'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Hönkkkk....

Şoklardayımmm Sibelim nasıl yani yaaaa ?

Ama ben de 1 hafta diyenlerdenim.

Rabbim yardımcın olsun.

Ezgiiimmm geçecek bu günler bitaneeem.

inşallah mervemm inşallah...
sibelimm bak son zamanlarda hep şu söz aklıma geliyor ve güç alıyorum "Militat omnis amans / Her aşık bir savaşçıdır"

Sibel canm seninkinin dengesi şaşmış belli.. O şimdi sen olmadan kafam rahat diye düşünücek ama arkadaşların dediği gibi en fazla 1 hafta sürücek bu..
Bende asker yolu bekledim zamanında.. Benimki az çektirmedi bana. Uzun dönem bekledim birde ahh o günler.. Gelmesin birdaha geri..
Sakin davran sakin düşün canım benim..

Kızlarr tünaydın herkese
Bugün evdeyim Çok iyi geldi bugün yaa

Son düzenleme:

Canım ama onun kafam rahat diye düşünceği bi yer değil bulundugu yer. PKK'nın terörün tam ortasında çünkü... Mesleği askerlik zaten ne zaman doğudan kurtulursa o zaman rahatlar kafası şuan psikolojisi düzgün değil

Tatil yap kuzum ne güzel ohh miss

baya şaştı oda haklı ama...
korkudan ağlıyodu artık.. bana birşey olucak ölücem sen kalıcaksın diye ağlıyodu
bekleyip görücez sonucu...

sibelim
öyle şaşkınım ki.
bir an evvel düzeleceğini umuyorum. seni kaybetmeyi nasıl göze alabilir, içinde bulunduğu durum çok farklı evet ama sonradan pişman olacağı çok aşikar. umarım bu pişmanlığı yaşadığında herşey için çok geç olmaz.

KENDİNE DE dedimm umarım geç kalmayız bişeyler için biz yüz yüze gelicez tekrar kalp kırmaya hiç gerek yoktu hiçç

herkese tünaydınnn
canlarımmm hoşbuldumm operim hepinizii

KENDİNE DE dedimm umarım geç kalmayız bişeyler için biz yüz yüze gelicez tekrar kalp kırmaya hiç gerek yoktu hiçç

sibelcim çok şaşırdım yaa bence sevdiceginin tepkisi sadece psikolojık sebeplerden belliki çok bunlamış ve etkisi sana olmuş ama çok uzun sürmez en fazla 10 gün içinde kendisini toparlar herşey düzelir diye düşünüyorum hakkınızda hayırlısı canım...

nuraycımmmm taze nişanlı kızımız hayırlı ugurlu olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah

baya şaştı oda haklı ama...
korkudan ağlıyodu artık.. bana birşey olucak ölücem sen kalıcaksın diye ağlıyodu
bekleyip görücez sonucu...

Canlarım zaten kafam rahat düşüncesi ya bana birşey olursa arkamda beni bekleyen yok gibisinden.. Sibel'im de söylemiş ya "bana birşey olur arkamda seni bırakmak istemiyorum" diye.. Benimkide askerdeyken uzmanlığa girmeye heveslendi.. İşte doğu çıkarsa evlenmeyiz bana birşey olursa seni arkamda bırakmak istemiyorum falan gibisinden laflar etmeye başlamıştı.. Ortada daha hiçbirşey yoktu.. Neyseki sağlıktan elenmişti
Allah oralarda görev yapan herkesin yardımcısı olsun. Kolay değil gerçekten zor. Sibel canım o yüzden sende onun bu davranışını çok fazla üstelemeden sabırla bekle. İnan herşey zamanla yoluna girecektir.
Gülin canım bayramın 3. günü ben işe gitmiştim anlaşmıştık iş arkadaşımla. Bugünde o çalışıyor.. Bugün evde olmak daha güzelmiş

Ohh ne güzel iş arkadaşlarıyla anlaşmak biz de malesef birlik yok bu şekilde

tahmini bir gelin daha :))

çok kararsızım ben, evlenmek istiyorum onunla fakat hem henüz 21 yaşındayım, erken gibi hem de bir kaç pürüz var. hayırlısı olur inş.

Son düzenleme:
kızlar ya 2013ü beklemek çok zormuş nasıl gelecek bu 2013 nişanlılığı keşke daha geçe erteleseydim diyorum çok acele etmişiz on ay olacak nerdeyse nişanlanalı ama geç evlilik tarihimiz yüzünden bir sürü tartışma anlaşmazlıklar çıkıyo benim gibi durumda olanlar var mı merak ediyorum.şimdiye kadar nişanlımın annesi ne evlilik hazırlığı yaptı nede adam akıllı konusu geçti kafasında eylül ya da ekim diyo başka bişi demiyo kadın bize bile sormadı ya ne bekliyo anlamadım

slm kızlarrrrr benim tarih de nisan da büyük ihtimal. Allah izin verirse. tatlı günümüze denk getirelim diyoruz
şu an o kadar uzun geliyor ki zaman nasıl geçecek bilmiyorum bende 25 ağustos da nişanlandım. ahh ahhhh
geçmiyoooorrrrrrrrr günler yaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr yaaaaarrrrrrrrr yyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr

ama bu yaptığı basbaya bencillik. kimse ailesinden ayrılmak istemez ki arada aşk olmasa. bir söz vardır hiç aklımdan çıkmaz

" evlilik erkeklerin özgürlükleri kadınların mutluluğu üzerine oynadığı bi kumardır " diye..

belki de mutsuz olucaz ailemizi arıcaz evlenince ama hepimiz kendi kararlarımızı verecek yaştayız mutlu da olsak mutsuz da olsak aşklarla olmayı seçiyoruz. Allah yardımcın olsun, benim babam ne tepki verecek bende çok merak ediyorum. her seferinde benden kız almak kolay değil ben öyle hemen vermem der durur. ama karşısına geçerim yani zor durumda kalırsam açık açık konuşurum çünkü bende öyle bir huy var ki belirsizliğe dayanamıyorum psikolojik olarak çöküyorum. iyi yada kötü sonuç almam lazım konu her ne olursa olsun.

Evde tek başımayım ve elektrikler gitti yarım saat karanlıkta oturdum korkudan delirmek üzereydim ki çok şükür geldi...

BU bilgisayarada ne zaman muhtaç olsam şarjı olmaz zaten zaman geçirecek bişeyde bulamadım..

Bi kaç arkadaşımı aradım oyalanayım diye....

Ne korkağımm ben yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…