'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Sabah ve akşam 7'şer defa bu duayı edin kızlar.. Bütün işlerimizi Allaha bırakalım.. Allahın izniyle rast gelsin her işimiz her istediğimiz..
Hasbiyallahu lâ ilâhe illâ Hû, aleyhi tevekkeltu ve Huve rabbül arşıl azîm

Son düzenleme:
gizim bence de ailesine yalan söylemene gerek yok.sonuçta sen onların çocuğu için gidiyorsun.zaten 5 yıldır berabersiniz daha yeni tanıştın. hiç rahat bir aileden geldiğini düşüneceklerini sanmam :) sen arada söylersin evden çok zor izin aldım diye olur biter. orkidecimmm iyi yolculuklar cnmmm.

canım saol yaa iyiki varsınız içim rahatladıııı rahatladım saolasın

giderken bişi götürmeme gerek varmı kek börek felan

bide saçımı fönletcem tırnaklara french bide bana aldığı lacivert bluzmü giycem altına kot ve sırt çantamı alcam sırt çantam arabalarında kalır onun içinede minik bir çanta koycam foto makinemde boynumda olur inşallah güzel olurum yahuuu

hatice canım o nasıl laf helal olsun sende helal et canım

kübram canım valla 3 gündür dua okuyarak rahatlıyorum yoksa şeytanalr dürtüyor valla supernatureli izliyorum şeytan üzerine şeytan melekler şeytanalr şu günlerde dizi yüzünden takıldım cadı biri olmuştum ki dua edince rahatlıyorum canım yaa

güldencim canım hoş geldin nasılsın canım

orkiden hayırlı yolculuklar canım
dikkat et kendine, çoook öpüyorum seni

çağlam o kızın saçını başını yolanlardan biri de ben olmak istiyorum
böyle insanlara o kadar sinir oluyorum ki resmen kulaklarımdan ateş fışkırıyo böyle anlarda
salak şey, o bu kafayla daha çooook yalnız kalır
yazık üzüldüm onun adına..

gizommm anneciğinle halletmene çok sevindim
ne güzel azıcık kaldı enişteye kavuşmaya

ezgim başladın demek hadi hayırlı olsun..dilerim uzun sürmeden yola gelir ailen canım benim

diğer bütün güzellerimi de öpüyorummmm

canım kardeşinin yemin töreni bu haftasonu sanırsam gidicekmisiniz yoksa farklı bir günmü yemin töreni saol canım iyi dualar ve dilekler sayesidne aştım

canım kardeşinin yemin töreni bu haftasonu sanırsam gidicekmisiniz yoksa farklı bir günmü yemin töreni saol canım iyi dualar ve dilekler sayesidne aştım

giz bebeğimm biz giderken benimki zaten onu getirin bunu getirin diye sipariş vermişti sevdiği şeyleri yapmıştık. asker sonuçta sevdiği şeylerden yap hem de eli boş gitmemiş olursun. o gün de çok güzel olacağına eminim cnmm :)

ohhh canım ya iyikdie bu yoldan benden önce gçemişssin çok yardımcı oldun rahatladım ohhh yahuuu akşam hamarat giz mutfakta part 1 yapcam

o zaman manikürü ve saçı yarın giderken yaptırym bugün kaş bıyık hall edeyim akşamda bir güzel bıcı yapayım misler gibi kokayım yahuuu

ayyyyy onun yiğeni minik gizde gelcek yengeside geliyor eltimlede hiç tanışmamıştım tanışcam şaşkınım kiii

zehracım noldu hayır olsun inşallah

bilmiyorum canım hayır mı şer mi ?
annemin başında bir kaynana ! var... Allah kimseye vermesin
Annemler memlekete gitti.. Annem gitmek istemedi bende anne git dedemi gör anneannemin mezarını ziyaret et dedim..
Benim ısrarımla gitti.. Babaanneminde dili zehirlidir.. Laf sokmadan duramaz.. Bi laf etmiş.. Annemde içine atmış.. Ertesi gün annem hasta tabi..
Dün babama konuyu açıYor babam oraya gidiyo.. Babaannem halam hepsi inkar ediyor yeminler ediyorlar kurana el basalım falan diyorlar..
Öyle canım sıkıldı ki.. Annem şimdi ben yalancı durumuna düştüm diyor.. Cuma akşamı gelio biizmkiler.. Bi sıkıntı çıkmaz inşallah

ne demek canım benimmm. elimden gelen her yardımı yaparımm.. sen marifetlerini dök bakalım ortaya gelin kaynana elti yersiniz çok heyecanlısındır sen şimdi kıyamam kiii...

zehracım tıpkı benim babannemmmm bu kadar olur! laf sokmadan eziyet etmeden duramaz bizimki de... o yüzden ne torunları olarak biz severiz ne de gelini olarak annem sever. anneme takma kafana o konuşsun boşver diye destek oluruz cnm elden bir şey gelmez. cuma akşamı gelirler ama diğer durum daha önemli olduğundan yansıtmazlar bile cnm telaşlanma

Ya tatlım hani annemde öyle biridir ki kalp kırmaz kıramaz biri birşey desin ses çıkaramaz...
Hep içine atar atar sonra hasta olur..
Babaannem kaç yaşına gelmiş.. Ağzından küfrü eksik olmaz..
Kocasını kaybetti gencecik iki torununu toprağa verdi.. Oturup Allah diyeceği yerde dedikodu peşinde..
Memleketten her gelmesinde bir olay çıkarır annemle babamın arasını bozar öyle gider..
Annem daha ilk evlendiğinde dedeme annem için saçımı başımı yoldu dövdü beni demiş daha da fazlası var
yanımızda baban olmasa deden de inanırdı dedi annem
İftira atmaktan asla çekinmez.. Ne diyeyim ki Allah ıslah etsin

aaaaa aşmış canımmm çok şaşırdım...nerelisiniz siz? yani babanne nereli merak ettim

gizom ezgim özgem kübram hepcinizi hepcinizii yirimmmmm

hep beraber bu tipleri toplasak biyere de yolsak ne iyi olur... dun o kdr sinirlenmişim o kadar kendimi kaybetmişim ki bugun gunum olmadıgı halde regl oldum

ne gereksiz ne sacma insanlar var su dunyada... alıp böörtlenimi kimselerin olmadıgı yerlere kacasım geliyo

gizom yaa yerim senin aşka uçan hallerini... mamalar mı yapcaksın enişteyeeee

bu arada günaydın herkese... ceyizime cicikler aldım yine moralim biraz yerine geldi... bi de su sancı olmasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…