'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kimsecikler yok muuu
şu resmi tatil dolayısıyla çok çılgın planlarım var
cumayı da birleştirip çarşamba akşamından taaaa pazar gününe kadar sevdiceğimde kalmayı planlıyorum
bi aksilik çıkmaz umarım :18:

Aramızda ki farka bak, ben perşembe günü için hamamlara gitmeyi planlıyorum, sen yare gitmeyi... Maşallah kuzummm...

canım benimmm
senin çok daha güzel haberlerine şahit olcaz inşallah
ses seda yok mu iş yerindeki arkadaştan canım

Yok yaaa kaç gündür uğramıyo...Ya beni sinir edende madem duygularından emin değilsin neden herkese söylersin ki... Yok yani hergün beni görmeye geliyodu ama kaç gündür gelmiyo...

Yok yaaa kaç gündür uğramıyo...Ya beni sinir edende madem duygularından emin değilsin neden herkese söylersin ki... Yok yani hergün beni görmeye geliyodu ama kaç gündür gelmiyo...

acaba senden karşılık göremediği için rahatsız olduğunu falan mı düşündü
ne bileyim belki seni rahatsız etmek de istememiş olabilir
sen hiç çaktırdın mı ona azcık bişiler hissettiğini pekiiii

Yok çaktırmadım... Hatta iş yerindeki bi arkadaş benim fikrimi almak istediğinde yaa onun niyeti gönül eğlendirmek gibi geldi falan demiştim... Ama gerçektende ilk başlarda öyle düşünüyodum... Balıklama atlamadım hemen ... Belkide gerçekten niyeti gönül eğlendirmekti ve o yüzden vazgeçti...

hmmmm
o zaman mecbur ondan atak beklemek gerekecek şuan yaptığın gibi canım
belki de gerçekten olumsuz cevap almaktan da çekiniyo olabilir
zaman göstercek bakalım..inşallah çok güzel şeyler göstercek canımmm

Ahh ahh aylar önce ne haldeydim şimdi yeni heycanlar peşindeyim.. Rabbim çok büyük yaa...

Sabrını öyle güzel verdi ki bi daha yok asla diyodum... Şimdi o beni üzen insanla olmamış diye şükrediyorum..

Ne demiş Şems...

Olmadığı diye sızlandığın Duaya, gün gelir olmadı diye şükredersin..

Hepimiz güzel günler görelim inşallah canımmm...

kesinlikle aynı düşünüyorum canım, gerçekten herşeyde bi hayır var ve Rabbim çok büyük
hepimizin gönlüne göre veriyo şükürler olsun ki..

kimsecikler niye yokkkk
aşklanıyomusunuz bakim

Benim de kaçamağa fazlasıyla ihtiyacım vaaaar....

4 ay dolacak 10 gün sonra.

Kurabiyem ne oldu yaaaa? :26::26::26:

benim bi arkadasım var da kuzum... nişanlımı hiç görmemişti sadece bize geldiginde annem resimlerini gosterdi ki ona bile kızdım acayip nazarcı biri cunku... resimlere baktıktan sonra aaa cagla daha yakısıklı birini beklerdim yanına dedi ben de sevindim oh begenmedi diye... ben begendim onemli olan o ya dedim

neyse bigun hepberaber sinemaya fln gidelim dedi olur dedim ama gozume baksın onla biyere gitmem

bu aksam restoran da gordu bizi sonunda ya ! sonra ben lavobaya gittim masasından kalkıp peşimden gelmiş salak... utanmadan bana, Çağlaaaa nişanlın hiç resimlerdeki gibi değil heee alakası bile yok cok yakısıklıymıs masallah dedi

tesekkur ettim cıktım dedim bizimkine hadi gidioruz... beyfendinin kalkası gelmedi bak arkadasın burda askım onu gorduk kalktık sancak ayıp olur oturalım biraz dedi ikna edemedim... neyse dedim oturdum

bu sefer lavabodan gelen bu salak resmen gözleriyle nişanlımı yedi... benimki gayriihtiyarı kafasını kaldırsa sırıttı resmen gozume baka baka nisanlıma...

cıldırdımmmmmmmmmmmmmmm.... nisanlımada agzıma geleni saydım

onun sucu yok gerci kızı tanımıyo ne bilsin... iyi niyetli biri sandı zaar... ayıp olurmus! sacını basını elime dolsaydım gorcekti ayıbı

hiç utanma yok ya! hiç...

bide telefonuma mesaj atmıs... restoranda yanımda olan yakın bi kız arkadasımdı 7 yıllık evli ve bana sakın evlenme, sevgili ol gez toz ama evlenme evlilik buyuk sorumluluk dio v vs. dedi seni anlatınca dedi

pişkinlige bak... yoook yok dovcem bu kızı!

İster kız,ister patavatsız de bana canım ama içimdekini söyleyeceğim.

Öyle arkadaş olmaz olsun.

Böyle insanlardan her şey beklenir,pişkin şey.

İster kız,ister patavatsız de bana canım ama içimdekini söyleyeceğim.

Öyle arkadaş olmaz olsun.

Böyle insanlardan her şey beklenir,pişkin şey.

aman işte adı arkadas... görüşmüyorum bile... o tarz insanları hayatımdan uzaklaştıralı cok oldu canım

aksam aksam siinirimi bozdu yaa

aman işte adı arkadas... görüşmüyorum bile... o tarz insanları hayatımdan uzaklaştıralı cok oldu canım

aksam aksam siinirimi bozdu yaa

Bozulur tabi yaaa,haklısın.

Sevdiceğinin bir suçu yok ki...

Hem sizin aşkınız öyle büyük,öyle güçlü ki...

Rabbim kem gözlerden korusun.

Allah herkesin gönlüne göre veriyor.

cnm ben de ilk 32 buldum içine girmedim sırtı acık kaldı viaportta da 4 6 ve sonunda 8 vardııı bu elbise benim olmalı dedim ve aldırdımmm.istersen 6 no alıp arkasına carpraz ip yaptırabilirsin.aylar önce baktığımda bu elbisenn fiyatı 600dü şimdi 180e düşmüş

Burcum yazmamışım elbisene yorum.:26:

Maşallah,çok hoş.
teşekkür ederimmm kuzucummmm :16.

ııııyyyy aptal yaratık!!! çok sinir oluyorum bu tiplere...

Offf yaaa çağlam inanmıyorum ne kadar da pişkin bi arkadaşmış oyle...

İnan acaip sinirlerim bozuldu okurken kıza saç baş dalmak istedim

Sanki memlekette başka erkek kalmadı!!!

Dost mu düşman mı belli değil işte.

Bozulur tabi yaaa,haklısın.

Sevdiceğinin bir suçu yok ki...

Hem sizin aşkınız öyle büyük,öyle güçlü ki...

Rabbim kem gözlerden korusun.

Allah herkesin gönlüne göre veriyor.

amin canımmmm cok tesekkur ederim bilmukabele...

böle kadınlar etrafta oldukça kadının en buyuk dusmanı kadındır sozu hep gecerli olcak galba

ııııyyyy aptal yaratık!!! çok sinir oluyorum bu tiplere...

bende ama malesef etrafta cok var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…