- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
gizim bence de ailesine yalan söylemene gerek yok.sonuçta sen onların çocuğu için gidiyorsun.zaten 5 yıldır berabersiniz daha yeni tanıştın. hiç rahat bir aileden geldiğini düşüneceklerini sanmam :) sen arada söylersin evden çok zor izin aldım diye olur biter. orkidecimmm iyi yolculuklar cnmmm.
orkiden hayırlı yolculuklar canım
dikkat et kendine, çoook öpüyorum seni
çağlam o kızın saçını başını yolanlardan biri de ben olmak istiyorum
böyle insanlara o kadar sinir oluyorum ki resmen kulaklarımdan ateş fışkırıyo böyle anlarda
salak şey, o bu kafayla daha çooook yalnız kalır
yazık üzüldüm onun adına..
gizommm anneciğinle halletmene çok sevindim
ne güzel azıcık kaldı enişteye kavuşmaya
ezgim başladın demek hadi hayırlı olsun..dilerim uzun sürmeden yola gelir ailen canım benim
diğer bütün güzellerimi de öpüyorummmm
canım kardeşinin yemin töreni bu haftasonu sanırsam gidicekmisiniz yoksa farklı bir günmü yemin töreni saol canım iyi dualar ve dilekler sayesidne aştım
Günaydın kızlarr
Canım sıkkın bugün.. Dün kötü şeyler duydum annemlerden
giz bebeğimm biz giderken benimki zaten onu getirin bunu getirin diye sipariş vermişti sevdiği şeyleri yapmıştık. asker sonuçta sevdiği şeylerden yap hem de eli boş gitmemiş olursun. o gün de çok güzel olacağına eminim cnmm :)
canım kardeşinin yemin töreni bu haftasonu sanırsam gidicekmisiniz yoksa farklı bir günmü yemin töreni saol canım iyi dualar ve dilekler sayesidne aştım
zehracım noldu hayır olsun inşallah
ne demek canım benimmm. elimden gelen her yardımı yaparımm.. sen marifetlerini dök bakalım ortaya gelin kaynana elti yersinizohhh canım ya iyikdie bu yoldan benden önce gçemişssin çok yardımcı oldun rahatladım ohhh yahuuu akşam hamarat giz mutfakta part 1 yapcam
o zaman manikürü ve saçı yarın giderken yaptırym bugün kaş bıyık hall edeyimakşamda bir güzel bıcı yapayım misler gibi kokayım yahuuu
ayyyyy onun yiğeni minik gizde gelcek yengeside geliyor eltimlede hiç tanışmamıştım tanışcam şaşkınım kiii
bilmiyorum canım hayır mı şer mi ?
annemin başında bir kaynana ! var... Allah kimseye vermesin
Annemler memlekete gitti.. Annem gitmek istemedi bende anne git dedemi gör anneannemin mezarını ziyaret et dedim..
Benim ısrarımla gitti.. Babaanneminde dili zehirlidir.. Laf sokmadan duramaz.. Bi laf etmiş.. Annemde içine atmış.. Ertesi gün annem hasta tabi..
Dün babama konuyu açıYor babam oraya gidiyo.. Babaannem halam hepsi inkar ediyor yeminler ediyorlar kurana el basalım falan diyorlar..
Öyle canım sıkıldı ki.. Annem şimdi ben yalancı durumuna düştüm diyor..Cuma akşamı gelio biizmkiler.. Bi sıkıntı çıkmaz inşallah
zehracım tıpkı benim babannemmmm bu kadar olur! laf sokmadan eziyet etmeden duramaz bizimki de... o yüzden ne torunları olarak biz severiz ne de gelini olarak annem sever. anneme takma kafana o konuşsun boşver diye destek oluruz cnm elden bir şey gelmez. cuma akşamı gelirler ama diğer durum daha önemli olduğundan yansıtmazlar bile cnm telaşlanma
Ya tatlım hani annemde öyle biridir ki kalp kırmaz kıramaz biri birşey desin ses çıkaramaz...
Hep içine atar atar sonra hasta olur..
Babaannem kaç yaşına gelmiş.. Ağzından küfrü eksik olmaz..
Kocasını kaybetti gencecik iki torununu toprağa verdi.. Oturup Allah diyeceği yerde dedikodu peşinde..
Memleketten her gelmesinde bir olay çıkarır annemle babamın arasını bozar öyle gider..
Annem daha ilk evlendiğinde dedeme annem için saçımı başımı yoldu dövdü beni demişdaha da fazlası var
yanımızda baban olmasa deden de inanırdı dedi annem
İftira atmaktan asla çekinmez.. Ne diyeyim ki Allah ıslah etsin
Sorma ya.. Valla Allah elden ayaktan düşürmeisn onu zor bir insan gerçekten. Ben katlanamıyordum evdeyken sözlerine hemen karşılık veriyordum. Allah anneme sabırlar versin.aaaaa aşmış canımmm çok şaşırdım...nerelisiniz siz? yani babanne nereli merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?