'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Zehracım, kolay gelsinn ve geçmiş olsun tatlımm.

sağolun kızlar.. Bilmiyorum hiç ne yapıcam :18: Bizimkiler bugün geldiler memleketten yani gelmiş olmaları lazım akşam eve gidince görücem artık..
Annemle oturup konuşmadık hiç ne yapıcaz diye :44: Kazasız belasız atlatırız inşallahh

canım yaa takma kafana kız babası olunca oluyo böyle şeyler benim babamda takmamıştı zorla verdim kravatı benimde amcam gelmişti takım giymiş ama renk açıktı. babam isteme zamanı hiç konuşmadı bile bişe diyemedi heycandan. amcam dedi verdik hayırlı olsun diye ben nişanda salonda kravat taktıramadım ne babama ne ortanca kardeşime ne kadar dediysem de dinlemediler. onurcuğun da seni anlayacaktır tatlım bence bu kadar ayrıntıya girme yani ailenin arasında olan senle ailenin arasında kalsın yine de sen bilirsin tatlım. yani üzdü beni babam falan deilde sevmiyo takmayı alışık değil falan de

Son düzenleme:

Çok tatlu heyecanlar oluyor canım biz hala dalga geçiyoruz o halimizle

Sağ ol kestanem.

Eksik olma rihannam.

Amin, inşallah.

Valla ciddi ciddi gruba nazar değdiğini düşünmeye başladım. Hepimizin ilişkisi bir anda altüst oldu dış etkenlerden dolayı:44:

günaydınn kızlarrr

ayy burcuyaaa üzüldümm yaa cidden bu ara topicte nazar var nazarr sıradann geçioruzz hepimizz
tubimmmmmmm
iyi olmayaa çalışıyorum bende aşksız onsuz bilmiyorum ne kadar iyi olabilirmm :26:
dün hiç konuşmadık gece msj atmış bi tane
inanmıyorum sana sibel hadi ben operasyondayım yazamıyorum arayamıyorum ya sen nerdesinde yazmıosun demiş
cevap vermedim hiçç hala konuşmadık konuşmuyoruz bakalım ne olacak

tatlım cevap atmanı bekledigine göre o zaman bitirmedi demek ki kafasının karısık oldugu her halinden belli

sabret gececek...

kızlar verdiğiniz moraller için teşekkür ederim...inanın takmadan olmuyor insanın yüzü ister istemez düşüyor krşı taraf da anlıyor.yanlış anlamalarındansa ona açıklama yapmayı istedim bilmeye hakkı var diye düşündüm. artık yeni bir aileye giriyoruz daha dikkatli özenli olmaları lazım amcamın o bakımsız halini o asık suratını hiç unutmam.umarım diğer gelinler yaşamazlar bu durumu.çünkü gerçekten çok utanç verici çok...

tatlım cevap atmanı bekledigine göre o zaman bitirmedi demek ki kafasının karısık oldugu her halinden belli

sabret gececek...

bide operasyonda 2 gündür canım iyi olmadığını düşünüyorum bakalım döndüğünde arıcaktır elbet.

burcum çok haklısın canım baban amcalar biraz daha özenli olsalardı keşke sen üzülmeseydin
bizler okadar heycanlanıyoruz herşeyi titizlikle hallediyorz herşey en mükemmelinden olsun güzel geçsin istiyoruz ama
biz ne kadar çabalasakda herkes aynı özeni göstermiyo. tek sorun bu olsun canım benim boşver
inşallah bundan sonra olmaz bu tür şeyler

Kızlar akşamdan beri gizotla msjlasıyoruz :) şuan ankara'da yemin töreninde.. çok duygusal ve gurur verici bi ortamda bulundugunu soledi, hepinize selamını iletmemi istedi.

Aleykümselam

Gizotçuğum adına çokk sevinsimm pelimiğimmm sen de çok slmlarımızı ilet

Ah ahh ne güzel heyecanlar yaa kaçma kız 1 kere yaşanıyo bunlar bizimde o günlerimiz gelse artıkk kaçmam ben hiç biyere

Ya ben anlam veremedim ama ayrıldınız diye faceden sildi ilişki durumunu değiştirdi sibel ayrıldık kabul et dedi...

Şimdi nasıl senin arayıp sormanı bekliyo ki...

Ama inşallah düzelir aranız... İnşallah..

Bebeklerimm sizinde selamlarınızı iletirim dicem ama şuan sevdiceğiyledir muhtemelen o sebepleee ben alıorum selamınızı

kızlar şoklardayımm elim ayaım titrryor
annem aradı konuşmş babmlaaaa

Nolmuş ne konusmuslar neler oluo ezgitommmm cabuk soleee

Bebeklerimm sizinde selamlarınızı iletirim dicem ama şuan sevdiceğiyledir muhtemelen o sebepleee ben alıorum selamınızı

Nolmuş ne konusmuslar neler oluo ezgitommmm cabuk soleee

annem dayanamayp arayıp işyerine çağırmış babamı.anlatmış görüştüğü biri var falan diye.baabm işini ve babasının adını sormuş.annemde ayrıldığı yeri söylemiş(bu arada aşkım şuan kendi işini kuruyor faaliyete geçmedi diye onu söylememiş ben öyle demiştim çünkü).babasının adınıda unutmuş garibim.neyse işte çok efendi iyi bi çocuk falan demiş.sen ne zaman dersen tanışmaya gelicekler demiş.hiç tepki vermemiş yine bizim ki.oturduğu yeri falan söylemiş annem. okadar muhtemeln araştrmaya gitti şimdi.ay şoktayım inanasım gelmiyo sanki hayal görüyor gibiyim ya.sanki yine aynı rüyayı görüyorum her gece babamın öğrendiğini görüyorum çünkü

Ezgim yaaaa Allah yüzünü güldürecek sonunda inanıyorum, döktüğün gözyaşlarını unutacaksın. Bu çok ama çok güzel bi gelişme..
Rüya değil gerçek ezgimmm gerçekk.. Dahaaa gerçek olacağına inanamayacağın o kadar güzel günler gelecekki...

ay pelinim bugünü nasıl bekliyodum şimdi inanamıyorum bir türlü...sevinemedim bilee...anneme sarılıp ağlayasım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…