Zehracım, kolay gelsinn ve geçmiş olsun tatlımm.
Aleykum Selam
İnşallah tskeresinin haberinide alırız sağlıcakla
Zehra tatlı ye belki kan şekerin düşmüştür.
Ağrılı adetten nefret ediyorum millet rahatlıkla gezerken ölü gibi geziyorum ben o dönemde
Sakin olamıyor insan ben gazel gibi titriyordum hemde kendi evimde kendi ailemin önünde
canım yaa takma kafana kız babası olunca oluyo böyle şeyler benim babamda takmamıştı zorla verdim kravatı benimde amcam gelmişti takım giymiş ama renk açıktı. babam isteme zamanı hiç konuşmadı bile bişe diyemedi heycandan. amcam dedi verdik hayırlı olsun diye ben nişanda salonda kravat taktıramadım ne babama ne ortanca kardeşime ne kadar dediysem de dinlemediler. onurcuğun da seni anlayacaktır tatlım bence bu kadar ayrıntıya girme yani ailenin arasında olan senle ailenin arasında kalsın yine de sen bilirsin tatlım. yani üzdü beni babam falan deilde sevmiyo takmayı alışık değil falan dekızlar günaydın,
canım inanılmaz sıkkın yani öyle böyle değil. dün akşam beni istemeye geleceklerdi biliyorsunuz... tüm gün evde annemle hazırlıklar yaptık ikramlıklar hazırladık vs. neyse akşam vakti geldi. aile büyüğü olarak büyük amcamı çağırdık bir de çekmeköyde oturan en küçük kardeş amcamı da çağırdık. kapı çaldı bi açtım ne görsem bir de amcam yeşil cırtlak bir tshort giymiş.küçük amcam da altına kot üst gömlek giymiş. peki ya babam? babam kravat bile takmadı!!!! amcamları gördüm şoke oldum bir de babam onun üstüne öyle kumaş pantolon gömlek giyince sinirlendim çok.babamı çektim odama bir kravat takmıcak mısın? istemeye geliyorlar beni baba! dedim.gelmiş bana istemeye gitmiyoruz istemeye geliyorlar biz kız tarafayız demez mi?? annemle başımızdan aşağı kaynar sular döküldü.gittim tuvalete ağlamaya başladım.kendime engel olamıyorum yani. benim en önemli günümü babamın akrabaları ve görgüsüz hareketleri yüzünden mutsuz geçirdim. en özel günümdü...
neyse onurlar geldi abisi babası kendisi takımları giymişler olması gerektiği gibi çok da şıklardı. kendimi çok kötü hissettim. tabii annesi anladı sen ağladın mı kızım filan dedi.heyecandan stres oldum filan dedim ama inanmadı tabii... tüm gece de onur sorup durdu. neyin var bi tuhafsın diye.ben de dedim babam bir kravat bile takmadı çok üzdü beni dedim.( ki babam ablasının kızlarının çocuklarının bu tür merasimlerinde hep başı çeker , üstüne düşenden fazlasını yapardı) kuzenlerime böyle yapardı bana gelince kız verme triplerine giriyor dedim. onur da ben de fark ettim niçin takmadı hele amcan tshortle gelmiş diğer amcan spor giyinmiş bizim istemeye geleceğimizi bilmiyorlar mıydı dedi. çok üzüldüm eğer benim de akrabalarım gelse istenmeyen damat olduğumu düşünürlerdi hayatım dedi. ben de onların bu tür özel günlerinde takım giyinmem bilesin dedi...
onurun üzüldüğüne mi yanayım yoksa akrablarımla babamın yaptığına mı. dün de onur eve gidince 4e kadar rakı içmiş kederlenmiş..çok mahcup hissediyorum kendimi çokkk
sağolun kızlar.. Bilmiyorum hiç ne yapıcam :18: Bizimkiler bugün geldiler memleketten yani gelmiş olmaları lazım akşam eve gidince görücem artık..
Annemle oturup konuşmadık hiç ne yapıcaz diye :44: Kazasız belasız atlatırız inşallahh
Sağ ol kestanem.
Eksik olma rihannam.
Amin, inşallah.
günaydınn kızlarrr
ayy burcuyaaa üzüldümm yaa cidden bu ara topicte nazar var nazarr sıradann geçioruzz hepimizz
tubimmmmmmm
iyi olmayaa çalışıyorum bende aşksız onsuz bilmiyorum ne kadar iyi olabilirmm :26:
dün hiç konuşmadık gece msj atmış bi tane
inanmıyorum sana sibel hadi ben operasyondayım yazamıyorum arayamıyorum ya sen nerdesinde yazmıosun demiş
cevap vermedim hiçç hala konuşmadık konuşmuyoruz bakalım ne olacak
tatlım cevap atmanı bekledigine göre o zaman bitirmedi demek ki kafasının karısık oldugu her halinden belli
sabret gececek...
kızlar verdiğiniz moraller için teşekkür ederim...inanın takmadan olmuyor insanın yüzü ister istemez düşüyor krşı taraf da anlıyor.yanlış anlamalarındansa ona açıklama yapmayı istedim bilmeye hakkı var diye düşündüm. artık yeni bir aileye giriyoruz daha dikkatli özenli olmaları lazım amcamın o bakımsız halini o asık suratını hiç unutmam.umarım diğer gelinler yaşamazlar bu durumu.çünkü gerçekten çok utanç verici çok...
bide operasyonda 2 gündür canım iyi olmadığını düşünüyorum bakalım döndüğünde arıcaktır elbet.[/B]
Kızlar akşamdan beri gizotla msjlasıyoruz :) şuan ankara'da yemin töreninde.. çok duygusal ve gurur verici bi ortamda bulundugunu soledi, hepinize selamını iletmemi istedi.
Ayy kızlar sormayın vallaaa
Dün hep bugün pazar falan diye konuşuorum arkadaşa.. Önce afallıyorlar sonra bugün perşembe die beni uyarıyorlar
Bugün telefonlar susmuo işler yoğun ay sonu yarın maaşlar hesaplanıcak.. Bugün tüm ayın kontrolünü yapıcam
Kendimi yarın cumartesi diye teselli ederek bu sendromdan kurtarmaya çalışıorum..
Güne regl ve migren başlangıcıyla başladım.. Neyseki baş ağrımı hafiflettimama ellerim titriyorr
Pazar günü tanışma var.. Kaçmak istiyorum buralardan şu aralarrr
günaydınn kızlarrr
ayy burcuyaaa üzüldümm yaa cidden bu ara topicte nazar var nazarr sıradann geçioruzz hepimizz
tubimmmmmmm
iyi olmayaa çalışıyorum bende aşksız onsuz bilmiyorum ne kadar iyi olabilirmm :26:
dün hiç konuşmadık gece msj atmış bi tane
inanmıyorum sana sibel hadi ben operasyondayım yazamıyorum arayamıyorum ya sen nerdesinde yazmıosun demiş
cevap vermedim hiçç hala konuşmadık konuşmuyoruz bakalım ne olacak
kızlar şoklardayımm elim ayaım titrryor
annem aradı konuşmş babmlaaaa
Bebeklerimm sizinde selamlarınızı iletirim dicem ama şuan sevdiceğiyledir muhtemelen o sebepleee ben alıorum selamınızı
Nolmuş ne konusmuslar neler oluo ezgitommmm cabuk soleee
Ezgim yaaaa Allah yüzünü güldürecek sonunda inanıyorum, döktüğün gözyaşlarını unutacaksın. Bu çok ama çok güzel bi gelişme..annem dayanamayp arayıp işyerine çağırmış babamı.anlatmış görüştüğü biri var falan diye.baabm işini ve babasının adını sormuş.annemde ayrıldığı yeri söylemiş(bu arada aşkım şuan kendi işini kuruyor faaliyete geçmedi diye onu söylememiş ben öyle demiştim çünkü).babasının adınıda unutmuş garibim.neyse işte çok efendi iyi bi çocuk falan demiş.sen ne zaman dersen tanışmaya gelicekler demiş.hiç tepki vermemiş yine bizim ki.oturduğu yeri falan söylemiş annem. okadar muhtemeln araştrmaya gitti şimdi.ay şoktayım inanasım gelmiyo sanki hayal görüyor gibiyim ya.sanki yine aynı rüyayı görüyorum her gece babamın öğrendiğini görüyorum çünkü
Ezgim yaaaa Allah yüzünü güldürecek sonunda inanıyorum, döktüğün gözyaşlarını unutacaksın. Bu çok ama çok güzel bi gelişme..
Rüya değil gerçek ezgimmm gerçekk.. Dahaaa gerçek olacağına inanamayacağın o kadar güzel günler gelecekki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?