'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Günaydın canlarrr

Burcucumm, evet yaptıkları hoş olmamış ama sen kendini mahcup hissetme canım.. Umarım baban seni ne kadar kırdığını anlar ve bundan sonra daha dikkatli davranır canım. Akrabalarına gelince de eğer üzüleceksen hiç çağırmaman en iyisi tatlım.

yeni gelen gelincikler de hoşgeldinizz

Son düzenleme:

Hoş geldin canım.

Burcu akrabalar konusunda bende katılıyorum özgeye ben nişana ve düğüne hiç birini (kıskanç ve huysuz olanların) çağırmayı düşünmüyorum ve peşinen söyledim aileme

Günaydınn kızlarrr hafta sonu geldi sayılır ne kadar güzel değil miiiii

Burcucum kız babaları sanırım biraz farklı hislere kapılıyor diğer kızların da söylediği gbi hevesli görünmemek adına.Çok üzülmüşsün belli ki ama olan olmuş artık bak dün akşam senin en mutlu gecendi,başlangıcınızı yaptınız sözüne de az kaldı bu günlerin heyecanını yaşa sevdiceğine de moral ver bu heyecanları böyle üzülerek kaçırmayın

Beynelmilel,

çok teşekkür ederim...aslında aklımda bişeyler var...internetten nerdeyse 500 gelinlik cıkardım...sonra 2.ye düstüm :))simdi karar vermeye calısıyorum...gidip o tarz gelinlikler denicem hangisi yakısırsa artık...

Son düzenleme:

Canım böylesi önemli bir gününün bu denli olmasına üzüldüm gerçekten Yakın zamanda banada gelicekleri için düşünemiyorum o gün yaşanabilecek olumsuzlukları
Amcanların yaptıkları olmamış gerçekten.. İnadına mı yaptılar düşüncesizlik mi birşey diyemicem.. Ama babanın kravat meselesini ben büyütmezdim :44: Gerçi sizin yaşantı biçiminizi bilmiyorum benim Rahmetli dedem 70 yaşını geçik vefat etti o yaşa kadar hep kravat takmıştır günlük hayatında bile.. Ama babamı bir kere bile görmedim kravatla.. O yüzden benim sözümde düğünümde takmaz bunu da sorun etmem ben :44:

Bence romantik ve sade gözüktükleri için çok güzeller

Günaydın kızlarrr
Dün çalışmadım ya hep dün pazarmış gibi yaşadım bugünüde pazartesiymiş gibii
PAzartesi sendromu
Hoş geldin pamuk

Gülin cumaları tatili hatırlattığı için çok seviyorum.
Hoş geldin senden

Yeter artık,vallahi kalbime inecek bir gün yaaa.

Hep bu maşallah demeyen ziyaretçiler yüzünden.

Burcum kıyamam ben sana yaaa.

Nişanını da maahvetmelerine izin verme.Mailden ziyade yüz yüze konuşmaak daha iyi olmaz mı ?:44:

Kızlar akşamdan beri gizotla msjlasıyoruz :) şuan ankara'da yemin töreninde.. çok duygusal ve gurur verici bi ortamda bulundugunu soledi, hepinize selamını iletmemi istedi.

Ayy kıyamam sanaaa pazartesi sendromunu da yaşıomusun

PAzartesi sendromu
Hoş geldin pamuk

Günaydın Zehraaa aynı durumdayım bende şuann sanki Pazartesi bugünn vee yarın çalışmak istemiyorummm

Ayy kızlar sormayın vallaaa
Dün hep bugün pazar falan diye konuşuorum arkadaşa.. Önce afallıyorlar sonra bugün perşembe die beni uyarıyorlar
Bugün telefonlar susmuo işler yoğun ay sonu yarın maaşlar hesaplanıcak.. Bugün tüm ayın kontrolünü yapıcam
Kendimi yarın cumartesi diye teselli ederek bu sendromdan kurtarmaya çalışıorum..
Güne regl ve migren başlangıcıyla başladım.. Neyseki baş ağrımı hafiflettim ama ellerim titriyorr
Pazar günü tanışma var.. Kaçmak istiyorum buralardan şu aralarrr

Zehracım, kolay gelsinn ve geçmiş olsun tatlımm.

Kızlar akşamdan beri gizotla msjlasıyoruz :) şuan ankara'da yemin töreninde.. çok duygusal ve gurur verici bi ortamda bulundugunu soledi, hepinize selamını iletmemi istedi.
Aleykum Selam
İnşallah tskeresinin haberinide alırız sağlıcakla

Zehra tatlı ye belki kan şekerin düşmüştür.
Ağrılı adetten nefret ediyorum millet rahatlıkla gezerken ölü gibi geziyorum ben o dönemde
Sakin olamıyor insan ben gazel gibi titriyordum hemde kendi evimde kendi ailemin önünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…