Offf yaaa çağlam inanmıyorum ne kadar da pişkin bi arkadaşmış oyle...
İnan acaip sinirlerim bozuldu okurken kıza saç baş dalmak istedim
Sanki memlekette başka erkek kalmadı!!!
Dost mu düşman mı belli değil işte.
Allah böylelerini uzak tutsun çevremizden.. İnsan katil olur ya vallahi billahi.offf sorma pelom sorma yaaaa
ben ne mal oldugunu anlayalı cok olduuuu ama annem anlamıo... ben gorusmemeye calısıorum ya benle ilgili dedikodu almak icin kahve bahanesine anneme gelio...
ya diorum anne bu kız senin kızın yasında kahve icecekse benle icmeye gelir, senle nie icsin ben evde yokken? burdan da mı uyanmıosun
aslında annemde cin bi kadındır ama nası numara yapıosa anneme gerci bugun nişanlıma da yaptı... cici kız ayakları işte her goren de ne terbiyeli ne iyi niyetli diyo
bölelerini cekiorum ben de mıknatıs var sanırım... sildim attım hayatımdan hala bi sekilde maydonoz olabiliolar ama
Allah böylelerini uzak tutsun çevremizden.. İnsan katil olur ya vallahi billahi.Gerildim bunu okuyunca cağlamm ama eniştemin hiçbi suçu yok tabiki kız da bütün meseleee Onu alıp falakaya yatırsam butun sinirimi çıkarsaamm ooofff ooofff ne de güzel olur
doğru anneni oyuna getirio muhtemelen iyi niyetini kullanıo bolelerini değil eve sokmak sokaktan görsen arkana bakmadan uzaklaşmalı canım, tehlikeli tipler
Annene bu akşam olanları da anlat da bi daha geldiğinde kapıyı açmasın o kızaLanet gitsin heee ...
İyi ki bunu sabah okumadım iş günüm çok kötü geççekti yeminleşimdi de kafama takar uyuyamam ben bole de bi yapım var işte
üzülmee çağlaamm sen ole pasif ve alçak insanlar için nişanlını da üzme, onun ellerini sıkı sıkı tut, bırakma...
Günaydın kızlar nasılız bu sabah?
kızlar günaydın
annemele konuştum dün halletik gibi git dedi özürde diledim kırmıştım annemi
bu arada şirketteki arkadaşlarımdan biri benim kızım olsa göndermem giz şuna bak ne rahatalr derler derken diğerleride konuya dahil oldu ailesine aileninn izin olayında akrşı oldğnu ve ankaraya geldğni bilmediklerini söyle dediler bende ne alaka yaa ben çok sıkıldım yalan sölemekten anneme karşı dürüst oldum onun ailesinede öyle olcam dedim
kızlar napayım ben şimdi siz olsanız napardınız burcu canım sizin ailler tanışmışmıydı yemin törenine giderken offf yaa neden zorla bişiler yapcam ki burda arkadaşalrımda çok modern insanalr neden böyle geri kafalı baktılar şimdi
benim bi arkadasım var da kuzum... nişanlımı hiç görmemişti sadece bize geldiginde annem resimlerini gosterdi ki ona bile kızdım acayip nazarcı biri cunku... resimlere baktıktan sonra aaa cagla daha yakısıklı birini beklerdim yanına dedi ben de sevindim oh begenmedi diye... ben begendim onemli olan o ya dedim
neyse bigun hepberaber sinemaya fln gidelim dedi olur dedim ama gozume baksın onla biyere gitmem
bu aksam restoran da gordu bizi sonunda ya ! sonra ben lavobaya gittim masasından kalkıp peşimden gelmiş salak... utanmadan bana, Çağlaaaa nişanlın hiç resimlerdeki gibi değil heee alakası bile yok cok yakısıklıymıs masallah dedi
tesekkur ettim cıktım dedim bizimkine hadi gidioruz... beyfendinin kalkası gelmedi bak arkadasın burda askım onu gorduk kalktık sancak ayıp olur oturalım biraz dedi ikna edemedim... neyse dedim oturdum
bu sefer lavabodan gelen bu salak resmen gözleriyle nişanlımı yedi... benimki gayriihtiyarı kafasını kaldırsa sırıttı resmen gozume baka baka nisanlıma...
cıldırdımmmmmmmmmmmmmmm.... nisanlımada agzıma geleni saydım
onun sucu yok gerci kızı tanımıyo ne bilsin... iyi niyetli biri sandı zaar... ayıp olurmus! sacını basını elime dolsaydım gorcekti ayıbı
hiç utanma yok ya! hiç...
bide telefonuma mesaj atmıs... restoranda yanımda olan yakın bi kız arkadasımdı 7 yıllık evli ve bana sakın evlenme, sevgili ol gez toz ama evlenme evlilik buyuk sorumluluk dio v vs. dedi seni anlatınca dedi
pişkinlige bak... yoook yok dovcem bu kızı!
kızlar günaydın
bu arada şirketteki arkadaşlarımdan biri benim kızım olsa göndermem giz şuna bak ne rahatalr derler derken diğerleride konuya dahil oldu ailesine aileninn izin olayında akrşı oldğnu ve ankaraya geldğni bilmediklerini söyle dediler bende ne alaka yaa ben çok sıkıldım yalan sölemekten anneme karşı dürüst oldum onun ailesinede öyle olcam dedim
kızlar napayım ben şimdi siz olsanız napardınız burcu canım sizin ailler tanışmışmıydı yemin törenine giderken offf yaa neden zorla bişiler yapcam ki burda arkadaşalrımda çok modern insanalr neden böyle geri kafalı baktılar şimdi
günaydın kızlar
çağla yani o kız tam evire çevire dövmelik saçı başı yolunasıca..bariz ayırmaya çalışmış o son söylediğiyle.maazallah aranızın bozulduğunu duymasın hemen yapışır eniştye.korkmak lazım böyle tiplerden.Allah bizlerden uzak tutsun kötü niyetlileri..
sık sık nazar duası okumak lazım.ben çok inanıyorum ve aşkımıza değdiğinide gerçekten düşünüyorum.artık geçen aşkımda isyan etti kesin bize nazar değiyor dedi...
orkidecim yolun açık olsun canım
dün rest çekme çalışmalarına başladım.gece evde kalmadım gittim arkadaşımda kaldım kii ben arkadaşlarında kalan bir insan değilim.gittiğim arkadaşım ben üni.den ev arkadaşım tesadüf ki ikimizde aynı semtte oturuyoruz o yüzden hiç kopmadık kardeş gibiyizdir.arkadaşmla baya bi dertleştik ikimizde doluyduk ağlaştık falan.oda aynı şeyi söyledi sizinle resti çek dedi.zaten kendinden çok bizim evlenmemizi istiyor.en başından beri hep çok özenirdi bizim aşkımızaa canım yaa Allah onada böyle güzel bir ilişki nasip etsin inşallah..günümüzün leyla ile mecnunu oldunuz resmen diyo en sonunda babana gidip ben söyliycem hatta mektup yazcam evlendir bunları diyeevden çıkarken anneme dedim belki kıymetimi anlarsınız falan dedim.annemde seni seviyorum dedi bende bilmiyorum artık beni kimin sevip sevmediğini dedim.akşam geç vakit karar verdiğim için gitmeye babamı aradım gelip beni arabayla bıraksın diye.onada bozuk attım hep.sürekli beni güldürmeye çalıştı ama hiç pas vermedim.hıh alışkın değiller benim bu asi hallerime böyle artık napıyım kendileri istediler
canım babamın mutlu olduğu falan yok o tam kapıya geldiği sırada ben isyan ediyordum oda nasiplendi yani durumdan ama beni hala küçük bi kızmışım gibi güldürüp mutlu etmeye çalıştı.bi yandan kendime kızıyorum onları böyle çabalarken görünce offf şu vicdanıma tüküreyim...canım çok sevindim böyle yap bakalım kafalarına dank etsin annen senden ayrılmak istemiyor babanada muhtaç olman işine geliyor poffff resmen baban mutluuu yaaa gıcık oldum
ama olsun sen ara ara böyle yap canım hakettiler :)))))))))
canım herkesin diyecek lafı var offf karşımdaki aile iyi niyetli neden yalan söliyim yaniii ailem çokmu rahat anlamadım rahat olsa annemlede takışmazdım napayım yaaa ben
orkide canım bizi habersiz bırakma bu sene tercihler karıştı kardeşim zar zor yerleşti ikinci tercihe baksın kontenjanlar boş olabilir belki canım
şimdiden hayırlı yolculuklar canım
Afiyet olsun hayatımaldım poça ve ayranımı net başındayım.:126:. Sabah sabah işler kesat.. ohh ne alaaa...
Senden naber canımmm :127:
kızlar günaydın
günaydın kızlar
çağla yani o kız tam evire çevire dövmelik saçı başı yolunasıca..bariz ayırmaya çalışmış o son söylediğiyle.maazallah aranızın bozulduğunu duymasın hemen yapışır eniştye.korkmak lazım böyle tiplerden.Allah bizlerden uzak tutsun kötü niyetlileri..
sık sık nazar duası okumak lazım.ben çok inanıyorum ve aşkımıza değdiğinide gerçekten düşünüyorum.artık geçen aşkımda isyan etti kesin bize nazar değiyor dedi...
orkidecim yolun açık olsun canım
dün rest çekme çalışmalarına başladım.gece evde kalmadım gittim arkadaşımda kaldım kii ben arkadaşlarında kalan bir insan değilim.gittiğim arkadaşım ben üni.den ev arkadaşım tesadüf ki ikimizde aynı semtte oturuyoruz o yüzden hiç kopmadık kardeş gibiyizdir.arkadaşmla baya bi dertleştik ikimizde doluyduk ağlaştık falan.oda aynı şeyi söyledi sizinle resti çek dedi.zaten kendinden çok bizim evlenmemizi istiyor.en başından beri hep çok özenirdi bizim aşkımızaa canım yaa Allah onada böyle güzel bir ilişki nasip etsin inşallah..günümüzün leyla ile mecnunu oldunuz resmen diyo en sonunda babana gidip ben söyliycem hatta mektup yazcam evlendir bunları diyeevden çıkarken anneme dedim belki kıymetimi anlarsınız falan dedim.annemde seni seviyorum dedi bende bilmiyorum artık beni kimin sevip sevmediğini dedim.akşam geç vakit karar verdiğim için gitmeye babamı aradım gelip beni arabayla bıraksın diye.onada bozuk attım hep.sürekli beni güldürmeye çalıştı ama hiç pas vermedim.hıh alışkın değiller benim bu asi hallerime böyle artık napıyım kendileri istediler
herkeslere günaydınnnnn
gizim ben sana tüm gelişmeleri anlatayım, onur gelmemi çok istiyordu o yüzden her defasında buna ailesine dile getiriyordu. ben de ailesini arayıp sürekli ilgilendiğim için benim de biletimi almışlar. kızım biletini aldık diye aradılar. ben de zaten bir şekilde izin işini ayarlayacağımı hem onura hem de ailesine söylüyordum. annemi zor ikna ettim tabi babama yalan söylediği için çok rahatsız hissetti canım benim... neyse gittik o yemin törenin bir gece önce onurların bi akrabasında kaldık.sabah da törene gittik.çok gururlandık.şansımıza da yürüyüş esnasında onur yanımızdan geçti ve bi makas benden bi makas annesinden aldı...düşün askerlerin kafasını çevirmesi bile yasaktı ve gözlerinden yaşlar aktı... nasıl özlemiş beni anlatamam... eve döndük filan neyse... tabii onurun ailesi onurun bana ne kadar düşkün olduğunu bu sayede görmüş oldular. annemi arayıp çok teşekkür ettiler.kızınızı yolladınız oğlum çok mutlu oldu moral depoladı çok teşekkürler filan dedi onurun annesi. yani ailelerimiz tanışmıyodu.ben bile onur askere gitmeden 2 3 hafta önce tanışmıştım ailesiyle toplamda da gidene kadar 3 kez görmüşmüştüm...hem annene de söyle canım eniştenin askerliğini bitirmiş olarak karşılarına çıkması bambaşka bir şey :) babam onurla tanışmak istedi bir gün gelsin yarın tanıştır dedi ben de tmm filan dedim salladım oyaladım askerden gelir gelmez ayarlamalar yaptım işte :)
canım babamın mutlu olduğu falan yok o tam kapıya geldiği sırada ben isyan ediyordum oda nasiplendi yani durumdan ama beni hala küçük bi kızmışım gibi güldürüp mutlu etmeye çalıştı.bi yandan kendime kızıyorum onları böyle çabalarken görünce offf şu vicdanıma tüküreyim...
gizim kimseye yalan söyleme bence.hem gereken insanlar senide ailenide tanıyordur. zaten kötü bişey yapmaya gitmiyorsun ki ne var bunda
aynen ezgim ne düşünürlerse düşünsün allah yukarda ben bugün biraz daha ayetel kürsu okuycam kötü insalarn şerriden korusun beno kumuyordum çoktandır 3 gündür aralıksız daraldığımda okuyorum allaha şükür rahatlıyorum iç huzura eriyorum resmen duada huzur buldum ezgim sanada okuyorum merak etme mutlu olcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?