'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

tahmini bir gelin daha :))

çok kararsızım ben, evlenmek istiyorum onunla fakat hem henüz 21 yaşındayım, erken gibi hem de bir kaç pürüz var. hayırlısı olur inş.

bi sene daha bekle o zaman bende 2014de evlenicem galiba, hemde 24 yaşındayım o zaman 26 olucam hakkımızda hayırlısı :13:

ben herşeyi tamamen hazırlayıp öyle çıkmak istiyorum ailelerin karşısına. kuzenim nişanlandı sadece 2 ay nişanlı kaldı hayata zindana döndü. görüşmeleri zorlaştı vs. o yüzden bende bu düşünce oluştu şimdi görüyorum ki haklıyım. yoksa sevdiceğimin bu eylülde nişanlanma fikri vardı. nişanlın annesiyle konuşsun sizin ne istediğinizi söylesin

inşallah çabucak geçer kış gelsin de :))

Belirsizlik kadar zıkkım bir şey yok.

ayy hiç sorma ben duramam valla

kızlar bende 2013 agustos gelınıyım kısmetse ahım düğünü ben ertellettım şimdi de bıran once olsa da bıtse modundayım

begümmcüümm hoşgeldiin canımm aramızaaaaa hangi ayaa dusunuyosunuz düğünüüü bakalımm?
Vallahi görmeye görmeye sevdiceği psikolojim bozuldu.

Sağa sola sarıyorum ama çoğunluk kendime.

aman aman delirir insan valaaaa askerliği zor ettiiikk bidaha uzun süre ayrı kalmaya dayanamammm aslaaaa

Zaten deliydim terfi ettim zırdeli oldum.

Rabbim kavuştursun sevenleri.

aaaaaaaaaaammmmmmmmiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn geçen hafta cok yavas gecıyodu ama bu hafta su gibi geçtii şüküüür hep bölee geçsee keşşkeeemmm hemenciiik kavuşsak sevgiliciklerimizeee

nişandaşım hoşgeldiin
seninle baya sohbet ettik ama hiç tanışmadık :) ben nuray canım, senin adın ne?

kızlar bende 2013 agustos gelınıyım kısmetse ahım düğünü ben ertellettım şimdi de bıran once olsa da bıtse modundayım
ben de ağustos geliniyimm, hoşgeldin aramıza.

Onur sonunda alaçatıya gitti sinirliyim ben ama yansıtmamaya çalışıyorum tatilini zehir etmiyim diye. niye sinirliyim bilmiyorum.. belki de kıskanıyorum,neden beraber değil de arkadaşıyla gitti diye.. bilmiyorum ama içimde iyi değilim yüzüm gülse de. yanlış anlaşılmasın sadece bu durumdan rahatsızım yoksa genel anlamda her konuda çok mutluyum Allah'a şükür.. bir de biz tanıştıktan sonra Onur alkol kullanmayı bırakmıştı ben istemediğim için, şimdi beraber gittiği arkadaşı kullandığı için o da eşlik edecekmiş mecbur. aşırı bişey değil hatta alkolden dahi sayılmaz ama istemiyorum aslında. ya bıktım ben onur'un bu arkadaşından açıkcası. daha tanışmadan negatifim sinir oluyorum işin kötüsü 16yıllık arkadaşı yedikleri içtikleri ayrı gitmiyor işleri de ortak, yani kurtulma şansım yok. daha kötüsü Onur hayaller kuruyor biz evlenince çift olarak tatile gideriz diye. napıyım ben ya biri bana akıl versin, nasıl rahatlıcam ağlamak istemiyorum yok yere..

Son düzenleme:
kızlar yarın sabah yolcuyum, inşallah internetm bağlanır bağlanmaz aranıza döneceğim mutlu mutlu

imkanım olursa arada arada yazarım sizlere, öpüyorum hepinizi, aşkla yaşayınnn

Merhaba kızlar komşunuz 2014 gelinlerindenim kısmetse.Sizin heyecanınızı,mutluluğunuzu takip ediyorum arada.Hepiniz ne kadar şekersiniz.Size baktıkça benim içimi ayrı bir heyecan basıyor aynı zamanda sabırsızlık tabi ki.Çok şanslısınız Örnek alınacak şeyleri örnek,aksaklıklarınızdan ders çıkarıyoruz.(Umarım hepiniz gönlünüzce herşeye kavuşur ve aksaklık yaşamazsınız.Sizden sonra bize sıra geçiyor.Sağsalim hemencik evlenin inşAllah.Öpüyorum kocaman bir selam verip kaçıyorum

Son düzenleme:

belki bende 2014de evlenicem, belki 2013, belki de daha sonra. Allah biliyor hakkımızda hayırlısı olsun :))

belki bende 2014de evlenicem, belki 2013, belki de daha sonra. Allah biliyor hakkımızda hayırlısı olsun :))

Amin canım.En gergin ve en heyecanlı zamanlar.Belirsizlik daha çok geriyor insanı bazen.Aynen canım hakkımızda hayırlısı.Herşey olacağına varırmış

duygularıma tercüman oldun kıymetcim...

Belirsizlik kadar zıkkım bir şey yok.
hay ağzını seveyim
ne tatlı yazmışsın öyle yaa.amin canım inşallah.sizlerde hayırlısıyla kavuşun sevdiceklerinize.öpüldünn

günaydın kızlarr yeni gelinciklerede selamlar

kıymetcim, bence bir an evvel o arkadaşıyla tanışmalısın. belki de tüm ön yargıların yıkılacak ve çok seveceksin.. sevdiğin adam 16 yıldır bağını koparmamış, iş ortaklığı yapmışsa vardır bi hikmet :) gerçekten senin de sevebileceğini düşünüyorum.

kızlar yarın sabah yolcuyum, inşallah internetm bağlanır bağlanmaz aranıza döneceğim mutlu mutlu

imkanım olursa arada arada yazarım sizlere, öpüyorum hepinizi, aşkla yaşayınnn
bebeğim iyi yolculuklar.
ben de öpüyorum

merhaba :) iyi dileklerin için kendi adıma çok teşekkür ederim

kızlar günaydın,
canım inanılmaz sıkkın yani öyle böyle değil. dün akşam beni istemeye geleceklerdi biliyorsunuz... tüm gün evde annemle hazırlıklar yaptık ikramlıklar hazırladık vs. neyse akşam vakti geldi. aile büyüğü olarak büyük amcamı çağırdık bir de çekmeköyde oturan en küçük kardeş amcamı da çağırdık. kapı çaldı bi açtım ne görsem bir de amcam yeşil cırtlak bir tshort giymiş.küçük amcam da altına kot üst gömlek giymiş. peki ya babam? babam kravat bile takmadı!!!! amcamları gördüm şoke oldum bir de babam onun üstüne öyle kumaş pantolon gömlek giyince sinirlendim çok.babamı çektim odama bir kravat takmıcak mısın? istemeye geliyorlar beni baba! dedim.gelmiş bana istemeye gitmiyoruz istemeye geliyorlar biz kız tarafayız demez mi?? annemle başımızdan aşağı kaynar sular döküldü.gittim tuvalete ağlamaya başladım.kendime engel olamıyorum yani. benim en önemli günümü babamın akrabaları ve görgüsüz hareketleri yüzünden mutsuz geçirdim. en özel günümdü...
neyse onurlar geldi abisi babası kendisi takımları giymişler olması gerektiği gibi çok da şıklardı. kendimi çok kötü hissettim. tabii annesi anladı sen ağladın mı kızım filan dedi.heyecandan stres oldum filan dedim ama inanmadı tabii... tüm gece de onur sorup durdu. neyin var bi tuhafsın diye.ben de dedim babam bir kravat bile takmadı çok üzdü beni dedim.( ki babam ablasının kızlarının çocuklarının bu tür merasimlerinde hep başı çeker , üstüne düşenden fazlasını yapardı) kuzenlerime böyle yapardı bana gelince kız verme triplerine giriyor dedim. onur da ben de fark ettim niçin takmadı hele amcan tshortle gelmiş diğer amcan spor giyinmiş bizim istemeye geleceğimizi bilmiyorlar mıydı dedi. çok üzüldüm eğer benim de akrabalarım gelse istenmeyen damat olduğumu düşünürlerdi hayatım dedi. ben de onların bu tür özel günlerinde takım giyinmem bilesin dedi...
onurun üzüldüğüne mi yanayım yoksa akrablarımla babamın yaptığına mı. dün de onur eve gidince 4e kadar rakı içmiş kederlenmiş..çok mahcup hissediyorum kendimi çokkk

kızlar bu arada essede inanılmaz indirim var pazar gününe kadar %50 + %50 indirim.ıvır zıvırları almak için süper fırsat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…