Sibelimm inanmıyorum yaaaa... Nasıl olur böle bişeee inanamıyorummmSakın arama canım en fazla 1 hafta veriorumm 1 hafta sonra kapında biticek!
Sibelimm inanmıyorum yaaaa... Nasıl olur böle bişeee inanamıyorummmSakın arama canım en fazla 1 hafta veriorumm 1 hafta sonra kapında biticek!
evet kendi kendimede onu dedim ama fena yapıcamm onu !
iyiyken nasıl mükemmel gelio gözüne tek o hep o oluyo..
amaa böyle durumlarda görüyoruz işte
bende inanamıyorummm pelimimmm yaaa
okadaar üzerime düşen benden çok hayaller kuran beni isteyen adamm çözüm bulamıyorum dedi bana
3 yıl beklıyomusun beklemıyomusun dedi bende hayır dedim !
ozaman hoşçakal dedi bana !
bu sen değilsin dedim yaa ! senin ölmene yok olmana gerek yok hayatteyken beni mağdur etti saten !
o hiçbişi yok gibi devam eder ama ben edememmm kiii offff çokk gerginimmm çokkk
seviyo olsaydı çözüm bulurdu !
yapamadı işte.. gayet sakindimm beni sildiğini görene kadar arıyorum msj atıyorum şimdi cevap yok !
bende ona anlam veremiyorum yarım saat içinde bambaşka insan oldu !Günaydın herkese...
Sibelcim ben inanamadım nası bu kadar rahat konuşmuş olabilir ki, bence senin taviz vermeni bekliyo...
Sanırım biraz göz dağı vereyim nasılsa dayanamaz evet der falan diye mi düşündü acaba... :26:
İstediği şey çok saçma... Kimse kimseyi 4 yıl sözlü bekletmez... Bi kere en başta aileni düşünmeliydi hadi diyelim sen beklicem diceksn peki annen baban? Zaten 1 sene oldu sözlüsünüz kaldı ki bi 3 yıl daha kimse buna tahammul edemezdi.
Onu da geçtim ne yani şırnak'a gittiğinde evli olsaydı boşancak mıydı?
tamam onun psikolojisini anlamaya calısıorm, her gün bi arkadasını kaybedio peki hayatının destekçisini kaybetmek ne demek.. Düşünülüp de söylenmiş sozler değil buna kanaatim tam, facete yaptığı saçma sapan hareketler desen cocukca !
bende ona anlam veremiyorum yarım saat içinde bambaşka insan oldu !
o beni mecbur sanıyo ona ! ondan bu kadar rahat ayy nasıl sinirliyim yaa !
işte kendini düşünüyo .. ve nasıl bir mantık anlamıyorum diyoki ben doğuda olduğum sürece evlenemeyiz seni mağdur etmek istemiyorum ! dedim ki.. bizi bi imza bağlamıcak ! allah korusun sana şuan bişey olsa ben yine üzülcem, yine ağlıcam, yine hayatım bticek ve ben mağdur olucam ! bunları yaşamamızz için evlimi olmamız gerekiyo dedim ya !anlamıyo anlayamıyooo o beyni almıyoooo
bende ona anlam veremiyorum yarım saat içinde bambaşka insan oldu !
o beni mecbur sanıyo ona ! ondan bu kadar rahat ayy nasıl sinirliyim yaa !
işte kendini düşünüyo .. ve nasıl bir mantık anlamıyorum diyoki ben doğuda olduğum sürece evlenemeyiz seni mağdur etmek istemiyorum ! dedim ki.. bizi bi imza bağlamıcak ! allah korusun sana şuan bişey olsa ben yine üzülcem, yine ağlıcam, yine hayatım bticek ve ben mağdur olucam ! bunları yaşamamızz için evlimi olmamız gerekiyo dedim ya !
anlamıyo anlayamıyooo o beyni almıyoooo
Evet şu söylediklerine aynen katılıyorum... Evli olmasanız ona allah korusun bişey olsa sen nasılsa evli değildik ben hayatıma kaldığım yerden devam edeyim mi diceksin...
Canım şuan soğukkanlı olmalısın cunku dediğim gibi düşünülmüş şeyler değildi bi anda konusmanız o seyire yöneldi ve sinirle söylendi... belki o da "beni beklemiyo demekki yeterince sevmiyo" diye dusunuodur ya aslında oyle bi yerki bulundugu yer, herşeyi düşünebilir orada... ben onu da anlıorummbi süre inzivaya çekil kuşumm
anlamayaa çalışıyorumm çağlamm saten onu amaa ağır geliyo bana yaptıkları dediklerisiboşum kızamıyorum ona aslında...
biz de kısa zaman önce yasadık aynı seyleri tek fark biz de olmaz böle diyen taraf ben olmustum... cunku cıkıs yolu goremiyordum onu ya da kendimi gecmiştim bizim sevdamız zaten ortadaydı ama birgün dogacak cocugumu dusunmeye baslamıstım ve sıyırıyodum nerdeyse. Ki ben senin sözlün gibi agır psikolojik travmalar da yasamıyorum, orada her gun olumle burun buruna olan birinin psikolojisi için bence cok normal bu yaptıkları
ama bak bana ne oldu en fazla bir hafta.. baktım onsuz nefes bile alamıcam
aynı durum bu da... bu ona sadece sensiz asla yapamıcanı öğreticek hepsi bu
sakın sıkma canını kusum
anlamayaa çalışıyorumm çağlamm saten onu amaa ağır geliyo bana yaptıkları dedikleri
sanki farklı kişiyle konuşuyo gibiydim...
ama aramıcamm eğer barışırsak da bunların öcünü alıcamm ondan fazlasıylaa
sanmıyorum ama adam nasıl kararlı yaa şimdi cevap yazmış ;
sibel ayrıldık biliyosun tabiki değiştircem neden dursun resimlerimiz
sana gerçek gelmiyomu ben operasyondayım şuan allaha emanet ol yazmış !
günaydın Ezgicimm,
benim anlamadığım bişey var. sen anlatmıştın babanın ablanın evlenmesine de çok zor izin verdiğini hatta ablanın hasta olduğunu bunun üzerine razı olduğunu. şimdi nasıl oluyor da ablan sana destek çıkmıyor, o da aynı şeyleri yaşadı seni en iyi o anlar. biz evde 4kız 1 erkek kardeşiz. herhangi bi konu olsun hemen birbirimizi savunmaya geçeriz açıklarımızı kapatırız. dışardan bakıldığında çok sık tartışmalar olur aramızda ama ufaf tefek şeyler. totalde çok korumacıyız. benim aklıma acaba sevdiceğini istemiyorlar mı fikri geldi, yoksa niye diretiyorlar ki. annen baban neyse de ablan sana destek çıkmalı her konuda yol göstermeli.
günaydınn O'nsuz bir güne günaydın
dün ayrıldık BİTTİ !
aşılamayacak şeymiş bu bizim için ne kadar konuşsak da çırpınsakda kurtaramadık bu ilşkiyi...
dün en son sözleri konuştuktan sonra hiç yazmadı sabahta yazmadı ama bekliyodum !
ilk işi girmiş face e resimleri ilşki durumunu değiştirmiş vee beni SİLMİŞ bi kere daha yıktı beni..
hiçbi değerim yokmuş demekki ondaa çookk üzgünümm çook halaa yüzükk parmağımda ama BİZ BİTTİK
anlamayaa çalışıyorumm çağlamm saten onu amaa ağır geliyo bana yaptıkları dedikleri
sanki farklı kişiyle konuşuyo gibiydim...
ama aramıcamm eğer barışırsak da bunların öcünü alıcamm ondan fazlasıylaa
sanmıyorum ama adam nasıl kararlı yaa şimdi cevap yazmış ;
sibel ayrıldık biliyosun tabiki değiştircem neden dursun resimlerimiz
sana gerçek gelmiyomu ben operasyondayım şuan allaha emanet ol yazmış !
beklıyorum canım aramıcam da o mantıklı birşey diyene kadar beklıcem bensakın öc almak falan gibi bişey yapma
o bunları normal aklıyla solemiyo... bir de üzerine sen gitme ateşe benzinle yaklaşma tatlım
işte asker eşi olmanın en sarsıcı noktası bu... dengeyi bulan taraf olmak zorundasın cunku onların şirazesi her an kayabiliyo
ben kendi kuzenimden biliyorum ya... bir anda evin içinde bambaska bir adama donusurdu Allah eşine sabır versin derdim
sen bu olaydan sonra ondan öc almaya kalkarsan bu sefer senden gercek anlamda soguyabilir
onun yuregi orada buz tuttu... sen sevgin ve sefkatinle ısıtıp cozeceksin
baska yolu yok bu işin
sibelcim okudum şok oldum bunları sizin yaşadığınıza inanamadım.
bir anda rotasız glişen bir konuşma sonra fevri karar vermiş-vermişsiniz- bence ve mutlaka sakin kafa ile düşünülünce orta yol bulunabilecek. anlık bir ruh hali değişimi sadece...
ne desem bilemedim üzüldüm:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?