slm yağmur.
hepimiz mutlu olalım hepimiz hakediyoruz bunu..dilerim sende toparlanırsın bir an önce mutluluğa kavuşursun tekrar
aslında varya akrar verip şu tarih diye dayatınca öyle bir arkanda olurlarki hepsinin anladığı şeyde bu bende aynı dertle uğraşıyorum
haniii babam torunum olsun şu olsun bu olsun istiyor ama bunlarda evlenmeden olmuyor ama kızınıda paylaşamıyor cuma günü aşkımın gönderdiği çiçeği görünce yüzü düştü arkadaşımn aldığı çay pasta setini görüncede nedenide 2 kişilik oldğu için annemde giz ve kocası için dedi babam anında bir kızımz daha olsun dedii
yaniii babamdaki bu paylaşmamama sorunu annemdeki fitil etme sorunu devam ederse ben hem hasretten hemde bunlarla tek başna uğraşmaktan ağlıcam yine nefretim kabardı yaniii ben bunları hiç yaşamamıştım bu nedir millet evleniyor ne mutlu oluyor ama sanki haram bana öyle düşünüyorum artık çok öfkeliyim
senide çok iyi anlıyorum ezgim ben sakin olamıyorm neden böyle oldum neden aşamıyorum
inşallah özgem...şu son 1 aydır özellikle iyice bunaltmaya başladı bu konu beni.sevdiceğin ailesini ne zaman görsem laf sokuyorlar araya haklı olarak.ama herkesten çok ben istiyorum ben üzülüyorum kimse bunun farkında değil.annemle ablamın arkamda olmaması zaten babamla konuşmama asıl engel.çünkü babam tepki verdiği anda birilerinin olması lazım yada kabul ettiğinde sarılıp sevincimi paylaşmam lazım.onlarda duygusal düşündükleri ve kendilerince beni düşündükleri için beklememi uygun görüyorlar.ikisiylede defalarca konuştum benimle hem fikir olduklarını sanıyordum ama öyle olmadığını yeni anlıyorum.şunu farkedemiyorlar ben böyle çok mutsuzumm ve mutluluğum beklemek değil bir an önce evlilik yoluna adım atmak.bunu anneme sürekli anlatıyorum kadıncağız hep gözyaşlarıma şahit oluyor ve çok üzülüyor ama sonuç değişmiyor malesef...olan yine bana oluyor annemi üzdüğümü için oturup 2 kat üzülüyorum
gelin örtüsü tarzı bişey mi günlük mü soruyorsun?
english home a bak bence cogumuz ordan aldık....
oradan aldım bı tane günlük kullanım için ama fantazi diye bilinen tüllü örtülerrden almak istiyorum hangı marka ıı bı turlu karar veremedım
fundacım çoğumuz o bahsettiğin gelin yatak örtülerinden almayı düşünmüyoruz bilinen en sık kullanılan markalara bakabilirsin taç,linens gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?