'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Sibelimm inanmıyorum yaaaa... Nasıl olur böle bişeee inanamıyorummm Sakın arama canım en fazla 1 hafta veriorumm 1 hafta sonra kapında biticek!

bende inanamıyorummm pelimimmm yaaa
okadaar üzerime düşen benden çok hayaller kuran beni isteyen adamm çözüm bulamıyorum dedi bana
3 yıl beklıyomusun beklemıyomusun dedi bende hayır dedim !
ozaman hoşçakal dedi bana !
bu sen değilsin dedim yaa ! senin ölmene yok olmana gerek yok hayatteyken beni mağdur etti saten !
o hiçbişi yok gibi devam eder ama ben edememmm kiii offff çokk gerginimmm çokkk

Sibelimm inanmıyorum yaaaa... Nasıl olur böle bişeee inanamıyorummm Sakın arama canım en fazla 1 hafta veriorumm 1 hafta sonra kapında biticek!

evet kendi kendimede onu dedim ama fena yapıcamm onu !
iyiyken nasıl mükemmel gelio gözüne tek o hep o oluyo..
amaa böyle durumlarda görüyoruz işte

bende pelinime katılıyorum arama sorma 1hafta bilemedin 15gün..

Günaydın herkese...

Sibelcim ben inanamadım nası bu kadar rahat konuşmuş olabilir ki, bence senin taviz vermeni bekliyo...

Sanırım biraz göz dağı vereyim nasılsa dayanamaz evet der falan diye mi düşündü acaba...
:26:

İstediği şey çok saçma... Kimse kimseyi 4 yıl sözlü bekletmez... Bi kere en başta aileni düşünmeliydi hadi diyelim sen beklicem diceksn peki annen baban? Zaten 1 sene oldu sözlüsünüz kaldı ki bi 3 yıl daha kimse buna tahammul edemezdi.
Onu da geçtim ne yani şırnak'a gittiğinde evli olsaydı boşancak mıydı?
tamam onun psikolojisini anlamaya calısıorm, her gün bi arkadasını kaybedio peki hayatının destekçisini kaybetmek ne demek.. Düşünülüp de söylenmiş sozler değil buna kanaatim tam, facete yaptığı saçma sapan hareketler desen cocukca !

bende ona anlam veremiyorum yarım saat içinde bambaşka insan oldu !
o beni mecbur sanıyo ona ! ondan bu kadar rahat ayy nasıl sinirliyim yaa !

işte kendini düşünüyo .. ve nasıl bir mantık anlamıyorum diyoki ben doğuda olduğum sürece evlenemeyiz seni mağdur etmek istemiyorum ! dedim ki.. bizi bi imza bağlamıcak ! allah korusun sana şuan bişey olsa ben yine üzülcem, yine ağlıcam, yine hayatım bticek ve ben mağdur olucam ! bunları yaşamamızz için evlimi olmamız gerekiyo dedim ya !
anlamıyo anlayamıyooo o beyni almıyoooo

Evet şu söylediklerine aynen katılıyorum... Evli olmasanız ona allah korusun bişey olsa sen nasılsa evli değildik ben hayatıma kaldığım yerden devam edeyim mi diceksin...

Ama dediğim gibi sakın arama sen aradıkca ters tepecek vee o daha kararlı olacak ayrılık konusunda..

Sen arama düşünsün biraz er geç dönecek bu kadar kolay bi sözle bitiremez herhalde...

Haa tamam gerçekten bitirmek istiyo sana düzgünce bi açıklama yapmak zorunda...

Evet mi hayır mı tamam o zaman güle güle diyemez yani..

Canım şuan soğukkanlı olmalısın cunku dediğim gibi düşünülmüş şeyler değildi bi anda konusmanız o seyire yöneldi ve sinirle söylendi... belki o da "beni beklemiyo demekki yeterince sevmiyo" diye dusunuodur ya aslında oyle bi yerki bulundugu yer, herşeyi düşünebilir orada... ben onu da anlıorumm bi süre inzivaya çekil kuşumm

Evet şu söylediklerine aynen katılıyorum... Evli olmasanız ona allah korusun bişey olsa sen nasılsa evli değildik ben hayatıma kaldığım yerden devam edeyim mi diceksin...

ben o duyguları her zaman yasıyorumm anlamıyo bunu ya
ortak karar verdık amaa ben bıtıcek gözü ile bakmadım hiç belki düşünürr anlar çözüm bulur dedimm amaa nasıl kararlı yaa.

evet dediği şeylerden birisde seviyo olsan beklersin !
ya şimdi beklemem diyince sevmiyorum oldum !
yaa ben kendimi değil çevremide düşünmek zorundayım ama kendi başıma karar vermiyorum nerde kimde görülmüş 4 yıl sözlü kalmak !
ilk biz oluruz diyo şapşall kafalııııı yaaaaa

siboşum kızamıyorum ona aslında...

biz de kısa zaman önce yasadık aynı seyleri tek fark biz de olmaz böle diyen taraf ben olmustum... cunku cıkıs yolu goremiyordum onu ya da kendimi gecmiştim bizim sevdamız zaten ortadaydı ama birgün dogacak cocugumu dusunmeye baslamıstım ve sıyırıyodum nerdeyse. Ki ben senin sözlün gibi agır psikolojik travmalar da yasamıyorum, orada her gun olumle burun buruna olan birinin psikolojisi için bence cok normal bu yaptıkları

ama bak bana ne oldu en fazla bir hafta.. baktım onsuz nefes bile alamıcam

aynı durum bu da... bu ona sadece sensiz asla yapamıcanı öğreticek hepsi bu

sakın sıkma canını kusum

anlamayaa çalışıyorumm çağlamm saten onu amaa ağır geliyo bana yaptıkları dedikleri
sanki farklı kişiyle konuşuyo gibiydim...
ama aramıcamm eğer barışırsak da bunların öcünü alıcamm ondan fazlasıylaa
sanmıyorum ama adam nasıl kararlı yaa şimdi cevap yazmış ;
sibel ayrıldık biliyosun tabiki değiştircem neden dursun resimlerimiz
sana gerçek gelmiyomu ben operasyondayım şuan allaha emanet ol yazmış !

Sibelimm bitanemm onun yaşadıkları da klay şeyler değil,askere 5 aylığına gidenlerin bile huyu suyu değişiyo o psikoloji apayrı bişeydir ki hele de arkadaşları gözünün önünde ölürken!

Lütfen arama bebeğim sessiz kal bekle biraz sabır bitanem sabır...

merhaba Kıymetcim,
evet canım ablamın durumu aynen öyle oldu. ablamla çok farklı bir bağ var aramızda.herşeyimdir o benim.ve her zaman elimden tutmuştur.şu hayatta en çok ona kıyamam.evlendi ama aynı binadayız hala bizden kopamadı hiç.zaten duygusal yaklaştığı için destek vermiyor.ben seni birgün görmeyince özlüyorum diyor.zaman ne kadar uzasa kardır gözüyle bakıyor.işte bu noktada anlamadıkları şey benim mutsuzluğum...bende şimdi onlara bu şekilde ne kadar mutsuz olduğumu göstermeye çalışıyorum.sevdiceğimle bi sorunları olup olmadığını çok sorguladım gerçekten ama olmadığına inandım.çünkü biz hep birlikte çok fazla vakit geçirdik çok etkinlikler yaptık.
sibelimm şok oldum yaa ama kızlar haklı bencede su an ki psikolojisi yaptırıyor ona bunları.fazla vaktim yok fazla yazamıyorum tekrar içeri geçiyorum gelince yazıcam inşallah

Hönkkkk....

Şoklardayımmm Sibelim nasıl yani yaaaa ?

Ama ben de 1 hafta diyenlerdenim.

Rabbim yardımcın olsun.

Ezgiiimmm geçecek bu günler bitaneeem.

sakın öc almak falan gibi bişey yapma

o bunları normal aklıyla solemiyo... bir de üzerine sen gitme ateşe benzinle yaklaşma tatlım

işte asker eşi olmanın en sarsıcı noktası bu... dengeyi bulan taraf olmak zorundasın cunku onların şirazesi her an kayabiliyo

ben kendi kuzenimden biliyorum ya... bir anda evin içinde bambaska bir adama donusurdu Allah eşine sabır versin derdim

sen bu olaydan sonra ondan öc almaya kalkarsan bu sefer senden gercek anlamda soguyabilir

onun yuregi orada buz tuttu... sen sevgin ve sefkatinle ısıtıp cozeceksin

baska yolu yok bu işin

sibelcim okudum şok oldum bunları sizin yaşadığınıza inanamadım.

bir anda rotasız glişen bir konuşma sonra fevri karar vermiş-vermişsiniz- bence ve mutlaka sakin kafa ile düşünülünce orta yol bulunabilecek. anlık bir ruh hali değişimi sadece...

ne desem bilemedim üzüldüm:2:

beklıyorum canım aramıcam da o mantıklı birşey diyene kadar beklıcem ben
sinirle neler söylenıyo evet ilk defa bu kadar kalp kırdık :44:
umarım herşey yoluna girer. hayırlı olanda buysa yapacak birşeyimiz yok malesef

evet canım bir anda malesef yicem pskolojisini onun artık ben
hayırlısı olsun hepimiz adınaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…