kızlar günaydın,
canım inanılmaz sıkkın yani öyle böyle değil. dün akşam beni istemeye geleceklerdi biliyorsunuz... tüm gün evde annemle hazırlıklar yaptık ikramlıklar hazırladık vs. neyse akşam vakti geldi. aile büyüğü olarak büyük amcamı çağırdık bir de çekmeköyde oturan en küçük kardeş amcamı da çağırdık. kapı çaldı bi açtım ne görsem bir de amcam yeşil cırtlak bir tshort giymiş.küçük amcam da altına kot üst gömlek giymiş. peki ya babam? babam kravat bile takmadı!!!! amcamları gördüm şoke oldum bir de babam onun üstüne öyle kumaş pantolon gömlek giyince sinirlendim çok.babamı çektim odama bir kravat takmıcak mısın? istemeye geliyorlar beni baba! dedim.gelmiş bana istemeye gitmiyoruz istemeye geliyorlar biz kız tarafayız demez mi?? annemle başımızdan aşağı kaynar sular döküldü.gittim tuvalete ağlamaya başladım.kendime engel olamıyorum yani. benim en önemli günümü babamın akrabaları ve görgüsüz hareketleri yüzünden mutsuz geçirdim. en özel günümdü...
neyse onurlar geldi abisi babası kendisi takımları giymişler olması gerektiği gibi çok da şıklardı. kendimi çok kötü hissettim. tabii annesi anladı sen ağladın mı kızım filan dedi.heyecandan stres oldum filan dedim ama inanmadı tabii... tüm gece de onur sorup durdu. neyin var bi tuhafsın diye.ben de dedim babam bir kravat bile takmadı çok üzdü beni dedim.( ki babam ablasının kızlarının çocuklarının bu tür merasimlerinde hep başı çeker , üstüne düşenden fazlasını yapardı) kuzenlerime böyle yapardı bana gelince kız verme triplerine giriyor dedim. onur da ben de fark ettim niçin takmadı hele amcan tshortle gelmiş diğer amcan spor giyinmiş bizim istemeye geleceğimizi bilmiyorlar mıydı dedi. çok üzüldüm eğer benim de akrabalarım gelse istenmeyen damat olduğumu düşünürlerdi hayatım dedi. ben de onların bu tür özel günlerinde takım giyinmem bilesin dedi...
onurun üzüldüğüne mi yanayım yoksa akrablarımla babamın yaptığına mı. dün de onur eve gidince 4e kadar rakı içmiş kederlenmiş..çok mahcup hissediyorum kendimi çokkk
Merhabalar...bende bi 2013 gelini olarak burdayımmmm :))
hoşgeldin
senin düğünün ne zaman? kac yasındasın nişanlımısın ne iş yaparsın
sorgu memuru mode on
babamı ikna etmek mümkün değil annem de söyledi, bir de babam çok sinirli gergin bağrınır çağrınır hemen.oldukça huysuz aksi düşüncesiz bi adam.bir de hep ben seni mahcup etmem başını öne eğmem diyodu. gördük beni nasıl gururlandırdığını. hele bir de isteme de küçük amcamın büyük amcama üstü kapalı belden aşağı esprileri vardıki sormayın!!!! hemen dürtükledik. babama dedimki kimseyi istemiyorum çağırmak daha halalarım var onlar tam bi kabus anlatmak bile istemiyorum allahtan onlar gelmediler istemeye.babama bir mail atmayı düşünüyorum tüm biriktirdiklerimi anlatıcam. hevesli görünmek istemiyor anlıyorum ama ona bu akılları kim veriyorsa allah belasını versin... onur bugün üzüntüden işe bile gidemedi düşünün. ay çok canım sıkkın ya.onun ailesi ne kadar iyi insanlar bana ne kadar çok değer veriyorlar.onur tam hayallerimdeki gibi bi insan beni hep düşünür bana kıyamaz ben yine ona öyleyim..ama gel gör ki benim ailemden kaynaklı problemler çıkıyor benim dışımda da gelişse ben kendimi mahcup hissediyorum.utanıyorum
Hoşbuldum sorgu memuru :)) 26 yaşındayım.nişanlıyım...mimari çizimler yapıyorum...restoratör/teknikerim...düğünüm 31 Ocak 2013'te...:))
ne dicemi bilemedim... umarım baban sözlerinden anlar ne kdr üzüldüğünü canım
söz falan takıldımı peki dün verdi mi yoksa bir daha gelinsin tarzı bi durum mu olustu?
aa ilk gelinimiz sensin o zaman cok az kalmıs senin...
nişanlın ne iş yapıyor nerde yasıcaksınız
düğün mekanın gelinligin falan bellidir artık senin
dün yüzük takmadık canım 8 eylülde yüzükler takılacak.babama da dicem senin akrabalrından hiç kimseyi istemiyorum diye.geldiklerinde gördük neler yaptıklarını dicem. of ya offffffff çıldırıcammmmm ben mi bu durumlara düşen kişiyim inanın şaşırıyorum.
evet 5 aycık kaldı...eylül gibi gelinlik bakmaya baslıcam...çok kararsız biri olduğum için anca karar veririm :))düğün mekanı belli...Adana Pamuk Müzikhol... zaten adanadayız...burda yasıcaz..nişanlım da İnşaat MÜh...gelinlik konusu biraz kafamı kurcalıyor acıkcası...sadelikten yanayım...inci boncuk taş sevmiyorum...ona göre bakcam hayırlısı artık...inş istedigim gibi bişey olur...
burcucum tatlımmm bu aralar en stresli en gergin donemler ve böle bişe yasaman uzerine hiç iyi olmamıs haklısın... seni anlayabiliorum ama bazı seyleri bazı insanları deiştirmek mumkun olmuyor
sabret sınırlı bir sure bunlar katlanacaksın sonra bitecek kapını kapatıp evinde ayrı bir aile olacaksın... sevgilin de sen de uzülmeyin en güzel donemlerinizde zor da olsa öle kabul edip görmezden gelmeye calısın... ve dedigin gibi sorun cıkaran kimseyi cagırma hiçbişeyine... varlıklarındansa yoklukları iyidir
sende bizdensin... dantel agırlıklı tasarımlar harika duruyor oyle bişey bakabilirsin belki...
hayırlısı olsun canım artık senden alırız bizde tecrubeleri burada.. ne güzel yaaa ben de 5 aycık kaldı diyebilsemdaha 9 ay var pufff
kac yıldır berabersiniz siz
evet hepimiz için hayırlısı olsun...3 Haziran 2010 yılından beri birlikteyiz...:))inş bi ömür birlikte oluruz
Canım hayırlısı olsun hakkında üzülme diyeceğim ama elde değil farkındayım.dün yüzük takmadık canım 8 eylülde yüzükler takılacak.babama da dicem senin akrabalrından hiç kimseyi istemiyorum diye.geldiklerinde gördük neler yaptıklarını dicem. of ya offffffff çıldırıcammmmm ben mi bu durumlara düşen kişiyim inanın şaşırıyorum.
evet 5 aycık kaldı...eylül gibi gelinlik bakmaya baslıcam...çok kararsız biri olduğum için anca karar veririm :))düğün mekanı belli...Adana Pamuk Müzikhol... zaten adanadayız...burda yasıcaz..nişanlım da İnşaat MÜh...gelinlik konusu biraz kafamı kurcalıyor acıkcası...sadelikten yanayım...inci boncuk taş sevmiyorum...ona göre bakcam hayırlısı artık...inş istedigim gibi bişey olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?