Saçımız ıslak, nemli işe gidersek o pis işi yaptıktan sonra işe gitmişiz gibi anlayacaklar.
Uykusuz, yorgun işe gitsek gece hiç uyutmamış gibi davranacaklarmış erkekler.
Duyduğumdan beri (gerçi arkadaşlarıma hala nişanlanacağımı söylemedim. Hayatımda biri olduğunu bilmiyorlar bu sebeple bu kadar tepki göstermeme şaşırdılar.) Bir arkadaşımızın başına gelen olayları duyunca sinirlendim. Bu heriflerin hepsi sapık sanırım.
cnm ben de ilk 32 buldum içine girmedim sırtı acık kaldı viaportta da 4 6 ve sonunda 8 vardıııbu elbise benim olmalı dedim ve aldırdımmm.istersen 6 no alıp arkasına carpraz ip yaptırabilirsin.aylar önce baktığımda bu elbisenn fiyatı 600dü şimdi 180e düşmüş
bebişlerimmmm uzaktan atlaya atlaya okudum yazdıklarınızı, gerek gicemciğimin gerekse ezgiciğin... hepimizin az çok yaşadığını-yaşayacaklarını- beraber atlatacağız inşallah.
sanırım cinsellikle ilgili bi griş konuşması olmuş, bence cinsellik güzeldir diyorum, hatta helalinle yapması Allah'ın hoşuna gidendir diye biliyorum. Bizi yaratan pis dememiş, biz nasıl diyelim.
bu arada babacık bi ev bulmuş burda, teyzemin sitesinde inşallah gider ayak bi bakmaya gideceğiz. dualarınızı eksik etmeyin, ailemin ev sahibi olamaması benim için büyük sıkıntı, onları rahat mutlu görmeyi çok istiyorum. Hayırlısı olsun...
Sonun ev eşyalarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık ama çok yorulduk, daha zorlukların yarısındayız ama üzerimden büyük yük kalktı.
işte böyle bebişlerimmmm, gece fırsatım olursa yine uğrarımmm...
günaydın kızlar.
öncelikle ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
dün eve gittiğimde annem halam ablam vardı.tabi ben asık suratlıyım yine.ablam noldu dedi bende bundan sonra böyleyim dedim.ablamda işte kaybedince kıymetmizi anlarsın dedi bende kimin kimi kaybetceği belli olmaz dedim.oda bugünler geri gelmiyor tarzı konuştu. bende tam bunu diyorum ya bugünlerim geri gelmiycek güzel yaşamak istiyorum dedim.sonra hadi ben gidiyorum dedim onlarla 5dk durdum yada durmadım sevdicekle çıktım.çıkarken halam ezgi sana asık surat hiç yakışmıyor dedi.bende bugüne kadar güldümde noldu dedim.oda işte bak herkes iyi keyfi yerinde gibisinden bişiler söyledi bende evet herkesin keyfi yerinde ama benim değil dedim ve çıktım.
nasıl yüreğim acıyor anlatamam.ailem herşey demek evdeki mutluluk huzur...biz bunları çok zor yakaladığımız için benim için çok kıymetli ve şimdi böyle davranmaya çalışmak yakıyor içimi.ama dayanıcam dayanabildiğim kadar.inşallah güzel sonuçlar alabilirim inşallah pişman olmam...
akşam çıktık işte sevdicekle sahile gidip oturmak istedim.gittik bi banka oturduk ağladım ağladım döktüm içimi biraz olsun rahatladım..
böyle işte kuzular
günaydın canım sıkma canını demekten baska bısey gelmıo elımden
hoşgeldin canımmselam kızçeler nasılsınız.. çok takılamadm bu konuya bu aaralar üstten üstten kudum biraz..
bizde bu hafta sevdiceğimle anne meselasinden biraz gerildik ama sonra üstünü örttük umarım bu üzerine örtülen konular ileride derin yaralar açmaz
günaydın kızlar.
dün eve gittiğimde annem halam ablam vardı.tabi ben asık suratlıyım yine.ablam noldu dedi bende bundan sonra böyleyim dedim.ablamda işte kaybedince kıymetmizi anlarsın dedi bende kimin kimi kaybetceği belli olmaz dedim.oda bugünler geri gelmiyor tarzı konuştu. bende tam bunu diyorum ya bugünlerim geri gelmiycek güzel yaşamak istiyorum dedim.sonra hadi ben gidiyorum dedim onlarla 5dk durdum yada durmadım sevdicekle çıktım.çıkarken halam ezgi sana asık surat hiç yakışmıyor dedi.bende bugüne kadar güldümde noldu dedim.oda işte bak herkes iyi keyfi yerinde gibisinden bişiler söyledi bende evet herkesin keyfi yerinde ama benim değil dedim ve çıktım.
nasıl yüreğim acıyor anlatamam.ailem herşey demek evdeki mutluluk huzur...biz bunları çok zor yakaladığımız için benim için çok kıymetli ve şimdi böyle davranmaya çalışmak yakıyor içimi.ama dayanıcam dayanabildiğim kadar.inşallah güzel sonuçlar alabilirim inşallah pişman olmam...
akşam çıktık işte sevdicekle sahile gidip oturmak istedim.gittik bi banka oturduk ağladım ağladım döktüm içimi biraz olsun rahatladım..
böyle işte kuzular
hoşgeldin canımm
ezgim gunaydın kuzuummm.. ben sana kıyamam böyle olmak eminim senin canını cok yakıo ama sanırım ailen baska turlu seni anlayamayacaklar bebeğimm... Umarım bi an önce çözüm odaklı olurlar
Amaa ağlamaaa gözlerineee kıyamam seninnnn
ağlamasın kımse sende aglama lütfenn
canımsınn sen benimm
hoşgeldin canımm
ezgim gunaydın kuzuummm.. ben sana kıyamam böyle olmak eminim senin canını cok yakıo ama sanırım ailen baska turlu seni anlayamayacaklar bebeğimm... Umarım bi an önce çözüm odaklı olurlar
Amaa ağlamaaa gözlerineee kıyamam seninnnn
günaydın kızlar.
böyle işte kuzular
canımsınn sen benimm
nolur pes etmeme izin vermeyin pelinim.en azından 1 haftacık dayansam belki bişeyler olur
ben birazdan toplantıya gircem bebeklerim akşama kadar sürcek muhtemelen.ara ara gelir okurum sizi
günaydınn O'nsuz bir güne günaydın
dün ayrıldık BİTTİ !
aşılamayacak şeymiş bu bizim için ne kadar konuşsak da çırpınsakda kurtaramadık bu ilşkiyi...
dün en son sözleri konuştuktan sonra hiç yazmadı sabahta yazmadı ama bekliyodum !
ilk işi girmiş face e resimleri ilşki durumunu değiştirmiş vee beni SİLMİŞ bi kere daha yıktı beni..
hiçbi değerim yokmuş demekki ondaa çookk üzgünümm çook halaa yüzükk parmağımda ama BİZ BİTTİK
ahh güzelliğim ya dur bbi sakinleş belki bi anlık sinirle yapmıştır. o da seni seviyor öyle olmasa korkar mıydı geride bırakmaktan. sen anlattın arkadaşları şehit oldu arkalarında hamile eşleri kaldı dediğini onlardan etkilendiğini. seni düşündüğünden bunları da düşünmüş demek ki.
seviyo olsaydı çözüm bulurdu !
yapamadı işte.. gayet sakindimm beni sildiğini görene kadar arıyorum msj atıyorum şimdi cevap yok !
hiç arama üzerine düşme hatasını anlayacağını düşünüyorum ben. sanırım sen bi tercih yapmasını istemiştin o da şuan ki durumda çıkar yol bulamadığından böyle yapmıştır..
günaydınn O'nsuz bir güne günaydın
dün ayrıldık BİTTİ !
aşılamayacak şeymiş bu bizim için ne kadar konuşsak da çırpınsakda kurtaramadık bu ilşkiyi...
dün en son sözleri konuştuktan sonra hiç yazmadı sabahta yazmadı ama bekliyodum !
ilk işi girmiş face e resimleri ilşki durumunu değiştirmiş vee beni SİLMİŞ bi kere daha yıktı beni..
hiçbi değerim yokmuş demekki ondaa çookk üzgünümm çook halaa yüzükk parmağımda ama BİZ BİTTİK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?