'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

offf sorma pelom sorma yaaaa

ben ne mal oldugunu anlayalı cok olduuuu ama annem anlamıo... ben gorusmemeye calısıorum ya benle ilgili dedikodu almak icin kahve bahanesine anneme gelio...

ya diorum anne bu kız senin kızın yasında kahve icecekse benle icmeye gelir, senle nie icsin ben evde yokken? burdan da mı uyanmıosun

aslında annemde cin bi kadındır ama nası numara yapıosa anneme gerci bugun nişanlıma da yaptı... cici kız ayakları işte her goren de ne terbiyeli ne iyi niyetli diyo

bölelerini cekiorum ben de mıknatıs var sanırım... sildim attım hayatımdan hala bi sekilde maydonoz olabiliolar ama

Allah böylelerini uzak tutsun çevremizden.. İnsan katil olur ya vallahi billahi. Gerildim bunu okuyunca cağlamm ama eniştemin hiçbi suçu yok tabiki kız da bütün meseleee Onu alıp falakaya yatırsam butun sinirimi çıkarsaamm ooofff ooofff ne de güzel olur

doğru anneni oyuna getirio muhtemelen iyi niyetini kullanıo bolelerini değil eve sokmak sokaktan görsen arkana bakmadan uzaklaşmalı canım, tehlikeli tipler

Annene bu akşam olanları da anlat da bi daha geldiğinde kapıyı açmasın o kıza Lanet gitsin heee ...

İyi ki bunu sabah okumadım iş günüm çok kötü geççekti yeminle şimdi de kafama takar uyuyamam ben bole de bi yapım var işte

üzülmee çağlaamm sen ole pasif ve alçak insanlar için nişanlını da üzme, onun ellerini sıkı sıkı tut, bırakma...

aynen peloşummmm yaaaaa var ya utanmasam cıngar cıkarırdım orda icimde kaldı zaten patlıcam... bu saat oldu uyuyamadım şiştim resmen sinirden.. benimkide beni sakinleştirmeye calısıo ne bilim bastan soleseydin anlatsaydın böle böle die kalkardık dio

o da haklı ama o an gozumun donmesinden acıkcası tutup da boledir soledir die solemek gelmedi.....

anneme de anlattım zaten hala iyi niyet o da ne iyi niyetli annem varmıs yeni öreniorum... ne demiş kız nişanlını begenmiş kotu niyet arama bu kdr kısaknc olma diyo... hey allahım yaa hey allahım yaniiii gercekten

ah ya tek korkum nazar bebeimmm ole korkuyorum kii gözü olanın gözü cıksın baska bişe diemiorum... korusun asklarımızı Allah

yerim seni ben yaaaa canımıniçiii ay takma takma uyu valla bigün hepberaber toplasır kıstırır yolarız onu dusun kusum ben öle yapcam yoksa uyuyamam

öpüyorum seni kocamanındannn

kuzularımmm bi uyandım uyuyamadım kalktım buraya geldim.

2-3 gündür burayı ihmal ettim ama başım öyle kalabalık ki...

biz burda-İstanbul'da- deprem sonrası aileme ev tutmuştuk, ev eşyası da yardımseverlerin yardımıyla oluşmuştu.

ama gelin görün ki kardeşim üniversite sınavlarında teercih vermedi, ben de Vandayım ve evimiz de orda, bayram sonrası dönelim dedik, hem böylece benle sevdiceğimin hayırlı işi de çok uzamamış olur dedik gidiyoruz.

şimdi aylardır bizimkiler burda,eşya topla topla bitmiyor, bi yandan da evin eşyasını ihtiyacı olanlara dağıtıyoruz,işler karışık ölüyorum yorgunluktan.

Yeni taşınacağımız için de 1 ay gibi bir süre internetim de olamayabilir ortalardan kaybolacağım yani, ama yine fırsat bulursam yazmaya çalışırım mutlaka.

çok özleyeceğim sizi nasıl olacak bilmiyorum

cuma sabahı gidiyoruz, ama yazarım size akşama inşallah fırsatım olursa yine.

hepiciğiniz öpüldünüz uykunuzda

Günaydın dostlar..

Çağla ya arkadaşına koptum hele attığı o mesajı ne düşünerek ne isteyerek attı acaba.. Seni evlilikten vazmıgeçirmek istedi acaba.. bi mesajlaaaa
:90:

kızlar günaydın

annemele konuştum dün halletik gibi git dedi özürde diledim kırmıştım annemi

bu arada şirketteki arkadaşlarımdan biri benim kızım olsa göndermem giz şuna bak ne rahatalr derler derken diğerleride konuya dahil oldu ailesine aileninn izin olayında akrşı oldğnu ve ankaraya geldğni bilmediklerini söyle dediler bende ne alaka yaa ben çok sıkıldım yalan sölemekten anneme karşı dürüst oldum onun ailesinede öyle olcam dedim

kızlar napayım ben şimdi siz olsanız napardınız burcu canım sizin ailler tanışmışmıydı yemin törenine giderken offf yaa neden zorla bişiler yapcam ki burda arkadaşalrımda çok modern insanalr neden böyle geri kafalı baktılar şimdi

günaydın kızlar
çağla yani o kız tam evire çevire dövmelik saçı başı yolunasıca..bariz ayırmaya çalışmış o son söylediğiyle.maazallah aranızın bozulduğunu duymasın hemen yapışır eniştye.korkmak lazım böyle tiplerden.Allah bizlerden uzak tutsun kötü niyetlileri..
sık sık nazar duası okumak lazım.ben çok inanıyorum ve aşkımıza değdiğinide gerçekten düşünüyorum.artık geçen aşkımda isyan etti kesin bize nazar değiyor dedi...
orkidecim yolun açık olsun canım
dün rest çekme çalışmalarına başladım.gece evde kalmadım gittim arkadaşımda kaldım kii ben arkadaşlarında kalan bir insan değilim.gittiğim arkadaşım ben üni.den ev arkadaşım tesadüf ki ikimizde aynı semtte oturuyoruz o yüzden hiç kopmadık kardeş gibiyizdir.arkadaşmla baya bi dertleştik ikimizde doluyduk ağlaştık falan.oda aynı şeyi söyledi sizinle resti çek dedi.zaten kendinden çok bizim evlenmemizi istiyor.en başından beri hep çok özenirdi bizim aşkımızaa canım yaa Allah onada böyle güzel bir ilişki nasip etsin inşallah..günümüzün leyla ile mecnunu oldunuz resmen diyo en sonunda babana gidip ben söyliycem hatta mektup yazcam evlendir bunları diye evden çıkarken anneme dedim belki kıymetimi anlarsınız falan dedim.annemde seni seviyorum dedi bende bilmiyorum artık beni kimin sevip sevmediğini dedim.akşam geç vakit karar verdiğim için gitmeye babamı aradım gelip beni arabayla bıraksın diye.onada bozuk attım hep.sürekli beni güldürmeye çalıştı ama hiç pas vermedim.hıh alışkın değiller benim bu asi hallerime böyle artık napıyım kendileri istediler

gizim günaydın.annenle halletmene sevindim gerisinide boşversene ya herkesin diycek bi lafı oluyor herşeye

kıza bak yaa gerizekalııı cidden sinirlerim bozuldu hiç kıskanmama ama hatunun huyu belliyse saldır modunda takılırdım sen dün dedin ya bazılarını çıakrdım hayatımdan die pelinot bilir bende 2 kişiyi çıkarmıştım ama benim sevgilimi kıskanmyordu sonra baktım ben aşkımla konşrken enitşeyi bizden kaçırıyorsun ver ben konuşcam demeler sonra aynı restarant olayı başıma geldi benmki kalkmayalım ayıp olur dedi bide aöf sınavı sonrası çamlıcaya geçerken o kızla aynı okuldaydım benmki kibarlık yapıp çağırdı kız kabul etmedi sonra hiç kıskanmadığım halde adım kıskanca çıktı

kız şimdi diyormuş ki yok bu giz bişiler saklıyooo allahından bulsun cidden böylelerni boğasım geliyor geçen yıl tatile gittim die aşkımla telde konuşurken 2 günlük insanla gittin dedi aşkım duydu nasıl üzüldü nasıl kızdı böylee huzurumu bozan kişiyi mayıs ayında hiçbişi sölemeden kovdum

bide doğum günümde utanmadan msj atıyor terbiyesizzz

ayyy çağlam gözüm döndü varya susma cidden sananne felan yaz varlığı boşa o kızın resmen nefret ettim kötü niyetlilerden kıskanç fesat insanlardan bide saftım görmyordum çok sonra farkettim gözüm açıldı

çağlam o kızı uzak tut hayatından

herkeslere günaydınnnnn

gizim ben sana tüm gelişmeleri anlatayım, onur gelmemi çok istiyordu o yüzden her defasında buna ailesine dile getiriyordu. ben de ailesini arayıp sürekli ilgilendiğim için benim de biletimi almışlar. kızım biletini aldık diye aradılar. ben de zaten bir şekilde izin işini ayarlayacağımı hem onura hem de ailesine söylüyordum. annemi zor ikna ettim tabi babama yalan söylediği için çok rahatsız hissetti canım benim... neyse gittik o yemin törenin bir gece önce onurların bi akrabasında kaldık.sabah da törene gittik.çok gururlandık.şansımıza da yürüyüş esnasında onur yanımızdan geçti ve bi makas benden bi makas annesinden aldı...düşün askerlerin kafasını çevirmesi bile yasaktı ve gözlerinden yaşlar aktı... nasıl özlemiş beni anlatamam... eve döndük filan neyse... tabii onurun ailesi onurun bana ne kadar düşkün olduğunu bu sayede görmüş oldular. annemi arayıp çok teşekkür ettiler.kızınızı yolladınız oğlum çok mutlu oldu moral depoladı çok teşekkürler filan dedi onurun annesi. yani ailelerimiz tanışmıyodu.ben bile onur askere gitmeden 2 3 hafta önce tanışmıştım ailesiyle toplamda da gidene kadar 3 kez görmüşmüştüm...hem annene de söyle canım eniştenin askerliğini bitirmiş olarak karşılarına çıkması bambaşka bir şey :) babam onurla tanışmak istedi bir gün gelsin yarın tanıştır dedi ben de tmm filan dedim salladım oyaladım askerden gelir gelmez ayarlamalar yaptım işte :)

canım çok sevindim böyle yap bakalım kafalarına dank etsin annen senden ayrılmak istemiyor babanada muhtaç olman işine geliyor poffff resmen baban mutluuu yaaa gıcık oldum

ama olsun sen ara ara böyle yap canım hakettiler :)))))))))

canım herkesin diyecek lafı var offf karşımdaki aile iyi niyetli neden yalan söliyim yaniii ailem çokmu rahat anlamadım rahat olsa annemlede takışmazdım napayım yaaa ben

orkide canım bizi habersiz bırakma bu sene tercihler karıştı kardeşim zar zor yerleşti ikinci tercihe baksın kontenjanlar boş olabilir belki canım

şimdiden hayırlı yolculuklar canım

erkeslere günaydınnnnn

gizim ben sana tüm gelişmeleri anlatayım, onur gelmemi çok istiyordu o yüzden her defasında buna ailesine dile getiriyordu. ben de ailesini arayıp sürekli ilgilendiğim için benim de biletimi almışlar. kızım biletini aldık diye aradılar. ben de zaten bir şekilde izin işini ayarlayacağımı hem onura hem de ailesine söylüyordum. annemi zor ikna ettim tabi babama yalan söylediği için çok rahatsız hissetti canım benim... neyse gittik o yemin törenin bir gece önce onurların bi akrabasında kaldık.sabah da törene gittik.çok gururlandık.şansımıza da yürüyüş esnasında onur yanımızdan geçti ve bi makas benden bi makas annesinden aldı...düşün askerlerin kafasını çevirmesi bile yasaktı ve gözlerinden yaşlar aktı... nasıl özlemiş beni anlatamam... eve döndük filan neyse... tabii onurun ailesi onurun bana ne kadar düşkün olduğunu bu sayede görmüş oldular. annemi arayıp çok teşekkür ettiler.kızınızı yolladınız oğlum çok mutlu oldu moral depoladı çok teşekkürler filan dedi onurun annesi. yani ailelerimiz tanışmıyodu.ben bile onur askere gitmeden 2 3 hafta önce tanışmıştım ailesiyle toplamda da gidene kadar 3 kez görmüşmüştüm...hem annene de söyle canım eniştenin askerliğini bitirmiş olarak karşılarına çıkması bambaşka bir şey :) babam onurla tanışmak istedi bir gün gelsin yarın tanıştır dedi ben de tmm filan dedim salladım oyaladım askerden gelir gelmez ayarlamalar yaptım işte :)

ayyy sendeki gelişmeler benle aynı

askere gitmeden 3 hafta önce ailesiyle tanıştım şu günlerde hep arar sorarız sağolsunlar beni yalnız bırakmıyorlar bende onları

şimdi ben annemi ikna ettim babam biliyor ama annem yalan sölicek çevremde birkaç kişiye söledim umarım mahallede konuşmazlar eğitime gidiyorum diycem herkese kapının önü boş arsa olduğu için banklar var ve evden çıksam nereye dicekler

burcu sen bişiler götürdünmü giderken yani sevdiği şelerden yaptınmı hediye felan aldınmı ben kek börek yapayım dedim ama yorgun olcam akşamda kuaföre gidicem koşuşturma olmasın

sevgiliciği alıp gelcez istanbula

bişi daha sorcam sen yoldayken anneler hiç konuştumu anneme dedimki annesiyle konuşrsn oda olmaz benim muhattabm sensin dedi, içten içe kızgın ama anlamıyor benim istediğim zaman olcak diyorum tanışma anlamıyor beni sanırsam

sevgilicğin ailesinede ailem izin verdi dicem olanı sölicem ya ben kötü biri değilim neden kötü bişi gelsin başıma onun ailesini tanıdım ama anlatamıyorum anneme

burcucum saol çok soru soruyorum offf

canım babamın mutlu olduğu falan yok o tam kapıya geldiği sırada ben isyan ediyordum oda nasiplendi yani durumdan ama beni hala küçük bi kızmışım gibi güldürüp mutlu etmeye çalıştı.bi yandan kendime kızıyorum onları böyle çabalarken görünce offf şu vicdanıma tüküreyim...
gizim kimseye yalan söyleme bence.hem gereken insanlar senide ailenide tanıyordur. zaten kötü bişey yapmaya gitmiyorsun ki ne var bunda

aldım poça ve ayranımı net başındayım.:126:. Sabah sabah işler kesat.. ohh ne alaaa...

Senden naber canımmm
:127:
Afiyet olsun hayatım

Günaydın kızlar özür ama ben hayatınıza dair çok şeyi kaçırmışım.
Yoğunluktan dolayı hakkınızı helal edin.
Hakkınızda hayırlısı olsun hepinizi seviyoruz üzülmeye değmiyor hayat

aynen ezgim ne düşünürlerse düşünsün allah yukarda ben bugün biraz daha ayetel kürsu okuycam kötü insalarn şerriden korusun beno kumuyordum çoktandır 3 gündür aralıksız daraldığımda okuyorum allaha şükür rahatlıyorum iç huzura eriyorum resmen duada huzur buldum ezgim sanada okuyorum merak etme mutlu olcaz

helal olsun hatice öyle şey mi olur aşkolsun..dua et bize o yeter canım.
gizimm canımmm inşallah.herşey güzel olacak mutlu olucaz.duaların için teşekkür ederimm güzel arkadaşım. ben okuyamıyorum regliyim çünkü.yoksa her sabah evden cıkarken ve akşam yatarken okurum ayetel kürsi yi.ama inanıyorum ki bu sabrımızın sonu selamet olacak

Canım inşirah suresinide oku iç sıkıntısında iyi gelir derler.
Ayetel Kursi, nas, felak ise nazardan korur denir bilgine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…