yarın çalışıyoruz, cumartesi çalışıyoruz...ne güzel dimi yaaa
canım ya alabilirsin inşallahbenimde yarın için izin istemem lazım hazırlık yapıcaz istemeye gelecekler..
kızlar bayan arkadaşlarla konuşuyordukta şimdi biz yeni evli olunca yaptığımız her harekete bir manamı yüksencekben bu sapıkların yüzünden gizli evlenmeyi bile düşünüyorum.
Gülinim bu reva mı bize yaa
kızlar bayan arkadaşlarla konuşuyordukta şimdi biz yeni evli olunca yaptığımız her harekete bir manamı yüksencekben bu sapıkların yüzünden gizli evlenmeyi bile düşünüyorum.
nasıl yani ne gibi mana anlamadım:26:
ne kursuna gidiyorsun canım?inş cnm cumartesileri zaten kursumdan dolayı izinliyim
Değil kuzumm yazık bize yatsak dinlensek uyusak ne olur sanki
Resmi tatilimiz bile yok
Canım nasıl yanii anlamadım ben :26:
Değil kuzumm yazık bize yatsak dinlensek uyusak ne olur sanki
Resmi tatilimiz bile yok
Nasıl yani kim ne mana yükliycek anlamadım ben .
var öyleleri. sinirli olsan hmm kesin kavga etmişlerdir derler. mutlu olsan herhalde akşam iyi geçti derler. bunları kastediyorsun sanırım.
Saçımız ıslak, nemli işe gidersek o pis işi yaptıktan sonra işe gitmişiz gibi anlayacaklar.
Uykusuz, yorgun işe gitsek gece hiç uyutmamış gibi davranacaklarmış erkekler.
Duyduğumdan beri (gerçi arkadaşlarıma hala nişanlanacağımı söylemedim. Hayatımda biri olduğunu bilmiyorlar bu sebeple bu kadar tepki göstermeme şaşırdılar.) Bir arkadaşımızın başına gelen olayları duyunca sinirlendim. Bu heriflerin hepsi sapık sanırım.
Saçımız ıslak, nemli işe gidersek o pis işi yaptıktan sonra işe gitmişiz gibi anlayacaklar.
Uykusuz, yorgun işe gitsek gece hiç uyutmamış gibi davranacaklarmış erkekler.
Duyduğumdan beri (gerçi arkadaşlarıma hala nişanlanacağımı söylemedim. Hayatımda biri olduğunu bilmiyorlar bu sebeple bu kadar tepki göstermeme şaşırdılar.) Bir arkadaşımızın başına gelen olayları duyunca sinirlendim. Bu heriflerin hepsi sapık sanırım.
merhabalarr şekerlerrr
yarın maleseff bende çalışıyorummm özel sektörün pisliği işte memırrr olmak var
30 ağustos yarınn sevgili sevgilimmm rütbe atlıyo töreni burda olucaktı gidicektimm bende ama şırnakta oldugu için orda olucak
zorr anacımm zorr bi askerleysen ne özel günün ne kadınlığın belli !
haticecimm bende anlayamadım o arkadaşların neyin kafasını yaşıyolar kocasıyla o işi yapmak pis mi oluyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?