'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

rütbeniz hayırlı olsun efenimmm bidaha hiç ayrılmazsınız dilerim canım yaaa seni tüm kalbimle anlıorum

ve yarın ben de calısıyorum

teşekkürlerr efenimm saygılarr sevgilerrr
bu ara gerginiz çağlaammm benden 3 yıl istiyo şark + kurs süresi şırnakta sürekli arkdaşlarını kaybediyo. ve evlilikten korkmaya kaçmaya başladı daha geçen 5 şehidin içinde yine arkdaşı şehit oldu..etkileniyo anlıyorum ama bnde etkileniyorum olanlardan..
herşeyi bitirmeden evlenemeyiz dedi ! bende ilk başta sölücektin bunları şimdi anlamı yok dedim hadi ben beklerim seni ama ailem çevrem beklemez dedim 3 yıl bu seneyle 4 yıl olucak bir kız sözlü kalırmı dedim ya nişan bile değil. çözüm bul yoksa beni kaybedersin dedimmm napıcazz bilmiyorum 2 gündür konuşmuyoduk bugünde alttan alıyorum işte çözüm bulamazsa Bİz olmıcaz

pis iş derken canım?
insanın kocasıyla birlikte olmasının nesi pis anlayamadım..

ne bileyim erkek kadın istemesede zorluyormuş. Bana tecavüzden farksız geldi.

bi de sanırım sen çok kötü bi çevrede çalışıyosun
ben hiç karşılaşmadım böyle şeylerle..

Yok canım şantiyede erkek yoğunluğu olan yerler böyle canım.

Canım evlilik sanırım beni cidden korkutuyor olumsuz birşey duyduğumda beni herşey fazlasıyla etkiliyor.

Son düzenleme:

Merhaba canım.Yazdıklarını görünce şaşırdım.Bunlar gerçek düşüncelerin mi yoksa ironi mi yaptın anlayamadım:S Pis iş derken gerçekten öyle mi düşünüyorsun? Eğer öyleyse evlilik sana işkence gelecektir.Hem millet niye bu kadar umrunda?Niye çevremizdekilere göre yaşayalım?Bunlar normal şeyler.Ahlaksızlık değil başka bir şey değil.Bence de çok iyi düşünmelisin.Beynini bu düşüncelerden temizlemelisin acilen.

Son düzenleme:

Allah korusun.İnşallah her şey karşılıklı anlayışla,sevgiyle ve saygıyla olur.Cinsellik te dahil.Allah hiçbirimize hayal kırıklığı yaşatmasın.Hepimizin tereddütleri var evlilikle ilgili ama 3.şahısları kafaya takmak bizi yıpratmaktan başka bir şey yapmaz.Zaman zaman bu hataya hepimiz düşüyoruz.Bu bizim hayatımız öyle değil mi?Eşlerimizle beraber "biz" olduktan sonra diğerlerinin ve onların söylediklerinin,düşündüklerinin hiç bir önemi olmamalı aslında.

bebişimmm bebişim bebişimmmmm sakın üzme kendini sakın... ben de kendimi bu yuzden uzdum gunlerce.. seyire gidince onun da psikolojisi bozulmustu iyice ki bir de seninki Şırnak gibi biryerde ... bnmmkinin derdi bir tek ayrı kalmak seninkininki tonlarca

kim bilir nasıldır ruh hali... o yuzden o ne solerse solesin suan salim kafayla solemio sakın uzerine gitme tama falan de geciştir yuzyuzeyken yanındayken biraz o ortamdan uzakken konusulcak seler bunlar

Hatice söylemek istediğin şey sence de tuhaf değil mi? Eşinle beraber olmanın nesi kötü nesi pis?

Çevredekilerin ne söylediği çok mu önemli.

Bu arada bende şantiyede çalışıyorum ama hiç böyle bi durumla karsı karsıya gelmedim hemde onlarca şöför var burda. zaten oyle bişey olamaz, çok saçma.

[/B]

bu çok ama çok yanlış bi genelleme
her erkek aynı mı?

bence sen erkek arkadaşını çok iyi tanımıyorsun ve o yüzden çekincelerin var canım benim
mesela kendi adıma bu olasılık benim aklıma bile gelmezi çünkü sevdiğim benim istemediğim bişeyi bana zorla asla yaptırmaz
siz senin kararından dolayı görüşmüyonuz bişey paylaşmıyosunuz o nedenle sen tanıyamıyosun sevgilini
böyle olunca da evlilik seni korkutuyo bence..

Canım evlilik sanırım beni cidden korkutuyor olumsuz birşey duyduğumda beni herşey fazlasıyla etkiliyor.

bu iki cümle ne kadar tehlikeli farkındamısınn bilmiorum...

böle korkuların varsa işte evliligi dusunmen lazım... böle bişey dusunen bir kadın mutlu ve saglıklı bir evlilik hayatı sürdüremez

boyle konulara cok takıntılıysan evlenmeden once bir psikologla falan gorus ne biliyim eger kendi kendine cozemiosan... ama bu sekilde evlilik yoluna girme bence

benim için sorun yok iştee kuşum amaa ailem hayattaa bekletmez beni..
arkdaşı şehit oldu karısı 7 aylık hamileyken !
ben sana bunları yapamam diyo kendini ona şarlamış o derece gitmiş pskoloji saten
ölüm her yerde herkese dedim yaa sadece bu meslege yapana orda olana değil dedimm
3 yıl bi yerde sabit olmıcak saten evlensek bi düzenimiz olmıcak
evlenmesekde aslaa ailem izin vermez buna
napıcamm bilmiyorummm

[/B]

bu çok ama çok yanlış bi genelleme
her erkek aynı mı?

bence sen erkek arkadaşını çok iyi tanımıyorsun ve o yüzden çekincelerin var canım benim
mesela kendi adıma bu olasılık benim aklıma bile gelmezi çünkü sevdiğim benim istemediğim bişeyi bana zorla asla yaptırmaz
siz senin kararından dolayı görüşmüyonuz bişey paylaşmıyosunuz o nedenle sen tanıyamıyosun sevgilini
böyle olunca da evlilik seni korkutuyo bence..

sibel canım senin duygularını düşünceleride anlıyorum ama şu var bak benimki ankarada ama bana dediği tke şey sen beni bekliyorsun ve ben şu anda sitenileni veremiyorum vatan borcum var diyor hiç karakteri değişmedi hala iyi ama değişicek giderek ordaki disiplin yüzünden bazı şeleri gidicek şırnakta olsaydı naparmıydım bilmiyorum kendimi hayal edemem duygularını çok iyi anlıyorum ama evlilik başka işte canım seninkinide anlıyorum ne olcağı belli dğeil orda kalıp kalmıcağı

canım ben 5 sene bekledim 1 sene beraber okduuk 4 yılım bekledim babam kızım asker bekliyor derdi hep cidden doğru demiş askerden farkı yoktu psikolojisi iyidi ama psikolojiside pert şimdi o yüzden ona sakın rest çekme yerinde olsam ocak şubat gibi nişan yapar yazada nikahımı kıyardım yada nişanlı olarak 2 yıl bekledim mecbursun nişanlı olunca rahat gider gelir

ama evlilik ile ilgili beklentilerinin mevzusunu açma akrakterleri değişiyormuş asker topikinde okudum çoğu kız dertli benmki şükür hala seni seviyorum diyor bağırarak beni mutlu etmeye çalışıyor o benden daha güçlü

o yüzden birinize güç verin sibelim lütfen anlayışlı olun

siboşum biz de evlncez ama yanımda olamıcak biliosun en az 4-5 sene bizde böleyiz ...

evinizi bi yere kurarsınız o gelip gider bnmki gibi arada sen gidersin yerlesik duzene gecmeyi beklersek ohooooo

bizde aynı seleri soledik inan... cocugumla bırakıp gidiceksin yeri gelcek babasını göremeden buyucek bebegimiz dedim agladım zırladım ama ne ona olan askımı ne de işini deiştirebiliorum

napabilirim ki... birlikte gogus gericez zorluklara bitanem, ellerini yürekleini hiç bırakmıcaz beklicez olmuyosada oldurcaz caremiz mi var

Son düzenleme:

ayyy ben bunu nasıl atlarım çok çok saol canımmm iyi dileklerin için seviyorum seni herşey yolundadır özledim seni

canım saten yaşayanlarr anlıyo evet. ona da hak verıyorum benı ortada bırakmaktan korkuyo.
kaç tane arkdasını kayvettı hepside evliydi bizde böyle olmaktan korkuyorum dıyo sureklı bana ağlamayan adam benı arayıp aglıyo.
ben onu teselli ediyorum beni kim edicek
işleri okadar ters gittiki hiçbirşey planladığımız gibi olmadı..hep uzadı uzadı uzamaya devam ediyo.. babam o orda diye sürekli bana ayrıl diyo takmıyorum ama seviyorum onu ordayken hiç bırakamam ben..
hayırlısı olsun hepimizin adınaaa kuşumm yaa zor bi durumm

Belki bilmediğimden ya da hayatımı hep en kötüyü hesaplayarak yaşadığım için kendimi psikolojik olarak çok yıprattım.
Aşkımın beni zorlayacağını sanmıyorum. Fakat insanların güvenilmez olduğunu arkadaşlarımdan çok duydum.
Çevremde evlilikle alakalı çok fazla kötü örnek gördüm, yaşadım belki çocukluktan kalma bir korku benimkisi

ayyy ben bunu nasıl atlarım çok çok saol canımmm iyi dileklerin için seviyorum seni herşey yolundadır özledim seni

bi an herkesin beni unuttugunu düşünmüştüm
çok şükür canım herşey yolunda güzel bi tatil geçirdim istanbula döndüm şimdi kavuşmak için şafak saymaya devam birlikte tüketiriz inş.

haklısınn canımm benim..
daha dün annem rüyasında beni görmüş anlatıyo nişanlanıyodunuz diyo. zamanı gelmedimi artık kızım diyo.. herkes soruyo sibel noldu falan diye dio.. bu mille yüzünden cinnet geçircem saten.. adam yok napabilirim oldugu yerden kıpırdayamıo oda napsın..
böle planlamamıstık ki biz
konuşuyoruz sürekli nasıl bir çözüm bulucaz inan bilmiyorumm kuzummm yaa

canım 3 yıl dedin ya 2 yıl sonra evlenmen için engel yok ki çağla dedi yerleşiğe geçmeyi beklersen ohooo yani cidden ve sen 90 lasın neden 3 yıl bırakmazlar seni ben 4 yıldır çalışıyorum babam sadece iğneledi oda şakasına benim kızım asker bekliyooo diye espiri yaptı bedelli çıkınca birini beklyorsan bedelli yapsın die espiriye vurdu ben hallederm dedi geyik yaptı

annemede dedim 3 yıl varsa yazıldıysa 3 yılda 10 yılda beklerim çok sabırlıyım bende isterdim her anımda yanımda olsun ama uzaktayken çok çok sevdim yakınımda akt kat arttı

aşılmıcak şey yoktur biliyomusun onlara isteklerimiz bencillik geliyor çnükü onlara vatanı aşılıyorlar seni beni değil canım kışın yada baharda nişan yaparsınız sonrada nikah olur lütfen sakin davran

evlenmek istediğini biliyorum ama seviyorsun canım o yüzden isteklerinde haklı ama bekle biraz sabret mükafaatını allah vercek

bırakmanının lafını birdaha etme ne yaparsan yap acı gözyaşı herşey olsun ama onu bu halde bırakma babanada onun bence sende söz hakkı olmamalı sen babanın laflarını kaydadeğer görmemelisin sibelim

canım annemede babamada sorulmuş hep bende senin gibi hatta daha şimdiden cinnet geçiriyorm ama ağızlarını tıkamazsn özellikle yazları çok konşyorlar kapı ve bacadalar hattaha denizdeler sallla yaaa

deki aşkım vatanı koruyor sizin rahatça uyuyablmeniz için biz ayrıyız birgün kavuşcaz bekliyorum şartlarmız iyi olsun diye yaşım küçük acelem yok de lütfen vede üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…