tahmini bir gelin daha :))
çok kararsızım ben, evlenmek istiyorum onunla fakat hem henüz 21 yaşındayım, erken gibi hem de bir kaç pürüz var. hayırlısı olur inş.
kızlar ya 2013ü beklemek çok zormuş nasıl gelecek bu 2013nişanlılığı keşke daha geçe erteleseydim diyorum çok acele etmişiz on ay olacak nerdeyse nişanlanalı ama geç evlilik tarihimiz yüzünden bir sürü tartışma anlaşmazlıklar çıkıyo benim gibi durumda olanlar var mı merak ediyorum.şimdiye kadar nişanlımın annesi ne evlilik hazırlığı yaptı nede adam akıllı konusu geçti kafasında eylül ya da ekim diyo başka bişi demiyo kadın bize bile sormadı ya ne bekliyo anlamadım
slm kızlarrrrr benim tarih de nisan da büyük ihtimal. Allah izin verirse. tatlı günümüze denk getirelim diyoruz
şu an o kadar uzun geliyor ki zaman nasıl geçecek bilmiyorum bende 25 ağustos da nişanlandım. ahh ahhhh
geçmiyoooorrrrrrrrr günler yaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr yaaaaarrrrrrrrr yyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr
Belirsizlik kadar zıkkım bir şey yok.
Oturan boğa modundayım bebik sennn ?
bende minik puf kıvamındayım sevdiceğe nazlanıyorummm kuzuuumm
Vallahi görmeye görmeye sevdiceği psikolojim bozuldu.
Sağa sola sarıyorum ama çoğunluk kendime.
aman aman delirir insan valaaaa askerliği zor ettiiikk bidaha uzun süre ayrı kalmaya dayanamammm aslaaaa
Zaten deliydim terfi ettim zırdeli oldum.
Rabbim kavuştursun sevenleri.
nişandaşım hoşgeldiinslm kızlarrrrr benim tarih de nisan da büyük ihtimal. Allah izin verirse. tatlı günümüze denk getirelim diyoruz
şu an o kadar uzun geliyor ki zaman nasıl geçecek bilmiyorum bende 25 ağustos da nişanlandım. ahh ahhhh
geçmiyoooorrrrrrrrr günler yaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr yaaaaarrrrrrrrr yyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr
ben de ağustos geliniyimm, hoşgeldin aramıza.kızlar bende 2013 agustos gelınıyım kısmetseahım düğünü ben ertellettım şimdi de bıran once olsa da bıtse modundayım
Merhaba kızlar komşunuz 2014 gelinlerindenim kısmetse.Sizin heyecanınızı,mutluluğunuzu takip ediyorum arada.Hepiniz ne kadar şekersiniz.Size baktıkça benim içimi ayrı bir heyecan basıyor aynı zamanda sabırsızlık tabi ki.Çok şanslısınızÖrnek alınacak şeyleri örnek,aksaklıklarınızdan ders çıkarıyoruz.(Umarım hepiniz gönlünüzce herşeye kavuşur ve aksaklık yaşamazsınız.Sizden sonra bize sıra geçiyor.Sağsalim hemencik evlenin inşAllah.Öpüyorum kocaman bir selam verip kaçıyorum
belki bende 2014de evlenicem, belki 2013, belki de daha sonra. Allah biliyorhakkımızda hayırlısı olsun :))
duygularıma tercüman oldun kıymetcim...ama bu yaptığı basbaya bencillik. kimse ailesinden ayrılmak istemez ki arada aşk olmasa. bir söz vardır hiç aklımdan çıkmaz
" evlilik erkeklerin özgürlükleri kadınların mutluluğu üzerine oynadığı bi kumardır " diye..
belki de mutsuz olucaz ailemizi arıcaz evlenince ama hepimiz kendi kararlarımızı verecek yaştayız mutlu da olsak mutsuz da olsak aşklarla olmayı seçiyoruz. Allah yardımcın olsun, benim babam ne tepki verecek bende çok merak ediyorum. her seferinde benden kız almak kolay değil ben öyle hemen vermem der durur. ama karşısına geçerim yani zor durumda kalırsam açık açık konuşurum çünkü bende öyle bir huy var ki belirsizliğe dayanamıyorum psikolojik olarak çöküyorum. iyi yada kötü sonuç almam lazım konu her ne olursa olsun.
hay ağzını seveyimBelirsizlik kadar zıkkım bir şey yok.
ne tatlı yazmışsın öyle yaa.amin canım inşallah.sizlerde hayırlısıyla kavuşun sevdiceklerinize.öpüldünnMerhaba kızlar komşunuz 2014 gelinlerindenim kısmetse.Sizin heyecanınızı,mutluluğunuzu takip ediyorum arada.Hepiniz ne kadar şekersiniz.Size baktıkça benim içimi ayrı bir heyecan basıyor aynı zamanda sabırsızlık tabi ki.Çok şanslısınızÖrnek alınacak şeyleri örnek,aksaklıklarınızdan ders çıkarıyoruz.(Umarım hepiniz gönlünüzce herşeye kavuşur ve aksaklık yaşamazsınız.Sizden sonra bize sıra geçiyor.Sağsalim hemencik evlenin inşAllah.Öpüyorum kocaman bir selam verip kaçıyorum
kıymetcim, bence bir an evvel o arkadaşıyla tanışmalısın. belki de tüm ön yargıların yıkılacak ve çok seveceksin.. sevdiğin adam 16 yıldır bağını koparmamış, iş ortaklığı yapmışsa vardır bi hikmet :) gerçekten senin de sevebileceğini düşünüyorum.Onur sonunda alaçatıya gitti sinirliyim ben ama yansıtmamaya çalışıyorum tatilini zehir etmiyim diye. niye sinirliyim bilmiyorum.. belki de kıskanıyorum,neden beraber değil de arkadaşıyla gitti diye.. bilmiyorum ama içimde iyi değilim yüzüm gülse de. yanlış anlaşılmasın sadece bu durumdan rahatsızım yoksa genel anlamda her konuda çok mutluyum Allah'a şükür.. bir de biz tanıştıktan sonra Onur alkol kullanmayı bırakmıştı ben istemediğim için, şimdi beraber gittiği arkadaşı kullandığı için o da eşlik edecekmiş mecbur. aşırı bişey değil hatta alkolden dahi sayılmaz ama istemiyorum aslında. ya bıktım ben onur'un bu arkadaşından açıkcası. daha tanışmadan negatifim sinir oluyorumişin kötüsü 16yıllık arkadaşı yedikleri içtikleri ayrı gitmiyor işleri de ortak, yani kurtulma şansım yok. daha kötüsü Onur hayaller kuruyor biz evlenince çift olarak tatile gideriz diye. napıyım ben ya biri bana akıl versin, nasıl rahatlıcam ağlamak istemiyorum yok yere..
bebeğim iyi yolculuklar.kızlar yarın sabah yolcuyum, inşallah internetm bağlanır bağlanmaz aranıza döneceğim mutlu mutlu
imkanım olursa arada arada yazarım sizlere, öpüyorum hepinizi, aşkla yaşayınnn
merhaba :) iyi dileklerin için kendi adıma çok teşekkür ederimMerhaba kızlar komşunuz 2014 gelinlerindenim kısmetse.Sizin heyecanınızı,mutluluğunuzu takip ediyorum arada.Hepiniz ne kadar şekersiniz.Size baktıkça benim içimi ayrı bir heyecan basıyor aynı zamanda sabırsızlık tabi ki.Çok şanslısınızÖrnek alınacak şeyleri örnek,aksaklıklarınızdan ders çıkarıyoruz.(Umarım hepiniz gönlünüzce herşeye kavuşur ve aksaklık yaşamazsınız.Sizden sonra bize sıra geçiyor.Sağsalim hemencik evlenin inşAllah.Öpüyorum kocaman bir selam verip kaçıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?