'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Sağ ol canım.
Enayiysem de enayiyim ama kendime o şekilde konuşmayı yakıştıramam yani. Hangimiz biliyoruz birbirimizin hayatını? Nasıl bir evde yaşıyor biliyor muyuz? İnternet nerden diye bile soranlar oldu. Bugün herkesin evinde var internet ne yani çok mu zengin olmak gerekiyor internet olması için?

gelin pikesi ve gecelik konusuna gelince mutsuz34 isimli arkadaş açıkladı zaten kimin neye ihtiyacı yoksa ondan göndersin diye yazdım dedi. ayrıca özenmişte olabilir kestanem çeyiz topiclerinde herkesin herşeyi var diye düşünmüştür.

Bilmiyorum ya ben mi böyleyim herkes mi kötü? kızlardan biri de gitmiş saçma sapan bi altın örneği vermiş yok komşusu girmiş eve altın çalmış. Ya hu aynı şey mi..

Valla midem bulandı he!

Dipnot: Sende şaşırttın beni canım, son yorumlarını görünce üzüldüm...

Son düzenleme:

Farkındayım canım,zaten onun için burdayım,konuşmak istedim.

Yaa nişanlısı polismiş ve kendisi de işsiz değilmiş.

Benim kızdığım nokta bu oldu.Elde yok avuçta yok hesabı değil bu bence.

Hem evinizde ne varsa yollayın demiş,hem de bütün ev aletlerini saymış.

Kahve makinesi,fritöz vs. nedir yani ?

Neyse,benim iyi niyetim yok olmuş sanırım.

Allah herkesin gönlüne göre versin.

canım benim ya, kıyamam ben senin gözyaşlarına
tek çözüm cesaretini toplayıp senin tek başına konuşman olcak herhalde
nolursa olsun diyip giricen olaya..
sevgiline de üzülüyorum..sonuçta o da bi anönce kavuşmak istiyo sana
sen de kimsenin kalbi kırılmasın istiyosun
inşallah güzel haberlerini alırız artık ezgim

nurayım çok şaşırdım çok üzüldüm
ama kzılar haklılar..senin mutluluğunu bozmasın bu olay
sen çok güzel bi nişan geçirdin..sevdiğinle çok güzel günler geçirdin
o günleri düşünüp takmamaya çalış canım benim

canım annem gitme dedi ailesiyle bende öyle konuştuk anne dedim ailesi arıyor soruyor dedim napayım ki başka dedim hem sevgilicikte mutlu olcak yolculuk için dönüşte beraber olcaz dedim

annem ne dese beğenirsin dediki sana çok meraklı olsalardı tanışmaya gelirlerdi dedi öyle sinirlendim ki çağla cidden ben bunumu hakketim şimdi ev tadilatı şu bu hep bahane olcak ama ben öteledim napsaydım ev kötüykenmi gelselerdi sürekli bişi çıkıyor çok attım içime o gün

sonra ağırdan alll biraz dedi 5 sene olmuş neden ağırdan alcam dedim

ondan sonraki konuşmadada annemn çok yakın arkadaşı var ona anlatmış durumu oda laf söz olur gitmesin demiş ki bunalr çok modern insanlar neyse bende anneme dicektim arkadaşının 20 yaşındaki oğlu klübe kız arkadaşıyla geliyor havuza denize giriyorsunuz onlarda ünide tanışmışlar okul bitince askere gidince kızla ayrı gayrımı gidicek aile siz kızı içinize alın bana hor davranın bravo arkadaşında sanada görün bak yüzünüze pat pat sölicem dedim

ki cumartesi günü alakasız bir şekilde başka bir sebepten kavga ettik

pazarda bir davete gidicektik kalktım kahvaltıya sebep yemedim odamdan çıkarken akşam ben gitmiyorum kardeşim gitsin dedim daha sonrada ben sizinle tatile gitmicem doğum günüm bile güzel geçemedi bir akşam eğlendim sadece o özellikle annemeydi bu laf bir kutlamadın dedim bağırdım çağırdım baya kavga etttik çok kötüydü

pazar günü tüm gün ağladım çok ama çok sinirlendim ve hala konşmyorm evde bişi yemiyorum ben perşembe günü napcam nasıl gidicem nasıl çıkcam yola sevgilim arıyor gelceksin dimi diyor onada üzülüyorum ateşi vardı günlerdir yeni iyi oldu bide benle uğraşıyor

işin garibi benim böyle dertlerimde hiç olmadı olmaz sanıyordum birşeyler yaklaşınca herkes sıyırtıyor demekki ben anlamıyorum ki 5 senedir gitmemişim etmemişim yahu onlarda insan haklılar beni merak ediyorlar

bide annemle kavga ettikten sonra babam odama girip sen çok başına buyruk davranmaya başladın dedi bunada ayrı gıcık oldum hiçbiriyle konuşmuyorum 24 yaşındayım ve uğraştığım meselller ne kötüü yaaaa

Gizoooottttt

bugün şokları yaşıyorum tek tek...

Çok şaşkınım acaip şaşırdım yaa napman gerekio inan hiç bilmiorum ama çok üzgünsün şuan bunu hissediyorum ve kıyamam sana ben annenlere anlam veremıyorum kuzum gercektenn oofff yaaaa neden bole olduki şimdi

böle okudum valla... geerci sasırmamam gerek benim annemde aynı sekilde ciddiye bindimi 90 derece donmustu...

annelerimizin ne kdr benzedigini söleriz de bu konudada aynı olcaklarını tahmin edemezim :)

bende cok kavga ettim gizim özellikle annemle gunlerce konusmadık her Allahın günü agladım... dedigin gibi ciddiye bindimi aileler sapıtıyo ama simdi gidip sorsan anneme bitanedir damadı yeryüzünde o gelcek diye gece uyumaz kardeşimden ayrı tutmaz asla

sen de atlatıcaksın bugunleri sabır sadece canım... cok istedigini biliyorum gitmeyi gitmelisin de onun herkesten cok sana ihtiyacı vardır simdi

neden laf söz olsun ki sanki basbasa kalmaya mı gidiosun gorusup donceksin askeriye orası tatil yeri değil zaten

sert olmak da bişeyi cozmuyor guzellikle nlatmayı denesen böle kavgalı gitme ailenle kuzum

aslında varya akrar verip şu tarih diye dayatınca öyle bir arkanda olurlarki hepsinin anladığı şeyde bu bende aynı dertle uğraşıyorum

haniii babam torunum olsun şu olsun bu olsun istiyor ama bunlarda evlenmeden olmuyor ama kızınıda paylaşamıyor cuma günü aşkımın gönderdiği çiçeği görünce yüzü düştü arkadaşımn aldığı çay pasta setini görüncede nedenide 2 kişilik oldğu için annemde giz ve kocası için dedi babam anında bir kızımz daha olsun dedii

yaniii babamdaki bu paylaşmamama sorunu annemdeki fitil etme sorunu devam ederse ben hem hasretten hemde bunlarla tek başna uğraşmaktan ağlıcam yine nefretim kabardı yaniii ben bunları hiç yaşamamıştım bu nedir millet evleniyor ne mutlu oluyor ama sanki haram bana öyle düşünüyorum artık çok öfkeliyim

senide çok iyi anlıyorum ezgim ben sakin olamıyorm neden böyle oldum neden aşamıyorum

Kendisi işsiz değildir ama evi o geçindiriyordur belki tatlım bilemeyiz ki di mi? Neyse ben onunla irtibata geçen arkadaşlarla iletişim kurayım bir de..

Amin canım.

inşallah özgem...şu son 1 aydır özellikle iyice bunaltmaya başladı bu konu beni.sevdiceğin ailesini ne zaman görsem laf sokuyorlar araya haklı olarak.ama herkesten çok ben istiyorum ben üzülüyorum kimse bunun farkında değil.annemle ablamın arkamda olmaması zaten babamla konuşmama asıl engel.çünkü babam tepki verdiği anda birilerinin olması lazım yada kabul ettiğinde sarılıp sevincimi paylaşmam lazım.onlarda duygusal düşündükleri ve kendilerince beni düşündükleri için beklememi uygun görüyorlar.ikisiylede defalarca konuştum benimle hem fikir olduklarını sanıyordum ama öyle olmadığını yeni anlıyorum.şunu farkedemiyorlar ben böyle çok mutsuzumm ve mutluluğum beklemek değil bir an önce evlilik yoluna adım atmak.bunu anneme sürekli anlatıyorum kadıncağız hep gözyaşlarıma şahit oluyor ve çok üzülüyor ama sonuç değişmiyor malesef...olan yine bana oluyor annemi üzdüğümü için oturup 2 kat üzülüyorum

canım malesef gerçekten malesef benziyorlar bunlara üzülürken senin yaşadıkların harfi harfiyen geldi oturdu aklıma ama sende çaresizlik yaşadın annen yüzünden çağlam benim aşkım uzakta napayım ne edeyim diyorum cumrtesinden beri ağlıyorum burayada yazmıcaktım ama içimede atmaktan yoruldum ben işin ciddye binince böyle abuk subuk şeler çıkcağnı sanmıyordum

yine annem bişi der babam demez diyordum babamı hallederim ama annemi hem kırdım hem kırgınım canım

annemin benimkiyle derdi yok çok seviyor konşyorda eminim ama ailesini kıskanıyor biliyor onlarla görüştüğümü tek sorun onları feci şekilde kıskanıyor gerçekten ben buna anlam veremiyorm aynı kulvarda bile değil ailesiyle benmklerde onlarda başka yapıları bile aynı değil asıl herkes annemi kıskansn o neden kıskanıyor

gitcem ne olursa olsun gönül rızası olsun yada olmasın gitmek istiyorum

pelim valla benimde gözlerim günlerdir hep yaşlı çok üzgünüm saldırgan oldum dhaa başta böyle ben dedim 5 senedir biliyordm bişilerin tükenceğni iyikide tanışmadım tanıştırmadımda dedim o değilde ilişkimde en iyi yaptığım şey hep uzakta durmaktı her iki tarafa karşıda o yüzden onun ailesi beni el üstünde tuutttu annemde şaşırdı

benmki annesini aramadı ben öyle bir kızdım ki 3 gündür annesi ulaşamamış bende arıyor sanıyordm ağlıyormş kadın dün ablası dedi hastaymş dedi bende nerden öğrendnz iyileşti dedim sonra kızdım dedim abla senden benden iyi çok sorumsuz sizi nasıl aramaz dedim

sonra benmki aradı bağırdım çağırdım oda bağırdı sonra ablasıyla konuştu kapatınca beni aradı özür diledi demekki ablası benm tepkimi haklı buldu içten buldu ama cidden dün çok sinirlendm pelin yaa zan altında bile kalabilirdim her dakka arıyor beni annesinemi vakti yok

kız dediki kuzenini arıyor bizi neden aramıyor öyle mahçup oldum ki beni 6 defa arıyor evladım olsa içim acırdı resmen dedim benmkine ben 3 kez onalrı 3 kez ara ablasınada söledim ki ben annemede sölemiştim sevgiliciğe ailesinide aratıyorum die kesin annem bunları atttı içine

hep derdi zaten dışardakilere meleksin bana naz yaptın ilerde kaynananı başının üstünde taşırsın die ama bir yandanda aman taşı kızım hep iyi ol benden çok sev diyor çelişki yaşıyorum be pelom sinirliyim çok

Son düzenleme:

ooff gizim off ne olacak bu halimiz...ikimizde beklemediğimiz pozisyondan gol yedik resmen.ilk başta söylediğin cümlede (tarih belirleyip dayatcaksın kısmı) inan çok haklısın.bu işin sonu oraya varacak sonunda. ben güzellikle halletmeye uğraştımda noldu? hiçç.4,5 senedir aynı amaç için bekliyoruz.ya inanırmısın 1aydan fazladır hep hasta hep halsizim.sürekli burnum kanıyor.mide bulantısı karın ağrısı...sağlımdan olduğumla kalıyorum.bizimde hakkımız değil mi söz veya nişan yapıp o heyecanların tadına varmak..şimdi bide sevdicek işten ayrıldı.bizimkiler için bahanede hazır "baban işini sorarsa ne diycez!" bugüne kadar vardı da noldu konuşabildik mi sanki

ooff gizim off ne olacak bu halimiz...ikimizde beklemediğimiz pozisyondan gol yedik resmen.ilk başta söylediğin cümlede (tarih belirleyip dayatcaksın kısmı) inan çok haklısın.bu işin sonu oraya varacak sonunda. ben güzellikle halletmeye uğraştımda noldu? hiçç.4,5 senedir aynı amaç için bekliyoruz.ya inanırmısın 1aydan fazladır hep hasta hep halsizim.sürekli burnum kanıyor.mide bulantısı karın ağrısı...sağlımdan olduğumla kalıyorum.bizimde hakkımız değil mi söz veya nişan yapıp o heyecanların tadına varmak..şimdi bide sevdicek işten ayrıldı.bizimkiler için bahanede hazır "baban işini sorarsa ne diycez!" bugüne kadar vardı da noldu konuşabildik mi sanki

Nedir bu yahu.. Bi ben Fransız kalmışım bu olaya.. Merakta ettim kapandımı konu :26:

işte bahaneleri hazır hani ben anlamıyorum kimelr söz nişan yapıyor ne durumda yapıyor onuda görüyorum bize sanırsam zor ezgim ama inancım tam ben hayallerimi artık daha küçük tutuyorum beklicem askerimi gelsin onla ikimiz halledelim gerekirse hiçbişide istemiyorum gerçekten yoruldum bunaldım dua etsinler aşkım hayatımda yoksa hiç onların istediği gibi olmaz 1+1 eve çıkar onlardanda ayrılır sürekli şehir dışlarında olurdum ama işte anlayana hakketiiklerde o ya neyse

ben bişi yemiyorum pazar gününde beri bahtsız bedevi gibi oldum yahu hayır yani annem geçende ailesi gelebilir tanışalım diyor bende benimki ne olucak özelliği sevgilicik ve ben olmalıyım bizim günümüz olmalı ama yok anlamıyor

bide zora gelince herkes gidiyor allaha şükür ben çeyizimi bir şekidle kendimce halletmeye çalışmışım kimseye güvenmicem dün kardeşim arkadaşalrylaydı babam arkadaşmn nikahını kıydı konşyorduk dedim ev alırım inşallah die kardeşim dediki ablacım bizim evimiz var senin evin var derdin olmasın bu dedi bende işler ciddiye binince öyle olmuyor dedim kuzenimizde ama kız atarfımı ev vercek dedi bunu diyende kız bende sen böyle dersen herkes der ben kirada oturrum gerekirse iş ciddiye binince herkes araya girip bıdı bıdı konuşuyor sinir oluyorum

benimde inancım tamdı ama artık hayallerimden uyanmaya başladım gizim.hiç bişey belirlediğim tarihte olmadı...
hayal kırıklığı yaşamaktan usandım.maddiyatta sorun değil lüks içinde yaşayan insanlar değiliz zaten gücümüz yettiğince yapmaya çalışıyoruz herşeyi.işte asıl sorun sorunun ne olduğunu bilmiyorum..çok duygusal yaklaşıyorlar onlarda ne ypacaklarına karar veremediler.
gizim iş konuşmaya laf etmeye gelince herkesin diyiecek bi lafı oluyor.öylelerine kafa yormıycaksın yeterince derdimizim varken onları görmemeye çalışıyorum ben

ezgimmmm,,nurayımm,,gizimmmm kıyamamm sizee inşallahh bu sıkıntılı günlerinizi çabucak atlatırsınızz bebiklerrr yaaa mutlu olun hepimiz mutlu olalımmmm

herkes mı aynı dertlerle ugrasıyo yaa , benımde boyle aynı dertlerımm varr evleneydık hayırlısıylaa mutlu mutlu olsaydıkk,, boyle olunca kendı aıleme bıle kızıyomm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…