada oturrum gerekirse iş ciddiye binince herkes araya girip bıdı bıdı konuşuyor sinir oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?