büşracımmm hoşgeldin canımmm
tatilinin iyi geçmesine çok sevindim
bi an herkesin beni unuttugunu düşünmüştüm
çok şükür canım herşey yolunda güzel bi tatil geçirdim istanbula döndüm şimdi kavuşmak için şafak saymaya devam birlikte tüketiriz inş.
haklısınn canımm benim..
daha dün annem rüyasında beni görmüş anlatıyo nişanlanıyodunuz diyo. zamanı gelmedimi artık kızım diyo.. herkes soruyo sibel noldu falan diye dio.. bu mille yüzünden cinnet geçircem saten.. adam yok napabilirim oldugu yerden kıpırdayamıo oda napsın..
böle planlamamıstık ki biz
konuşuyoruz sürekli nasıl bir çözüm bulucaz inan bilmiyorumm kuzummm yaa
özgecimm teşekkür ederim hoşbuldum canımm:13: nasılsın?*
bu arada kızlar bi sorum olcak merinos kampanya yapmış saten nevresim takımı 59tl alan yada inceleyen varmı??
tüketiriz canım tüketiriz merak etmeee şafak kaççç
benim mehtaba 1 kaldıı sankiiii bu gece saatler kalcakkk
tatlım sıkma canını hiç yuregni ferah tut... o ne derse desin hep psikolojisinden işte
dur bakalım su akar yolunu bulur elbet millete kulak asma sen...
büşü hoşgeldin cnm
iyiyim kuzucum çok şükür
zaman sayıyoz iştesenin de çizelgende 9 ay görünüyo ne güzelll
59tl mine kadar uygun yaaa
bi bakmak lazım cidden
özgemm gidiyoz yavaş yavaş başladım artık 9,8,7,6....veee sonnn dicez inş. hep birlikte
canım dün gördüm merinosun corner bayileri var görmüşsündr mutlaka daha önce annem battaniye almıştı bana gayet güzel begendik kalitesini şimdi nevresim kampanyasını görünce size sorayım alanınız varmı hemde haber verim dedim
gizimm benim şafak karanlık bu aralarbayramdada görüşemedik nasıl nişanlılık bu anlamadım zaten
çaglammm hoşbuldum canım nasılsın:13:
kızlar markafoni'de bazen güzel ve ucuz kaliteli şeyler oluyor arada bir bakın isterseniz.
iyiyim canımmmm nası olıyımmmm ben de aynen devam hayaller ceyizler beklemece
ben geldimmm
tatil bitti döndüm sahalarahepinizi çok özledimkiiiii
inş.bütün gelincikler iyidirgeçmişi çok okuyamadım bi göz attım ezgime üzüldüm ama herşey bianda çözülcek bence ezgimmm aşk engel tanımazz
gizimmm askerinin yemin törenine gidiyorrrrçok sevindim senin adına canım ben gidememiştim sınav dönemimdi oyüzden ayrıca sevindim inş.bol bol görüşürsünüz canım
diger bütün gelimciklerede slmlarr
kuzularımmmm
ben bi süre kayboluciğiiimmmm
aşklı günler geçiricemhepinizi çok çok öperimmm
dikkat edin kendinize seviyom hepinizi
Belki bilmediğimden ya da hayatımı hep en kötüyü hesaplayarak yaşadığım için kendimi psikolojik olarak çok yıprattım.
Aşkımın beni zorlayacağını sanmıyorum. Fakat insanların güvenilmez olduğunu arkadaşlarımdan çok duydum.
Çevremde evlilikle alakalı çok fazla kötü örnek gördüm, yaşadım belki çocukluktan kalma bir korku benimkisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?