'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ay burcumm inanamıyorum ne diyceğimi bilemedim ya...yanlış anlama ailen onlar ama çok ayıp etmişler çok..sen kendini mahcup hissetme senin suçun değil çünkü onların ayıbı. hem sen onurun ailesi ile yakındın anlatırsın durumu ki zaten onlarda anlarlar.seni biliyorlar sonuçta.
babamda ablamı istemeye geldiklerinde takım giymemişti. eminim bende de olacak bütün bunlar.ama zaman geçtikçe unutulcak kuzum başka çare var mı unutup önümüze bakmaktan başka...

Canım benim ya dicemi bilemedim.. Hani baban normaldede böyle olsa tamam dicemde... Kılık kıyafet çok önemli değildir benim gözümde ama böyle özel günlerdede karşındaki insana saygından dolayı üstüne başına özen göstermeli insan.. Hele erkek tarafı takımlarla gelince baya bi abest olmuş ama gelmiş geçmiş işte sıkma canını.. Babalar kızları söz konusu olunca nedense bi tuhaflaşırlar hevesli gibi görünmeyelim diye düşünmüştür belki..

günaydınnnnnn çılgın gelinler...

nasılsınız bakalımmm

kıymetcim ve burcucum... valla nedir topikteki bu gerginlik bu aksaklık bu kara bulutlar bilemiorum gecmek bilmedi...

canınızı sıkmamaya buyutmemeye calısın lütfen... bir de kendim yapabilsem, o kız bizi gordugunden beri her aksam sacma sapan seylere tartısıoruz...

nazar die bişey cidden var!

Günaydın kızlar..

Burcumm canımm neden oyle oldu bilmiyorum... Sakın yanlıs anlama beni hani ben kendi babamı düşünüyorum, kız vermek zordur, hele ki bir baba için... Ama benim babam ne olursa olsun kesinlikle o gün takımını giyer, kravatını takardı. Amcamı sözümde görmek kesinlikle istemiyorum hemde kesinlikle! Umarım bu konuda ailemle ters düşmem ama bayramda yapılan muhabbetlerden sonra nefret ettiğim amcamdan bi kat daha fazla nefret ettim. amaaan bayılmıodum zaten onlara. lanet gitsin.

Burcum sana gelcek olursam onur durumu anlamış zaten, hoş olmamış evet.. Bundan sonra daha dikkat etmek yapıcağınız şey ve hani mesela annen babanı yonlendırır mı bılmıyorum ama annene de biraz görev düşüyo sanki hı? bizimki hep anneme sorar hangi kravatımı takayım hangi gömleğimi giyiyim die, annen de babanı o şekilde yonlendirirse süper olur.

Üzülme bitanemmmm kıyamam sanaa

kıymetcim umarım zaman ilerledikçe sevebilirsin kendini buna şartlandır bence yoksa ömrü billah sevemez mutsuz olursun.dış etkenler yüzündende ilişkinizin huzurunu bozmaya hiiiiiiiiiiiiç değmez

babamı ikna etmek mümkün değil annem de söyledi, bir de babam çok sinirli gergin bağrınır çağrınır hemen.oldukça huysuz aksi düşüncesiz bi adam.bir de hep ben seni mahcup etmem başını öne eğmem diyodu. gördük beni nasıl gururlandırdığını. hele bir de isteme de küçük amcamın büyük amcama üstü kapalı belden aşağı esprileri vardıki sormayın!!!! hemen dürtükledik. babama dedimki kimseyi istemiyorum çağırmak daha halalarım var onlar tam bi kabus anlatmak bile istemiyorum allahtan onlar gelmediler istemeye.babama bir mail atmayı düşünüyorum tüm biriktirdiklerimi anlatıcam. hevesli görünmek istemiyor anlıyorum ama ona bu akılları kim veriyorsa allah belasını versin... onur bugün üzüntüden işe bile gidemedi düşünün. ay çok canım sıkkın ya.onun ailesi ne kadar iyi insanlar bana ne kadar çok değer veriyorlar.onur tam hayallerimdeki gibi bi insan beni hep düşünür bana kıyamaz ben yine ona öyleyim..ama gel gör ki benim ailemden kaynaklı problemler çıkıyor benim dışımda da gelişse ben kendimi mahcup hissediyorum.utanıyorum

bu zamana kadar babamın tüm huysuzluklarını tüm gıcıklıklarını kabullendi anlayış gösterdi ama artık ona da tak etti tabii

ne dicemi bilemedim... umarım baban sözlerinden anlar ne kdr üzüldüğünü canım

söz falan takıldımı peki dün verdi mi yoksa bir daha gelinsin tarzı bi durum mu olustu?

Hoşbuldum sorgu memuru :)) 26 yaşındayım.nişanlıyım...mimari çizimler yapıyorum...restoratör/teknikerim...düğünüm 31 Ocak 2013'te...:))

aa ilk gelinimiz sensin o zaman cok az kalmıs senin...

nişanlın ne iş yapıyor nerde yasıcaksınız

düğün mekanın gelinligin falan bellidir artık senin

ne dicemi bilemedim... umarım baban sözlerinden anlar ne kdr üzüldüğünü canım

söz falan takıldımı peki dün verdi mi yoksa bir daha gelinsin tarzı bi durum mu olustu?

dün yüzük takmadık canım 8 eylülde yüzükler takılacak.babama da dicem senin akrabalrından hiç kimseyi istemiyorum diye.geldiklerinde gördük neler yaptıklarını dicem. of ya offffffff çıldırıcammmmm ben mi bu durumlara düşen kişiyim inanın şaşırıyorum.

aa ilk gelinimiz sensin o zaman cok az kalmıs senin...

nişanlın ne iş yapıyor nerde yasıcaksınız

düğün mekanın gelinligin falan bellidir artık senin

evet 5 aycık kaldı...eylül gibi gelinlik bakmaya baslıcam...çok kararsız biri olduğum için anca karar veririm :))düğün mekanı belli...Adana Pamuk Müzikhol... zaten adanadayız...burda yasıcaz..nişanlım da İnşaat MÜh...gelinlik konusu biraz kafamı kurcalıyor acıkcası...sadelikten yanayım...inci boncuk taş sevmiyorum...ona göre bakcam hayırlısı artık...inş istedigim gibi bişey olur...

Herşey insanlar için canımmm... Ne zaman ne yaşayacağımız belli değil ki.. Ben düşünüyorumda bundan 5 yıl önce kafama taktığım tek şey derslerimdi sınavlardan aldığım notlardı... Şimdiki aklımla o günleri düşünüyorum niye o kadar kafama takılıp üzülmüşüm ki diyorum.. Allah başka sıkıntı vermesin İnşALLAH..

burcucum tatlımmm bu aralar en stresli en gergin donemler ve böle bişe yasaman uzerine hiç iyi olmamıs haklısın... seni anlayabiliorum ama bazı seyleri bazı insanları deiştirmek mumkun olmuyor

sabret sınırlı bir sure bunlar katlanacaksın sonra bitecek kapını kapatıp evinde ayrı bir aile olacaksın... sevgilin de sen de uzülmeyin en güzel donemlerinizde zor da olsa öle kabul edip görmezden gelmeye calısın... ve dedigin gibi sorun cıkaran kimseyi cagırma hiçbişeyine... varlıklarındansa yoklukları iyidir

sende bizdensin... dantel agırlıklı tasarımlar harika duruyor oyle bişey bakabilirsin belki...

hayırlısı olsun canım artık senden alırız bizde tecrubeleri burada.. ne güzel yaaa ben de 5 aycık kaldı diyebilsem daha 9 ay var pufff

kac yıldır berabersiniz siz

evet hepimiz için hayırlısı olsun...3 Haziran 2010 yılından beri birlikteyiz...:))inş bi ömür birlikte oluruz

Canım hayırlısı olsun hakkında üzülme diyeceğim ama elde değil farkındayım.
Allah inşallah babana sukunet verirde sende sevdiceğine kavuşursun.

Hayırlı olsun.
Fransız danteli sade gelinlikler çok güzel ve bende böyle birşey bakacağım. Bilgine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…