'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar bayan arkadaşlarla konuşuyordukta şimdi biz yeni evli olunca yaptığımız her harekete bir manamı yüksencek ben bu sapıkların yüzünden gizli evlenmeyi bile düşünüyorum.

Son düzenleme:
Gülinim bu reva mı bize yaa

Değil kuzumm yazık bize yatsak dinlensek uyusak ne olur sanki

Resmi tatilimiz bile yok

kızlar bayan arkadaşlarla konuşuyordukta şimdi biz yeni evli olunca yaptığımız her harekete bir manamı yüksencek ben bu sapıkların yüzünden gizli evlenmeyi bile düşünüyorum.

Nasıl yani kim ne mana yükliycek anlamadım ben .

nasıl yani ne gibi mana anlamadım:26:
inş cnm cumartesileri zaten kursumdan dolayı izinliyim
ne kursuna gidiyorsun canım?

Resmi tatilimiz bile yok

evet kuzum yaa.şimdi mail geldi artık yarından sonra resmi tatillerde izinliymişiz ama yarn değil...

var öyleleri. sinirli olsan hmm kesin kavga etmişlerdir derler. mutlu olsan herhalde akşam iyi geçti derler. bunları kastediyorsun sanırım.

Canım nasıl yanii anlamadım ben :26:

Resmi tatilimiz bile yok

Nasıl yani kim ne mana yükliycek anlamadım ben .

Saçımız ıslak, nemli işe gidersek o pis işi yaptıktan sonra işe gitmişiz gibi anlayacaklar.
Uykusuz, yorgun işe gitsek gece hiç uyutmamış gibi davranacaklarmış erkekler.
Duyduğumdan beri (gerçi arkadaşlarıma hala nişanlanacağımı söylemedim. Hayatımda biri olduğunu bilmiyorlar bu sebeple bu kadar tepki göstermeme şaşırdılar.) Bir arkadaşımızın başına gelen olayları duyunca sinirlendim. Bu heriflerin hepsi sapık sanırım.

pis iş derken canım?
insanın kocasıyla birlikte olmasının nesi pis anlayamadım..

bi de sanırım sen çok kötü bi çevrede çalışıyosun
ben hiç karşılaşmadım böyle şeylerle..

naber hatunlar...

özgişşşşimm duygularıma tercüman olmussun... ben de anlayamadım pek seni haticecim

eger bunlar gercek dusuncelerinse bence evliligi bir kez daha dusun sen

nacizene.. umarım beni yanlıs anlamazsın

merhabalarr şekerlerrr
yarın maleseff bende çalışıyorummm özel sektörün pisliği işte memırrr olmak var
30 ağustos yarınn sevgili sevgilimmm rütbe atlıyo töreni burda olucaktı gidicektimm bende ama şırnakta oldugu için orda olucak
zorr anacımm zorr bi askerleysen ne özel günün ne kadınlığın belli !

haticecimm bende anlayamadım o arkadaşların neyin kafasını yaşıyolar kocasıyla o işi yapmak pis mi oluyomuş

ben geldimmm
tatil bitti döndüm sahalara hepinizi çok özledimkiiiii
inş.bütün gelincikler iyidir geçmişi çok okuyamadım bi göz attım ezgime üzüldüm ama herşey bianda çözülcek bence ezgimmm aşk engel tanımazz
gizimmm askerinin yemin törenine gidiyorrrr çok sevindim senin adına canım ben gidememiştim sınav dönemimdi oyüzden ayrıca sevindim inş.bol bol görüşürsünüz canım
diger bütün gelimciklerede slmlarr

rütbeniz hayırlı olsun efenimmm bidaha hiç ayrılmazsınız dilerim canım yaaa seni tüm kalbimle anlıorum

ve yarın ben de calısıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…