'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

slm yağmur.
hepimiz mutlu olalım hepimiz hakediyoruz bunu..dilerim sende toparlanırsın bir an önce mutluluğa kavuşursun tekrar

gizoşumm sen halledeceksin sorunlarını kusum inanıyorum ben cok akıllı cok mantıklı ve oturaklı bir kızsın... şimdi sevdicegin asker haliyle daha kırılgansın onun psikolojisi seni de etkiliyor inan bana hepsi gececek merak etme...

tadilat meselesi bile bizim annelerde aynı... o yuzden sabredersen misliyle alacagını biliorum mukafatını...

ezgiş... sana diim ben kuuzucuk ne diiim....

sevdicegine de yazık bekleyp duruyo mutlulugunuzu cok taviz verdin be kuzum böle olmıcagı hep belliydi bunun... karsılarına cıkıp resti cekmek lazım bazen ne bilim buyuklerde bizden cocuk olabilio cunku....

dertler bitmez valla inglish... cok da buyutmemek lazım... sonuc odaklı yasamak lazım hayatı

sevdigimle sürecegim bir günluk sefa varsa su dunyada... cekeriz cefasını napalım

yani ben bir kendi ailemi böyle bilirdim ama demekki kızlar bu dönemde aileler böyle davranabiliyorlar...benim babam da dışarıdan herkese iyidir babacandır ama sıra bana ailesine gelince o nezaketini güleryüzünü anlayışını kaybeder

nurayımmm öncesini bilemem ama benim babam da facete fotoğraflarımızın olmasına takık bir şekilde bende babamı faceten engelledim sildim.şimdi de herhalde birilerinden duyuyor sarmaş dolaş fotoğraflarımızı sen kaldırmadın o fotoları der durur. kimse aklından yanlış bir şey düşünsün istemiyorlar.ben de tıpkı senin gibi bu evde sadece 1 yılım kaldı 1 yıl daha dayanıcam diyorum.nişanlandınız artık hiçbir şeyin moralini bozmasına inan izin verme.çevremden duyuyorum , buradan okuduklarım yalnız olmadığımızı anlatıyor.

gizimm canım ben bizimkilerin bu huylarını bildiğimden babama hiç söylememiştim 1 gece annem sağ olsun bizi idare etmişti. babam öyle her şeye izin vermediğinden gizli gizli gitmiştimm.iyi ki de öyle yapmıştım. ailelerimiz de bu şeyleri zamanın da atlatmışlar kendilerince bazı şeyleri uygun görmüyorlar, görmüş geçirmişler kısacası.çok canını sıkma sen o anın tadını çıkar canım.enişteyi görünce hepsini unutcaksın.

ezgimmmmmmmm benim kader arkadaşımmm...söyleyene kadar akla karayı seçiyorsun canım ama her şey zaten asıl söyledikten sonra başlıyor. bu şekilde sen konuşamıyorsan bir aile büyüğünü araya soksan? mesela babandan büyük bir hala olabilir amca olabilir. belki sana daha az şey düşer cnm

ayrıca sibelimmmm ve diğer kızlar elbiseyi beğendiğiniz için çok teşekkür ederim şimdi daha fazla içime sindi. elbisenin arkasındaki çengellerini tam takıp denicem bugün öyle bi bakcam nasıl olacak üstüme ona göre terziye göndericem :)

ahhh gizim ya..herzaman illa bi aksilik çıkar bi yerden işte
aileler yavrularını paylaşamıyolar..ben de babamla problem yaşamıştım üstelik nişandan sonra
çok geziyomuşuz diye laf etmişti..ki nişanlanalım adı koyulsun isteyen de oydu
genelde yapılan iyi şeyler göze çarpmaz..onlara ters gelen bişey varsa o direkt büyütülür
dilerim annen de baban da hata yaptıklarını ve seni çok üzdüklerini fark ederler
ve o törene gitmelisin bence de..sevdiceğin de nasıl senin hayalini kuruyodur
şu düğüne kadar olan dönemi en hasarsızından atlatalım inşallah hepimiz

ezgim üzme kendini dicem ama nafile..ama en azından sağlığından olma be canım
yazık değil mi ne kadarcık canın var zaten
böyle de üzülüyorsun, en iyisi çek resti öyle üzül diyesi geliyo insanın
ama sen yaşadığın ortamı daha iyi bildiğinden daha iyi kararlar verirsin kuzum
annen peki neden beklemeni istiyolar?
yaşın mı küçük geliyo ne bileyim okul yeni bitti falan diye mi?

Çağla özge canım arkadaşlarım belkide haklısınız.öyle yada böyle üzülen ben oluyorum.en iyisi resti çekip öyle üzülmek.bugüne kadar yok okuldu, yok iş bulayımdı yok babam sağlığına kavuşsun derken hep erteledim kendi hayatımı.
Burcumm kaderdaşım ..malesef kimse yok amcam var oda uzakta. Annemle ablam konuşsa babam onları dinler. ama onlarda beni oyalayıp duruyor.benden ayrılmak istemiyorlar,hayatını yaşa diyorlar bla bla bla...sevdiceğimle hiç bi sorunları yok onu gerçekten seviyorlar. Bunun üzerinde çok durdum çok sordum eminim o yüzden.beni o kadar seven benim mutluluğumu düşünsün diyecek konuma geldim artık

ezgicim herkes resti çek diyor belki haklılar da ama öyle çek deyince çekilmiyor ki.. peki sana şu zaman bu yaşa gelince filan diye bir zaman belirtiyorlar mı?

oradan aldım bı tane günlük kullanım için ama fantazi diye bilinen tüllü örtülerrden almak istiyorum hangı marka ıı bı turlu karar veremedım

fundacım çoğumuz o bahsettiğin gelin yatak örtülerinden almayı düşünmüyoruz bilinen en sık kullanılan markalara bakabilirsin taç,linens gibi

inşallah alabilirz kızlar çok sıkıntı yaptım yani tad alamıyorum kaç gündür hiçbişiyden

burcucum canım babamda yeni öğrendi o öğrenmeseydi perşembe evdeklere hiçbişi demeden gidebilirdim ama şimdi annemle konuşmam lazım ki onla anlaşmıştım babamın bilgisine lüzüm yok die neyse yaaa çok uyuz bir durum hem yuva kurmamı isterler hemde babam beni paylaşamıyor sanırsam 3 4 haftadır bana eskisi gibi davranmıyor mutlu olacağı yerde yasa girdi

kızlar ne olur dua edin hepimiz feraha kavuşalım çok ihtiyacım var dualarınzıa

fundacım çoğumuz o bahsettiğin gelin yatak örtülerinden almayı düşünmüyoruz bilinen en sık kullanılan markalara bakabilirsin taç,linens gibi

evet
mesela ben kendi adıma kırık beyaz sade bi pike takımı alıcam
henüz model falan beğenmedim ama o gelinlik gibi kabarık şeyler hiç hoşuma gitmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…