'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

sana da, nurayıma da, ezgime de bol bol dua etçem canım benim
yine girdi bizim topik kötü bulutlara
ama hepsi kaybolacak tekrar inşallah

Aileler konuşulurken ben de birkaç şey yazayım dedim.

Biz deliliğin alasını yaptık geçen yıl.Sevdiceğim yeni mezun olmuştu,bense 2.sınıfı yeni bitirmiştim.

Ailesi de tanışmaya gelmek istiyordu,akabinde nişan.

Söylemek aslında en kolayı,asıl iş sonra başlıyor.

13 Temmuz da geleceklerdi ve ben babama 20 Haziran da söyleyebildim durumu.

Adamdaki tepkiyi az çok tahmin edersiniz.

Ne günlerdi yaaa.Üç gün kadar yok saydı beni...

Sonra aldı karşısına konuştu,uzun süreli nişanların yıpratılıcığından bahsetti.

Mantıklıydı hepsi ve tanışmayı kabul etti.

İkimizin de ayakları yere sağlam bastığında da hala birlikte olursak da hayırlısıyla olur dedi.

Ve biz bunlar olurken 5.ayımızı yeni doldurmuştuk.

Şimdilik her şey yolunda.

Söyleyin güzellerim,bizim şer gördüğümüzde hayır olmuyor mu bizim için ?

merak etmeyin bebişlerrr dualarımız sizinle gececeeeek.... ben bu topikteki dostlarımın dualarına cok inanıorum

neler atlattık o dualar sayesinde biz...

sevdiceklerle aralarımızı duzelttik ailelerle... işler bulduk... sözlendik nişanlandık....

gun oldu mucizeler yasadık... yine öle olcak atlatılacak gececek gidecek sabır sadece

oradan aldım bı tane günlük kullanım için ama fantazi diye bilinen tüllü örtülerrden almak istiyorum hangı marka ıı bı turlu karar veremedım

bilemiyorum o konuda yardımcı olamıcam ben de almayı dusunmuyorum cunku ole bişey....

onun yerine günlük de kullanabilecegin sık ama sade bişey ercih edebilirsin bence... o gelinlik gibi şeyi kac kere kullancaksın bir de pahalılar ustune... gereksiz yani hem de cok goz yoruyor

canım Allah yardımcın-yardımcımız olsun...
Bizimkilerde bayramda memlekete gittiler malum bu pazar benimki gelio ailesiyle tanışmaya..
Telefonda annemle konuşuorum ne zaman geliceksiniz diye babam ordan sesleniyo biz 1 ay daha burdayız diye
Tabi şaka yaptığına eminim canım babamın..
Kız evladı vermek çok zor olsa gerek onlarıda anlıyorum

takma kafana gizemcim dualarımız seninle ben de çok stres yaptım ama her şey de istediğim gibi oldu yemin törenine de gittim onur evciye çıktı onun yanına elazığa da gittim...allah yardım etti vallahi hep kaçak göçek gittim :))) o yüzden bir daha aklında olsunki tüm stratejileri düşünnn. anneciğe de kızma o da seni düşünüyor

canım aslında kaçak göçek bende çok giderimde saflığıma denk geldi anneme söledm annem izin vermişti taaa ki arkadaşıda devreye girene kadar uyuz oldum resmen

evciye ben gidersem çıkablrmi bilmiyorm ailesinden birinin olması lazımmış evci için sen nasıl çıkarmıştın

biz alıp gelcez istanbula cuma cumartesi pazar beraberiz çok şükür okula giderdi 3 ay görmezdim şimdi 20 güne kalmadı görcem 18 gün olcak gördüğümde

okul gibi düşünüyorum artık

Size hafta sonu gittiğim düğünden:123: bahsetmeyi unuttum..

Ortam çok güzeldi açık hava, masalar falan sade ve şık...

Amaaa orkestra tam bi fiyaskoydu.. Sanırım evlenecek olanlarda pek ilgilenmemişler...

Mesela ilk dans şarkıları mustafa ceceli "yağmur ağlıyor" kıymetini bilemedim bilemedim diye bi şarkısı var ya..

Şokk oldum yok artık bu şarkıyla mı dans edecekler diye.. Pastada sonra ki dansda ise;

Ebru gündeş "ağlamayacağım" ...:2:

Allahım ne bu yaa dedim orkestradaki adamın ilk programı falan herhalde tamam düğün sahibi şu şarkıyı çalın dememiş olabilir ama kardeşim tutupta ayrılık şarkıları çalınmaz ama yaaa

çağlam, babam nişanlımı da ailesini de çok sevdi. ama böyle ara ara yüzüme vurup duruyo işte malum meseleyi.
burcum, bizim malesef çok dedikoducu akrabalarımız var onlar yüzünden fotoğraf koyduk diye kızıyo ama onlar hep engelli bende de göremiyolar yani. hem fotograf olmasa başka bişey olacaktı biliyorum.
gizemim, ah canım benim ya çok iyi anlıyorum seni. iki arada kalıyosun bi yanda sevgilin bi yanda ailen. kimse anlamıyo işte herkes üstüne geliyo atlatacaksın inşallah.
ezgim, ne diyeceğimi bilemiyorum artık. mutluluğa bu kadar yakınız, doğru insanları bulduk alnımızın akıyla karşılarına getirdik yine kötüyüz yine kötüyüz ...

evlilik arifesinde kaçınılmaz olaylar sanırım bunlar. herkes yaşıyo. ben çocuğuma yaşatmam inşallah

kızlar işte elbisem forever newden aldık :) çok beğenerek aldım ama biraz bronzlaşmam lazım..her yeri talan ettim ama içime en sinen bu oldu
Eki Görüntüle 497531

burcuccum elbisene bayıldımmmm ayy sanki miniğimde giymişti bunu pelooo hatırlasana forever newe gittiğimizde miniğim helen gibi olmuştu yaa o elbise bu elbise demi burcum maşalllah yahuuu çok güzeliz topikçene

görürr görmez aynını dediiim giziiimmm cok sevmısstım elbıseyı bedenıını bulsaydık sanırsamm suan dolabımda başköşemde olabılırdı oan sanada cok yakısmıs canım gule gule gıyy

kızcelerııımm bol bol dua edıcem sızeee ıns aılelerınızde herzaman destek olur.. Anlamazdım hiç cocukları mutlu olcakken neden sorun cıkarmaya yer arar bu babalar anneler dıyee lakiin annem babama kasımda istemeye gelıceklerını soledıgınde durun hele bi araştıralım edelim demiş Allahtan annem agzına tıkamış ben tanıyorum bılıyorum araştırmaya gerek yok bil diye söledim demiş azcık tartısmıslar telefonda kapamıs annemde.. bugunde babam aradı benı ama işteydım actım musaıt degılım baba arıcam senı sonra dedım hala arayamaadımm yaaa bana bişi dersee ben susamamm çüünküüü.. Kurbam askerdeykende bana görücü olarak gelıcek bı aıle vardı babama demısler kii cocuklugumdan berıı o aıle nedensee cocuklarına benı ısterler bız bı ara gorustuk cocukla zaten okul arkadasımdı ama sevgılııı bıle olamadık kaldıkıı evlenelım.. Geliceklerini bana solemeye calısırken çat dıye baba gelmesınler benım sevgılım var askerde dıye demiştim adam şooookkk valla gene patara kütere derim herşeyiii

Son düzenleme:
Miniiiimmm o elbiseeee bu elbise miiii

Kendimee inanmıorum yaa saf mıyım neyim Eveettt aşkımm bebilopumm prenseslerrr gibi olmustuuu o elbiseyleeee ahh ahh 32 beden olmayaydı iyiydii sömürmüşlerdi mağazayı resmen

anılaaaar anılarrr simdi gözümde canlandılar diorumm

yaaaaaaaaa çooook güzellldiiiii ogüüünnn bi yanımda pelmiğiim bi yanımda giziiiim bi yanımdaa nilliim offff gene gelın yanımaaa ayrılmayın dibimdeeen cıdden yaa 32 beden olmayayydııı iyiydii sırtım dekolte gibii kalmıştıı

Minnakkk yiyen bir pelimikk var suan karsında yerim azğını burnunu Yine çok az kaldı kavusmamıza, çoook azz

Minnakkk yiyen bir pelimikk var suan karsında yerim azğını burnunu Yine çok az kaldı kavusmamıza, çoook azz

aşşşkkkıımm benım yaaaaa hemde azcıcıııkk vaarrkiii kavuştuktan sona gene az vaaar benim doğumgünüşümde nişan kutlamamda gene dibimde olucaksın ouuyy yeğğriimmm

kızlar işte elbisem forever newden aldık :) çok beğenerek aldım ama biraz bronzlaşmam lazım..her yeri talan ettim ama içime en sinen bu oldu
Eki Görüntüle 497531

bende çok beğendim, uçuş uçuş çok havalı olur

Nuraycım sanırım senin çok problemlerin olmuş neler olduğunu bilemiyorum da anladığım bu. baban vermek istemiyordu sanırım. ama artık verdi yani bağrına bassın. incitmekten kimseye fayda gelmez. evlilik işlerine girmeden öğrenmemiz gereken ilk şey gülüp geçmeyi bilmek sanırım:26:

gelinciklerim tebrikleriniz için çoooooooookkk teşekkür ederim inşallah Allahım bize sizler gibi sözümüzü nişanımızı yapmayı, kavuşmayı nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…