inşallah alabilirz kızlar çok sıkıntı yaptım yani tad alamıyorum kaç gündür hiçbişiyden
burcucum canım babamda yeni öğrendi o öğrenmeseydi perşembe evdeklere hiçbişi demeden gidebilirdim ama şimdi annemle konuşmam lazım ki onla anlaşmıştım babamın bilgisine lüzüm yok die neyse yaaa çok uyuz bir durum hem yuva kurmamı isterler hemde babam beni paylaşamıyor sanırsam 3 4 haftadır bana eskisi gibi davranmıyor mutlu olacağı yerde yasa girdi
kızlar ne olur dua edin hepimiz feraha kavuşalım çok ihtiyacım var dualarınzıa
ezgicim herkes resti çek diyor belki haklılar da ama öyle çek deyince çekilmiyor ki.. peki sana şu zaman bu yaşa gelince filan diye bir zaman belirtiyorlar mı?
oradan aldım bı tane günlük kullanım için ama fantazi diye bilinen tüllü örtülerrden almak istiyorum hangı marka ıı bı turlu karar veremedım
inşallah alabilirz kızlar çok sıkıntı yaptım yani tad alamıyorum kaç gündür hiçbişiyden
burcucum canım babamda yeni öğrendi o öğrenmeseydi perşembe evdeklere hiçbişi demeden gidebilirdim ama şimdi annemle konuşmam lazım ki onla anlaşmıştım babamın bilgisine lüzüm yok die neyse yaaa çok uyuz bir durum hem yuva kurmamı isterler hemde babam beni paylaşamıyor sanırsam 3 4 haftadır bana eskisi gibi davranmıyor mutlu olacağı yerde yasa girdi
kızlar ne olur dua edin hepimiz feraha kavuşalım çok ihtiyacım var dualarınzıa
takma kafana gizemcim dualarımız seninle ben de çok stres yaptım ama her şey de istediğim gibi oldu yemin törenine de gittim onur evciye çıktı onun yanına elazığa da gittim...allah yardım etti vallahi hep kaçak göçek gittim :))) o yüzden bir daha aklında olsunki tüm stratejileri düşünnn. anneciğe de kızma o da seni düşünüyor
evet
mesela ben kendi adıma kırık beyaz sade bi pike takımı alıcam
henüz model falan beğenmedim ama o gelinlik gibi kabarık şeyler hiç hoşuma gitmiyo
oradan aldım bı tane günlük kullanım için ama fantazi diye bilinen tüllü örtülerrden almak istiyorum hangı marka ıı bı turlu karar veremedım
kızlar işte elbisem forever newden aldık :) çok beğenerek aldım ama biraz bronzlaşmam lazım..her yeri talan ettim ama içime en sinen bu oldu
Eki Görüntüle 497531
burcuccum elbisene bayıldımmmm ayy sanki miniğimde giymişti bunu pelooo hatırlasana forever newe gittiğimizde miniğim helen gibi olmuştu yaa o elbise bu elbise demi burcum maşalllah yahuuu çok güzeliz topikçene
Miniiiimmm o elbiseeee bu elbise miiii
Kendimee inanmıorum yaa saf mıyım neyimEveettt aşkımm bebilopumm prenseslerrr gibi olmustuuu o elbiseyleeee ahh ahh 32 beden olmayaydı iyiydii sömürmüşlerdi mağazayı resmen
anılaaaar anılarrr simdi gözümde canlandılar diorumm
yaaaaaaaaa çooook güzellldiiiii ogüüünnnbi yanımda pelmiğiim bi yanımda giziiiim bi yanımdaa nilliim offff gene gelın yanımaaa ayrılmayın dibimdeeen cıdden yaa 32 beden olmayayydııı iyiydii sırtım dekolte gibii kalmıştıı
Minnakkk yiyen bir pelimikk var suan karsında yerim azğını burnunuYine çok az kaldı kavusmamıza, çoook azz
kızlar işte elbisem forever newden aldık :) çok beğenerek aldım ama biraz bronzlaşmam lazım..her yeri talan ettim ama içime en sinen bu oldu
Eki Görüntüle 497531
çağlam, babam nişanlımı da ailesini de çok sevdi. ama böyle ara ara yüzüme vurup duruyo işte malum meseleyi.
burcum, bizim malesef çok dedikoducu akrabalarımız varonlar yüzünden fotoğraf koyduk diye kızıyo ama onlar hep engelli bende de göremiyolar yani. hem fotograf olmasa başka bişey olacaktı biliyorum.
gizemim, ah canım benim ya çok iyi anlıyorum seni. iki arada kalıyosun bi yanda sevgilin bi yanda ailen. kimse anlamıyo işte herkes üstüne geliyoatlatacaksın inşallah.
ezgim, ne diyeceğimi bilemiyorum artık. mutluluğa bu kadar yakınız, doğru insanları bulduk alnımızın akıyla karşılarına getirdik yine kötüyüz yine kötüyüz ...
evlilik arifesinde kaçınılmaz olaylar sanırım bunlar. herkes yaşıyo. ben çocuğuma yaşatmam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?