'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bi an herkesin beni unuttugunu düşünmüştüm
çok şükür canım herşey yolunda güzel bi tatil geçirdim istanbula döndüm şimdi kavuşmak için şafak saymaya devam birlikte tüketiriz inş.

tüketiriz canım tüketiriz merak etmeee şafak kaççç

benim mehtaba 1 kaldıı sankiiii bu gece saatler kalcakkk

tatlım sıkma canını hiç yuregni ferah tut... o ne derse desin hep psikolojisinden işte

dur bakalım su akar yolunu bulur elbet millete kulak asma sen...

büşü hoşgeldin cnm

özgecimm teşekkür ederim hoşbuldum canımm:13: nasılsın?*
bu arada kızlar bi sorum olcak merinos kampanya yapmış saten nevresim takımı 59tl alan yada inceleyen varmı??

iyiyim kuzucum çok şükür
zaman sayıyoz işte senin de çizelgende 9 ay görünüyo ne güzelll

59tl mi ne kadar uygun yaaa
bi bakmak lazım cidden

tüketiriz canım tüketiriz merak etmeee şafak kaççç

benim mehtaba 1 kaldıı sankiiii bu gece saatler kalcakkk

gizimm benim şafak karanlık bu aralar bayramdada görüşemedik nasıl nişanlılık bu anlamadım zaten

tatlım sıkma canını hiç yuregni ferah tut... o ne derse desin hep psikolojisinden işte

dur bakalım su akar yolunu bulur elbet millete kulak asma sen...

büşü hoşgeldin cnm

çaglammm hoşbuldum canım nasılsın:13:

90 lıyım cnm evet küçüğümm daha hiç bu yaşta bunları yaşacağımı düşünmezdim..
babamı biliyosunuz saten onunla aynı ortamda olmaktanda sıkıldıgım için hemen olsun istiyodum bende..
okadar gereksiz ki saten milletin konuştuğu adamın nerde naptıgını biliyolar millete keyfi beklıyoruz gibi geliyo

ben düşüncem dedi bikaç saattir konuşmuyoruz umarım güzel düşünceleriyle gelir banaa

iyiyim kuzucum çok şükür
zaman sayıyoz işte senin de çizelgende 9 ay görünüyo ne güzelll

59tl mi ne kadar uygun yaaa
bi bakmak lazım cidden

özgemm gidiyoz yavaş yavaş başladım artık 9,8,7,6....veee sonnn dicez inş. hep birlikte
canım dün gördüm merinosun corner bayileri var görmüşsündr mutlaka daha önce annem battaniye almıştı bana gayet güzel begendik kalitesini şimdi nevresim kampanyasını görünce size sorayım alanınız varmı hemde haber verim dedim

kızlar markafoni'de bazen güzel ve ucuz kaliteli şeyler oluyor arada bir bakın isterseniz.

kızlar markafoni'de bazen güzel ve ucuz kaliteli şeyler oluyor arada bir bakın isterseniz.

canım westwing,markfoni,trendyol,6.cadde vs. çogumuz takiptyz ama buradada birbirimize hem haber veriyoruz hem ilgi alışverişi
yinede sagol tavsiye için:13:

iyiyim canımmmm nası olıyımmmm ben de aynen devam hayaller ceyizler beklemece

çeyiz,çeyiz çeyiz.... beynim bulandı artık yaa al al bitmiyo

büşümm canım hoşgeldinn çözülcek inşallah bende inanıyorum.iyi olmana sevindim kuzum.sevdiceğine kavuş sende bir an önce
sibelim Allah yardımcın olsun gerçekten zor bir durum ama aşılamayacak değil. sevdiceğinin sana çok ihtiyacı var sende bunalıyosun biliyorum gel bizimle rahatla kuşum. herşey yoluna girecektir.bir anda nasıl bozulduysa bir anda düzene girecektir....
Allahım sen yardım et bize.......

büşracımmmmmmmmm hoş geldin canımmmmm :) ben de nerelerde bu kız diyordum kendi kendime meğer gezmelerdeymişsin :))
sibeliiiiiiimmmmmmmmmm hiç kıyamam sana benn üzülme lütfen biliyosunkı birbirinize sarılıp kokunuzu içinize çekince bunların hepsi geçecekkk... haticecimmm ben sana hala şaşırmaya devam ediyorummm :) bu arada senin memleket neresiydi cnm?

Sibelimmm, Allah yardımcın olsun canım benim. Şuan sevdiceğinin herşeyden çok sana ihtiyacı var bebekimm. İnşallah geçicek bu zor günleriniz,çookk mutlu olacaksınız canım benim. Üzülme senn kıyamam..

Büşracımm hoşgeldin canım..

Özgecikkk, aşk dolu günler kuzummm Sende seviliyosun kocamannn

Hepimiz kendimizi kötüye hazırlarız ama kötüyü düşünmeyiz Hatice. Hayat ne getirir bilemezsin, ama evleneceğin insana güvenmen gerek bence senin.
Arkadaşlarının söylediğinden çok bence erkek arkadaşına ve tavırlarına bak. Böyle kulaktan dolma şeylerle olmaz çünkü.
Sen evlenmeden önce bu konuyla ilgili bi psikologla görüşmelisin, korkularını yenmelisin...

Son düzenleme:
aşka uçmama az kaldı...

böörtlenn kokusu taaa buralara gelio mmmm cok leziz

umarım sinirlerimiz bozulmadan gereksiz insanlarla karsılasmadan dingin huzurlu ve aşk dolu bi aksam gecirebiliriz tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…