'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Hatice ben cidden seni anlamakta zorlanıyorum.:26:

Kızma,kırılma lütfen içimden geçenleri yazacağım sadece.

Pis iş...Ne korkunç bir tabir.Sevdiğinle birlikte olmak,onunla bir bütün olmanın nesi pis ?

Ne anlarlarsa anlasınlar banane...Sevmişim,sevdiğimle olmuşum kime ne...

İstersem hep yaş kafayla gezerim,nikahlım değil mi,sevdiğim adam değil mi ?

Yani bunu geçtim buraya gelene kadar çok daha önemli sorunlarınız var.

Aşkım bile demiyorsun.

Tensel bir yakınlaşma yok.Elini bile tutmuyorsun.

Nişanı bekliyorum diyorsun.

Bu heyecanları sevdiğinle yaşamayacaksan kimle yaşayacaksın ?

Sevdiğin de demiş zaten,evlenince acısını çıkaracağım diye.

O zaman sen yüzme bilmeden okyanusa açılmış gibi olacaksın.

Neye ne tepki vereceğini bilemiyorsun.

Ve asıl anlamadığım nasıl dokunmadan durabiliyorsun ?

Bu çok ciddi sorun olacak benden söylemesi.

slm bebeklerım ozledım sızlerııı... Beynelmineliin söledikleri içinde sizden farklı düşünmüyorum o yuzden tekrar tekrar yazmak ıstemedım.. Bende yaklasık 60 işçiyle calısıorum ve sadece 6sı bayan ofiste hele patronıcem harıcınde bı tek ben varım. cogu evlı ve ben sacları ıslak geldıgınde sınırlerı bozuk geldıgınde asla BELDEN AŞAA!! düşünmedim düşünememde hatta bunları nası düşünen bi çevrede yaşadıgını düşünmeye başladım hadi düşünülüyo diyelim bu fikri sana nasıl söleyebildiler bayan erkek farketmez belden aşaa muhabbet bence buyuk terbıyesızlıktır.. adı üstünde ÖZEL hayattır bu.. Hiç anlamam yatakodasını anlatan kadınları bile neyseemm herkesın kendı terbiyesi..

Gizikom sana gelınce bebegım bence kesınlıkle o arkadaslarının soledıklerı gıbı hareket etme cunku bı genc kızın aılesınden habersız bısekılde sehırdısına cıktıgını düşünmeleri bence senın imajını zedeler ailesini hiçe sayan bi kız görünürsün.. Bencede cok zor izin aldıgını sorun yasadıgını belırt ki zaten bu yalan değil bebegım

kuzum bız baktıgımızdada 400 kusurdu sanırımmm o sıra hayalımdekı nişan farklıydıı ama suan farklı bak herseyde var bı hayır almış olsaydım dolapta beklicektii

bebişlerimmmm uzaktan atlaya atlaya okudum yazdıklarınızı, gerek gicemciğimin gerekse ezgiciğin... hepimizin az çok yaşadığını-yaşayacaklarını- beraber atlatacağız inşallah.

sanırım cinsellikle ilgili bi griş konuşması olmuş, bence cinsellik güzeldir diyorum, hatta helalinle yapması Allah'ın hoşuna gidendir diye biliyorum. Bizi yaratan pis dememiş, biz nasıl diyelim.

bu arada babacık bi ev bulmuş burda, teyzemin sitesinde inşallah gider ayak bi bakmaya gideceğiz. dualarınızı eksik etmeyin, ailemin ev sahibi olamaması benim için büyük sıkıntı, onları rahat mutlu görmeyi çok istiyorum. Hayırlısı olsun...

Sonun ev eşyalarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık ama çok yorulduk, daha zorlukların yarısındayız ama üzerimden büyük yük kalktı.

işte böyle bebişlerimmmm, gece fırsatım olursa yine uğrarımmm...

orkidecimm inşallah depremler felaketler görmeden içinde huzurla yaşayabileceğiniz hayırlısıyla bir ev sahibi olursunuz.kolaylıklar dilerim canım

selam kızçeler nasılsınız.. çok takılamadm bu konuya bu aaralar üstten üstten kudum biraz..
bizde bu hafta sevdiceğimle anne meselasinden biraz gerildik ama sonra üstünü örttük umarım bu üzerine örtülen konular ileride derin yaralar açmaz

günaydın kızlar.
öncelikle ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
dün eve gittiğimde annem halam ablam vardı.tabi ben asık suratlıyım yine.ablam noldu dedi bende bundan sonra böyleyim dedim.ablamda işte kaybedince kıymetmizi anlarsın dedi bende kimin kimi kaybetceği belli olmaz dedim.oda bugünler geri gelmiyor tarzı konuştu. bende tam bunu diyorum ya bugünlerim geri gelmiycek güzel yaşamak istiyorum dedim.sonra hadi ben gidiyorum dedim onlarla 5dk durdum yada durmadım sevdicekle çıktım.çıkarken halam ezgi sana asık surat hiç yakışmıyor dedi.bende bugüne kadar güldümde noldu dedim.oda işte bak herkes iyi keyfi yerinde gibisinden bişiler söyledi bende evet herkesin keyfi yerinde ama benim değil dedim ve çıktım.
nasıl yüreğim acıyor anlatamam.ailem herşey demek evdeki mutluluk huzur...biz bunları çok zor yakaladığımız için benim için çok kıymetli ve şimdi böyle davranmaya çalışmak yakıyor içimi.ama dayanıcam dayanabildiğim kadar.inşallah güzel sonuçlar alabilirim inşallah pişman olmam...
akşam çıktık işte sevdicekle sahile gidip oturmak istedim.gittik bi banka oturduk ağladım ağladım döktüm içimi biraz olsun rahatladım..
böyle işte kuzular

günaydın canım sıkma canını demekten baska bısey gelmıo elımden

hoşgeldin canımm

ezgim gunaydın kuzuummm.. ben sana kıyamam böyle olmak eminim senin canını cok yakıo ama sanırım ailen baska turlu seni anlayamayacaklar bebeğimm... Umarım bi an önce çözüm odaklı olurlar

Amaa ağlamaaa gözlerineee kıyamam seninnnn

ağlamasın kımse sende aglama lütfenn

canımsınn sen benimm
nolur pes etmeme izin vermeyin pelinim.en azından 1 haftacık dayansam belki bişeyler olur
ben birazdan toplantıya gircem bebeklerim akşama kadar sürcek muhtemelen.ara ara gelir okurum sizi

günaydın Ezgicimm,

benim anlamadığım bişey var. sen anlatmıştın babanın ablanın evlenmesine de çok zor izin verdiğini hatta ablanın hasta olduğunu bunun üzerine razı olduğunu. şimdi nasıl oluyor da ablan sana destek çıkmıyor, o da aynı şeyleri yaşadı seni en iyi o anlar. biz evde 4kız 1 erkek kardeşiz. herhangi bi konu olsun hemen birbirimizi savunmaya geçeriz açıklarımızı kapatırız. dışardan bakıldığında çok sık tartışmalar olur aramızda ama ufaf tefek şeyler. totalde çok korumacıyız. benim aklıma acaba sevdiceğini istemiyorlar mı fikri geldi, yoksa niye diretiyorlar ki. annen baban neyse de ablan sana destek çıkmalı her konuda yol göstermeli.

canımsınn sen benimm
nolur pes etmeme izin vermeyin pelinim.en azından 1 haftacık dayansam belki bişeyler olur
ben birazdan toplantıya gircem bebeklerim akşama kadar sürcek muhtemelen.ara ara gelir okurum sizi

Severim seniiii izinn vermicezz bitanemm kolay gelsinn bebeğimmmm :126:

günaydınn O'nsuz bir güne günaydın
dün ayrıldık BİTTİ !
aşılamayacak şeymiş bu bizim için ne kadar konuşsak da çırpınsakda kurtaramadık bu ilşkiyi...
dün en son sözleri konuştuktan sonra hiç yazmadı sabahta yazmadı ama bekliyodum !
ilk işi girmiş face e resimleri ilşki durumunu değiştirmiş vee beni SİLMİŞ bi kere daha yıktı beni..
hiçbi değerim yokmuş demekki ondaa çookk üzgünümm çook halaa yüzükk parmağımda ama BİZ BİTTİK

ahh güzelliğim ya dur bbi sakinleş belki bi anlık sinirle yapmıştır. o da seni seviyor öyle olmasa korkar mıydı geride bırakmaktan. sen anlattın arkadaşları şehit oldu arkalarında hamile eşleri kaldı dediğini onlardan etkilendiğini. seni düşündüğünden bunları da düşünmüş demek ki.

seviyo olsaydı çözüm bulurdu !
yapamadı işte.. gayet sakindimm beni sildiğini görene kadar arıyorum msj atıyorum şimdi cevap yok !

seviyo olsaydı çözüm bulurdu !
yapamadı işte.. gayet sakindimm beni sildiğini görene kadar arıyorum msj atıyorum şimdi cevap yok !

hiç arama üzerine düşme hatasını anlayacağını düşünüyorum ben. sanırım sen bi tercih yapmasını istemiştin o da şuan ki durumda çıkar yol bulamadığından böyle yapmıştır..

evet kendi kendimede onu dedim ama fena yapıcamm onu !
iyiyken nasıl mükemmel gelio gözüne tek o hep o oluyo..
amaa böyle durumlarda görüyoruz işte

Sibelimm inanmıyorum yaaaa... Nasıl olur böle bişeee inanamıyorummm Sakın arama canım en fazla 1 hafta veriorumm 1 hafta sonra kapında biticek!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…